Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Vidjet cemo...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ma i Planinic bi nam lego pravonerminh74 je napisao/la: mislim da je rijec o ratkovici i planinicu, a bojim se da ce ramljak kod repese koji ga zove u hrvatsku, a steta jer bi nam legao kao samar budali jer nemamo klasicno nisko krilo, a to ramljak izvrsno igra

Moguce da se ceka odgovor Ratkovice, cijelo vrijeme Aco prica kako postoji mogucnost da se zadrzi Domercant, to bi se vjerovatno desilo u slucaju da Ratkovica prihvati.
Vjerovatno si stekao osjecaj da podcjenjujem Ramljaka i Planinica?! Nikako, samo mislim da oni nisu velika iznenadjenja, zato sto se cijelo vrijeme spominju kao moguci reprezentativci.felix123 je napisao/la:
Ramo je Cibonin igrac i on njega ce Repeša napravit igrača za bar Euroligu i za hrvatsku reprezentaciju ,za NBA je stvarno prerano govorit ,nadam se da je malo bistriji u glavi od Josipa Sesara pa da nece prokockat ako mu se stvori sansa za to
Planinica je samo Simon iz Radnickog bas nadigrao,i u top 5 je centara NLB lige ove godine ,Kasuna je pojeo da je ovaj u jednom legao na parket,BiH u ovom trenutku boljeg nema
Aco ce stvorit jednu ekipu koja ce moc pomrsit racune svakome,bit najugodnije iznenadenje sljedeceg EURA kao sto je Makedonija proslogodisnjeg bila
Kuzmic, ljetna liga NBA i izlazak na draft ovo ljeto.
Bosnia and Herzegovina center Ognen Kuzmin (215-C-90) put on an extraordinary performance in the last round for Clinicas Rincon, receiving a Eurobasket.com LEB Gold Player of the Week award for round 33.
The 21-year old player had a double-double of 21 points and 16 rebounds, while his team beat Leon (#13, 15-18) 76-65. The game rather meaningless between the teams, which do not have any influence on the top of the standings. Clinicas Rincon maintains the 18th position in Spanish LEB Gold. Too late to salvage the team, which is currently ranked at the very bottom. They already lost 27 games and recorded just six victories. It was one of impressive evenings for Kuzmin as usually he does not deliver so high stats. Ognen Kuzmin has solid league stats. He is in league's top in rebounds (4th best: 8.3rpg) and averages impressive 2.1bpg and 54.4% FGP
The 21-year old player had a double-double of 21 points and 16 rebounds, while his team beat Leon (#13, 15-18) 76-65. The game rather meaningless between the teams, which do not have any influence on the top of the standings. Clinicas Rincon maintains the 18th position in Spanish LEB Gold. Too late to salvage the team, which is currently ranked at the very bottom. They already lost 27 games and recorded just six victories. It was one of impressive evenings for Kuzmin as usually he does not deliver so high stats. Ognen Kuzmin has solid league stats. He is in league's top in rebounds (4th best: 8.3rpg) and averages impressive 2.1bpg and 54.4% FGP
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- PodoruglaMG
- Kontakt:
Ja cu samo reci da je Darko Planinic bolji centar od Kuzmica,a isto su godiste.Darko ce vjetovatno otici u Kahu Laboral...a i odlucice se da igra za Hrvatsku...
Veliki strucnjak za mlade igrace
e moj neno da to ide tako ko koga voli... eto sigurno domercant voli bosnu vise nego preldžić npr... gdje se mozes promovisati i odakle se mozes prodati tu igras i to je to. svako trazi bolje, on da moze za srbiju igrati igrao bi sigurno.neno#4 je napisao/la:Pa pisao sam vec za Ratkovicu da voli Srbiju vise nego ista.
You are someone else I am still right here
E, kad sam pisao za Henrija danima da bi ga ostavio na mjestu stranca, ostali su nudili milion rjesenja
I Aco je skontao da je ipak bolje da ostane Henri...

Ne znam, ja imam provjerene informacije oko doticnog igraca.e moj neno da to ide tako ko koga voli... eto sigurno domercant voli bosnu vise nego preldžić npr... gdje se mozes promovisati i odakle se mozes prodati tu igras i to je to. svako trazi bolje, on da moze za srbiju igrati igrao bi sigurno.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Kuzmic ce biti medju 5 najboljih centara Evrope za dvije godine
Limvo Likce
bagra je napisao/la:Kuzmic ce biti medju 5 najboljih centara Evrope za dvije godine
ako bude medju 10 u spanskoj ligi bice ekstreman uspjeh.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
ako sam dobro skuzio, sad za ovog Ratkovicu je ok što će igrat za BiH jer tu može igrat da se promovira i podrzavate to svi..a pljujete po Širokom ako Barać, Ramljak ili netko treći ode igrat za repke Hrvatske jer se tamo bolje može promovirat i jer je do sad KSBiH bio smijurija, sad mi izgleda da ide naprijed..fera je napisao/la:e moj neno da to ide tako ko koga voli... eto sigurno domercant voli bosnu vise nego preldžić npr... gdje se mozes promovisati i odakle se mozes prodati tu igras i to je to. svako trazi bolje, on da moze za srbiju igrati igrao bi sigurno.neno#4 je napisao/la:Pa pisao sam vec za Ratkovicu da voli Srbiju vise nego ista.
toliko...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
hajd nadji postove gdje ja nekog pljujem pa se onda javi... niti sam rekao da je ovo ok niti da podrzavam ali tako stvari stoje.Kevin je napisao/la:ako sam dobro skuzio, sad za ovog Ratkovicu je ok što će igrat za BiH jer tu može igrat da se promovira i podrzavate to svi..a pljujete po Širokom ako Barać, Ramljak ili netko treći ode igrat za repke Hrvatske jer se tamo bolje može promovirat i jer je do sad KSBiH bio smijurija, sad mi izgleda da ide naprijed..fera je napisao/la:e moj neno da to ide tako ko koga voli... eto sigurno domercant voli bosnu vise nego preldžić npr... gdje se mozes promovisati i odakle se mozes prodati tu igras i to je to. svako trazi bolje, on da moze za srbiju igrati igrao bi sigurno.neno#4 je napisao/la:Pa pisao sam vec za Ratkovicu da voli Srbiju vise nego ista.
toliko...
tvoj post sam citirao ali odnosi se nakomplet ovu pricu..nema to direktno veze s tobom
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ti si neno uvijek pun "provjerenih" informacija
A sto se tice sirokog i igranja za Hrvatsku....pa to je zivotna filozofija tog regiona i prije rata bila...Preporuka, pogledajte klip o uspjehu sirokog u sportu i izjave trenera na youtubeu.

A sto se tice sirokog i igranja za Hrvatsku....pa to je zivotna filozofija tog regiona i prije rata bila...Preporuka, pogledajte klip o uspjehu sirokog u sportu i izjave trenera na youtubeu.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
drug ne sumnjam ja u tvoje informacije ne znam kako si to zakljucio, ja nisam insider niti se trudim biti samo ti kazem da danas ljubav u sportu generalno igra jako malu ulogu.neno#4 je napisao/la:E, kad sam pisao za Henrija danima da bi ga ostavio na mjestu stranca, ostali su nudili milion rjesenja![]()
![]()
![]()
Ne znam, ja imam provjerene informacije oko doticnog igraca.e moj neno da to ide tako ko koga voli... eto sigurno domercant voli bosnu vise nego preldžić npr... gdje se mozes promovisati i odakle se mozes prodati tu igras i to je to. svako trazi bolje, on da moze za srbiju igrati igrao bi sigurno.
Šta mislite o ovom dečku, ima li on potencijala i da li bi mogao dobiti poziv kod Ace Petrovića?
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;

Jedan grb, jedan tim, jedna boja, samo je jedna ljubav moja.
♥ FC BAYERN ♥
♥ FC BAYERN ♥
Svaka čast Crnogorcima na poslu koji obavljaju...
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
Ne odgovaram na provokacije "navijaca" koji dolaze na utakmice kada je to u modimahalac je napisao/la:Ti si neno uvijek pun "provjerenih" informacija![]()

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....

Znao sam ja da si ti modni guru

It's not about the shoes, it's about what you do in them!
-
- Kontakt:
Lazovski od pet stranaca bira jednog za juriš na London
Na spisku se našlo 28 imena među kojima su petorica naturaliziranih igrača
Autor Redakcija | Objavljeno 26.04.2012. u 08:14
Verzija za štampu Samo tekst Decrease font Enlarge font
Nasljednik Marjana Dokuzovskog na klupi makedonske košarkaške reprezentacije Marjan Lazovski, objavio je spisak kandidata za predolimpijski turnir u Venecueli.
Na spisku se našlo 28 imena među kojima su petorica naturaliziranih igrača: Bo McCalebb (Montepaschi), Winston Kennedy (Oostende), Jeremiah Massey (Lokomotiv Kuban), Darius Washington (Turk Telekom) i Marques Green (Avelino). Smo će jedan od njih biti u rosteru koji će se na predolimpijskom turniru pokušati domoći OI u Londonu.
bravo makedonci. od viska glava neboli. tako bi i nasi trebali da daju drzavljanstvo makar jos jednom ameru. jer sta ako se domercant povrijedi pred kvalifikacije, sta ako od jednom nehtjedne da igra (kao u jednim kvalifikacijama vec, mislim da mu je menedzment bio zabranio nastupe tad), sta ako bude u losoj formi. zato bolje da mi mozemo da biramo nego da smo u manjku!
Na spisku se našlo 28 imena među kojima su petorica naturaliziranih igrača
Autor Redakcija | Objavljeno 26.04.2012. u 08:14
Verzija za štampu Samo tekst Decrease font Enlarge font
Nasljednik Marjana Dokuzovskog na klupi makedonske košarkaške reprezentacije Marjan Lazovski, objavio je spisak kandidata za predolimpijski turnir u Venecueli.
Na spisku se našlo 28 imena među kojima su petorica naturaliziranih igrača: Bo McCalebb (Montepaschi), Winston Kennedy (Oostende), Jeremiah Massey (Lokomotiv Kuban), Darius Washington (Turk Telekom) i Marques Green (Avelino). Smo će jedan od njih biti u rosteru koji će se na predolimpijskom turniru pokušati domoći OI u Londonu.
bravo makedonci. od viska glava neboli. tako bi i nasi trebali da daju drzavljanstvo makar jos jednom ameru. jer sta ako se domercant povrijedi pred kvalifikacije, sta ako od jednom nehtjedne da igra (kao u jednim kvalifikacijama vec, mislim da mu je menedzment bio zabranio nastupe tad), sta ako bude u losoj formi. zato bolje da mi mozemo da biramo nego da smo u manjku!
Od viska glava ne boli...Hajro u repki je prosjek,a nama treba neko nadprosjecan...
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.