Ja sam pravo razocaran , vec puno puta ove sezone kao i prethodnih sam uvidio da Barcina tika-taka moze da radi jedino ako protivnik nije sa svakim igracem iza lopte , postujem sve sto nam je donijela tika-taka i pep guardiola , ali od pocetka sezone i sage oko cesca i pepovog ugovora nekako potajno navijam da Guardiola odluci da ode i da se isproba u nekom drugom klubu , jedan od najvecih trenera na svijetu , drzi do svoje ekipe i svojih igraca , ali mislim da i njemu i Barceloni treba mala izmjena . Naravno , Barcelona i dalje moze svaku ekipu dobiti i razmontirati kao i proslih sezona , ali jednostavno trenutra igra je previsa ovisna o Messiju i protivnickoj ekipi ( dal se brane sa 10 igraca il ne ) . Ekipu i igrace treba ostaviti , ukoliko Keita , Adriano ili netko drugi zeli otici iz ekipe bujrum , sve najbolje . Iskreno se nadam da ce Barcelona dovesti Marcela Bielsu , Javi Martineza , Jordi Alba i eventualno nekog visokog i jakog napadaca poput Llorentea . Igra Athletic Bilbao je slicna Barcinoj , igra brzih i kratkih pasova ali puno direktnija sa usavrsenom kontrom , tehnikom i borbenoscu , sto bi u kombinaciji sa Barcinim carobnjacima bila nova dimenzija igre , nesto cemu sam se nadao da ce Guardiola uvesti od utakmice protiv Intera . Nekada treba pustiti protivnika malo da se igra da dobiju na prostoru , a Pep i njegovi momci nisu voljni za takvo nesto , prepustiti loptu drugoj ekipi ...
Lagano odradit ostatak prvenstva i osvojiti Copa Del Ray i pripremati se za iducu sezonu .