Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
+ 400:000 "navijaca" na facebooku..Scof1eld je napisao/la:prvo izgubimo ligu, pa ligu prvaka a evo sad i bparena ode s foruma![]()
Vjeru mi a to ti mogu potvrditi i ljudi s realovog djela s kojim sam prije 7 noci pricao - nikad ama bas nikad nisam ljepsu pricu pisao sa nekolicinom njih i onda ujutro 7 dana zabrane - trolovanje. Tako svaki klasiko - stite ko fol normalan govor a da su procitali i jedan moj troll post vidjeli bi da je bilo bas suprotno. I tako i prosli klasiko itd.Scof1eld je napisao/la:prvo izgubimo ligu, pa ligu prvaka a evo sad i bparena ode s foruma![]()
lafina, lafo ne sjeca se ccc10.Skoro je napisao/la:I ja bih volio da se ne sjecam sinocnje utakmice...DesimaL je napisao/la:
Kada je sinoc stigao u bolnicu, Piqué se nije sjecao da je igrao protiv Chelsea. Ostace u bolnici najmanje sedmicu dana.
bparena je napisao/la:NISAM MOGAO DA PISEM OVIH DANA JER MI NIJE DOZBOLJENO DA PISEM - OVO JE VJEROVATNO MOJ POSLJEDNJI POSTA NA OVOM FORUMU POSTO JE OVAJ FORUM PRIVATNO VLASNISTVO ONI KOJI NEMAJU POTREBE DA SE PRAVDAJU KAD NEKOGA UKLONE KAKO JEDAN PAMETNJAKOVIC RECE. NEKOLIK KLASIKA ME BEZPOTREBE UKLANJAJU KO JA SAM DIVLAJK ZA NJIH.![]()
IZVINJAVAM SE SVIM RELAOVIM I BARCELONOVIM NAVIJACIMA AKO SAM ZA SVE OVE GODINE PISANJA NEKOGA UVRIJEDIO. NEKI CE BITI SRETNI ALI ETO OD SAD PA U BUDUCE BIT CE KLASIKO BEZ MENE I NECE MORAT NIKO DA ME BEZ RAZLOZNO UKLANJA.
OVAJ FORUM JE VLASNISTVO SVIH LJUDI KOJI SLOBODNO PISU A OVIM KOJI MISLE DA JE OVO NJIHOV PRIVATNI SAJT I KOJI TAKO OLAHKO PLJUJU PO LJUDIMA SAMO DA PORUCIM DA AMA BAS NIKADA NIKOGA NISAM DEBILOM NAZVO NI IDIJOTOM NI MAJMUNOM. MENI SU PISALI A ONI SU SUTILI I VJEROVATNO UZIVALI U TOME...
JA VOLIM SVOJU BARCELONU I UVJEK CU VOLJETI KLUB KOJEG GODINAMA VOLIM... OVAJ KLUB MRZE IZ STRAHA I LJUBOMORE....
ZAO MI SVIH OVIH GODINA I ONO STO SAM PRIPREMAO FANOVIMA BARCE .....
Ovdje je momak apsolutno upravu, nikad nikoga (koliko ja znam) nije nazvao debilom, idiotom ili nesto slicno, dok su njega nazivali svakakvim imenima na temi Reala, i naravno prošli nekažnjeno...bparena je napisao/la:SAMO DA PORUCIM DA AMA BAS NIKADA NIKOGA NISAM DEBILOM NAZVO NI IDIJOTOM NI MAJMUNOM. MENI SU PISALI A ONI SU SUTILI I VJEROVATNO UZIVALI U TOME...
Ja konto da misliš na @bparenuDesimaL je napisao/la:Nadam se da ce ostati jos dugi niz godina.
Naravno mislim na Guardiolu.
Barcelona 2002-2012 : Liga - 5; Kup - 1; Liga Prvaka/Kup Uefa 3/0 - Ukupno: 9DesimaL je napisao/la:Nadam se da ce ostati jos dugi niz godina.
Naravno mislim na Guardiolu.
Bitno je da ste vi izdvojili taj dio, a ne recimo ovaj:Raul7 je napisao/la:ahahahhahahahhaha ne znam kad sam se ovako ismijao. "Sutra na posao idem u svojim omiljenim bojama. Briga me, neka mi da otkaz što nisam prikladno odjevena." hahahahhahaha, ne volim provocirati ali ovo je fkt preseravanje, svi smo mi simpatizeri klubova, radujemo se i tugujemo ali ova ide u krajnost.tyler durden je napisao/la:
vatafak mennn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oj teksta majko mila
Sto se tice tekme, jbg procitana je ta tika-taka igrra, treba osvjezenje u timu, par novih igraca.
Barca je nabila svima komplekse i skoro svi se više raduju njenom porazu nego li pobjedi "vlastite" ekipe.Žalosno je koliko su ljudi zajedljivi. Zašto je u psihi čovjeka da mrzi boljeg od sebe, uspješnijeg i jačeg? A Barcelona nije samo bolja, uspješnija i jača od bilo koje druge ekipe, nego je najbolja ikada, od kada postoji ova lijepa, ali često surova i nepravedna igra zvana nogomet. Pa, zamislite onda kolika je mržnja prema Barceloni - najboljoj ekipi u povijesti nogometa?
No, razumite te ljude. Klubovi za koje navija većina tih zajedljivaca nije godinama vidjela ni Intertoto Kup, a Liga prvaka je za njih pravi luksuz. Dok je Liga prvaka za Barçu navika. S druge strane, imaju oni koji navijaju za Chelsea, Real Madrid, Manchester United, Arsenal i druge timove koji koliko toliko stoje u Ligi prvaka posljednjih godina, pa opet su se veselili večeras. Nisu se oni veselili zbog prolaza Chelseaja, nego zbog ispadanja Barcelone. Nije to ono pravo čisto veselje, nego zajedljivo i bolesno. A to je, dragi moji, naš uspjeh! Da, uspjeh je da neko tako žarko želi da budete poraženi. Time potvrđuju da ste najbolji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.