FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Scof1eld
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Scof1eld » 25 apr 2012, 16:18

prvo izgubimo ligu, pa ligu prvaka a evo sad i bparena ode s foruma :cry: :mrgreen:
ser del barça es el millor que hi ha !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 25 apr 2012, 16:20

Scof1eld je napisao/la:prvo izgubimo ligu, pa ligu prvaka a evo sad i bparena ode s foruma :cry: :mrgreen:
+ 400:000 "navijaca" na facebooku..

samo rijetki ce prezivjet :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 25 apr 2012, 16:22

Sta ste se okomili na Valdesa : S. Kad' messi nekog' onako lobuje onda je po vama najveci u univerzumu i taj potez je proizvod njegovog nevjerovatnog talenta (golmana niko ne spominje). Nije Valdes kriv sto vam ljudi iz svog 16erca trce sprint bez prepona.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 apr 2012, 16:24

Scof1eld je napisao/la:prvo izgubimo ligu, pa ligu prvaka a evo sad i bparena ode s foruma :cry: :mrgreen:
Vjeru mi a to ti mogu potvrditi i ljudi s realovog djela s kojim sam prije 7 noci pricao - nikad ama bas nikad nisam ljepsu pricu pisao sa nekolicinom njih i onda ujutro 7 dana zabrane - trolovanje. Tako svaki klasiko - stite ko fol normalan govor a da su procitali i jedan moj troll post vidjeli bi da je bilo bas suprotno. I tako i prosli klasiko itd.

p.s. ako je ovo neciji licni forum i tad bi trebao da shvati da se ljudima ne pljuje u lice nakon tri godine pisanja. Niko ovdje nije sve te godine da bi nekoga vrijedzao, ali ovo je bilo bas nepotrebno... Vjeruj mi da samo zbog vremena koliko mi je trebalo za nesto veliko nisam stigao da vam ovo poklonim, Ali nace se nacin da vam poklonim HD skracene snimke mnogo bitnih tekmi nase Barce koje spremam kako poklon vama koji volite svoj nas klub.... pozz buraz
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 25 apr 2012, 17:43

10.Skoro je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:slika

Kada je sinoc stigao u bolnicu, Piqué se nije sjecao da je igrao protiv Chelsea. Ostace u bolnici najmanje sedmicu dana. :(
I ja bih volio da se ne sjecam sinocnje utakmice...
lafina, lafo ne sjeca se ccc :lol: :lol: :lol:
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 apr 2012, 17:50

Nebi me cudilo da neki ''navijaci '' traze zamjenu za Messia :o , zato sto se nije vidio u ovom dvomecu . Valdez je izvrstan golman , covjek brani 10 godina u prvom timu ,a ne vidim da je on krivac za jucaranje golove,ok, mozda je kod prvog gola malo previse izletio , ali pogledaj odbranu . Puyol 35 god,Mascherano je defanzivni vezni ne stoper ,Alves je uvijek bio poprilicno limitiran u odbranbenim zadacima . Realno smjesna odbrana . Sreca je da Barca ima izvrsne srednje igrace ,koji kontrolisu loptu i samim tim igru ,tako da odbrana i nema puno posla. No kada naidje neki ozbiljni tim ,tim koji zna napraviti dobru kontru, onda se najbolje vidi koliko je ustvari Barcina odbrana tanka .
Fali vam ljevi bek i kvalitetan stoper da zamjeni Puyola. Nadam se da Albu necete dovesti jer bi mi bilo draze da ostane u Valenciji .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 apr 2012, 17:54

bparena je napisao/la:NISAM MOGAO DA PISEM OVIH DANA JER MI NIJE DOZBOLJENO DA PISEM - OVO JE VJEROVATNO MOJ POSLJEDNJI POSTA NA OVOM FORUMU POSTO JE OVAJ FORUM PRIVATNO VLASNISTVO ONI KOJI NEMAJU POTREBE DA SE PRAVDAJU KAD NEKOGA UKLONE KAKO JEDAN PAMETNJAKOVIC RECE. NEKOLIK KLASIKA ME BEZPOTREBE UKLANJAJU KO JA SAM DIVLAJK ZA NJIH. :oops:

IZVINJAVAM SE SVIM RELAOVIM I BARCELONOVIM NAVIJACIMA AKO SAM ZA SVE OVE GODINE PISANJA NEKOGA UVRIJEDIO. NEKI CE BITI SRETNI ALI ETO OD SAD PA U BUDUCE BIT CE KLASIKO BEZ MENE I NECE MORAT NIKO DA ME BEZ RAZLOZNO UKLANJA.

OVAJ FORUM JE VLASNISTVO SVIH LJUDI KOJI SLOBODNO PISU A OVIM KOJI MISLE DA JE OVO NJIHOV PRIVATNI SAJT I KOJI TAKO OLAHKO PLJUJU PO LJUDIMA SAMO DA PORUCIM DA AMA BAS NIKADA NIKOGA NISAM DEBILOM NAZVO NI IDIJOTOM NI MAJMUNOM. MENI SU PISALI A ONI SU SUTILI I VJEROVATNO UZIVALI U TOME...

JA VOLIM SVOJU BARCELONU I UVJEK CU VOLJETI KLUB KOJEG GODINAMA VOLIM... OVAJ KLUB MRZE IZ STRAHA I LJUBOMORE....

ZAO MI SVIH OVIH GODINA I ONO STO SAM PRIPREMAO FANOVIMA BARCE .....

i ja mogu također da potvrdim da nije ništa pogrešno rekao do sada, al ne shvatam, kakva je to politika izbacivanja forumaša, koji se prije svega normalno ponašaju ?????' :!: :o
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 25 apr 2012, 17:54

Pique pušten iz bolnice

Gerard Pique, defanzivac Barcelone, pušten je iz bolnice u koju je kasno sinoć primljen nakon sudara sa Victorom Valdesom

Robusni štoper katalonske ekipe zadržan je preko noći u bonici na promatranju. Doktori su mu savjetovali da miruje sedam dana, te da se nakon toga ponovo vrati na kontrolu, nakon koje će biti utvrđeno da li će se moći odmah vratiti fudbalu.

Podsjetimo, Pique je u 25. minuti duela između Chelseaja i Barcelone dobio težak udarac glavu, kada se sudario sa golmanom svoje ekipe, Victorom Valdesom.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 apr 2012, 18:18

bparena je napisao/la:SAMO DA PORUCIM DA AMA BAS NIKADA NIKOGA NISAM DEBILOM NAZVO NI IDIJOTOM NI MAJMUNOM. MENI SU PISALI A ONI SU SUTILI I VJEROVATNO UZIVALI U TOME...
Ovdje je momak apsolutno upravu, nikad nikoga (koliko ja znam) nije nazvao debilom, idiotom ili nesto slicno, dok su njega nazivali svakakvim imenima na temi Reala, i naravno prošli nekažnjeno...

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 25 apr 2012, 18:37

Nadam se da ce ostati jos dugi niz godina.
Naravno mislim na Guardiolu.
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 apr 2012, 18:43

DesimaL je napisao/la:Nadam se da ce ostati jos dugi niz godina.
Ja konto da misliš na @bparenu :mrgreen:

Mora Guardiola ostat...pa i sam je izjavio kako želi neke izazove bla bla...pa evo ti ga 'ebo te on, kud ćeš veći izazov od ovog...dovest' čovjeku 2-3 pojačanja, ima da iduće godine (opet) izdominira evropu/svijet 8-)

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 25 apr 2012, 18:49

DesimaL je napisao/la:Nadam se da ce ostati jos dugi niz godina.
slika
Barcelona 2002-2012 : Liga - 5; Kup - 1; Liga Prvaka/Kup Uefa 3/0 - Ukupno: 9
Jose Mou 2002-2012 : Liga - 7; Kup - 6; Liga Prvaka/Kup Uefa 2/1 (možda 3) - Ukupno: 16 ili 17

Poenta je da se podacima lako manipuliše i svako ih može okrenuti u svoju korist ... možeš uzeti zadnjih 10 godina, možeš uzeti zadnje 3-4 godine, ali isto tako možeš uzeti ZADNJU tj. ovu godinu i uporediti Josea i Guardiolu ... šta bi bilo da je Guardiola vodio Barcu 2002 ? Čisto sumnjam da bi to bila šesterostruka kruna ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 25 apr 2012, 19:10

Poslije ovih, recimo neuspjeha ove sezone, vratit ce se Barca jos gladnije iduce sezone. Živi bili pa vidjeli.
A vama protivnikcim navijačima je toliko nabila komplekse da sve svi radujete kada izgubi.
Uzivajte dok traje.....
mes que un club

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 25 apr 2012, 19:23

Ne mogu iscitati sve sto ste pisali... Zanima me da li se javio kolega StevieM :mrgreen: .

Davno sam napisao da je Barsa prsnula i da to nije onaj tim iz prosle sezone. Neki su me pokusali razuvjeriti, ali se na kraju pokazalo da nisu bili u pravu. Barselona ima problema sa motivacijom. Vidjelo se iz aviona da je Celzi u ove dvi utakmice imao vecu zelju za pobjedom. Barsa je izgubila pokretljivost i agresivnost, malo su se zasitili fudbala... Gvardiola nije uspjeo razdrmati ekipu. Formacija 3-4-3 je smijesna. Zasto se dira nesto sto fenomenalno funkcionise. Bezveze.

Vidjet cemo hoce li ih ovaj neuspjeh malo razdrmati, kako ce izgledati u sljedecoj sezoni... Bice ludilo ako dovedu Bejla.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 apr 2012, 19:34

[youtube][/youtube]

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 apr 2012, 20:26

Barca će sigurno imati za čime žaliti nakon ovog dvomeča. Nisu iskoristili svoje prilike i to im se dobrano obilo od glavu. Jednostavno, nešto moraš i pogađati (posebno se odnosi na Stamford Bridge), te tako osigurati dobru zalihu za revanš. Doduše, Katalonci su postigli dva gola na Camp Nou, al' šta im to vrijedi kada su isto toliko primili. :mrgreen:

Guardiola me iznenađuje s instantnim mijenjanjem pobjedničke ekipe i mentaliteta, davanje prilike igračima koji ne zaslužuju igrati u ovako bitnom meču i neshvatljive rotacije u postavci, formaciji i nagle promjene taktike. Jbt, što @Valencia reče, zašto mijenjati već oprobani recept i nešto što vidno funkcionira na najvećoj razini. To zamjeram strategu Blaugrane. Međutim, nije jedino Pep problematičan, u takve su sinoć spadali i Valdes, Puyol, pa i tandem Messi - Xavi, dok se ni bekovi nisu iskazali u potpunosti. Olako propušteni Torres i Ramires su napravili neviđenu pometnju i postigli važne golove za Chelsea. Kod gola Rame, loše praćenje igre odbrane Barce, Victor ponovo ni naprijed, ni nazad, a igrač Chelseaja sigurnim logama smješta loptu u gol. Kod gola Fernanda moram priznati da nisam ni vidio kako lopta dođe do njega, al' nebitno sad. Drago mi je što je baš Torres dokazao da još ima ono nešto u njemu, te da mentalni sklop još uvijek radi k'o sat (nemojte pogrešno protumačiti :mrgreen: ).

Vjerujem da će se Barca u dogledno vrijeme vratiti, no isto tako smatram da to neće biti moguće ukoliko Pep ne ostane na klupi, te kao takav pronađe način da ponovno motiviše svoje pulene. Nedostatak prave konkurencije, nadigravanje i slične stvari su ostavile igrače bez želje, tako da im je gotovo svejedno. Vidjeli smo kako se ofanziva muči s probijanjem bunkera, kako je neefikasnost sve prisutnija, te pad morala sve izvjesniji. To sve treba na vrijeme regulisati ukoliko bi se Barcina dominacija i hegemonija nastavila u budućnosti.

FiDPlayer
Kontakt:

Post Postao/la FiDPlayer » 25 apr 2012, 20:38

Barca ce se vratiti jos jaca, VISCA EL BARCA Y VISCA CATALUNYA.
Za bordo bijele za bordo bijele samo za nasu ljubav najvecu...
VISCA EL BARCA!!!
GO CAVS GO!!! Kyrie Irving Rookie of the Year!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 25 apr 2012, 21:16

Raul7 je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:

vatafak mennn :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oj teksta majko mila :lol:
ahahahhahahahhaha ne znam kad sam se ovako ismijao. "Sutra na posao idem u svojim omiljenim bojama. Briga me, neka mi da otkaz što nisam prikladno odjevena." hahahahhahaha, ne volim provocirati ali ovo je fkt preseravanje, svi smo mi simpatizeri klubova, radujemo se i tugujemo ali ova ide u krajnost.
Sto se tice tekme, jbg procitana je ta tika-taka igrra, treba osvjezenje u timu, par novih igraca.
Bitno je da ste vi izdvojili taj dio, a ne recimo ovaj:
Žalosno je koliko su ljudi zajedljivi. Zašto je u psihi čovjeka da mrzi boljeg od sebe, uspješnijeg i jačeg? A Barcelona nije samo bolja, uspješnija i jača od bilo koje druge ekipe, nego je najbolja ikada, od kada postoji ova lijepa, ali često surova i nepravedna igra zvana nogomet. Pa, zamislite onda kolika je mržnja prema Barceloni - najboljoj ekipi u povijesti nogometa?

No, razumite te ljude. Klubovi za koje navija većina tih zajedljivaca nije godinama vidjela ni Intertoto Kup, a Liga prvaka je za njih pravi luksuz. Dok je Liga prvaka za Barçu navika. S druge strane, imaju oni koji navijaju za Chelsea, Real Madrid, Manchester United, Arsenal i druge timove koji koliko toliko stoje u Ligi prvaka posljednjih godina, pa opet su se veselili večeras. Nisu se oni veselili zbog prolaza Chelseaja, nego zbog ispadanja Barcelone. Nije to ono pravo čisto veselje, nego zajedljivo i bolesno. A to je, dragi moji, naš uspjeh! Da, uspjeh je da neko tako žarko želi da budete poraženi. Time potvrđuju da ste najbolji.
Barca je nabila svima komplekse i skoro svi se više raduju njenom porazu nego li pobjedi "vlastite" ekipe. ;)
FK Pjetlovi

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 25 apr 2012, 22:21

gledam ove dvije ekipe veceras i namece se jedna misao -Barca je GIGANT....kako ih samo satjeraju u misju rupu i svaki puta natjera da igraju bunker....navijam da Pep ostane i jos vise usavrsi ovu velicanstvenu ekipu i tika-taka za dobro fudbala.....
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 apr 2012, 22:26

Hajmo ljudi ko moze marku dvije, da pomognemo ovoj jadnoj dusi da dobije zivot. Ovo je za psihijatrije.
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.