Slažem se, to su trebali iskoristiti drugi igrači, Ibišević ili Miske, ali nisu sinoć, hoće drugi put.nick je napisao/la:jbt ja ne znam u cemu je fazon vazda 2 covjeka na njemu izbori se za skoro svaku loptu ali ne moze jbt non stp ljepilo na njemu,redovno je odvlacio 2 igraca sa sobom jbg nije dao go ali ja radio svoj poso
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- el-fighter
- Kontakt:
Džeko je sinoć pokazao i kakvom se napadaču radi. Cijelo vrijme je imao dva igrača na leđima, ali je sam sebi stvorio nekoliko prilika. Dok malo ova prvenstva krenu proradit će Džeko i sa Ibiševićem u tandemu, ima da razvalimo Estoniju.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Mali Maestro
- Kontakt:
Složio bih se s kolegom čovjek je cijelu utakmicu dvojicu na leđima noso a što me posebno obradovalo u 89' čovjek vrši pritisak na zadnju liniju.Tako se igra majstore.
Please
- miralem444
- Kontakt:
ma ja nemogu da vjerujem u pojedine likove..sad mi bas jedan prijatelj kaze kako je dzeko bio katastrofa,kako nece da trci....pa ljudi moji po meni dzeko je bolje odigro ovu utakmicu nego onu u armeniji i to duplo...kolko je duela dobiosa onim snaznim cetinom...pa dvojica su ga cuvala..cim ga jedan cuva dzeko ga prode koda ga i nema...pa sjetite se samo kako je prosao onog igraca utrske kad je turcin dobio zuti karton radi faula...po meni dzeko je bio odlicann..samo ta prokleta realizacija da krene..al tek je sve pocelo vidjet cete pravog dzeku tek protiv estonije.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
ssportasicaa_sa
miralem444 je napisao/la:ma ja nemogu da vjerujem u pojedine likove..sad mi bas jedan prijatelj kaze kako je dzeko bio katastrofa,kako nece da trci....pa ljudi moji po meni dzeko je bolje odigro ovu utakmicu nego onu u armeniji i to duplo...kolko je duela dobiosa onim snaznim cetinom...pa dvojica su ga cuvala..cim ga jedan cuva dzeko ga prode koda ga i nema...pa sjetite se samo kako je prosao onog igraca utrske kad je turcin dobio zuti karton radi faula...po meni dzeko je bio odlicann..samo ta prokleta realizacija da krene..al tek je sve pocelo vidjet cete pravog dzeku tek protiv estonije.
Bio je los sinoc, ali je trcao! To se ne moze reci, barem ja tako mislim. Ali je mogao puno bolje igrati sinoc..ali sta cemo, sta je tu je, a Dzeko je njam
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
miralem444 je napisao/la:ma ja nemogu da vjerujem u pojedine likove..sad mi bas jedan prijatelj kaze kako je dzeko bio katastrofa,kako nece da trci....pa ljudi moji po meni dzeko je bolje odigro ovu utakmicu nego onu u armeniji i to duplo...kolko je duela dobiosa onim snaznim cetinom...pa dvojica su ga cuvala..cim ga jedan cuva dzeko ga prode koda ga i nema...pa sjetite se samo kako je prosao onog igraca utrske kad je turcin dobio zuti karton radi faula...po meni dzeko je bio odlicann..samo ta prokleta realizacija da krene..al tek je sve pocelo vidjet cete pravog dzeku tek protiv estonije.
Ja sam ostavio komentar za Dzeku,Dzeko je predobro odigrao,Imao je dwojica na ledjima,Jedno 5-6 Puta im je uspio Pobjeci,Pa se nasao u prilici Za Goll..Jos samo da nisanske sprave Popravi i to je TO
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
Dzeko je van forme skroz, ko to nece da vidi to je njegova stvar. Napadac ukoliko u 5 susreta, a pogotovo njegove kvalitete ne postigne gol, onda je van forme. Hvala mu za sve sto je ucinio za sebe i za nasu BiH, ali je cinjenica da se Edin digao i to ga skupo kosta. Samo sam sebi moze pomoci, a to je da se sto prije spusti i da bude onaj Dzeko od prije pola godine. To sto je on takticku dobro odigrao i imao za ledjima dva igraca je ok, ali on je napadac i od tri sanse sinoc, morao je zabiti bar jedan. Dzeko od prije pola godine bi jednu uredno pospremio u mrezu.Dzoka The maniacs je napisao/la:miralem444 je napisao/la:ma ja nemogu da vjerujem u pojedine likove..sad mi bas jedan prijatelj kaze kako je dzeko bio katastrofa,kako nece da trci....pa ljudi moji po meni dzeko je bolje odigro ovu utakmicu nego onu u armeniji i to duplo...kolko je duela dobiosa onim snaznim cetinom...pa dvojica su ga cuvala..cim ga jedan cuva dzeko ga prode koda ga i nema...pa sjetite se samo kako je prosao onog igraca utrske kad je turcin dobio zuti karton radi faula...po meni dzeko je bio odlicann..samo ta prokleta realizacija da krene..al tek je sve pocelo vidjet cete pravog dzeku tek protiv estonije.
Ja sam ostavio komentar za Dzeku,Dzeko je predobro odigrao,Imao je dwojica na ledjima,Jedno 5-6 Puta im je uspio Pobjeci,Pa se nasao u prilici Za Goll..Jos samo da nisanske sprave Popravi i to je TO
zbog umora i lose forme ce biti na klupi za rezerve za vikend, stara obafemi martinspinoche je napisao/la:Dzeko je van forme skroz, ko to nece da vidi to je njegova stvar. Napadac ukoliko u 5 susreta, a pogotovo njegove kvalitete ne postigne gol, onda je van forme. Hvala mu za sve sto je ucinio za sebe i za nasu BiH, ali je cinjenica da se Edin digao i to ga skupo kosta. Samo sam sebi moze pomoci, a to je da se sto prije spusti i da bude onaj Dzeko od prije pola godine. To sto je on takticku dobro odigrao i imao za ledjima dva igraca je ok, ali on je napadac i od tri sanse sinoc, morao je zabiti bar jedan. Dzeko od prije pola godine bi jednu uredno pospremio u mrezu.Dzoka The maniacs je napisao/la:miralem444 je napisao/la:ma ja nemogu da vjerujem u pojedine likove..sad mi bas jedan prijatelj kaze kako je dzeko bio katastrofa,kako nece da trci....pa ljudi moji po meni dzeko je bolje odigro ovu utakmicu nego onu u armeniji i to duplo...kolko je duela dobiosa onim snaznim cetinom...pa dvojica su ga cuvala..cim ga jedan cuva dzeko ga prode koda ga i nema...pa sjetite se samo kako je prosao onog igraca utrske kad je turcin dobio zuti karton radi faula...po meni dzeko je bio odlicann..samo ta prokleta realizacija da krene..al tek je sve pocelo vidjet cete pravog dzeku tek protiv estonije.
istog sam misljenja da se dzeko mora resetovati i krenuti sa nule, slava mu i druzenje sa spahicem udarilo u glavu
Cuva Bog Zelju svog!
- miralem444
- Kontakt:
Pravio sam se važan na konferenciji za novinare nakon utakmice, ali ne mogu sakriti zabrinutost. Uvijek sam govorio da će odlučivati posljednji meč, sa Španijom, ali sada smo u situaciji da drugo mjesto riješimo prije. Moram reći da je Turska jednaka, ako ne i bolja od Španije. Kako su igrali u Zenici, to je bilo sjajno - prenosi Avaz riječi bh. izbornika.
Imam mnogo razloga za nezadovoljstvo, jer smo mogli pobijediti i sve riješiti. Evidentno je da smo imali šansi. Misimović je ono morao zabiti. To je bila šansa da vikneš: "Jao, majko!"
Onda je Blažević nastavio analizu utakmice:
Bilo je nekoliko igrača koji nisu dali sve od sebe. Joj, kako sam bio ponosan na ekipu u prvom poluvremenu i reakciju nakon primljenog gola. Tako sam bio ponosan i na to kako smo se odbranili na kraju - rekao je Blažević.
A onda je uslijedila pojedinačna recenzija nastupa.
Supić je bio heroj, Spahić imperator, Jahić neprijelazan, Nadarević stub. Sa Ibričićem sam želio veći koncentrat talenta u ekipi. Salihović ubica, Muratović igračina, Rahimić nedodirljiv. Miske, da je bio za nijansu bolje raspoložen, dobili bismo. Ibišević i Džeko sada imaju mjesec da uđu u pravu formu, jer da su je imali u Zenici, izbušili bi onog Volkana.
Zamislite kako nam je malo falilo. Nemam im šta prigovoriti. Jedino je falio taj zadnji pas koji bi ih dokrajčio. Da su Turci imali onoliko prostora kao mi, izašli bi pet puta sami pred našeg golmana. A ja nisam dočekao taj pas. Džeko ima takvu moć da je to nevjerovatno. Prima loptu prsima i u prijemu bježi protivniku metar, ali nije dobio tu loptu koju bi mogao iskoristiti kako samo on zna.
Onda je počela priča o Estoniji.
Brinem se, sine moj. Brinem! Ta Estonija nije mačji kašalj kako se čini. Španci su ih tek u finišu slomili, Turcima su zabili dva komada. Uzdam se u svoje sinove da mogu napraviti još jedan podvig i pobijediti. Nadam se da nećemo doći u situaciju da moramo pobijediti Španiju. Mada, pobijediti Španiju nije mnogo teži zadatak nego pobijediti Tursku.
Na kraju je Ćiro finiširao:
Sami odlučujemo o svojoj sudbini. J..... nas ako ne možemo pobijediti u Estoniji, onda ne zaslužujemo taj baraž.
Na opasku da Belgijanci mogu iznenaditi Turke u Briselu idućeg mjeseca, Ćiro se nasmijao.
Ma tamo je rasulo. Mi smo ih načeli, Španci razbili i sada su potopljeni u Jerevanu. Turci će im pući tri komada. Daj Bože, ali nema šanse da Belgijanci mogu izvući bilo šta iz te utakmice.
Nakon preksinoćnjih utakmica kvalifikacija, situacija je mnogo jasnija kada je riječ o borbi za baraž. Podsjetimo, devet pobjednika grupa iz evropskih kvalifikacija ide direktno na SP (uz Španiju, to su osigurali Engleska i Holandija), dok će osam najboljih drugoplasiranih 14. i 18. novembra igrati u baražu dvije utakmice međusobno, kući i na strani, a pobjednici će izboriti nastup na Mundijalu.
Budući da je na trenutnoj tabeli drugoplasiranih Norveška ispod nas, a završila je svoj nastup u kvalifikacijama, nemoguće je da budemo najlošiji drugi, koji neće igrati plej-of.
Ostaje nam, dakle, borba sa Turskom za drugo mjesto. Za nastavak puta u Južnoafričku Republiku i prolazak u baraž Ćirinim izabranicima trebaju još tri boda iz dva meča, protiv Estonije u Talinu 10. oktobra i sa Španijom u Zenici četiri dana poslije.
ma dzeko je dzeko..to je svjecka klasa...golovi ce doc...sad cete vijet protiv leverkuzena u subotu..zabit ce im 2 komada..
Imam mnogo razloga za nezadovoljstvo, jer smo mogli pobijediti i sve riješiti. Evidentno je da smo imali šansi. Misimović je ono morao zabiti. To je bila šansa da vikneš: "Jao, majko!"
Onda je Blažević nastavio analizu utakmice:
Bilo je nekoliko igrača koji nisu dali sve od sebe. Joj, kako sam bio ponosan na ekipu u prvom poluvremenu i reakciju nakon primljenog gola. Tako sam bio ponosan i na to kako smo se odbranili na kraju - rekao je Blažević.
A onda je uslijedila pojedinačna recenzija nastupa.
Supić je bio heroj, Spahić imperator, Jahić neprijelazan, Nadarević stub. Sa Ibričićem sam želio veći koncentrat talenta u ekipi. Salihović ubica, Muratović igračina, Rahimić nedodirljiv. Miske, da je bio za nijansu bolje raspoložen, dobili bismo. Ibišević i Džeko sada imaju mjesec da uđu u pravu formu, jer da su je imali u Zenici, izbušili bi onog Volkana.
Zamislite kako nam je malo falilo. Nemam im šta prigovoriti. Jedino je falio taj zadnji pas koji bi ih dokrajčio. Da su Turci imali onoliko prostora kao mi, izašli bi pet puta sami pred našeg golmana. A ja nisam dočekao taj pas. Džeko ima takvu moć da je to nevjerovatno. Prima loptu prsima i u prijemu bježi protivniku metar, ali nije dobio tu loptu koju bi mogao iskoristiti kako samo on zna.
Onda je počela priča o Estoniji.
Brinem se, sine moj. Brinem! Ta Estonija nije mačji kašalj kako se čini. Španci su ih tek u finišu slomili, Turcima su zabili dva komada. Uzdam se u svoje sinove da mogu napraviti još jedan podvig i pobijediti. Nadam se da nećemo doći u situaciju da moramo pobijediti Španiju. Mada, pobijediti Španiju nije mnogo teži zadatak nego pobijediti Tursku.
Na kraju je Ćiro finiširao:
Sami odlučujemo o svojoj sudbini. J..... nas ako ne možemo pobijediti u Estoniji, onda ne zaslužujemo taj baraž.
Na opasku da Belgijanci mogu iznenaditi Turke u Briselu idućeg mjeseca, Ćiro se nasmijao.
Ma tamo je rasulo. Mi smo ih načeli, Španci razbili i sada su potopljeni u Jerevanu. Turci će im pući tri komada. Daj Bože, ali nema šanse da Belgijanci mogu izvući bilo šta iz te utakmice.
Nakon preksinoćnjih utakmica kvalifikacija, situacija je mnogo jasnija kada je riječ o borbi za baraž. Podsjetimo, devet pobjednika grupa iz evropskih kvalifikacija ide direktno na SP (uz Španiju, to su osigurali Engleska i Holandija), dok će osam najboljih drugoplasiranih 14. i 18. novembra igrati u baražu dvije utakmice međusobno, kući i na strani, a pobjednici će izboriti nastup na Mundijalu.
Budući da je na trenutnoj tabeli drugoplasiranih Norveška ispod nas, a završila je svoj nastup u kvalifikacijama, nemoguće je da budemo najlošiji drugi, koji neće igrati plej-of.
Ostaje nam, dakle, borba sa Turskom za drugo mjesto. Za nastavak puta u Južnoafričku Republiku i prolazak u baraž Ćirinim izabranicima trebaju još tri boda iz dva meča, protiv Estonije u Talinu 10. oktobra i sa Španijom u Zenici četiri dana poslije.
ma dzeko je dzeko..to je svjecka klasa...golovi ce doc...sad cete vijet protiv leverkuzena u subotu..zabit ce im 2 komada..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Dzeko sutra zabija i kraj price....idem se okladiti da ce ga Dzeko uvalhati a sigurno se kladim i da ce Ibisevic zabiti za Hofu sutra...Dobre kvote...
ma kad samo covjeka pogledas kako prima loptu prsima pred protivnickim sesnaestercom i kako pobjegne igracu u prvom koraku sve ti je jasno...
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dzeko, hajmo gol sutra!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Veoma cesto me u tome podsjetio na Drogbu, koji to najbolje radi.fazlaaaa je napisao/la:ma kad samo covjeka pogledas kako prima loptu prsima pred protivnickim sesnaestercom i kako pobjegne igracu u prvom koraku sve ti je jasno...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
mene je po onom setanju po terenu vise podsjetio na crnogorca nego na drogbu heheheheehh pogotovo u drugom poluvremenu totalno nezainteresovan za igruVirtu4l je napisao/la:Veoma cesto me u tome podsjetio na Drogbu, koji to najbolje radi.fazlaaaa je napisao/la:ma kad samo covjeka pogledas kako prima loptu prsima pred protivnickim sesnaestercom i kako pobjegne igracu u prvom koraku sve ti je jasno...
-
deni_m1312
- Kontakt:
eh ljudi maloprije sam procitao na jednom njemackom sajtu da na dijamant ne igra sutra protiv leverkusena u prvoj postavi,tj veh ce zapoceti sa martinsom i grafiteom u spicu......ovako nesto se moglo i ocekivat nakon onakvih izdanja naseg dijamanta
http://www.spox.com/de/sport/fussball/b ... ungen.html
deni_m1312 je napisao/la:eh ljudi maloprije sam procitao na jednom njemackom sajtu da na dijamant ne igra sutra protiv leverkusena u prvoj postavi,tj veh ce zapoceti sa martinsom i grafiteom u spicu......ovako nesto se moglo i ocekivat nakon onakvih izdanja naseg dijamanta![]()
ccc.....nek je Grafite u formi....Veh je ba konj.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
odsutraopetultra
- Kontakt:
ocekivano
Samo da mi je znati po cemu je to Grafite u formi, a Dzeko nije? 
Tu su obojica.Ali ovaj je odmorniji.Do ovog je moralo doci.emiros je napisao/la:Samo da mi je znati po cemu je to Grafite u formi, a Dzeko nije?
Nego ako i Vedo ne proradi sutra,moglo bi i njega isto cekati
Logicno spic koji ne daje golove,mora se mijenjati sa onim koji ce davati.
Inace ekipa ode u P.M
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
deni_m1312
- Kontakt:
grafite je u jos goroj formi al on je brazilacemiros je napisao/la:Samo da mi je znati po cemu je to Grafite u formi, a Dzeko nije?
a mozda veh vidi nesto na treningu sto mi ne vidimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.