Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Sluzbeno: Casillas; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Khedira, Xabi Alonso; Di María, Özil, Cristiano Ronaldo; y Benzema.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- KapioFootball
- Kontakt:
Znaci malo ofanzivnije bi trebali krenutiD10S je napisao/la:Sluzbeno: Casillas; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Khedira, Xabi Alonso; Di María, Özil, Cristiano Ronaldo; y Benzema.
HALA MADRID!!!
Znaci opet nema Kake,steta mislim da bi u ovoj utakmici vise pokazao od Di Marije koji nije u bog zna kakvoj formi,ali mozda me demantuje veceras svojom predstavom
U svakom slucaju lijepo je vidjeti Marcela na beku,dosta je bilo i Portugalca koji samo smeta Ronaldu
U svakom slucaju lijepo je vidjeti Marcela na beku,dosta je bilo i Portugalca koji samo smeta Ronaldu
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Real večeras ispada samo iz razloga što su se navijači Reala sinoć ismijavali Barcinim navijačima.
Vrijeme je da ovi drugi pripreme osvetu.
FINALE: Chelsea - Bayern
CAMP MOU!
E pa nije kompot.Namiks je napisao/la:Real večeras ispada samo iz razloga što su se navijači Reala sinoć ismijavali Barcinim navijačima.
Ti si neki vrhunski pesimista izgleda.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: SPY, dana/u 25 apr 2012, 20:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Znaci to je osnovni razlog, nema veze kakvu taktiku odredi Mou, odnosno Hejkens? Navijaci su bitni jel', oni kroje sudbinu Reala u ovom slucaju? Ustvari, da, ispadamo.Namiks je napisao/la:Real večeras ispada samo iz razloga što su se navijači Reala sinoć ismijavali Barcinim navijačima
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Nema veze nikakva taktika. Bog ne voli one koji se naslađuju tuđoj muci.D10S je napisao/la:Znaci to je osnovni razlog, nema veze kakvu taktiku odredi Mou, odnosno Hejkens? Navijaci su bitni jel', oni kroje sudbinu Reala u ovom slucaju? Ustvari, da, ispadamo.Namiks je napisao/la:Real večeras ispada samo iz razloga što su se navijači Reala sinoć ismijavali Barcinim navijačima
Večeras 1:2
Barca nam je stvorila komplekse, sad ne možemo navijati a da se ne čuje "puta barca" " onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Namiks, dana/u 25 apr 2012, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
CAMP MOU!
- KapioFootball
- Kontakt:
Pa ja ne vjerujem ni da Bog voli da ga se mjesa u ovakve stvari...Namiks je napisao/la:Nema veze nikakva taktika. Bog ne voli one koji se naslađuju tuđoj muci.D10S je napisao/la:Znaci to je osnovni razlog, nema veze kakvu taktiku odredi Mou, odnosno Hejkens? Navijaci su bitni jel', oni kroje sudbinu Reala u ovom slucaju? Ustvari, da, ispadamo.Namiks je napisao/la:Real večeras ispada samo iz razloga što su se navijači Reala sinoć ismijavali Barcinim navijačima
I prestani mi slati privatne poruke
HALA MADRID!!!
Drago mi je da ćemo opet vidjeti kakav je kikser ovaj Ramos. Jedva čekam njegove duele sa napadom Bayerna, jer imam osjećaj da će nas demolirati večeras.
Mia san mia!
Mia san mia!
CAMP MOU!
- tyler durden
- Kontakt:
Namiks je napisao/la:Real večeras ispada samo iz razloga što su se navijači Reala sinoć ismijavali Barcinim navijačima.
ti si fejk navijac
Namiks je napisao/la:Nema veze nikakva taktika. Bog ne voli one koji se naslađuju tuđoj muci.D10S je napisao/la:Znaci to je osnovni razlog, nema veze kakvu taktiku odredi Mou, odnosno Hejkens? Navijaci su bitni jel', oni kroje sudbinu Reala u ovom slucaju? Ustvari, da, ispadamo.Namiks je napisao/la:Real večeras ispada samo iz razloga što su se navijači Reala sinoć ismijavali Barcinim navijačima
I prestani mi slati privatne poruke
Barca nam je stvorila komplekse, sad ne možemo navijati a da se ne čuje "puta barca" " onclick="window.open(this.href);return false;
Nije Barca nabila kompleks oko toga klikeru moj, navijanje "Puta Barca" traje od pamtivjeka,fejk navijacu.
Tako si pisao i prije tekme s' Barcom u subotu, pa šta je bilo?Namiks je napisao/la:Drago mi je da ćemo opet vidjeti kakav je kikser ovaj Ramos. Jedva čekam njegove duele sa napadom Bayerna, jer imam osjećaj da će nas demolirati večeras.
Mia san mia!
Šta znači fejk navijač?
Poslužila nas sreća.SPY je napisao/la:
Tako si pisao i prije tekme s' Barcom u subotu, pa šta je bilo?
CAMP MOU!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Znaci da banujes sam sebe i da posjetis Hodzu da ti nauci sta !Namiks je napisao/la:Šta znači fejk navijač?
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 25 apr 2012, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
- tyler durden
- Kontakt:
ma daj ovo je neka retaja od lika. ignore madafaka.
Znači kad oni nas dobiju,to nije sreća nego znanje. Dok kad mi njih dobijem, onda je obrnuto? Bitch please.Namiks je napisao/la:Šta znači fejk navijač?
- KapioFootball
- Kontakt:
Ajde promjeni taj avatar, ne zasluzujes ga...Namiks je napisao/la:Šta znači fejk navijač?
HALA MADRID!!!
Znam da je sad to u 2. planu ali izgleda da je Jese potpisao za Benfiku(objavio portugalski list "Record")
opet.....
Veceras abd pobjeda i prolaz
opet.....
Veceras abd pobjeda i prolaz
Sretno zmajevi!!
[youtube][/youtube]
E ovo je problem. Majstorska završnica Gomeza zbog tres retardos - Pepe-Ramos-Casillas
Ali dobro, da ne pišem dalje, čujemo se u ponoć.
E ovo je problem. Majstorska završnica Gomeza zbog tres retardos - Pepe-Ramos-Casillas
Ali dobro, da ne pišem dalje, čujemo se u ponoć.
CAMP MOU!
ako je ovo onaj namik (na **** nalik) sepic onda je decko za psihijatrije , ili opasno troluje .. ili je neki pacenik koji ne moze podnijeti da real osvaja i la ligu i ligu prvaka
p.s. davno mi je iskljucen stari acc
p.s. davno mi je iskljucen stari acc
A dobro ako pogodi jel,reko nam je.
ako profula,nema veze.
srce mu je na mjestu
pa ajde neka bude..
s marcelom,to Jose..
napadnuti pa sta bude.
ako profula,nema veze.
srce mu je na mjestu
pa ajde neka bude..
s marcelom,to Jose..
napadnuti pa sta bude.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.