sjebo si se...i dale je armenija zadnja...al nema veze..pojes cemo mi estonijuAYAN je napisao/la:Da rezmiramo:
Gdje su Pametnjakovići, koji su Supića proglašavali kao uljeza u reprezentaciju?
Gdje su svi oni koji imaju nešto protiv Ćire?
Sad se dokazalo, koliko nisu bili u pravu i koliko žele da budu pametni, a nisu.
Super smo odigrali, protiv turske, koja je jedna od Najopasnijih ekipa u Svijetu, sasvim sigurno mogu reći.
Kad sa Turcima igramo dobro, ne bojim se ni Brazila, ni Španie ni bilo koga.
Po mom mišljenju, Bjelorusi bi nam mogli parirat, jer imaju izvrsnu ekipu, ali nemaju sreće. Sve ostalo su Reprezentacije koje na silu pokušavaju nešto da urade.
Vidim nas u Baražu i Hvala Armeniji, što je povećala naš bodovni saldo u konkurenciji drugoplasiranih reprezentacija po grupama, jer je sada Estonija Zadnja, a mi imamo 13 bodova kad saberemo sve dosadašnje utakmice, osim duela sa zadnjim na tabeli grupe
BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- miralem444
- Kontakt:
Re: BiH - Turska
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Da se citiram, pogriješio sam, tek sad vidim da je Armenija i dalje zadnjaAYAN je napisao/la:Da rezmiramo:
Gdje su Pametnjakovići, koji su Supića proglašavali kao uljeza u reprezentaciju?
Gdje su svi oni koji imaju nešto protiv Ćire?
Sad se dokazalo, koliko nisu bili u pravu i koliko žele da budu pametni, a nisu.
Super smo odigrali, protiv turske, koja je jedna od Najopasnijih ekipa u Svijetu, sasvim sigurno mogu reći.
Kad sa Turcima igramo dobro, ne bojim se ni Brazila, ni Španie ni bilo koga.
Po mom mišljenju, Bjelorusi bi nam mogli parirat, jer imaju izvrsnu ekipu, ali nemaju sreće. Sve ostalo su Reprezentacije koje na silu pokušavaju nešto da urade.
Vidim nas u Baražu i Hvala Armeniji, što je povećala naš bodovni saldo u konkurenciji drugoplasiranih reprezentacija po grupama, jer je sada Estonija Zadnja, a mi imamo 13 bodova kad saberemo sve dosadašnje utakmice, osim duela sa zadnjim na tabeli grupe

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
ma mi smo pehovi u barazu cemo dobiti portugal ili francusku imam osjecaj nakon igre sinoc i protiv belgije gdje nas je samo bozica fortuna spasila ,mi nismo favoriti da igramo protiv bilo koga !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
CRNI_SA je napisao/la:ma mi smo pehovi u barazu cemo dobiti portugal ili francusku imam osjecaj nakon igre sinoc i protiv belgije gdje nas je samo bozica fortuna spasila ,mi nismo favoriti da igramo protiv bilo koga !!
Nemoj tako da pricas!

- Ponosni_Bosanac
- Kontakt:
CRNI_SA je napisao/la:ma mi smo pehovi u barazu cemo dobiti portugal ili francusku imam osjecaj nakon igre sinoc i protiv belgije gdje nas je samo bozica fortuna spasila ,mi nismo favoriti da igramo protiv bilo koga !!
U **** ti pesimiste ti ****... banujte me molim vas, mogao bi svasta napisati... Crni nije ni cudo sto si crn ko noc jebote... igrao protiv repke koja je bila treca na svijetu...
Suze Vam teške i svi ste vi mali, kada Vam Sejo mrežu zapali
- miralem444
- Kontakt:
ma ne primjete to mnogi..al jedva cekam estoniju...a zapamtio sam ove koji pljuju po repku i po dzeki..kako lose igra...Ponosni_Bosanac je napisao/la:CRNI_SA je napisao/la:ma mi smo pehovi u barazu cemo dobiti portugal ili francusku imam osjecaj nakon igre sinoc i protiv belgije gdje nas je samo bozica fortuna spasila ,mi nismo favoriti da igramo protiv bilo koga !!
U **** ti pesimiste ti ****... banujte me molim vas, mogao bi svasta napisati... Crni nije ni cudo sto si crn ko noc jebote... igrao protiv repke koja je bila treca na svijetu...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Ponosni_Bosanac
- Kontakt:
ma kako biti smiren kad ti dodje neki lik kojem je sve mracno i pocne pametovati... pa igramo historijske utakmice, sejo daje gol za pamcenje... on dodje i prica o nekoj blegiji koju smo razvalili u gostimassportasicaa_sa je napisao/la:Ne svadjajte se momcibudimo fini i smireni!
Nije jos odluceno kako ce se izvlaciti baraz i NISI RAZJASNIOpresley_sa je napisao/la:Da odmah razjasnimo neke stvari...na izvlačenju za baraž biti će 2 grupe.
Postavljeni će biti:
Francuska
Portugal ili Švedska(zavisno kod prođe od te 2 reprezentacije)
Njemačka ili Rusija(zavisno ko bude prvi,a ko drugi jer igraju međusobno u Moskvi u oktobru)
Grčka jer će Švicarska u n jihovoj grupi biti prva
Nepostavljeni:
Bosna i Hercegovina
Irska
Ukrajina(jer će vjerovatno oni proći,Englezima ne treba,dobiti će ih Ukrajinci i to je to,Hrvatska otpada)
Slovenija(pod uslovom da Češka i Poljska remiziraju,ili da Slovenci uzmu bod Slovacima i pobjede u zadnjem kolu San Marino,u suprotnom,sve se onda može promijeniti)
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
[
U **** ti pesimiste ti ****... banujte me molim vas, mogao bi svasta napisati... Crni nije ni cudo sto si crn ko noc jebote... igrao protiv repke koja je bila treca na svijetu...[/quote]
sta se palis ti odma ??
kazem igra protiv belgije u zenici i sinoc ,ne daju mi vise sigurnost da mogu da kazem da cemo pobjediti bilo koga .najvaznije da cemo se plasirati u baraz a kasnije ko zna ako dodje neka po mjeri prolazimo u afriku ako bog da !!
U **** ti pesimiste ti ****... banujte me molim vas, mogao bi svasta napisati... Crni nije ni cudo sto si crn ko noc jebote... igrao protiv repke koja je bila treca na svijetu...[/quote]
sta se palis ti odma ??

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Ponosni_Bosanac je napisao/la:ma kako biti smiren kad ti dodje neki lik kojem je sve mracno i pocne pametovati... pa igramo historijske utakmice, sejo daje gol za pamcenje... on dodje i prica o nekoj blegiji koju smo razvalili u gostimassportasicaa_sa je napisao/la:Ne svadjajte se momcibudimo fini i smireni!
Bosanceros moj, razumijem, ali zar se vrijedi svadjati onda sa takvim likom? Ne vrijedi vjeruj..

Sve ima svoju cijenu, pa i diskusija sa takvim likovima, vjeruj mi.ssportasicaa_sa je napisao/la:Ponosni_Bosanac je napisao/la:ma kako biti smiren kad ti dodje neki lik kojem je sve mracno i pocne pametovati... pa igramo historijske utakmice, sejo daje gol za pamcenje... on dodje i prica o nekoj blegiji koju smo razvalili u gostimassportasicaa_sa je napisao/la:Ne svadjajte se momcibudimo fini i smireni!
Bosanceros moj, razumijem, ali zar se vrijedi svadjati onda sa takvim likom? Ne vrijedi vjeruj..

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
jbga nije nam svima sve sareno u zivotu kao tebi izgledaPonosni_Bosanac je napisao/la:ma kako biti smiren kad ti dodje neki lik kojem je sve mracno i pocne pametovati... pa igramo historijske utakmice, sejo daje gol za pamcenje... on dodje i prica o nekoj blegiji koju smo razvalili u gostimassportasicaa_sa je napisao/la:Ne svadjajte se momcibudimo fini i smireni!

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
CRNI_SA je napisao/la:jbga nije nam svima sve sareno u zivotu kao tebi izgledaPonosni_Bosanac je napisao/la:ma kako biti smiren kad ti dodje neki lik kojem je sve mracno i pocne pametovati... pa igramo historijske utakmice, sejo daje gol za pamcenje... on dodje i prica o nekoj blegiji koju smo razvalili u gostimassportasicaa_sa je napisao/la:Ne svadjajte se momcibudimo fini i smireni!
Ma nije nikome sve sjajno u zivotu, ali to NEKADA cini zivot zanimljivijem

Majsorija Sejada Salihovica
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
A terim krivi sudiju...
Smješan je, jedino ako misli da je sudija jako tolerantno gledao grube startove Turskih igrača, na našim dijamantima...
Smješan je, jedino ako misli da je sudija jako tolerantno gledao grube startove Turskih igrača, na našim dijamantima...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Sinoc nas desetak kolega iz firme na brzinu zavrsili sa iftarom i pohitali gledati utakmicu na al-djezeera sportu 2 i zaista, kazem zaista arapski komentatori su skroz ludi, pocinje prenos sa bismillom i cestita mjesec Ramazan sto je za svaku pohvalu i primjetilo se da navija za Bosnu, ispricao je sve o nasoj repki, sve o nasim igracima...komentarise svaku nasu akciju kao da je 100% sansa, ma Marjan je mala maca za njega...a kad je Salihovic pogodio za 1:1 covjek je promukao koliko se derao...a tek kad smo mi vrisnuli i skocili....case sa stola su sve popadale na pod...
kako li ce tek biti u barazu...uh jedva cekam 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- Ponosni_Bosanac
- Kontakt:
Ma onaj Salihovic nije "normalan". majke mi kako samo hladnokrvno potegnu onu loptu... ostavio je turke bez rijeci
Ajmo dalje

Ajmo dalje
-
- Kontakt:
Samo cu rec volim te Bilino i Bosno 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Ma svi NAS vole !!!
Cak su i turski navijaci nasu zastavu ponijeli hehehe
Sljedeca stanica Estonija

Cak su i turski navijaci nasu zastavu ponijeli hehehe
Sljedeca stanica Estonija

Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.