Druže, sad malo ozbiljnije: Namjera nije bitna, ona samo određuje boju kartona; bitan je položaj ruke, ukoliko nije uz tijelo i ukoliko je lopta išla prema golu to je 100% penal, već sam par puta to postavljao, nemoj me molim te tjerat da u pola utakmica googlam pravilnik po zilioniti putvrebac86 je napisao/la:jesi primjetio da se je Alaba okliznuo i nema namjeru da ide na loptu uopste , neznaci odmah da je svaka ruka "ruka"Genghis je napisao/la:Šta fali penalu matereti? Ruka čista ...vrebac86 je napisao/la:i onda kazu sudije navijaju za Barcu hahha koji penal hahhahah
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
a drugi gol čist ofsajd...hahah i barci se navlači onda...boze bozevrebac86 je napisao/la:jesi primjetio da se je Alaba okliznuo i nema namjeru da ide na loptu uopste , neznaci odmah da je svaka ruka "ruka"Genghis je napisao/la:Šta fali penalu matereti? Ruka čista ...vrebac86 je napisao/la:i onda kazu sudije navijaju za Barcu hahha koji penal hahhahah
vrebac86 je napisao/la:jesi primjetio da se je Alaba okliznuo i nema namjeru da ide na loptu uopste , neznaci odmah da je svaka ruka "ruka"
To se ti vodis Ovrebovom definicijom igranja rukom u 16. Po njemu nijedno igranje rukom u 16 NIJE penal.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
drugi gol cist ofsajd!
bilo kako bilo ja licno nikad nebi ono svirao kao penal , covjek nema namjeru da igra loptu nego pada na tu ruku!
bilo kako bilo ja licno nikad nebi ono svirao kao penal , covjek nema namjeru da igra loptu nego pada na tu ruku!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Pa gora vam je odbrana nego u Barce 
Penal!
Jedva Robben
Penal!
Jedva Robben
Da je ovo Robbo fulio bio bi mrtav covjek
Penal bio kol'ko i prvi, mislim da oba nisu bila...
Penal bio kol'ko i prvi, mislim da oba nisu bila...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
joj al su ovi padavcari, a nesto kazu Barci, pa ljudi samo cekaju da se igrac priblizi i odmah na travi!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
oj al smo loše sreće T_T
- Cincinnatus
- Kontakt:
Ove ispustene sanse ce vas kostati.thulkazal je napisao/la:oj al smo loše sreće T_T
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Ruka Pepea? No penalty 
mandraX je napisao/la:Ruka Pepea? No penalty
ak je svirano ono kao penal za real, moralo je i ovo........
Ono uopšte nije ni bio faul, tako da nema potrebe diskutovati o eventualnom penalu ...
- moustapha
- Kontakt:
Je.bo vas sudjenje. Uzivali iko u nogometu. Pa ovo je najbolje poluvrijeme LP ove sezone.
#divovi
Čuj ovog mozgaGenghis je napisao/la:Ono uopšte nije ni bio faul, tako da nema potrebe diskutovati o eventualnom penalu ...
Čuj fan Mourinha
To da, al' je Bayern oštećen!moustapha je napisao/la:Je.bo vas sudjenje. Uzivali iko u nogometu. Pa ovo je najbolje poluvrijeme LP ove sezone.
njima dadose nepostojeci penal, nama uskratise jedan i to je to.
ali, bez brige, dominiramo utakmicom.
ima li neko statistiku prvog pv? - bas me zanima koliki je posjed lopte, jer je real na momente podsjecao na sinosnji celzi.
ps.
boateng je jedini krivac za drugi ronaldov gol.
i jos cu dodati da ola mora uci u drugom. ova tekma je kao stvorena za brzog i eksplozivnig trkaca.
pa, gomo uopste ne pravi presing.
ima li neko statistiku prvog pv? - bas me zanima koliki je posjed lopte, jer je real na momente podsjecao na sinosnji celzi.
ps.
i jos cu dodati da ola mora uci u drugom. ova tekma je kao stvorena za brzog i eksplozivnig trkaca.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
e svasta...ubijate ih malo je reci...pa jel ove Madridzane sramota milijardi koje su skrsile u ove igrace...
Ronaldo..ofsajd ko kuca kod gola...
Pepe igra rukom nakon sloboddnjaka Robbena...
ocigledne greske koje uticu na trenuni rezultat al nema veze...
AJMO BAVARCIIII"!!!!!
Ronaldo..ofsajd ko kuca kod gola...
Pepe igra rukom nakon sloboddnjaka Robbena...
ocigledne greske koje uticu na trenuni rezultat al nema veze...
AJMO BAVARCIIII"!!!!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Gomo radi sve sto je potrebno i on je stvoren da igra protiv ovakve odbrane izvlaci se i sam je na svakoj lopti morat ce ga nekad i zabit vjerujem !!!secer je napisao/la:njima dadose nepostojeci penal, nama uskratise jedan i to je to.
ps.
Al sve u svemu bolji smo moramo ovo proci!!!!
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Cincinnatus
- Kontakt:
Hajmo Bavarci, da se igramo u finalu.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Pa faul je sviran a nije trebao biti, ali tebi izgleda džaba objašnjavati ... idi gledaj katalonija kup ...mandraX je napisao/la:Čuj ovog mozgaGenghis je napisao/la:Ono uopšte nije ni bio faul, tako da nema potrebe diskutovati o eventualnom penalu ...Faul je sviran, penal nije, vidiš razliku?
Čuj fan Mourinha![]()
![]()
To da, al' je Bayern oštećen!moustapha je napisao/la:Je.bo vas sudjenje. Uzivali iko u nogometu. Pa ovo je najbolje poluvrijeme LP ove sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.