Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Smradalonci su najjaci 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- PatrickBateman
- Kontakt:
Kol'ko je samo ovaj na BHTu subjektivan pri komentarisanju,*ebo li ga Bayern 
Ne mogu da vjerujem da Kaka nema mjesta u ovom timu Reala.
Uvjek su nekako pola koraka ispred nas kad je borba za loptu. Osjeti se definitivno umor i trebalo bi mjenjati pod hitno. Kaka, Higuain trabju sto prije u igru.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Evo Kake i samo da znate to je onaj stari Kaka 
Uvijek* mijenjati* trebaju*Harrison je napisao/la:Uvjek su nekako pola koraka ispred nas kad je borba za loptu. Osjeti se definitivno umor i trebalo bi mjenjati pod hitno. Kaka, Higuain trabju sto prije u igru.
- anonymousHD
- Kontakt:
Tužno, na našem terenu nas ubiše. Ebo ovo, ne zaslužujemo finale.
Dalje utakmicu neću gledat, cirkus
Kraljevi
Hajmo jedan dogovor. Magarac bio ko nece.
Pepeu oskar za glumu,pokrijte se po glavi(Bayern vas nadigrao 80 minuta),prestanite pisati Farsa i svi redom 3 x napisati HVALA VIKTOR KASSAI
Ako ne znate zasto,penal u 85. minuti za Bayern,isto napucana lopta,kao i kod vaseg prvog penala.
O da i gol Penalda iz offside-a
Pepeu oskar za glumu,pokrijte se po glavi(Bayern vas nadigrao 80 minuta),prestanite pisati Farsa i svi redom 3 x napisati HVALA VIKTOR KASSAI
Ako ne znate zasto,penal u 85. minuti za Bayern,isto napucana lopta,kao i kod vaseg prvog penala.
Zadnja izmjena: FKKrajina, dana/u 25 apr 2012, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Nisam očekivo' ovako loš Real. 
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
nije ni real los koliko je bayern dobar
samo nemaju srece
i ne treba da imaju
aj real
halla madrid :d
Ubi Bayern, jedno 3 puta su bolji od Reala u ovoj utakmici, samo onaj Gomez bi fulio cini mi se da mu dodaju loptu na gol liniji, ne bi bio sposoban ni da je s gol linije u gol ugura.
Za bordo bijele za bordo bijele samo za nasu ljubav najvecu...
VISCA EL BARCA!!!
GO CAVS GO!!! Kyrie Irving Rookie of the Year!
VISCA EL BARCA!!!
GO CAVS GO!!! Kyrie Irving Rookie of the Year!
Samo Bayern nije igrao El-Classico proslog vikenda.To je razlika. Ljudi, mrtvi smo fizicki skroz.anonymousHD je napisao/la:Tužno, na našem terenu nas ubiše. Ebo ovo, ne zaslužujemo finale.Dalje utakmicu neću gledat, cirkus
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Bice ok
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Kraljevi Hajmo jedan dogovor. Magarac bio ko nece.
p.s. zar ne vidite kako je nama kad nam uvijek dolazite na temu i pisete ovakve gluposti
Jos kod nas je sve regularno ,za razliku od vasih situacija:D
p.s. zar ne vidite kako je nama kad nam uvijek dolazite na temu i pisete ovakve gluposti
- Invincibles
- Kontakt:
FKKrajina je napisao/la:Kraljevi Hajmo jedan dogovor. Magarac bio ko nece.
p.s. zar ne vidite kako je nama kad nam uvijek dolazite na temu i pisete ovakve glupostiJos kod nas je sve regularno ,za razliku od vasih situacija:D
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
L-Train je napisao/la:edo07 je napisao/la:L-Train je napisao/la:U cemu je problem,neki offside se spominje,a u Minhenu isto bio,pa onda neka ruka a Robenn trebao dobiti zuti zbog simuliranja.Momci smjesni ste![]()
Strasna utakmica,ali odbrana nam je rupa.
ti stvarno nemas pojma sta pricas....kao prvo real je u minhenu trebao dobiti 3 crvena kartona a kao drugo sjeti se malo kako je coentrao napucao pepea u ruku u svom sesnaestercu.i ti ces nesto pricat o sudjenju u minhen, sram te bilo..jedino ko je ovdje smijesan si ti...![]()
![]()
produzi dalje
cuj sram me bilo
![]()
![]()
djeco na spavanje
djeco na spavanje?? haha bas si me nasmijao...prvo se zapitaj koje sam ja godiste pa onda pricaj o necemu...ocito trebas malo provjeriti dioptriju svog vida...crvene kartone su trebali dobiti marcelo, coentrao i ramos...ruka od pepea ocita...zdravo klinjooooooooo
edo07 je napisao/la:djeco na spavanje?? haha bas si me nasmijao...prvo se zapitaj koje sam ja godiste pa onda pricaj o necemu...ocito trebas malo provjeriti dioptriju svog vida...crvene kartone su trebali dobiti marcelo, coentrao i ramos...ruka od pepea ocita...zdravo klinjooooooooo
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 25 apr 2012, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Harrison je napisao/la:Samo Bayern nije igrao El-Classico proslog vikenda.To je razlika. Ljudi, mrtvi smo fizicki skroz.anonymousHD je napisao/la:Tužno, na našem terenu nas ubiše. Ebo ovo, ne zaslužujemo finale.Dalje utakmicu neću gledat, cirkus
Primjeto bi se taj umor i u trcanju bez lopte ali bogme trce ovi bijeli pravo dobro
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Badstuber zasluzio crveni za ovaj start nad Benzemom. 
- tyler durden
- Kontakt:
**** li vas kaka u pakas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.