Al realno, Bayern je i više nego zasluženo u finalu.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Znam kakav je osjećaj, neću vas peglat' večeras, možda kasnije kad se malo smire strasti
- KapioFootball
- Kontakt:
Dobro je mi smo bar uspijeli doci do penala...
A to sto nismo prosli dalje, to je stvar srece...
A to sto nismo prosli dalje, to je stvar srece...
HALA MADRID!!!
Samo ne znam otkud da Ramos puca penal prije Higuaina koji je napadac ili Granera koji je vezni i koji imaju osjecaj za sut, a Ramo bas onako bekovski... 
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 25 apr 2012, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
HALA MADRID
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Da nije bilo "Penalda" nebi ni sutali penale 
kako ono ide onaj vic zaustavlja policajac ramosa i ovaj vadi nešto iz dzepa

nema potpisa
Kakav naguz haha, mada je Bayern trebao proci i u 90 minuta, bez penala, jer su satrali Real. Iako Bayern mrzim vise, igrali su mnogo bolje i zasluzeno prosli dalje. Osvajaju aBd, samo se nadam da ce Chelsea izadji iz bunkera pa da ipak utakmica bude dobra za gledanje. Ronaldo
. Ja mislim da vas je sudija zeznuo sto niste prosli, ponistio cist gol Ronaldu
. Salu na stranu, bio je pasivni ofsajd Higuaina, ali se Higuain aktivirao i krenuo na loptu, tako da je to ofsajd cist k'o suza. Skola sudjenja veceras, bilo je par greskica, ali ipak odlicno sudjenje. Zanima me sta ce Mou reci
.
Za bordo bijele za bordo bijele samo za nasu ljubav najvecu...
VISCA EL BARCA!!!
GO CAVS GO!!! Kyrie Irving Rookie of the Year!
VISCA EL BARCA!!!
GO CAVS GO!!! Kyrie Irving Rookie of the Year!
moze,nasa sredina terena.Opet su nas tu dobili bas kao i u prvoj utakmici,a to je nedopustivoL_blancos je napisao/la:****, nema se komentara stvarno..
Niko se ne moze okriviti za ovo veceras ..
Hala Madrid !
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
A šta me citirate života vam?
Ako vam počnem vadit koliko je Messi promašio penala mogao bih dokasno ostat, i ovo je bio odlično opucan penal ali kao što sam rekao prije penala ovaj mi Neuer nikad veći nije bio 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Zato volim teme o Barci i Realu. Kako se raspolozenje ljudi menja u 24 casa - fantasticno.
Oni sto se veselise juce - sada tuguju, a on sto tugovase sinoc - sad se vesele. Na CNNu kazu da je tisina u Madridu, a da se slavi u Barceloni.
Jednostavno, RM ne ume da igra protiv BMa. To se i veceras pokazalo. Bolji ide dalje.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Evo Nasa izdala saopstenje za javnost u kojem pise da je nepoznati leteci objekat srusio jedan njihov satelit. Kazu da je licilo na fudbalsku loptu, ali nisu sigurni.
Celik!3,2,2.
Auh, otišli bi tako daleko, možda do iduće hefte bi pisaliToxicity je napisao/la:A šta me citirate života vam?Ako vam počnem vadit koliko je Messi promašio penala mogao bih dokasno ostat, i ovo je bio odlično opucan penal ali kao što sam rekao prije penala ovaj mi Neuer nikad veći nije bio
Jbg, odlicna tekma, najbolja sto se tice LP ove sezone. Penali su lutrija, ne moze se zamjeriti ni kaki ni cristianu ni ramosu, iker majstor odbranio sta je mogao ali nije se dalo. Cestitke bayernu na zasluzenom prolazu. Zivot ide dalje, primera je osvojena, pomak u odnosu na proslu sezonu 
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
dobra tekma u kojoj real nije mogao puzno zbog teske utakmice protiv barce.
eto, kad je masina ronaldo hegao i hvatao se za butne misice, sta tek reci za ostale.
puno srece u ligi, i da je osvojite.
eto, kad je masina ronaldo hegao i hvatao se za butne misice, sta tek reci za ostale.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Raul7 je napisao/la:Jbg, odlicna tekma, najbolja sto se tice LP ove sezone. Penali su lutrija, ne moze se zamjeriti ni kaki ni cristianu ni ramosu, iker majstor odbranio sta je mogao ali nije se dalo. Cestitke bayernu na zasluzenom prolazu. Zivot ide dalje, primera je osvojena, pomak u odnosu na proslu sezonu
Kakav crni pomak
Ali dobro,vi ste na nuli,zao meni Barce,mi smo u minusu 2 trofeja :/ Ove godine,vjerovatno,samo 4 trofeja
hvala.secer je napisao/la:dobra tekma u kojoj real nije mogao puzno zbog teske utakmice protiv barce.
čestitke,ako smo vec izgubili neka to bude od novog prvaka.
tuga .....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Jos nije osvojena,bojim se da poslje ovakve utakmice mozemo potpuno mentalno pasti,valjda je ova zaliha od 7 bodova i vise nego dovoljnaRaul7 je napisao/la:Jbg, odlicna tekma, najbolja sto se tice LP ove sezone. Penali su lutrija, ne moze se zamjeriti ni kaki ni cristianu ni ramosu, iker majstor odbranio sta je mogao ali nije se dalo. Cestitke bayernu na zasluzenom prolazu. Zivot ide dalje, primera je osvojena, pomak u odnosu na proslu sezonu
@secer-hvala
Okusi strah, bol, mrznju i barut
[youtube][/youtube]
L-Train ako je iko krivonda je Mourinho,al nemam snage ni za šta.
L-Train ako je iko krivonda je Mourinho,al nemam snage ni za šta.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- KapioFootball
- Kontakt:
Toga se i ja bojim...L-Train je napisao/la:Jos nije osvojena,bojim se da poslje ovakve utakmice mozemo potpuno mentalno pasti,valjda je ova zaliha od 7 bodova i vise nego dovoljnaRaul7 je napisao/la:Jbg, odlicna tekma, najbolja sto se tice LP ove sezone. Penali su lutrija, ne moze se zamjeriti ni kaki ni cristianu ni ramosu, iker majstor odbranio sta je mogao ali nije se dalo. Cestitke bayernu na zasluzenom prolazu. Zivot ide dalje, primera je osvojena, pomak u odnosu na proslu sezonu![]()
@secer-hvala
HALA MADRID!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.