I jedne i drugeŠB.TRN je napisao/la:Sta ono pjevate,hebi pitare ili škripare???

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I jedne i drugeŠB.TRN je napisao/la:Sta ono pjevate,hebi pitare ili škripare???
skripareŠB.TRN je napisao/la:Sta ono pjevate,hebi pitare ili škripare???
AboveTheLaw je napisao/la:I jedne i drugeŠB.TRN je napisao/la:Sta ono pjevate,hebi pitare ili škripare???
igracu Sirokog noga u petercu, Svraka van peterca, na snimku se jos bolje vidi jer je Svraka sekundu prije ovoga bio jos jedan metar nazad i ulazio u peterac.. tako da je jos ociglednije. pljacka.bistrikboy je napisao/la:
buraz to je 3:0,kosewsko hill je napisao/la:Ma ništa, klub treba napisati žalbu ili protest Savezu na suđenje i gotovo.Imamo argumente čvrste,sviran ofsajd gdje igrač istrčava pred golmana sam i ovaj još jedan ofsajd kod gola je smiješan,ono bi amaterski sudija vidio da ga nije bilo.Ovo su krupne greške !
ma hajde jos placite Jelicu recite nek place po medijima jos malo, vi ste i tako uvijek ugrozeni, od nekih vrsta majorizacije pa nadalje.. ipak ovdje vam nikakav plac nece pomoci, BRUTALNO CEMO DA UZMEMO PEHAR PRED VASIM LICIMA! i meni samo ovi nasi jadovi nisu jasni drago vam sto je ponisten da se neko ne bi zalio, vi ste smijesni bas me zaboli ko ce da se zali nek se svi zale i nek placu kao ovi iz ovog hercegovackog krsa nek sviraju nam ono sto treba da svirajuŠB.TRN je napisao/la:Što se niste javljali kad je Draskovic lani nas zaustavio dva puta,digao nam nepostojece zaleđe.I radi toga je dobio losu ocjenu,gdje ste tada bili??Naravno pri rezultatu jedan nula za nas!!
jeste li vi ono mjenjali sudiju na poluvremenu prije par godina, isli u evropu preko raznoraznih prevaraŠB.TRN je napisao/la:Što se niste javljali kad je Draskovic lani nas zaustavio dva puta,digao nam nepostojece zaleđe.I radi toga je dobio losu ocjenu,gdje ste tada bili??Naravno pri rezultatu jedan nula za nas!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Cwirek, Levin, mavi i 51 gost.