FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bayern@heart
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bayern@heart » 26 apr 2012, 00:32

slika

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 26 apr 2012, 00:35

odlicno,svaka cas deckima na prolazku u finale,Luis Gustavu cestitam jer je prolupao,poludio,sta je samo radio taj decko svaka mu cast,cim se puca odakle mu snaga za onoliko trke i prekinutih napada Reala,hvala mu za dugacke noge :D ,,,,naravno svi su igraci bili na visini zadatka,zbilja imamo super momcad,gdje li su bili protiv BVB u BL ali i to im je oprosteno ulaskom u finale LP.

e sad ovo treba zaciniti sa jednom dovom zahvalnicom ali da na kraju stoji aaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjmmmmmmoooo :lol:
VOLIM BAYERN

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 26 apr 2012, 00:37

Bavarci - Aferim :!: :!:

Od Nojera do Gomeza, dakle svi redom. Posebno isticem Gustava koji je pokrao 10 lopti najmanje. Kakava je mašinerija Bayern :o :shock: Gomez je trebao riješiti ranije i postati junak tekme, ali ovako ispade na kraju junak Nojer.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 26 apr 2012, 00:38

ribery je napisao/la:Kad smo prije 2 godili prosli u finale, bili smo sretni jer je na drugoj strani Inter, a ne Barca, i vec smo upisali peti trofej LP-a...
Prosli jesmo, vise nego zasluzeno. Slaviti, prisjedati na muku Realovcima dan-dva i smiriti situaciju. Da ne bude k'o prije 2 godine.
MIA SAN MIA!!!! NEUER! ALABA!!! SCHWEINI! RIBERY! I SVI OSTALI, HVALA VAM. :)
u potpunosti se slazem,treba smiriti ovu euforiju,odmoriti neke od igraca,privesti BL kraju spremiti se za kup,i razmatrati kako da zakrpamo defanzivni red u finalu gdje nam fale recu slobodno kljucni igraci u tom segmentu igre... ;)
VOLIM BAYERN

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 26 apr 2012, 00:39

Ronaldo skuplja cepove od Heinekena, jer samo vas Heineken vodi na finale Lige prvaka :-)

Jos srce drzi dobar ritam :-)
Sent from my Philips Smart TV.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 apr 2012, 00:41

Ključni dio dove:

Ako nam uzmeš večeras blagodat pobjede,
Podari nam blagodat vjere da možemo proći dalje.

TAko i bi.Izgubili jesmo, ali i prošli dalje.Hvala ti Bože!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 26 apr 2012, 00:42

isakovich je napisao/la:
ribery je napisao/la:Kad smo prije 2 godili prosli u finale, bili smo sretni jer je na drugoj strani Inter, a ne Barca, i vec smo upisali peti trofej LP-a...
Prosli jesmo, vise nego zasluzeno. Slaviti, prisjedati na muku Realovcima dan-dva i smiriti situaciju. Da ne bude k'o prije 2 godine.
MIA SAN MIA!!!! NEUER! ALABA!!! SCHWEINI! RIBERY! I SVI OSTALI, HVALA VAM. :)
u potpunosti se slazem,treba smiriti ovu euforiju,odmoriti neke od igraca,privesti BL kraju spremiti se za kup,i razmatrati kako da zakrpamo defanzivni red u finalu gdje nam fale recu slobodno kljucni igraci u tom segmentu igre... ;)
Ma nisu po meni toliko kljucni,fali nam stoper i bek,koji se daju nadomjestit. Van Buyten ako se oporavi umjesto Badstubera,a sto se tice bek-a imamo Contenta ili opciju Lahm lijevo Rafinha desno.

Sto se tice Gustava,moze se ubacit Muller od pocetka, a Kros-a povuc nazad prema Svajniju.

Uostalom vise problema sa igracima ima Chelsea.
Stern des Südens

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 26 apr 2012, 00:47

slika

HVALA MAJSTORE

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 26 apr 2012, 00:48

Schweinsteiger: Mrtvi smo, ali presretni
_
Ponosni smo i mi HVALA momci na pozrvovnoj igri ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

bavarac95
Kontakt:

Post Postao/la bavarac95 » 26 apr 2012, 00:54

Dva puta sam bio banovan , nisam htio više da se registruje več ovako pratim komentare i nekad uletim da vidim šta pišu pravi navijači Bayern- a .
Ja neznam ljudi ali ako neko voli i navija iz ove BiH za Bayern više od mene on nije normalan tip .

Ovu utakmicu sam čekao , malo me bilo i strah al uvjeren sam bio u podsvjesti u prolaz . Imam 17 godina a fudbal vjerovali ili ne pratim več 12 sigurno s malih nogu navijam za ovaj klub samom igrom našeg Saliha a i oduvijek i zauvijek navijam za njih i za Njemce u svim sportovima al nebitno sad.

Nevjerovatna utakmica , nakon penala bilo mi je krivo igrao jeste rukom al je lopta bila nabijena i išla je najmanje metar , dva od gola al nebitno . Nagovjestio mi da se desila ista situacija u 45 + znači nadoknada kada je Pepe spasio Real samim tim što je usporio šut Robbena upravo rukom . Tu je sudija mogao čisto i hladno bez greške svirati penal al nebitno .

U drugom poluvremenu stvarno nije išlo , tako smo ih ubijali u nekim trenutcima nisu mogli povezati dva pasa i nabijali bi loptu daleko u aut . Nagovjestiću jer sam realan iako mrzim madrzizane da je pomoćni sudija pogriješio itekako jer je svirao ofsajd Marsela koji je bio metar sigurno van zone , al samim tim je i Ronaldo bio u malom ofsajdu kad je zabio drugi gol . Da su suci nešto navlacili nama nisu , osim ove situacija malo više navlačenje Realu al ne toliko .

Dalje u produzecima su nas ljudi stiskli , i igrom stvarno su nas pokorili . Tad mi nismo mogli dva pasa svezati , i vidio sam da nema šanse da postignemo gol . Izlazkom Riberi-a kao da su oni osjetili svoju sansu a i nasa igra je pala itekako . Molio sam boga da ne primimo gol , mada ni oni nisu nista puno postigli osim pritiska .

Na penale znao sam da je Iker iskusan i predobar golman što se i dokazalo al isto tako vjerovao sam i u Maneula . Sječam se Borusie Mengladbah i kako nas je tu izvukao na penala .
Dolazi Ronaldo Amidza mi govori maši ili mu brani , on šuta Neur kao mačka donjom rukom skida penal , Ronaldo u šoku i nabacuje svoj standardni osmeh kao nije mu jasno . Alaba perfektan , kako iskusno hladno malo sam se bojao al svaka mu čast . Drugi penal brani Nojer nevjerovatno , opet kao mačka ma kao tigar ono nije normalno u stilu Olivera govorio sam ime Oliver u tom trenutku . Svi ukučani skaču inače svi navijaju za Bayern i govore to je to , prošli smo . A ne volim dok god se ne zavrsi i ima toeretski sanse da i oni prodzu ne volim govoriti da je kraj . Dolazi Alonso rutisnki pogadza . I onda Kroos nekako slabo ošuta kao uvjeren u prolaz i maši . Meni krivo , znam da je zna zabiti ali eto jedan penal gore , dole . Oni daju , i onda promašaj Philipa kao da sam znao kapiten ali se boji dok namješta loptu i pipka oko nje zna sam da maši . Ja u nevjereci skačem uletim u kuhunji pukne dvije narandze sa stola zaustim i da opsujem vrhovnog tobejarebi . Vračam se vidim Ramos trza nogom , reko maši kad lopta ide daleko iznad i odmah molim Allaha samo sad , reko gol i to je to . Bio sam uvjeren u gol Bastiana i prolaz i onda ludilo otvaram prozor i derem se , a stara jbe sve po spisku :D

PS : Volio bih otiči na finale al stvarno to je preskupo da imam nekog u Mnch pa inekako al ovako mora mi stari kredit diči da idem . Al ovdje po Bosni kad bi se mogli organizovati da npr u Sarajevu u Domu Mladih gledamo valjalo bi baš mi s foruma da se i upoznamo vjerujem da ima fanatičnih navijača kao i ja . Pa eto momci javite se ja sam iz Donjeg Vakufa .

VIVA VIVA FCB !

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 26 apr 2012, 00:56

" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol: :lol: :lol: :lol:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 26 apr 2012, 00:59

brzitesanj je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 26 apr 2012, 00:59

Mozete li mi predstaviti kako bi otprilike izgledala odbrana Bavaraca u velikom spektaklu ili to trenutno ni Jupp ne zna :mrgreen:
Chelsea F.C.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 apr 2012, 01:01

Blue_He4rt je napisao/la:Mozete li mi predstaviti kako bi otprilike izgledala odbrana Bavaraca u velikom spektaklu ili to trenutno ni Jupp ne zna :mrgreen:
Vjerovatno sa Tymoshcukom na stoperu:

RAfinha---Tymo-----Boateng---Lahm
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 26 apr 2012, 01:03

Blue_He4rt je napisao/la:Mozete li mi predstaviti kako bi otprilike izgledala odbrana Bavaraca u velikom spektaklu ili to trenutno ni Jupp ne zna :mrgreen:
rafinha-tymoščuk-boateng-lahm

ukoliko se ne oporavi buyten ...

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 26 apr 2012, 01:05

Uhhhhh....

Nakon što sam popio jednu od 5mg, smogao sam tek toliko snage da još jednom kriknem:

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERNNNNN!!!!!
24.04.1991.
Stern des südens

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 26 apr 2012, 01:11

Neso se govori da bi se mogli ponistit kartoni pred finale ko na SP (to nebi bilo lose po BAVRCE i bogami i za PLAVCE ) :mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 apr 2012, 01:14

brzitesanj je napisao/la:Neso se govori da bi se mogli ponistit kartoni pred finale ko na SP (to nebi bilo lose po BAVRCE i bogami i za PLAVCE ) :mrgreen:
Izvor ?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 26 apr 2012, 01:14

brzitesanj je napisao/la:Neso se govori da bi se mogli ponistit kartoni pred finale ko na SP (to nebi bilo lose po BAVRCE i bogami i za PLAVCE ) :mrgreen:

Mogli bi ali u limburgu :P Pravilo nije uvedeno na pocetku sezone,sada se mogu pjevat` sljemenske.Moze se ocekivati za koju sezonu u LP,bilo bi to pametno od strane UEFA-e.Kada se vec dogura do finala,da cijeli tim imas na okupu i pokazes uistinu koliko si zasluzio trofej :!:
Chelsea F.C.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 apr 2012, 01:17

Siguran sam da bi i jedna i druga ekipa pristale na to da se svima očiste kartoni ... i fanovi tih timova ... i neutralni fanovi , dakle svi bi pristali na to , ali na kraju do toga neće doći ... ah ti propisi ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []