Dva puta sam bio banovan , nisam htio više da se registruje več ovako pratim komentare i nekad uletim da vidim šta pišu pravi navijači Bayern- a .
Ja neznam ljudi ali ako neko voli i navija iz ove BiH za Bayern više od mene on nije normalan tip .
Ovu utakmicu sam čekao , malo me bilo i strah al uvjeren sam bio u podsvjesti u prolaz . Imam 17 godina a fudbal vjerovali ili ne pratim več 12 sigurno s malih nogu navijam za ovaj klub samom igrom našeg Saliha a i oduvijek i zauvijek navijam za njih i za Njemce u svim sportovima al nebitno sad.
Nevjerovatna utakmica , nakon penala bilo mi je krivo igrao jeste rukom al je lopta bila nabijena i išla je najmanje metar , dva od gola al nebitno . Nagovjestio mi da se desila ista situacija u 45 + znači nadoknada kada je Pepe spasio Real samim tim što je usporio šut Robbena upravo rukom . Tu je sudija mogao čisto i hladno bez greške svirati penal al nebitno .
U drugom poluvremenu stvarno nije išlo , tako smo ih ubijali u nekim trenutcima nisu mogli povezati dva pasa i nabijali bi loptu daleko u aut . Nagovjestiću jer sam realan iako mrzim madrzizane da je pomoćni sudija pogriješio itekako jer je svirao ofsajd Marsela koji je bio metar sigurno van zone , al samim tim je i Ronaldo bio u malom ofsajdu kad je zabio drugi gol . Da su suci nešto navlacili nama nisu , osim ove situacija malo više navlačenje Realu al ne toliko .
Dalje u produzecima su nas ljudi stiskli , i igrom stvarno su nas pokorili . Tad mi nismo mogli dva pasa svezati , i vidio sam da nema šanse da postignemo gol . Izlazkom Riberi-a kao da su oni osjetili svoju sansu a i nasa igra je pala itekako . Molio sam boga da ne primimo gol , mada ni oni nisu nista puno postigli osim pritiska .
Na penale znao sam da je Iker iskusan i predobar golman što se i dokazalo al isto tako vjerovao sam i u Maneula . Sječam se Borusie Mengladbah i kako nas je tu izvukao na penala .
Dolazi Ronaldo Amidza mi govori maši ili mu brani , on šuta Neur kao mačka donjom rukom skida penal , Ronaldo u šoku i nabacuje svoj standardni osmeh kao nije mu jasno . Alaba perfektan , kako iskusno hladno malo sam se bojao al svaka mu čast . Drugi penal brani Nojer nevjerovatno , opet kao mačka ma kao tigar ono nije normalno u stilu Olivera govorio sam ime Oliver u tom trenutku . Svi ukučani skaču inače svi navijaju za Bayern i govore to je to , prošli smo . A ne volim dok god se ne zavrsi i ima toeretski sanse da i oni prodzu ne volim govoriti da je kraj . Dolazi Alonso rutisnki pogadza . I onda Kroos nekako slabo ošuta kao uvjeren u prolaz i maši . Meni krivo , znam da je zna zabiti ali eto jedan penal gore , dole . Oni daju , i onda promašaj Philipa kao da sam znao kapiten ali se boji dok namješta loptu i pipka oko nje zna sam da maši . Ja u nevjereci skačem uletim u kuhunji pukne dvije narandze sa stola zaustim i da opsujem vrhovnog tobejarebi . Vračam se vidim Ramos trza nogom , reko maši kad lopta ide daleko iznad i odmah molim Allaha samo sad , reko gol i to je to . Bio sam uvjeren u gol Bastiana i prolaz i onda ludilo otvaram prozor i derem se , a stara jbe sve po spisku
PS : Volio bih otiči na finale al stvarno to je preskupo da imam nekog u Mnch pa inekako al ovako mora mi stari kredit diči da idem . Al ovdje po Bosni kad bi se mogli organizovati da npr u Sarajevu u Domu Mladih gledamo valjalo bi baš mi s foruma da se i upoznamo vjerujem da ima fanatičnih navijača kao i ja . Pa eto momci javite se ja sam iz Donjeg Vakufa .
VIVA VIVA FCB !