dijabola je napisao/la:Cleveland-Washington kp2 @ 1.90
Najbolji igrač Cavsa, Kyrie Irving, vjerovatno propušta ovaj meč zbog neke povrede. Jutros nije učestvovo na 'shootaround' (kako god to preveli), a obično poslije toga slijedi propuštanje utakmice. No i sa Irvingom bih dao prednost gostima. Wizardsi su dobili 4 zaredom, otkako se vratio Nene igraju sjajno. Čak je i John Wall upisao 3 double-double učinka zaredom. Igraju vjerovatno najbolje od početka sezone, nema više previše soliranja, a iz nekog razloga imaju i motiva da igraju. Još ako dodamo da Cavsi navodno tankiraju (što ima smisla jer imaju isto poraza kao i Toronto), može se očekivat pobjeda gostiju.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Mont0 je napisao/la:Gdje si ovo uplatio majstore? Avedeno_TM87 je napisao/la:deno_TM87 je napisao/la: Željezničar - Široki Brijeg 1 2.05
Željezničar - Široki Brijeg odg NE 1.80
Željezničar - Široki Brijeg zg 0-2 1.70
Željezničar - Široki Brijeg domaćin daje prvi gol 1.60
Željezničar - Široki Brijeg pik 1 1.50
Željezničar - Široki Brijeg odg i 3+ NE 1.45
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Athl.Bilbao - Sporting (p/k) X/1
Valencia - Atl.Madrid (p/k) 2/1
Šta mislite o ovim prelazima za večeras. Dobro sam izanalizirao parove, tako da uvidjeh da ima potencijala.
Opet, želio bih čuti i mišljenja stručnjaka. 
Valencia - Atl.Madrid (p/k) 2/1
Šta mislite o ovim prelazima za večeras. Dobro sam izanalizirao parove, tako da uvidjeh da ima potencijala.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:Lecce-Napoli
Zabok - Cibona H2 (-18,5)
Emelec-Nacional 3+ 1,80

Prvobitni Aranas na pol. zabio samo 12 golova, i "mirisalo" je na neuspjeh, i onda popravljaj.
dr.van nostrand je napisao/la:Oklahoma 1
Ako izgube idu na Dallas
San Antonio 2
1. mjesto ganjaju
Washington 2
U dobroj formi.
Chicago -2,5
1. mjesto isto ganjaju
Philadelphia under 95,5
Iguodala, Brand, Young i Williams ne igraju.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Citizen-X
- Kontakt:
Evo jedan duh od mene - ne garantujem nista medjutim mislim da je 50/50 prije nego 1.3 - 3.10.
evo i neka moja mala licna analiza - gledao sam almagra i raonica pratio obojicu i mogu reci da je kod jednog forma u silaznoj a kod drugog opet u uzlaznoj putanji. almagro je post'o prilicno indiferentan a poceo je i sa ispadima nerava sto mu nije bilo bas prilicno prije. smatram da se patnjom juce protiv vazelina 81 na ATPu s jedne strane i Raonicevo metenje Andrejeva jucer ne moze poredit bas kvotom kakva je ponudjena. smatram da je ovaj tip cista navlakusa i da ce Almagro ovakav prilicno rastrojen da izgubi kao sto je uostalom to vec jednom - a ako slucajno i dobije bice to u nekim tajbrejkovima za zeru.
http://www.matchstat.com/Compare/4045/11704/8904" onclick="window.open(this.href);return false;
Almagro - Raonic - 2 - kv 3.10
gudlakiram
evo i neka moja mala licna analiza - gledao sam almagra i raonica pratio obojicu i mogu reci da je kod jednog forma u silaznoj a kod drugog opet u uzlaznoj putanji. almagro je post'o prilicno indiferentan a poceo je i sa ispadima nerava sto mu nije bilo bas prilicno prije. smatram da se patnjom juce protiv vazelina 81 na ATPu s jedne strane i Raonicevo metenje Andrejeva jucer ne moze poredit bas kvotom kakva je ponudjena. smatram da je ovaj tip cista navlakusa i da ce Almagro ovakav prilicno rastrojen da izgubi kao sto je uostalom to vec jednom - a ako slucajno i dobije bice to u nekim tajbrejkovima za zeru.
http://www.matchstat.com/Compare/4045/11704/8904" onclick="window.open(this.href);return false;
gudlakiram
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 26 apr 2012, 12:22, ukupno mijenjano 2 puta.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Moze li Brizzi iznenadit Kavcica , dobra je kvota - 2.65 ?
- stomaklija
- Kontakt:
Jedan dubl za večeras:
Bilbao - Sporting (zx2)
Valencia - Atletico (zx2)
----------------------------
Kladionica: Premier
Kv:2,56
Uplata: 20km
Keš: 51,20
Trebalo bi doći.
GL
Bilbao - Sporting (zx2)
Valencia - Atletico (zx2)
----------------------------
Kladionica: Premier
Kv:2,56
Uplata: 20km
Keš: 51,20
Trebalo bi doći.
GL
Klosterneuburg-Kapfenburg (+3,5) h1 @ 1.85
Domaći su u polufinale prošli tek nakon 5 utakmica, ali su u toj odlučujućoj petoj pokazali svu svoju snagu i zaustavili Frustenfeld na samo 44 poena. Gosti su naizgled lakše prošli, ali im se u posljednjoj utakmici povrijedio ponajbolji igrač Fears. A koliko im je on bitan pokazuje i činjenica da su tu posljednju utakmicu protiv Gussinga dobili tek nakon produžetka. Od 4 međusobna susreta ove sezone, Klosterneuburg je dobio 3, a izgubili su samo kad im je nedostajalo pola ekipe. Ukoliko uđu u utakmicu kako treba, uz činjenicu da im današnji protivnik igrački leži, kao i da protivniku nedostaje najbolji igrač, vjerujem da će lako do pobjede od preko 4 razlike.
Domaći su u polufinale prošli tek nakon 5 utakmica, ali su u toj odlučujućoj petoj pokazali svu svoju snagu i zaustavili Frustenfeld na samo 44 poena. Gosti su naizgled lakše prošli, ali im se u posljednjoj utakmici povrijedio ponajbolji igrač Fears. A koliko im je on bitan pokazuje i činjenica da su tu posljednju utakmicu protiv Gussinga dobili tek nakon produžetka. Od 4 međusobna susreta ove sezone, Klosterneuburg je dobio 3, a izgubili su samo kad im je nedostajalo pola ekipe. Ukoliko uđu u utakmicu kako treba, uz činjenicu da im današnji protivnik igrački leži, kao i da protivniku nedostaje najbolji igrač, vjerujem da će lako do pobjede od preko 4 razlike.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- Citizen-X
- Kontakt:
Raonja spasio 2 brejk lopte

EDIT: i odmah brejk - alal vera šinko idemo do pobjede
6:3
ajmo do para
brejk opet 4:2 2. set
prodje k'o s poslom ako je neko ispratio u zdravlju potrošio

EDIT: i odmah brejk - alal vera šinko idemo do pobjede
6:3
ajmo do para
brejk opet 4:2 2. set
Citizen-X je napisao/la:Evo jedan duh od mene - ne garantujem nista medjutim mislim da je 50/50 prije nego 1.3 - 3.10.
gudlakiram
prodje k'o s poslom ako je neko ispratio u zdravlju potrošio

Bravo jaruga 
- Citizen-X
- Kontakt:
jes uplatio?mandraX je napisao/la:Bravo jaruga
Zakasnio, al' bi ispratio na online-u u Premieru...jest' da je visok datum, al' jbg, bolje išta nego ništa, bar nešto sitnoCitizen-X je napisao/la:jes uplatio?mandraX je napisao/la:Bravo jaruga
Al' to je manje više nebitno, tebi svaka čast za pogođen tip
- Citizen-X
- Kontakt:
jbiga mene bi vise usrecilo da si se opario....
strah me bilo rec da sam skoro pa siguran u tip nisam htio da raju zavucem pa sam rek'o da je sigurno 50/50
strah me bilo rec da sam skoro pa siguran u tip nisam htio da raju zavucem pa sam rek'o da je sigurno 50/50
Polako, poslije prvog abdCitizen-X je napisao/la:jbiga mene bi vise usrecilo da si se opario....
Misliš da te ne znam?Citizen-X je napisao/la:strah me bilo rec da sam skoro pa siguran u tip nisam htio da raju zavucem pa sam rek'o da je sigurno 50/50
Pratio sam jučer Leytona, sa onom Mayr, al' uz Želju i Vojvodinu (1:1)...jbg ova njegova predala, a mene uništi Vojvodina za neku siću...
hmmm dobro si ovo spomenuo! kavcic sa dzumhurom igra i dubl tako da je u zadnja 3 dana odigro 4 meca, a za brizzija nisam siguran da ucestvuje u dublu! brizzi jucer sjajan protiv damira, danas ako dobije bice mu to veliki uspjeh tako da mislim da mu motiva ne nedostaje, vrijedi pokusat kvota je oko 3 pa et...starmo94 je napisao/la:Moze li Brizzi iznenadit Kavcica , dobra je kvota - 2.65 ?
ja bih danas pokušao pm3 na oba meča Eurolige, nije nemoguće da dođe..
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ferrer - Montanes (18,5) 2 2.00
- masteRofPoker
- Kontakt:
Moze li koji tenis na vece pare?
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Murray - Giraldo (19,5) Manje 1.75masteRofPoker je napisao/la:Moze li koji tenis na vece pare?
- masteRofPoker
- Kontakt:
Pratim ovo pa gdje puklo da puklo.Willy je napisao/la:Murray - Giraldo (19,5) Manje 1.75masteRofPoker je napisao/la:Moze li koji tenis na vece pare?
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.