FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

tech
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la tech » 26 apr 2012, 11:34

Sinoc se Ribery citavu tekmu borio sa po dvojicom na leđima i jedva je sacuvao živce da ne popizdi. Mislio sam da ce pući u neka doba i poceti šakama udarati onog poganog Arbelou. Jupp ga je na vrijeme izveo iz igre.

Inace, kakav je igrac taj ludi Ribery :o :shock: kod njega ne postoji imenica Strah. Udaraju ga i Ramos i Pepe i Arbeloa, ali ludak ne yebe ni 2% :lol:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 apr 2012, 11:39

tech je napisao/la:Inace, kakav je igrac taj ludi Ribery :o :shock: kod njega ne postoji imenica Strah. Udaraju ga i Ramos i Pepe i Arbeloa, ali ludak ne yebe ni 2% :lol:
dobro, ne yebe on, al se i tijelo pita.
ono pseto arbeloa ga je 3 puta dobro skrsio i nakon treceg faula dugo nije mogao stati na desnu nogu.
eto, to je jedini razlog zbog kojeg nije mogao blistati kao sto je blistau u madridu.... a bio je poceo silovito, sto jes´ jes´ :D
Zadnja izmjena: secer, dana/u 26 apr 2012, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 apr 2012, 11:40

effe_sa je napisao/la:@Bundesliga: AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.....I svaka čast za post.....

@Saurman: AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :lol:

Kad se sinoć nisam šlagirao neću nikad. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 apr 2012, 11:42

khm, khm, saurmane...
kakva su ono povezivanja tebe i barce :? :twisted: :lol:
da nisi doso ´na tobe´ :?:

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 26 apr 2012, 11:46

proFCB je napisao/la:Jos dvije pobjede ove sezone,i mogu nam se svi pokloniti. Finale kup-a i finale lp.
Joooj da mi bi vidjeti ove Dortmundovce opet u ligi prvaka. Gledati njih kako puse od olimpijakosa i marseja,neprocjenjivo.hhahaha
Jos bayernu treba da naraste da dobije najbolju ekipu svih vremena u Bundesligi , na celu sa Herr Klopp-om !

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 26 apr 2012, 11:47

ne simpatišem nešto Bayern kao klub, ali mi ima strašno dragih igrača tu..
Mislim da će Alaba bit jedan od boljih u narednim godinama na svojoj poziciji, izgleda kao da ima iskustvo 35-godišnjaka, a nema ni 20..
Neuer je po meni 2. golman svijeta, odmah iza Ikera, al može i prvi bit.. Lahm radilica, drag mi strašno, ko i Badstuber.. Ne volim Robbena jer je sebičan, Gomeza jer je šeprtlja i zato što me skide na kladionici svojim petljanjem, al najjači igrač ubjedljivo:

slika
namjerno sam uzeo ovu sliku :mrgreen:

naravno, Bayern bio bolji u dvije utakmice i prošao zasluženo!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 apr 2012, 11:48

Dante dolazi definitivno, potpisuje na 4 godine, potvrdila to Borussia Monchengladbach na svom Websiteu , a prenijeli njemački mediji.

Olić potvrdio prelazak u Wolfsburg....E sad samo da se s titulom Lige prvaka oprosti. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 apr 2012, 11:54

@HzBvb(valjda sam dobro napis'o :? ),ne lupetaj gluposti ;)
Onaj osjecaj kad demoliras Real 8-) .Bas pisem na njihovoj temi da smo zasluzeno pobijedili, tesko je to njima priznat.Ja sam gled'o tekmu sa jaranima iz potpuno razlicitih navijackih tabora(Jedinstvo,Farsa,Milan).Kad ovaj Machesterovac kaze da smo bolji i da smo ih nadigrali ku'ćeš dalje.Jednostavno je sve djelovalo savrseno i svaka pozicija je odradila pos'o za 10 i idemo, ma ne idemo vec smo u Munchenu :D

ps:@Efe, bilo bi mi drago zbog Ole.Zasluzio je on to svojim igrama i golovima protiv Jedinstva i Lyona prije par sezona.aBd i da ga zabije u finalu :)
Zadnja izmjena: Centre forward, dana/u 26 apr 2012, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 26 apr 2012, 11:55

Cstitke za prolaz u finale LP!!!
Igrali ste hrabro u obje utakmice i kad se sve sabere zasluzeno prosli...SVAKA CAST!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 26 apr 2012, 11:55

Vilkom'n Dante! slika

Igrac koji mi se uvijek svidjao, ne znam ima li stoper u BL koji bolje zatvori Gomeza gotovo u svakoj utakmici.
Samo da nam ga hoce dat' odmah, da odigra finale. :mrgreen:

Malo crnog humora :lol: :
slika

Definitivno mi postaje jedan od najdrazih igraca. slika
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

bavarac95
Kontakt:

Post Postao/la bavarac95 » 26 apr 2012, 11:56

E momci , isto što se vama i meni se dešavalo što pročita jedan post kaže momak da mu je otac govorio da je lud , da neče gledati tekmu nikad s njim .
I meni stara kaže jutros nećeš više gledati utakmicu ovdje , idi u grad negdje al vrijedi svega , ovo protiv Reala su mi najdraže pobjede bilo one na Audi Cupu a kamoli u polufinale LŠ . Mislim da je vrijeme da uzmemo taj trofej nismo osvojili 11 , 12 godina il već koliko . Dva puta sam plakao prvog puta se baš dobro i ne sjećam i bolje je jer to je bila tragedija kakve nije bilo u fudbalu . Onda radovanje , i osvajanje pa 2010 bezveze izgubljen trofej od zabarske ekipe .

Što se tiče utakmice kad se sve sleglo svi igrači perefektno igrali . Lahm ispao jedne prilike samo , i to je to . Napomenuo bih da Gomez kao igrač što prije mora se prodati i čistiti iz Bayern-a . I ja sam vjerovao dugo u njega al nemogu shvatiti da mašiš zicer za 2 :2 u prvom poluvremenu koji ti daje 90 % šansi da prolaziš . Al to i nekako Casilas je odbranio al onda Roben mu u 86 namješta loptu on treba da je ubaci lijevom nogom , on je štopa i zabrlja .
Prespor je u velikim utakmica , lahko je davati golove Herthi kad svaki napad ti je lopta na tanjuru od Robbena ili Ribery-a .

Edin Dzeko via Bayern .

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 26 apr 2012, 11:59

HzBvB je napisao/la:
proFCB je napisao/la:Jos dvije pobjede ove sezone,i mogu nam se svi pokloniti. Finale kup-a i finale lp.
Joooj da mi bi vidjeti ove Dortmundovce opet u ligi prvaka. Gledati njih kako puse od olimpijakosa i marseja,neprocjenjivo.hhahaha
Jos bayernu treba da naraste da dobije najbolju ekipu svih vremena u Bundesligi , na celu sa Herr Klopp-om !
Vi ste pickin dim,naspram ekipa koje mi pobjedjujemo,hahahahah
Stern des Südens

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 apr 2012, 12:06

http://www.goal.com/en/news/15/germany/ ... or-bayern-" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... -join-baye" onclick="window.open(this.href);return false;
sta reci nakon sinocnje tekme nezaboravno ali slatko.raja bavarci zna li otprilike koliko se zaradju u lp ukljucujuci grupnu fazu tj.ulazak zatim za pobede u grupnoj fazi remije poraze necu racunati,nadalje 1/8,1/4,1/2 i finale ukljucujuci pobjednika finala te koliko domacin finala dobije.jos jeednom cestike braco bavarci.

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 26 apr 2012, 12:07

Ispostavila se tacnom ona izjava Messia još prije pocetka ovosezonske LP da u Bayernu vidi najveceg konkurenta i finalistu ;) :mrgreen:

Bayernom problem (ustvari, naprotiv nije problem vec blagodat) što su u Njemackoj ,zemlji koja teško pravi od svojih igraca božanstva i idole jer su oni racionalna nacija. Pa ti njihovi novinari ne prave i ne pišu mitove i legende o igracima Bayerna i ne dižu ih u nebesa kao španski mediji Barcu i Real ;) u suštini, to je jako pozitivna stvar za svaki njemacki klub, pa i Bayern samim tim.
Niko o tim igracima nece pricati bajke i mitove, ali ako pogledamo realno pa Bayern ima više klasnih igraca nego 90% timova svijeta. Neuer, Badstuber, Boateng, ovaj mali Alaba, Gustavo (sinoc je bio zvijer na terenu koja je pokrala i oduzela 10-tak lopti najmanje), Kross (buduca velika njemacka zvijezda)....zatim ove standardne provjerene klase tipa Lahm, Schweinsteiger, Gomez, Muller, Ribery, Robben. To je sila od tima samo to ovi retardirani mediji opcinjeni španskim i engleskim klubovima - ne primjecuju :mrgreen: , a niti se Bayern qurci preko medija jer je švabo pametan. Teren je mjerilo, a to se pokazuje kvaliteta kao sinoc u Madridu.
Robbena bi trebali uvaliti sad na ljeto dok se još može uvaliti za velike pare. Jest veliki majstor, ali zna biti i dosta sebican. Riberya obavezno ostaviti, taj lik je posebna prica.
Bayern ima jaku osovinu tima koja je relativno mlada i koja ce biti konkurentna najjacim timovima i u narednom periodu. Plus što izbacuje, forsira i vjerujem igracima iz sopstvene škole. Nešto kao Barca, samo u manjem obimu.
To je veliki plus za svaki tim u današnjem fudbalu gdje se desetine miliona daju za dovođenje igraca sa strane.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 apr 2012, 12:10

JetSet_Hantraga je napisao/la:ne znam ima li stoper u BL koji bolje zatvori Gomeza gotovo u svakoj utakmici.
mahmurni, ak ovo pitanje ubacis u gugl, dobices odgovor: jeste li mislili ´ima li stoper koji ne moze zaustaviti gomeza´? :mrgreen:
ps.
alaba je ko onaj plisani tedi. usvojio bih ga :!: :D

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 26 apr 2012, 12:12

secer je napisao/la: mahmurni, ak ovo pitanje ubacis u gugl, dobices odgovor: jeste li mislili ´ima li stoper koji ne moze zaustaviti gomeza´? :mrgreen:
:lol:
Nemoj tako, sinoc je on pravo namucio i nadigrao onu Realovu dvojicu mesara.
Konstantna opasnost. ;)
secer je napisao/la: alaba je ko onaj plisani tedi. usvojio bih ga :!: :D
A ja cijelo vrijeme razmisljam kako je nastao ovaj smajo: :mrgreen:
Misterija je razrijesena. :lol:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 apr 2012, 12:16

Vidi Alabice :) Secko, naravno da nije penal (napucana lopta) ali mora se priznati da bi ono gotovo svaki sudija svirao. Pa onda knap ofsajd kod gola Ronalda i to sve u prvih 15-ak minuta, gdje ce Real uraganski napasti kako se i ocekivalo. Trazila se reakcija (´si vidio Svajnija kako podize ekipu) i ona je uslijedila.
Prvo poluvrijeme jedno od najboljih predstava sto sam ikad gledao.

Da previse ne duzim (pametujem), ovaj prolazak u finale je jedno veliko uzivanje iz vise razloga.

Kazu da je Jozo postao Muharem. :lol:

slika
Vom Jäger zum Gejagten

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 26 apr 2012, 12:18

slika

daleka budućnost Bayern-a, Alaba i Emre Can ... ko je gledao WC U17 zna kakav je igrač Emre

http://www.youtube.com/watch?v=hMXBINJWtvY

http://www.youtube.com/watch?v=NheW4o5T ... re=related
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 26 apr 2012, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 apr 2012, 12:19

slika

govori vama vas Burza STREPE OD KATASTROFE
Thomas Müller - Fußballgott

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 26 apr 2012, 12:19

Nakon ovako lude noci moze se pokusati napokon napisati nesto pametno :D :D
Gustavo-masinerija od igraca,gori je od proljeva za protivnicke igrace,uvijek blizu,uvijek te ganja,neda mira,njegov dres uzimam 100 % :D
Alaba-mislim da smo rjesili pitanje lijevog beka za narednih 10 godina,momak nije normalan,sa 19 god onako igrati i jos plus prvi sutati penal i onako hladnokrvno zavrsit,mali ima m.da :D
Lahm dokazao po ko zna koji put da je najbolji bek svijeta,najvise mi je zao sto on nije pogodio iz penala,njegov dres se ne mora uzimati jer se ima vec jedan :D
I Neuer-novi titan 10000%,taj nema straha od nikoga i tek sada se svi skeptici mogu zapitati da li su bili upravu svojim konstatacijama
Ostale nema potrebe spominjati,svi su odigrali oba meca na nivou,zasluzeno smo u finalu,ovo treba iskoristiti i slavit do iznemoglosti a posle se onda brinuti za Chelsea :D :D BAVARASKI DIV POKAZAO STA ZNA I MOZE
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: debug i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []