Ev i mene

medjusobne cestitke bavarskoj naciji!procitah ove postove od jucer sve i zapita se kako mozete gledati jednu onakvu utakmicu i pri tome biti na forumu i svaku priliku komentirati??WTF de gledaj utakmicu i kani se foruma!Al haj adolescencija!Za mene je mec poceo vec u podne,rostilj se upalio i polako zagrijavalo uz pice,umro sam u 15 minuti!jednostavmo sam se bojao da ne primimo rani gol a mi ono primismo 2 i ti vrlo jeftina 2 gola!al ovaj Bayern ima sad neko drugo lice mozemo se vracati iz nevjerovatni ponora,zadnje 3 godine smo skoro pa to usavrsili,sjetite se Fiorentine,Manchestera i sad Reala,jednostavno izgledamo da nas na dvije utakmice nemoguce izbaciti.(ono prosle godine sa Interom se desava jednom u 1000 godina prije bi reko njima nego nama)Igraci na nivou onom nivou finala,Gomez naprijed ocajan,ali zato covjek se vracao nazad skoro u svakom napadau Reala,presjecao lopte,oduzimo borio se i izborio penal!al me spuco strah kad sam vidio sta je promasio prvo u 1 poluvremenu a onu sansu u 2 je stvarno bilo tesko gledati,bio sam uvjeren da ce nam se promasaji osvetiti.U ove dvije utakmice smo ih ne nadigrali vec ubili u pojam oko 70% vremena smo provodili na njihovoj polovici,Ronaldo sinoc osim ona 2 gola za 15 minuta, nista nije uradio nije mogao bio je opet u dzepu Laham!Trebali smo ono rijesiti za 90 minuta al neka ovako je sladnje gledati Kristinu i Murniha na koljenima to je ona draz sto se ne moze novcima kupiti!Pratim od sinoc skoro sve europske medije i njihove analiticare,svi imaju isto pitanje zasto ovaj Bayern nije prekucao Bundesligu i ostavio BVB neki 10-15 bodova iza sebe?!.Problem je vrlo jasan igraci su sto se tice Bundeslige zasiceni ne pojednicano koliko kolektivno kao ekipa Bayern,jednostavno se ulazi mlako u utakmice sa rijecima lako cemo mi to,no to nije tako liga nam postaje sve jaca i jaca i mora se ulaziti maximalno u svaku utakmicu,uvjeren sam da iduce sezone salatara se vraca na svoje pravo mjesto a to su vitrine Bayerna.Jednostavno svakom igracu Bayerna je LP ona inekcija adrenalina koja ga pupma do kraja,ljudi mi smo u 3 sezone 2 puta finalisti to dovoljno govori o nasoj snazi i moci i tu nema price!Sad ide Chlesi,necu biti neozbiljan kao neka djecurlija na ovom forumu pa je vec u zdrijebanju cetvrtfinala kad se znalo i polufinala,pricali da ce barca raskovati chesli a real bayerna hmmm!djecija posla¨!igrajte CS i PES-A i sutite!Chlesi je vrlo nezgodan nakon sto su prosli Napoli ( nakon oni 3-1)mogu sve dalje sto su dokazali sad protiv Barce,neigraju im po meni stubovi odbrane i taj brzonogi Ramires koji je moze se reci jedan od najazsluzniji za date golove barci i prolaz dalje,asistencija u londonu gol u barseloni.Luiz ce sigurno biti fit za finale ali pitanje koliko i kako ce se ponasati u finalu.po meni najtanji ce biti na ljevoj strani i tu ce biti dosta prostora preko Bosingve.Mi se ipak mozemo bolje pokrpati,Lahm ce sigurno zamjeniti stranu sa Rafinjom(koji je po meni odlican igrac i vrlo se trudi kad god zaigra,a na pocteku sezone je bio isvrstan,moze sigurno dostojanstveno zamjeniti Alabu.Stopera ce sigurno igrati Tymo,nevjrujem da ce ubaciti Belgijanca koji dugo neigra i pitanje je uopste ocel biti spreman.Nekako najlakse cemo zakrpati Luis Gustava(koje je ruku na srce bio nas najbolji pojednica sinoc)tu ce na 6-sticu kross i svajni a muuler na 10-tku.Mi do kraja imamo 2 utakmice u ligi Studgart i Kolen,odmarati maximalno ekipu,i da obje zijanimo opet smo 2,mada necemo zijaniti obje sigurno.Chesli ima do kraja 4 utakmice u ligi sve 4 su za nih finala jer se bore za to 4 mjesto a tu je i 5 utakmice finale za luserpoolom.Bice tesko Chesliu imaju gust raspored i tu ce se jos vise potrositi imaju 2 takme sa ovim luzerima i jedni sa New Castlom ostale 2 su relativno lake.Mi zadnje utkamicu igramo 12 maja finale DFB dok oni 13 maja zadnje tekmu lige.Realno gledno imamo pravo na puni optimizam i nadu za pobjedu i osvanaje 5 titule evropskog prvaka.MIA SAN MIA............ZNA SE KO JE NJEMACKI GIGANT!KO UVJEK SPASAVA OBRAZ I UGLED TE VELIKE FUDBALSKE NACIJE...