BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Turska
znal neko hocel bit repriza ove utakmice
svaka cast zmajevi....
jos da su nam napadaci bili na nivou bojo bih se za turke....
svaka cast zmajevi....
jos da su nam napadaci bili na nivou bojo bih se za turke....
- Evil Genius
- Kontakt:
eh sad hladne glave da komentiram utakmicu . . . nisam siguran dal' da slavim il' da budem razocaran (vjerovatno trebam bit zadovoljan jer nismo izgubili, al' iskren da budem ocekivo sam pobjedu, zivio sam za tu pobjedu i na kraju krajeva trebali smo pobijedit - pisham se na ardinu stativu imali smo bolje sanse). jedno je sigurno - turska ima odlicnu ekipu i steta sto ih necemo gledat na SP (naravno da mi idemo dalje). da mi je neko nakon belgije reko da ce nam golman i odbrana bit najjaci dio tima a napad da ce podbacit nazv'o bi ga budalom, dzeko i vedo definitvno trebaju sto prije vratit se u formu (cak me malo plasi to da bi mogli zavrsit na klupi u svojim klubovima), miske s obzirom da su ga udvajali kad god se sastavi s loptom bio odlican, kakve samo pasove daje. po meni sinoc najjaca bila trojka iz odbrane i rahimic, salihovic iznenadjujuce dobro odigro u odbrani (o napadu dzaba da ne pricam lik trci ko carlos u svoje vrijeme) i to je to. dzeko me malo iznerviro sa svojim 'boli me K, sutno sam i ne moram sad trcat i ganjat loptu' stavom al' bice bolje . . .
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
vrijemeje za kontanje baraz je 14 i 18
Idemo korak po korak,baraz je jos daleko 3boda moramo osvojiti matematicki,operacija
Estonija samo o njoj moramo da mislimo i igraci moraju da budu nabrijani kao protiv Turske a kvlatitet nas i Estonaca je u velikoj razlici,,a onda sa Spancima da im nanesemo prvi poraz kao Europska ekipa,ako bog da.....jer ni oni se nesjecaju kad su zanji put porazeni u Europi mislim da je bilo prije 40 utakmica sa reprz.Islanda kad ih je u Spaniji pobjedili,tada su se Spanci probudli......

Nije normalan brate,stvarno nisam vidio ljepsi gol nase repke,svaka cast svim golovima Misimovicevem protiv Norveske iz slobodnjaka i drugim igracima na prekrsnim golovima,al ,nake golove samo David Beckham u svoje najbolja vremena mogao da zabija,jos u takvim momentima pa sjecam se kad je David Beckham zabio onaj gol Grckoj i spasio Engleze...nadam se da protiv Estonije ici bolje nase napadace,i da cemo svi biti presretni zobg ovoog boda jer je on kao pobjeda ostali smo na 4 boda razlike,i odlucjujemo samo o sebi..HVALA TI,,,SEJO dabogda zabio i u TALINU jos jedanPonosni_Bosanac je napisao/la:Ma onaj Salihovic nije "normalan". majke mi kako samo hladnokrvno potegnu onu loptu... ostavio je turke bez rijeci![]()
![]()
![]()
![]()
Ajmo dalje
gdje mogu snimit cijelu tekmu
gdje su oni sad sto znaju kako treba bosna da igra bolje od cire pun mi ih je qurac
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
jesil ti gledo utakmicuGenghis je napisao/la:Sve je odlicno , svaka cast momci, protiv 3 selekcije u Europi smo igrali takav fudbal u prvom poluvremenu, da bih prije rekao da smo mi 3. , a ne oni. Ipak u drugom poluvremenu oni su malo "dosli sebi" te stvorili nekoliko veoma dobrih prilika, ali na svu srecu sve je proslo uredu ... U najmanju ruku smo zasluzili ovdje bod, treba biti realan i reci da smo ih nadigrali na sredini terena totalno, isto kao i oni nas u Istanbulu ... ali eto sta je tu je , bod ko zgrada, idemo u Estoniju po nova 3 boda i da zavrsimo sa time ... jedino mi malo "palo" u oko onaj bezvezni zuti karton Misketa, on izgleda ne zna da se ti kartoni prenose i u baraz, a i na svjetsko aBd ako se plasiramo, a zamislite da dobije on jos jedan karton protiv Estonaca ili Spanaca , pa da ga nema u barazu ...

- Jack_Daniels
- Kontakt:
Smisljaju sastav protiv Estonije..........irfan41 je napisao/la:gdje su oni sad sto znaju kako treba bosna da igra bolje od cire pun mi ih je qurac

Rezultat je dobar,ali mi je stvarno zao što nam napadaci nisu proradili.Nadam se protiv Estonije !
12.9.2009.
sa koliko metara ?majestic24 je napisao/la:Ma odlicno,i ja kazem. Al komenator ko da je prizvao sejin gol. 20 sekunda prije faula,covjek govori kako se sejo jos nije upisao u strijelce i onda kad je cojk opali s 25...pa ono ne bi 5 demirela obranilo. Al samo nemogu jedno shvatiti...onaj demirel pojma nema,cijelo vece covjek pravi neke katastrofalne poteze,al onu loptu muslimovica je uhvatio. Dobro,jest da je ona isla pravo u njega,al .ebote covjek je sutirao s 2 metra svom snagom. Stvarno mi je cudno kako mu nije ispala.

bilo je sa pemala, ako ne i dalje.

Ko je ova treba sa Supom?

Wolverine je napisao/la:sa koliko metara ?majestic24 je napisao/la:Ma odlicno,i ja kazem. Al komenator ko da je prizvao sejin gol. 20 sekunda prije faula,covjek govori kako se sejo jos nije upisao u strijelce i onda kad je cojk opali s 25...pa ono ne bi 5 demirela obranilo. Al samo nemogu jedno shvatiti...onaj demirel pojma nema,cijelo vece covjek pravi neke katastrofalne poteze,al onu loptu muslimovica je uhvatio. Dobro,jest da je ona isla pravo u njega,al .ebote covjek je sutirao s 2 metra svom snagom. Stvarno mi je cudno kako mu nije ispala.![]()
![]()
![]()
bilo je sa pemala, ako ne i dalje.
Mozda ja grijesim ali meni se cini da je bilo sa ivice sesnaesterca. Uglavnom nije bilo ni blizu peterca a kamoli dva metra od gola.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
- rob do bagro
- Kontakt:
Izeteeeeerob do bagro je napisao/la:
![]()

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
joj kraljaElddar je napisao/la:Izeteeeeerob do bagro je napisao/la:
![]()
ciro je..m ti svu familiju i tebi i tvojoj usranoj formaciji...u drugom poluvremenu svaki posjed lopte turaka bio je opasnost po nas gol iskljucivo zbog cirine rahiticne formacije sa liberom...libero je kao sto znamo slobodan igrac i nepokriva nikoga stoga su turci imali viska igraca u sredini terena pa su nas lahko izigravali i ja mislim svaki put loptu kad su imali dolazili su nam do 16terca...352 kenjanje je toliko lahko skontat i da su turci bili malo prisebniji mogli su nam 3cu zabit....igracima nemam sta zamjerit igrali su koliko im je to cirina taktika dozvoljavala...da smo igrali 442 hladnokrvo bi ovu tursku pobjedili bez vecih problema....odbrana je bila pod konstantnim pritiskom a vrlo tobro znamo da u 352 nema transformacije iz odbrane u napad pa zato je bilo onoliko dugih lopti i nasi su dobijali vecinu zracnih duela u napadu inace nebi sanse stvorili...zasto duge lopte?zato su su turci konstantno vrsili presing(sto je naravno vrlo lahko u cirinoj formaciji).rekoh vec igraci su igrali koliko su mogli nisu krivi ni muratovic(koji je ovaj put bio sjajan dok je imao snage to moram rec) i rahimic a u 2gom poluvremenu i pjanic sto su stalno morali pokrivat 3cu turskih igraca.....kad bi se misimovic vratio turci je samo posalju na stranu i opet bek i krilo trce na salihovica ili ibricica dok libero tamo ne pokriva nikoga...vidim neki pljuju dzeku i ibisevica....jaooooo koja samo gamad daje sebi za pravo da pise o fudbalu....ove nase bosnje su najdvolicniji ljudi na svijetu...dzeko nije zabio 3-4 tekme za klub i repku i odmah pljuju po njemu,stoka jedva docekala da sroza nekog ko je uspjesan...a da taj isti dzeko zabije gol sad na vikendu opet bi bilo 'dzeko dijamantu,majstore ovo ono',,isto vrijedi i za ibisevica....oni ako nedadnu gol vama odmah nevaljaju....a koliko su zracnih duela dobili...koliko je ibisevic puta izvrso pritisak na njihovu odbranu pogotovo u prvom poluvremenu pa 2 mrtve sanse je nastimao puno se kretao bio konstantna opasnost po gol dajte ljudi otvorite oci....koliko puta su njih2ca dosli do lopte u teskim situacijama koje su odmah ugusile presing turaka...znate sta belgija turska armenija i ostali koji su igrali rptov nas odkad je cire imaju zajednicko u tekmama...ama bas svi su nam kao od sale u drugom poluvremenu dolazili do sesnesterca ....naravno krivac za to je krmak ciro i njegova usrana taktika...hej mi na svom terenu cuvamo 1 1,pih,,,
je li to u donjem lijevom uglu Jose Mourinho ???rob do bagro je napisao/la:
![]()
bubooty je napisao/la:ciro je..m ti svu familiju i tebi i tvojoj usranoj formaciji...u drugom poluvremenu svaki posjed lopte turaka bio je opasnost po nas gol iskljucivo zbog cirine rahiticne formacije sa liberom...libero je kao sto znamo slobodan igrac i nepokriva nikoga stoga su turci imali viska igraca u sredini terena pa su nas lahko izigravali i ja mislim svaki put loptu kad su imali dolazili su nam do 16terca...352 kenjanje je toliko lahko skontat i da su turci bili malo prisebniji mogli su nam 3cu zabit....igracima nemam sta zamjerit igrali su koliko im je to cirina taktika dozvoljavala...da smo igrali 442 hladnokrvo bi ovu tursku pobjedili bez vecih problema....odbrana je bila pod konstantnim pritiskom a vrlo tobro znamo da u 352 nema transformacije iz odbrane u napad pa zato je bilo onoliko dugih lopti i nasi su dobijali vecinu zracnih duela u napadu inace nebi sanse stvorili...zasto duge lopte?zato su su turci konstantno vrsili presing(sto je naravno vrlo lahko u cirinoj formaciji).rekoh vec igraci su igrali koliko su mogli nisu krivi ni muratovic(koji je ovaj put bio sjajan dok je imao snage to moram rec) i rahimic a u 2gom poluvremenu i pjanic sto su stalno morali pokrivat 3cu turskih igraca.....kad bi se misimovic vratio turci je samo posalju na stranu i opet bek i krilo trce na salihovica ili ibricica dok libero tamo ne pokriva nikoga...vidim neki pljuju dzeku i ibisevica....jaooooo koja samo gamad daje sebi za pravo da pise o fudbalu....ove nase bosnje su najdvolicniji ljudi na svijetu...dzeko nije zabio 3-4 tekme za klub i repku i odmah pljuju po njemu,stoka jedva docekala da sroza nekog ko je uspjesan...a da taj isti dzeko zabije gol sad na vikendu opet bi bilo 'dzeko dijamantu,majstore ovo ono',,isto vrijedi i za ibisevica....oni ako nedadnu gol vama odmah nevaljaju....a koliko su zracnih duela dobili...koliko je ibisevic puta izvrso pritisak na njihovu odbranu pogotovo u prvom poluvremenu pa 2 mrtve sanse je nastimao puno se kretao bio konstantna opasnost po gol dajte ljudi otvorite oci....koliko puta su njih2ca dosli do lopte u teskim situacijama koje su odmah ugusile presing turaka...znate sta belgija turska armenija i ostali koji su igrali rptov nas odkad je cire imaju zajednicko u tekmama...ama bas svi su nam kao od sale u drugom poluvremenu dolazili do sesnesterca ....naravno krivac za to je krmak ciro i njegova usrana taktika...hej mi na svom terenu cuvamo 1 1,pih,,,
jarane ja radim u farmaciji, pa ako ti treba kakvih lijekova samo reci. Nemoj da te je stid......
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.