NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 apr 2012, 16:52

Kyrie 8-)

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

FiDPlayer
Kontakt:

Post Postao/la FiDPlayer » 26 apr 2012, 20:30

Kyrie zna znanje! GO CAVS GO!
Za bordo bijele za bordo bijele samo za nasu ljubav najvecu...
VISCA EL BARCA!!!
GO CAVS GO!!! Kyrie Irving Rookie of the Year!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 26 apr 2012, 20:39

Ko mi zakljuca temu o playoffu? :)
Pa tu sad trebaju biti glavne diskusije.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 26 apr 2012, 20:43

BIHfan je napisao/la:Ko mi zakljuca temu o playoffu? :)
Ja mislim da nema nikakve potrebe za tom temom, diskutuj ovdje, ionako će se sva priča o NBA ligi svesti na priču o play-offu...

Johnny_Blaze
Kontakt:

Post Postao/la Johnny_Blaze » 26 apr 2012, 20:43

BIHfan je napisao/la:Ko mi zakljuca temu o playoffu? :)
svejedno, bilo bi dobro da je sve na jednom temi :)
LONG LIVE THE KING KENNY!

Wo-ow here we go
Nothing gonna stop us now.
We've got the world at our feet,
And with Dalglish in the seat,
We'll do it all again somehow.

RIP Haris Arapović, YNWA!

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 26 apr 2012, 22:09

Bas me interesuje na šta će ličiti večerašnja utakmica između Raptorsa i Netsa: ulog - ko izgubi, imaće više kuglica na draftu. :mrgreen:
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

FiDPlayer
Kontakt:

Post Postao/la FiDPlayer » 26 apr 2012, 22:26

jose je napisao/la:Bas me interesuje na šta će ličiti večerašnja utakmica između Raptorsa i Netsa: ulog - ko izgubi, imaće više kuglica na draftu. :mrgreen:
Netsi nemaju kuglica, Portland ima njihove kuglice tako da oni svakako nemaju sta izgubiti. Kako debilan potez Netsa, dali top 3 protected pick za Geralda :lol: . Sigurno ce to biti pick 5 ili 6, a oni nemaju fajde od njega, jer ga moraju proslijediti Portlandu :lol: . Znaci dali su Favorsa, pickove za Derona, kojeg ce izgubiti vjerovatno, zatim dali pick za Geralda kojeg ce takodjer izgubiti, strasan potez nema sta :lol: . Eh ovakve ekipe zasluzuju gasenje, sa ovim glupim potezima.
VISCA EL BARCA!!!

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 26 apr 2012, 22:35

FiDPlayer je napisao/la:
jose je napisao/la:Bas me interesuje na šta će ličiti večerašnja utakmica između Raptorsa i Netsa: ulog - ko izgubi, imaće više kuglica na draftu. :mrgreen:
Netsi nemaju kuglica, Portland ima njihove kuglice tako da oni svakako nemaju sta izgubiti. Kako debilan potez Netsa, dali top 3 protected pick za Geralda :lol: . Sigurno ce to biti pick 5 ili 6, a oni nemaju fajde od njega, jer ga moraju proslijediti Portlandu :lol: . Znaci dali su Favorsa, pickove za Derona, kojeg ce izgubiti vjerovatno, zatim dali pick za Geralda kojeg ce takodjer izgubiti, strasan potez nema sta :lol: . Eh ovakve ekipe zasluzuju gasenje, sa ovim glupim potezima.
Vidiš to sam zaboravio. Znači ovi što se klade bi mogli zaraditi dobru lovu na pobjedi Netsa.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

FiDPlayer
Kontakt:

Post Postao/la FiDPlayer » 26 apr 2012, 22:38

jose je napisao/la:
FiDPlayer je napisao/la:
Vidiš to sam zaboravio. Znači ovi što se klade bi mogli zaraditi dobru lovu na pobjedi Netsa.
Tesko brate, po meni Toronto je mnogo kvalitetnija ekipa od Netsa. Mislim da ce ovo Toronto da dobije, jer oni su poznati po pobjedama koje ne znace nista :lol: . Teska odluka za kladionicara, od dva zla treba manje izabrati :lol: .
VISCA EL BARCA!!!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 26 apr 2012, 23:00

Ne znam koji su Netsi u ligi,al nisu iznad 6 mjesta,tako da postoji solidna sansa da dobiju taj TOP 3 pick...cesto se promjeni taj raspored na draftu,mislim ne dobije svako pick po poziciji na kojoj se nalazi,zato i jeste lutrija...U slucaju da Netsi ne dobiju taj TOP 3 pick nek se ugase,salary im je pun debilnim ugovorima,doduse mogu jednog superstara dovest,ako i jedan bude htio ici kod njih,talenat u ekipi im je 0 bodova,mogu se komotno boriti za jos jedan debilan potez uprave sljedece godine kad ce dati TOP 3 pick za nekoga kome istice ugovor...Slicno vazi i za GSW ako ne dobiju TOP 7 pick,ostaju na Leeu i Bogutu,sto i nije bas neka kombinacija,doduse imaju Jeffersona :mrgreen:
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

FiDPlayer
Kontakt:

Post Postao/la FiDPlayer » 26 apr 2012, 23:05

Slatinash_7 je napisao/la:Ne znam koji su Netsi u ligi,al nisu iznad 6 mjesta,tako da postoji solidna sansa da dobiju taj TOP 3 pick...cesto se promjeni taj raspored na draftu,mislim ne dobije svako pick po poziciji na kojoj se nalazi,zato i jeste lutrija...U slucaju da Netsi ne dobiju taj TOP 3 pick nek se ugase,salary im je pun debilnim ugovorima,doduse mogu jednog superstara dovest,ako i jedan bude htio ici kod njih,talenat u ekipi im je 0 bodova,mogu se komotno boriti za jos jedan debilan potez uprave sljedece godine kad ce dati TOP 3 pick za nekoga kome istice ugovor...Slicno vazi i za GSW ako ne dobiju TOP 7 pick,ostaju na Leeu i Bogutu,sto i nije bas neka kombinacija,doduse imaju Jeffersona :mrgreen:
Nemaju Netsi ni sljedece godine pick, cini mi se da su dali proslogodisnji pick i buduci pick za Derona, te ovaj sada koji imaju za Geralda :lol: . Tuga ziva jbt. grom, to je to kada se preko noci hoce da napravi nesto. Ja sam tako ocekivao da ce Cavsi uraditi, ali sreca da smo bili smireni i cekali i eto docekali smo da imamo lijepu buducnost. Kada se sjetim da smo mogli imati par prosjecnih igraca sa velikim ugovorima, tacno mi bude drago da je fransiza krenula ovim putem, kroz draftove. Eh sada imamo 2 picka prve runde (1 lottery, jedan u rangu 25-30) te 2 picka druge runde (nas pick koji ce biti izrazito visok te pick Hornetsa koji ce takodjer biti visoko, mozda cak i jedan iza drugog da budu). Sljedece sezone takodjer 2 picka prve runde, a sezonu poslije takodjer 2 picka prve runde. Necemo imati mjesta za sve potencijalne zvijezde :lol: . GO CAVS GO!!!
VISCA EL BARCA!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 apr 2012, 23:32

http://www.tvarenasport.com/podcast/pod ... 4-2012.mp3

cudo od mnogobrojnih fanova bullsa nema kritika na racun Edina nakon ovog podcasta :roll:

frajer vam kaze da ne bi stavio 5 para na vas protiv Bostona u polufinalu konferencije :roll:
nema potpisa

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 26 apr 2012, 23:37

Admir_Sa je napisao/la:http://www.tvarenasport.com/podcast/pod ... 4-2012.mp3

cudo od mnogobrojnih fanova bullsa nema kritika na racun Edina nakon ovog podcasta :roll:

frajer vam kaze da ne bi stavio 5 para na vas protiv Bostona u polufinalu konferencije :roll:
zar neko jos onog narcisa slusa hehe,sta taj nalupeta to vise ne vrijedi slusat.A zakon je kako je on ufuran da je sve onako kako on kaze,uostalom otkad je lupetao da je DR1 spor od tad ga ne racunam medju normalne novinare

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 26 apr 2012, 23:40

Potkovan je znanjem,zanimljiv je i jako kvalitetan u onome sto radi.

upravu je u vecini stvari,a drugo je sto mora postojati doza subjektivnosti a kod njega su traume od doba Jordana razlog iste :D
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 26 apr 2012, 23:44

Meni su Bullsi pravo draga ekipa,pogotovo od kako su im u ekipi Rose i Boozer(zbog nekog cudnog razloga volim ovog covjeka :D ) al iskreno ni ja nebi stavio pare na njih da igraju sa Bostonom,dapace imam toliko povjerenje u Boston da ce oni u finale lige ove godine ako ne i osvojiti ga.Garrnet i Bass su zvijeri pod kosem,prvi i razvlaci reket,Pierce je clutch igrac i redovno proradi u PO,o Allenu ne treba trositi rijeci,Rondo to sve podmazuje a i igra extra odbranu.Jedini im je problem centar i to pogotovo onaj sa klupe Stiesma,a i kratka rotacija u kojoj Bradley igra 20 min,al ako bude radila ova formula sa dobrom odbranom na pocetku i onda dodavanjem gasa Bassom i Allenom sa klupe siguran sam da mogu do finala lige...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 26 apr 2012, 23:55

Slatinash_7 je napisao/la:

Meni su Bullsi pravo draga ekipa,pogotovo od kako su im u ekipi Rose i Boozer(zbog nekog cudnog razloga volim ovog covjeka :D ) al iskreno ni ja nebi stavio pare na njih da igraju sa Bostonom,dapace imam toliko povjerenje u Boston da ce oni u finale lige ove godine ako ne i osvojiti ga.Garrnet i Bass su zvijeri pod kosem,prvi i razvlaci reket,Pierce je clutch igrac i redovno proradi u PO,o Allenu ne treba trositi rijeci,Rondo to sve podmazuje a i igra extra odbranu.Jedini im je problem centar i to pogotovo onaj sa klupe Stiesma,a i kratka rotacija u kojoj Bradley igra 20 min,al ako bude radila ova formula sa dobrom odbranom na pocetku i onda dodavanjem gasa Bassom i Allenom sa klupe siguran sam da mogu do finala lige...
isti je Boston bio prosle godine(ustvari malo mladji) nisu previse oznojili Miami,ne vidim ni da ce sad.
tesko ce i Bulse.

igraju dobru kosarku,al imaju limit.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 27 apr 2012, 00:03

kako Edin isproziva Howarda :lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 apr 2012, 00:09

On pravi 'smrtni grijeh' kad je u pitanju NBA,a to je da potcjenjuje SAS....Svi znamo kako to bude kad nas se ovako 'sikanira'...Jbt izgubis jednu seriju(prosla sezona,zbog spleta niza okolnosti) i ljudi pocnu da bacaju u vodu sve ono sto si radio proteklih 15god.Nikako mi to ne ide u glavu :roll: Bez obzira sto i ja navijam za njih,mislim da nisam subjektivan...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 apr 2012, 00:11

NEZALAGANJE je napisao/la:

On pravi 'smrtni grijeh' kad je u pitanju NBA,a to je da potcjenjuje SAS....Svi znamo kako to bude kad nas se ovako 'sikanira'...Jbt izgubis jednu seriju(prosla sezona,zbog spleta niza okolnosti) i ljudi pocnu da bacaju u vodu sve ono sto si radio proteklih 15god.Nikako mi to ne ide u glavu :roll: Bez obzira sto i ja navijam za njih,mislim da nisam subjektivan...
Ma neka bolje je tako za nas ;)
Inače
Spursi-Utah 4:0
Oklahoma-Dallas 4:1
Lakersi-Denver 4:3
Memphis-Clipersi 4:2

Chikago-Philadelphia 4:1
Miami-NYK 3:4 ili 4:3
Indiana-Orlando 4:0
Boston-Atlanta 4:1
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

FiDPlayer
Kontakt:

Post Postao/la FiDPlayer » 27 apr 2012, 00:20

L-Train je napisao/la:kako Edin isproziva Howarda :lol:
Gotivio sam ga ranije, ali ovo sto govori o Howardu, fkt. nema pojma sta prica, nije lik objektivan, a ovaj jos gori s njim i govori mislim da je Bynum bolji od Howarda :lol: . Ovo vise lici na Muppet show, nego na nesto ozbiljno o NBA kosarci.
Zadnja izmjena: FiDPlayer, dana/u 27 apr 2012, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
VISCA EL BARCA!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.