Gdje da nadjem video koji sam spremio na igrici
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Thiago Alcantaramessilla je napisao/la:Pa kad ti je smotan igrač
Teško je prodat igrača koji je u godinama i igrača koji sjedi na klupi
messilla je napisao/la:Nemoj glumit Pepa, igraj BaL-a ko ja
Skini pes edit 3.3GaetanoScirea je napisao/la:Dajte i meni neki patch da valja, po mogućnosti da ima Serie B.
Skinuo maloprije ovaj posljednji data pack sa ovom jednom loptom i sve mi se pomješalo, u pola timova fale igrači..
Koristio smoke pa sad pres'o na pes edit 3.3DesimaL je napisao/la: I da koji patch koristis da i ja taj probam ?
Kada izabereš Serie B, pritisni ENTER ili LIJEVI KLIK MIŠA ili SPACE .. ne sjećam se baš ...GaetanoScirea je napisao/la:Kako ja da izaberem sad da mi u igrici bude Serie B nakon što sam instalirao ovaj patch?
U 2nd DIVISIONS izaberem Serie B, vratim se na MAIN kliknem na ovo PESEDIT.COM 2012 PATCH, uđem u igrici i opet mi stoji 2 Bundesliga.
Meni je sve normalno, ima Seedorf ..GaetanoScirea je napisao/la:To, Hare, kralju, evo radi.![]()
Ali opet mi umjesto Seedorfa neki Dummy, hajd uđi Boga ti i ti u svoj PES pa vidi ima li ti Seedorfa.
Ja sam možda pogriješio pri instalaciji, kad sam instalirao odmah sam skinuo onaj KONAMI-jev Data Pack, pa tek sam onda instalirao ovaj patch.
beli je napisao/la:
Gdje da nadjem video koji sam spremio na igrici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.