Estonija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Estonija - Bosna i Hercegovina
pa ja ću samo reći da me misimović razočarao kao nikad dosad, izgledao mi je isto ko da mu je svejedno, a kod one prilike opsovao sam mu sve moguće i iskreno mislim da su se on i džeko previše digli, jesu majstori svaka čast, ali sve više i više pokušavaju sami, realizacija čitavog tima katastrofalna, svaki put kad krenu na go neko se spetlja pokušava nešta sam, ali da ne bude da samo loše pišem moram pohvaliti nemanju akb još malo pa u bundes i za mene najboljeg igrača bih rahimića, majstore ja ti se klanjam, toliko je lopti presjekao, toliko je pretrčao da ja ne mogu da vjerujem i majstore salihoviću svaka ti čast, ali opet nadam se da će džeko i vedo ući u formu do estonije i da ćemo ih rascijepati, i još ne mogu a da ne kažem zamislite da se vrati papac, salihovića gurnemo naprijed i desno hasan iskreno mislim da bi se desila nova grčka
dobra stvar je što je Belgija promjenila selektora nakon sinošnje tekme.a svi znamo da u 99% slučajeva kada se selektor promjeni ekipa doživi šok,tako da bi Belgija mogla čak i dobiti Turke i tako nam olakšati još dodatno posao.Belgija će ići na sve ili ništa jer bi za njih bila velika sramota da ostanu samo na 7 bodova koje su osvojili maltene sve kod kuće.pobjeda nad estonijom i armenijom kući i bod protiv Turaka u gostima.sve ostalo su zjanili.tako da bi ih javnost pojela ako bi i ovu tekmu zjanili.Mada se malo bojim jer mi sa Estonijom igramo u 19:00,a oni sa Turcima u 20:00,tako da ako nas nedaj Bože loše krene protiv estonije mogu pustiti namjerno Turcima.Al ipak vjerujem da imamo snage,ozbiljnosti i kvalitete da dobijemo Estoniju.Mada neću biti miran dok nezabijemo 3 gola.jer rezultat 0:1 ili 0;2 je zeznut.kontaš evo lagana pobjeda opustiš se,primiš taj 1 gol,onda nastane panika,a oni dobiju krila...zato ne treba se opuštati sve dok sudija ne odsvira kraj utakmice
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Citam neke komentare gdje pise nesmijemo potcijeniti Estoniju, za vas neznam ali JA IH POTCIJENJUJEM, oni su nikakva reprezentacija, jednostavno receno katastrofa od reprezentacije. Pa ljudi oni su u rangu Lihtenstajna, Malte, Luksemburga, Andore, Farskih ostrva, San Marina i sta se dalje ima reci o toj reprezentaciji.
Sve ispod 3 razlike za nas, je poraz, RAZVALIT CEMO IH 1000000 %
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
ne bi se složio s tobom, a bogami ne bi ni ivica osim, ako si gledo osima prije utakmice sa armenijom na hayatu, mogao si čuti da promjene trenera može donijeti i šok pa da počnu igrati bolje, a mogu i još slabije igrati, znači nikad se ne zna jedino je sigurno da neće igrati kao protiv armenije i španije igrače ili bolje ili lošije, mada mislim da lošije ne moguTMovac je napisao/la:dobra stvar je što je Belgija promjenila selektora nakon sinošnje tekme.a svi znamo da u 99% slučajeva kada se selektor promjeni ekipa doživi šok,tako da bi Belgija mogla čak i dobiti Turke i tako nam olakšati još dodatno posao.Belgija će ići na sve ili ništa jer bi za njih bila velika sramota da ostanu samo na 7 bodova koje su osvojili maltene sve kod kuće.pobjeda nad estonijom i armenijom kući i bod protiv Turaka u gostima.sve ostalo su zjanili.tako da bi ih javnost pojela ako bi i ovu tekmu zjanili.Mada se malo bojim jer mi sa Estonijom igramo u 19:00,a oni sa Turcima u 20:00,tako da ako nas nedaj Bože loše krene protiv estonije mogu pustiti namjerno Turcima.Al ipak vjerujem da imamo snage,ozbiljnosti i kvalitete da dobijemo Estoniju.Mada neću biti miran dok nezabijemo 3 gola.jer rezultat 0:1 ili 0;2 je zeznut.kontaš evo lagana pobjeda opustiš se,primiš taj 1 gol,onda nastane panika,a oni dobiju krila...zato ne treba se opuštati sve dok sudija ne odsvira kraj utakmice
da gledao sam.al nisam ni rekao da će 100% biti tako.nego da u većini slučajeva bude tako.Oni su ove 2 dvije tekme bili taraba i to teška.sad se moraju malo trgnuti.inaće će past u 4 šešir na idučem izvlačenju grupatuborg je napisao/la:ne bi se složio s tobom, a bogami ne bi ni ivica osim, ako si gledo osima prije utakmice sa armenijom na hayatu, mogao si čuti da promjene trenera može donijeti i šok pa da počnu igrati bolje, a mogu i još slabije igrati, znači nikad se ne zna jedino je sigurno da neće igrati kao protiv armenije i španije igrače ili bolje ili lošije, mada mislim da lošije ne moguTMovac je napisao/la:dobra stvar je što je Belgija promjenila selektora nakon sinošnje tekme.a svi znamo da u 99% slučajeva kada se selektor promjeni ekipa doživi šok,tako da bi Belgija mogla čak i dobiti Turke i tako nam olakšati još dodatno posao.Belgija će ići na sve ili ništa jer bi za njih bila velika sramota da ostanu samo na 7 bodova koje su osvojili maltene sve kod kuće.pobjeda nad estonijom i armenijom kući i bod protiv Turaka u gostima.sve ostalo su zjanili.tako da bi ih javnost pojela ako bi i ovu tekmu zjanili.Mada se malo bojim jer mi sa Estonijom igramo u 19:00,a oni sa Turcima u 20:00,tako da ako nas nedaj Bože loše krene protiv estonije mogu pustiti namjerno Turcima.Al ipak vjerujem da imamo snage,ozbiljnosti i kvalitete da dobijemo Estoniju.Mada neću biti miran dok nezabijemo 3 gola.jer rezultat 0:1 ili 0;2 je zeznut.kontaš evo lagana pobjeda opustiš se,primiš taj 1 gol,onda nastane panika,a oni dobiju krila...zato ne treba se opuštati sve dok sudija ne odsvira kraj utakmice
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Jack_Daniels je napisao/la:Sportasice, koliko imas godina??
Pise mi u profilu

Ako se trebamo bojati Estonije sta onda trebamo traziti u barazu ili svjetskom prvenstvu, sta trebamo onda reci ako budemo isli Rusiji, Francuskoj, Grckoj, Ceskoj u barazu, trebamo reci da idemo igrati protiv vanzemaljaca, pa ljudi kakva Estonija, ta je utakmica za mene vec odigrana, pitanje je samo jeli 3-0 za nas ili viseamir je napisao/la:Citam neke komentare gdje pise nesmijemo potcijeniti Estoniju, za vas neznam ali JA IH POTCIJENJUJEM, oni su nikakva reprezentacija, jednostavno receno katastrofa od reprezentacije. Pa ljudi oni su u rangu Lihtenstajna, Malte, Luksemburga, Andore, Farskih ostrva, San Marina i sta se dalje ima reci o toj reprezentaciji.
zamislite ovu postavu ako izborimo baraz... znam da ce se pojaviti odmah iza coska ekipa s pricom: sta ce nam oni, goni ih u neku stvar, izdajice itd..
ali ja samo onako zelim da prokometarisem da bi lijepo bilo imati ove igrace na terenu:
--------------------------supic/hasagic---------------------------------
salihamidzic------------spahic-------nadarevic-------------papac
------------------------rahimic------------bajramovic-----------------
pjanic--------------------misimovic-----------------------------salihovic
---------------------------------dzeko----------------------------------------
ali ja samo onako zelim da prokometarisem da bi lijepo bilo imati ove igrace na terenu:
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
ti onda tamam za menessportasicaa_sa je napisao/la:Jack_Daniels je napisao/la:Sportasice, koliko imas godina??
Pise mi u profilu

Asikujte na PM, ovo tema o utakmici.TMovac je napisao/la:ti onda tamam za menessportasicaa_sa je napisao/la:Jack_Daniels je napisao/la:Sportasice, koliko imas godina??
Pise mi u profilu

Pise mi u profilu
[/quote]
ti onda tamam za mene
[/quote]
Asikujte na PM, ovo tema o utakmici.
[/quote]
Ne asikujem ja ni s'kim ovdje, samo da se zna

ti onda tamam za mene

- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ne bih se bash slozio da bi trebali izbjegavati kartone protiv Estonije.pirotehnik je napisao/la:Vidjet cemo.. mozda Hasagic bude spreman za ovu, ali mislim da smo sasvim sigurni i s Begovicem. Tj. nadam se da ce Miske izbjeci zuti karton pa da uputi gol ili dva Casillasu.. a aBd Dzeko i Ibisevic ce se probudit do Talina.
Estonija 1:3 BiH
Idealan scenario bi bio da povedemo 0:2 , i da svi koji imaju kartone dobiju po jedan, jer nam protiv Spanije nece trebati,rezultat ce biti nebitan, a bice sacuvani za baraz.
Sto se tiche Estonaca,najgore je ono lako cemo.
Kad se sve sagleda, pa niko ih nije nadigrao osim nas. Turke su napatili dobro u gostima, kuci im uzeli bod. Belgija ih je jedva dobila kuci, a protiv spanaca sinoc su odigrali "solidno"
Dakle, 0:2 i ostro po parne zute kartone

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
ti onda tamam za menessportasicaa_sa je napisao/la:Pise mi u profilu

hehe šta fali bona malo.mladi,lijepi.što je najvažnije blizu,nismo daleko.

a što se tekme tiće.neki govore da bi svi trebali dobiti kartone protiv estonije tako da se očiste za baraža,ali to može biti i opasno.zamislite tako ima žuti i bezveze neki start bude i hop crveni.i onda imaš igrača manje na terenu,i moraš spašavat glavu.i šta ako nedobijemo Estoniju a igrači budu imali te parne žute.Jer nijedan rezultat ne garantuje pobjedu.pogledaj samo neke tekme.recimo Man unt Bayern u minuti 2 gola sjevnula,pa Liverpool Milan 3:0 bilo na kraju 3:3,Pa BiH Iran 2:0 bilo 10 min prije kraa na kraju poraz 3:2.to jesu situacije koje se dešavaju 1 u 10 god ali opet ne treba se opuštat do samog kraja.Jer još nije ništa gotovo.Neželim biti pesimista,jer to nisam ni po prirodi.al jednostavno treba biti oprezan sve dok i matematički nebudemo u baražu
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ma brate,ja uopste ne sumnjam da cemo dobiti Estoniju. Al zamisli, ne dao Bog da njih ne mozemo dobiti.... da se vadimo protiv jedne od 3 najbolje reprezentacije na svijetu. Tesko tesko.
Poslat cemo ih ko Nemanje na instrukcije, kako isprovocirati sudiju da dobijes zuti karton i mirna Bosna
Ako smo im kuci zapakovali 7 komada,mozemo brate i tamo barem 2-3
i utakmicu sa Spanijom odigrati rutinski.
Poslat cemo ih ko Nemanje na instrukcije, kako isprovocirati sudiju da dobijes zuti karton i mirna Bosna

Ako smo im kuci zapakovali 7 komada,mozemo brate i tamo barem 2-3

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Bili bi straha od reprezentacije, samo bi ja umjesto Pjanica stavio Ibisevica u napad, sa ovom dvojicom bi bili jaci za 50 %_dreamer_ je napisao/la:zamislite ovu postavu ako izborimo baraz... znam da ce se pojaviti odmah iza coska ekipa s pricom: sta ce nam oni, goni ih u neku stvar, izdajice itd..
Nama neće igrati Pjanić i Supić ali imamo dobre zamjene za njih 
Estoniji zbog dva žuta kartona neće igrati njihov možda i najiskusniji igrač, centralni vezni visok 1.90 koji ima 88 nastupa za repku.
Znači, jedan visoki i iskusni manje

Estoniji zbog dva žuta kartona neće igrati njihov možda i najiskusniji igrač, centralni vezni visok 1.90 koji ima 88 nastupa za repku.
Znači, jedan visoki i iskusni manje

kad se igra ova utakmica
ko ce prenosit utakmicu.
hocel bit na satelitu
ko ce prenosit utakmicu.
hocel bit na satelitu
igra se 10-tog oktobra u 19:00,a ko će prenositi nemam pojmasemir m. je napisao/la:kad se igra ova utakmica
ko ce prenosit utakmicu.
hocel bit na satelitu
- NoName
- Kontakt:
kad nisi do sada govorio nemoj ni sada molim te, pogotovo ovakve gluposti.tuborg je napisao/la:pa ja ću samo reći da me misimović razočarao kao nikad dosad, izgledao mi je isto ko da mu je svejedno, a kod one prilike opsovao sam mu sve moguće i iskreno mislim da su se on i džeko previše digli, jesu majstori svaka čast, ali sve više i više pokušavaju sami, realizacija čitavog tima katastrofalna, svaki put kad krenu na go neko se spetlja pokušava nešta sam, ali da ne bude da samo loše pišem moram pohvaliti nemanju akb još malo pa u bundes i za mene najboljeg igrača bih rahimića, majstore ja ti se klanjam, toliko je lopti presjekao, toliko je pretrčao da ja ne mogu da vjerujem i majstore salihoviću svaka ti čast, ali opet nadam se da će džeko i vedo ući u formu do estonije i da ćemo ih rascijepati, i još ne mogu a da ne kažem zamislite da se vrati papac, salihovića gurnemo naprijed i desno hasan iskreno mislim da bi se desila nova grčka
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Da igra se 10. oktobra, ali u 18:00, (koliko se ja sjećam da sam negdje pročitao), i koliko ja znam ovu utakmicu će prenositi Hayat i na zemaljskoj i na satelitu....TMovac je napisao/la:igra se 10-tog oktobra u 19:00,a ko će prenositi nemam pojmasemir m. je napisao/la:kad se igra ova utakmica
ko ce prenosit utakmicu.
hocel bit na satelitu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.