Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Valencia 3+
Bilbao 3+
Azarenka 1
HJK Helsinki 1
Real kosarka 2
United rezerve 1
Elfsborg - Gais gol u prvom poluvremenu
Kerber 2
Bilbao 3+
Azarenka 1
HJK Helsinki 1
Real kosarka 2
United rezerve 1
Elfsborg - Gais gol u prvom poluvremenu
Kerber 2
Rusija-Finska under 5.5 @ 1.55
NY Rangers-Ottawa under 5,5 @ 1.50
Ukupna kvota: 2.33
NY Rangers-Ottawa under 5,5 @ 1.50
Ukupna kvota: 2.33
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Athletic Bilbao-Sporting L. 1 1,55
Athletic je na svom terenu pobijedio na 13 od 18 ut. u svim takmicenjima.
Oni su takodje prolazili kroz los period u prvenstvu, ali to je sada proslost posto su na posljednje 4 ut. zabiljezili 3 pobjede i jedan remi i ponovo se bore za 4. poziciju koja vodi u CL.
Prethodnog vikenda oni su slavili kod Santandera, ali je Bielsa odmarao neke igrace kako bi bili svjezi za ut. protiv Sportinga.
U tim se vracaju Muniain koji je propustio prethodnu ut. protiv Sportinga kao i Javi Martinez koji je ut. u Lisabonu propustio zbog suspenzije.
Nece biti Oscar de Marcosa koji je suspendovan.
Marcelo Bielsa je na dobrom putu da napravi historijsku sezonu vec u svojoj prvoj sezoni na klupi Athletica.
Oni su vec u finala Kupa Kralja gdje ce igrati sa Barcelonom.
U Primeri imaju samo 4 boda manje od timova koji su na pozicijama koje vode u CL i samo 90 minuta im fali da dodju do finala Lige Europe.
Iako su porazeni na prvom susretu rezultatom 2:1 mislim da imaju ono sto im je potrebno da dodju do finala ovog takmicenja i da danas mogu dobiti Sporting na San Mamesu.
Pobijedili sve ut. na svom terenu kada su igrali protiv timova iz Portugala, dok je Sporting samo jednom slavio u Spaniji.
Valencia CF-Atletico M. 3+ 1,55
Rez. u prvoj utakmici 4-2 za Atletico, a moglo je bit jos golova, tako da ova opcija vise 3+ jednostavno mora doci jer Valencia mora stizat zaostatak iz prve utakmice i ici ce sigurno po brzi pogodak, a tu se onda otvaraju velike prilike i sanse za Atletico M. koji isto tako ima vrhunske igrace u svojim redovima koji ce znat iskorisit svaku priliku, te danas golovi nebi trebali nikako izostati.
Vojvodina-C.Zvezdfa over 161,5
Ovo ce biti potpuno otvorena utakmica.
Napad Vojvodine funkcionira sjajno u Novom Sadu, Radničkom iz Kragujevca zabili 86 poena, a Partizanu cak 95 poena.
Nešto slicno se moze ocekivati i danas, jer obrana nije jaca strana crveno-belih.
U tri od cetiri domace utakmice isli su daleko preko ove granice, a isli bi i u 4. ut. da igraci Hemofarma mogu ista zabiti nekom ozbiljnijem protivniku.
U prvoj utakmici Zvezda je slavila 91:77.
Athletic je na svom terenu pobijedio na 13 od 18 ut. u svim takmicenjima.
Oni su takodje prolazili kroz los period u prvenstvu, ali to je sada proslost posto su na posljednje 4 ut. zabiljezili 3 pobjede i jedan remi i ponovo se bore za 4. poziciju koja vodi u CL.
Prethodnog vikenda oni su slavili kod Santandera, ali je Bielsa odmarao neke igrace kako bi bili svjezi za ut. protiv Sportinga.
U tim se vracaju Muniain koji je propustio prethodnu ut. protiv Sportinga kao i Javi Martinez koji je ut. u Lisabonu propustio zbog suspenzije.
Nece biti Oscar de Marcosa koji je suspendovan.
Marcelo Bielsa je na dobrom putu da napravi historijsku sezonu vec u svojoj prvoj sezoni na klupi Athletica.
Oni su vec u finala Kupa Kralja gdje ce igrati sa Barcelonom.
U Primeri imaju samo 4 boda manje od timova koji su na pozicijama koje vode u CL i samo 90 minuta im fali da dodju do finala Lige Europe.
Iako su porazeni na prvom susretu rezultatom 2:1 mislim da imaju ono sto im je potrebno da dodju do finala ovog takmicenja i da danas mogu dobiti Sporting na San Mamesu.
Pobijedili sve ut. na svom terenu kada su igrali protiv timova iz Portugala, dok je Sporting samo jednom slavio u Spaniji.
Valencia CF-Atletico M. 3+ 1,55
Rez. u prvoj utakmici 4-2 za Atletico, a moglo je bit jos golova, tako da ova opcija vise 3+ jednostavno mora doci jer Valencia mora stizat zaostatak iz prve utakmice i ici ce sigurno po brzi pogodak, a tu se onda otvaraju velike prilike i sanse za Atletico M. koji isto tako ima vrhunske igrace u svojim redovima koji ce znat iskorisit svaku priliku, te danas golovi nebi trebali nikako izostati.
Vojvodina-C.Zvezdfa over 161,5
Ovo ce biti potpuno otvorena utakmica.
Napad Vojvodine funkcionira sjajno u Novom Sadu, Radničkom iz Kragujevca zabili 86 poena, a Partizanu cak 95 poena.
Nešto slicno se moze ocekivati i danas, jer obrana nije jaca strana crveno-belih.
U tri od cetiri domace utakmice isli su daleko preko ove granice, a isli bi i u 4. ut. da igraci Hemofarma mogu ista zabiti nekom ozbiljnijem protivniku.
U prvoj utakmici Zvezda je slavila 91:77.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- pintol_TM87
- Kontakt:
Pesaro vs Siena @vise od 152
Azarenka vs Petković @(+6.5) h2
Helsinki vs Jaro @3+
Horsens @3+
B. Baker @1
Panathinikos @( -24.5+) h1
Gefle vs Aik @manje od 3 gola
Klosterne(1.ut)-KapfenBul @manje od 155 poena
Nimes vs Monpelje @( -5.5) h1 -mislim danas najsigurniji par
Detroit vs Seatle @1
Wozniacki @21+
Elfsborg @1 neki vrag me natjerao da ovo odigram iako vidim da im ovaj Gais bas i ne lezi(ako pobjede to je 1:0)
Varbergs @oba daju gol
Probati
Fener vs Karabuk @x2 kvota 2
Azarenka vs Petković @(+6.5) h2
Helsinki vs Jaro @3+
Horsens @3+
B. Baker @1
Panathinikos @( -24.5+) h1
Gefle vs Aik @manje od 3 gola
Klosterne(1.ut)-KapfenBul @manje od 155 poena
Nimes vs Monpelje @( -5.5) h1 -mislim danas najsigurniji par
Detroit vs Seatle @1
Wozniacki @21+
Elfsborg @1 neki vrag me natjerao da ovo odigram iako vidim da im ovaj Gais bas i ne lezi(ako pobjede to je 1:0)
Varbergs @oba daju gol
Probati
Fener vs Karabuk @x2 kvota 2
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 26 apr 2012, 17:19, ukupno mijenjano 5 puta.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
jasko_juve
- Kontakt:
6:1, 6:2Willy je napisao/la:Murray - Giraldo (19,5) Manje 1.75masteRofPoker je napisao/la:Moze li koji tenis na vece pare?
Prepisao i ispratio.Willy je napisao/la:6:1, 6:2Willy je napisao/la:Murray - Giraldo (19,5) Manje 1.75masteRofPoker je napisao/la:Moze li koji tenis na vece pare?
fenerbahce pikx, horsens koge pikx a mozda cak i cisti x, prva utakmica 2:2 dobar rezultat za domacina pa nece srljat, a takodjer nije losa opcija ni zp1-
Karabukspor - Fenerbahce 1 (kv. 4,10)
Nakon sto su dobili Galatasaray 2-1 u borbi za prvaka, priblizili su se na 2 boda zaostatka, pa je liga primarni cilj.
Fenerbache inace ne zanima kup natjecanje i zadnji put su ga osvojili prije 29 godine (1983 godine).
Fenerbache igra bez 6 standarnih igraca ovaj mec.
Moguce je da ce trener odmarati Volkana i Gokhan Gonula.
Yobo, Mehmet Topuz, Bekir, Sow i Alex ne igraju zbog povreda dok je Emre suspendovan.
Za ovu utakmicu trener Karabuka je odmarao skoro cijeli tim u proslom mecu koji su izgubili 2-1 od Orduspora, jer im je ovo zlatna prilika za ulazak u euro takmicenje sledece sezone.
Igra se na nautralnom terenu u Ankari.
Fina ponuda vrijeti pokusati.
Nakon sto su dobili Galatasaray 2-1 u borbi za prvaka, priblizili su se na 2 boda zaostatka, pa je liga primarni cilj.
Fenerbache inace ne zanima kup natjecanje i zadnji put su ga osvojili prije 29 godine (1983 godine).
Fenerbache igra bez 6 standarnih igraca ovaj mec.
Moguce je da ce trener odmarati Volkana i Gokhan Gonula.
Yobo, Mehmet Topuz, Bekir, Sow i Alex ne igraju zbog povreda dok je Emre suspendovan.
Za ovu utakmicu trener Karabuka je odmarao skoro cijeli tim u proslom mecu koji su izgubili 2-1 od Orduspora, jer im je ovo zlatna prilika za ulazak u euro takmicenje sledece sezone.
Igra se na nautralnom terenu u Ankari.
Fina ponuda vrijeti pokusati.
- sef_mafije
- Kontakt:
Triple:
Al Shabab - Emirates Club 3+ 1.50
Al Nasr - Al Wasl 3+ 1.55
Fernando Verdasco - Kevin Anderson, 1 1.30
Kvota: 3.02
Doubl 2:
LPS - VPS 3+ 1.55
Ath. Bilbao - Sporting 1 1.60
Kvota:2.48
Doubl 1:
Valencia - Atl. Madrid 3+ 1.60
HJK - Jaro 3+ 1.55
Kvota: 2.48
Single:
Horsens - HB Koge 3+ 1.70
Al Shabab - Emirates Club 3+ 1.50
Al Nasr - Al Wasl 3+ 1.55
Fernando Verdasco - Kevin Anderson, 1 1.30
Kvota: 3.02
Doubl 2:
LPS - VPS 3+ 1.55
Ath. Bilbao - Sporting 1 1.60
Kvota:2.48
Doubl 1:
Valencia - Atl. Madrid 3+ 1.60
HJK - Jaro 3+ 1.55
Kvota: 2.48
Single:
Horsens - HB Koge 3+ 1.70
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
nekoliko prijedloga za danas
Ath.Bilbao - Sporting pik 1 1.40
Valencia - Atl.Madrid prolaz 2 1.25
Karabuksor - Fenerbahce domacin daje gol 1.40
Elfsborg - GAIS 1 1.65
Manresa - Real Madrid KP 2 1.30
Kvota: 5.25
Ath.Bilbao - Sporting pik 1 1.40
Valencia - Atl.Madrid prolaz 2 1.25
Karabuksor - Fenerbahce domacin daje gol 1.40
Elfsborg - GAIS 1 1.65
Manresa - Real Madrid KP 2 1.30
Kvota: 5.25
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Jel ovaj Montanes ovako los?
Daj predaj molim te...e čuj 6:0
I ja igrao više broj gemova, neće osvojit izgleda ni jedan gem... I još mi Helinski gubi 0:1, idem ja ponovo igratpintol_TM87 je napisao/la:Jel ovaj Montanes ovako los?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
nemoj da predaje ja igro zbroj gemova 1 hihih, nezz otkud vam da on moze ferreru ista covjek 3. nosioc plus je prao dobar na zemljipintol_TM87 je napisao/la:Jel ovaj Montanes ovako los?
- pintol_TM87
- Kontakt:
svaka tebi čast prijatelju ali sam ja eto pao..sreća pa sam igrao singl da mi ne pokvari ovaj glavni listić...dreadlord je napisao/la:nemoj da predaje ja igro zbroj gemova 1 hihih, nezz otkud vam da on moze ferreru ista covjek 3. nosioc plus je prao dobar na zemljipintol_TM87 je napisao/la:Jel ovaj Montanes ovako los?
@insider ja igrao da neće izgubiti 7 razlike
jos samo da ova azarenka ovu pomete i to je propast za mene
- pintol_TM87
- Kontakt:
Steta izvrnu nogu samo tako... a bio već pogodjen par
- masteRofPoker
- Kontakt:
Sta bi sa ove dvije nesrece?pintol_TM87 je napisao/la:Steta izvrnu nogu samo tako... a bio već pogodjen par
Jel kvota?
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- pintol_TM87
- Kontakt:
kvota 1...da su posteni stavili bi mi da sam pogodiomasteRofPoker je napisao/la:Sta bi sa ove dvije nesrece?pintol_TM87 je napisao/la:Steta izvrnu nogu samo tako... a bio već pogodjen par
Jel kvota?
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma isti sam ti i ja. Jbg. A de mi reci koliko moram cekati da dignem kes uplatio sam u bet-live?pintol_TM87 je napisao/la:kvota 1...da su posteni stavili bi mi da sam pogodiomasteRofPoker je napisao/la:Sta bi sa ove dvije nesrece?pintol_TM87 je napisao/la:Steta izvrnu nogu samo tako... a bio već pogodjen par
Jel kvota?igrao da ova neće dobiti vise od 6 razlike...povrijedila se petković kod rezultata 6:2 4:4
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
dijabola je napisao/la:Klosterneuburg-Kapfenburg (+3,5) h1 @ 1.85
Domaći su u polufinale prošli tek nakon 5 utakmica, ali su u toj odlučujućoj petoj pokazali svu svoju snagu i zaustavili Frustenfeld na samo 44 poena. Gosti su naizgled lakše prošli, ali im se u posljednjoj utakmici povrijedio ponajbolji igrač Fears. A koliko im je on bitan pokazuje i činjenica da su tu posljednju utakmicu protiv Gussinga dobili tek nakon produžetka. Od 4 međusobna susreta ove sezone, Klosterneuburg je dobio 3, a izgubili su samo kad im je nedostajalo pola ekipe. Ukoliko uđu u utakmicu kako treba, uz činjenicu da im današnji protivnik igrački leži, kao i da protivniku nedostaje najbolji igrač, vjerujem da će lako do pobjede od preko 4 razlike.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.