FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Mister No
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Mister No » 25 apr 2012, 17:14

Jbg nismo zaslužili treće mjesto ali brate nudi se to je strava.

Mislim da ćemo sa Napolijem voditi bitku za LP ovi ostali padaju lagano, samo me strah za ona 2 boda iz Firenze ili Trsta da na budu falila...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 25 apr 2012, 17:20

Ovo je raspored znaci.

35.

Roma - Napoli
Udinese - Lazio
Inter - Cesena

36.
Chievo - Roma
Napoli - Palermo
Parma - Inter
Lazio - Siena
Cesena - Udinese

37.
Roma - Catania
Udinese - Genoa
Atalanta - Lazio
Bologna - Napoli
Inter - Milan

38.
Lazio - Inter
Cesena - Roma
Napoli - Siena
Catania - Udinese

Napoli ima daleko najlaksi, ako pobjede Romu mislim da ce uzet to trece mjesto. Nama trebaju sve 4 pobjede, nema kalkulacija.
I da falit ce ovi bodovi iz Firenze i iz Trsta, falit ce jako.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 25 apr 2012, 17:34

ja mislim da će Udinese sve do kraja pobjedit kao i mi 8-)
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Badzi
Kontakt:

Post Postao/la Badzi » 25 apr 2012, 21:40

Ja cim ne pogledam tekmu odma pobjeda ccc :mrgreen: Kako Rannochia odigra? Ocekujem po komentarima svim sljedecu da izvede na sredini Obi-Poli-Guarin.. 3 mjesto smo tu nema dileme. AMALA!!
PAZZA INTER AMALA

fk bosna sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la fk bosna sarajevo » 26 apr 2012, 07:55

Inter planira otvoriti pregovore sa Udineseom, jer se na listi želja Nerazzurra nalazi čak pet igrača ovog kluba, koji ima siguno jedan od najboljih timova skauta u Evropi.

Tuttosport navodi da će Inter pokušati u svoje redove dovesti Mauricia Islu i Pabla Armera, koji u posljednje vrijeme pružaju impresivne partije, međutim nisu samo oni na listi želja tima sa Giuseppe Meazze.

Interu je, također, interesantan i kolumbijski part Luis Muriel i Juan Cuadrado, koji je trenutno na posudbi u Lecceu, a Nerazzurri žele i Samira Handanoviča, kao zamjenu za Julia Cesara.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 26 apr 2012, 14:21

Potpiso bih svu petoricu, odmah, da mogu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 26 apr 2012, 14:23

Handanovic je vec dogovorio ako se ne varam ... Negdje sam citao i da je navijac Intera.

Muriel se vraća u Udinese, nigdje on neće naredne sezone. I njegov agent je već izjavljivao da igrač želi da se vrati u Udinese, da se prvo tu dokaže pa onda da ide u veći klub.

Iz trenutne ekipe Udinese gotovo pa sigurno odlaze Handanovic, Isla i Asamoah ... možda čak i Armero ode al teško jer ne vjerujem da će Udinese dozvoliti toliku rasprodaju na ljeto.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 26 apr 2012, 17:28

Šta će Interu Handanović kad već ima Cesara i Viviana ( pola ugovora )??!!Islu bih volio vidjeti u Interu ostalo je samo naglabanje tuttosporta...

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 26 apr 2012, 17:46

kako je jučer Handanović reagovao kod gola Sneijdera možda je već i potpisao za nas :D

uglavnom ja se nadam da će Julio ostati u Interu do kraja karijere i da će ga nasljediti Viviano.... Slovenac nije loš golman, ali bezveze je mjenjati Julia iduće sezone kad je i dan danas u TOP5 golmana na Svijetu !

Armero i Isla bi bili odlična pojačanja,a ovi ostali mogu u Novaru ili tako negdje jer nisu kalibar za nas....
nevalja gomilat puno prosječnih igrača.... Isla i povratak Eto'a bi bio OK mercato ako se ne plasiramo za CL... a ako bi uhvatili treće mjesto onda probati još dovesti Lavezzija te jednog kvalitetnog lijevog beka (npr. Alvara Pereiru iz Porta ;) ) i gdje bi nam kraj bio iduće sezone?! :D

ps. bez obzira dohvatimo li treće mjesto nadam se da na kraju sezone prodajemo Sneijdera, a kao idealnu zamjenu vidim Lucasa Mauru 8-)
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 26 apr 2012, 20:01

šta ovo čitam...izgleda da će Chivu produžiti ugovor sa interom na još četiri godine..trebao bi zaradjivati dva milliona po sezoni... :mrgreen:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

fk bosna sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la fk bosna sarajevo » 26 apr 2012, 21:25

Ja bih volio da se potpišu Armero i Isla, dovede trajno Viviano, i da se forsiraju mlade interove nade... otpisao bih neke starije igrače i to bi bilo to!!! Ne treba gomilati ekipu

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 26 apr 2012, 21:49

500 drugih i potrebnijih stvari a mi da dovodimo golmana,ma nema sanse,J.C. je klasa i svaka cast Handanovicu koji je odlican golman ali to nam ne treba ;)
najveci prirotet je lijevi bek gdje se patimo i krpimo evo vec godinama,Armero,Kolarov,Pereira bilo ko od njih da dodje,po meni ne bi bilo lose rjesenje a koje nije ni skupo je Schafer iz Wolfsburga,jest da ovu sezonu igra ofanzivnije ali mogli bi se i mi okrenut malo njemackom trzistu gdje se moze dovest dobar igrac za male pare...
Guarin ce da jede slijedece sezone,kad bi tu u vezi doveli jos jednog igraca bilo bi odlicno,Sahin,de Jong,MVilla takodjer nisu preskupi igraci
Princ je majstor ali godine cine svoje i ko zna kakvu ce imat slijedecu sezonu,tu nam treba "top topova",klasa koja ce iz niceg da zabija,nekako sam naviko da Inter ha bio srednja zalost ha u vrhu ha na vrhu uvijek je imao top klasu spica,Princ to sigurno jeste ali za slijedecu sezonu MM tu mora odrijesit kesu :)
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 26 apr 2012, 22:45

Leonardo-Inter, tutto già ufficioso. E spunta una prova.
Mediji u Italiji pišu o mogućem povratku Leonarda u Inter.Leo mi nije mrzak, ali ne kontam kako on prije nego li Lele Oriali, e moj Massimo slika

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 26 apr 2012, 23:19

Ma to se neko sali vjerovatno. Mora da je neka zayebancija, inace u suprotnom pocnite stedit pare za kartu i oruzane listove jer idemo u Milano da ubijemo nekog, nema druge
Io_Sono_Interista je napisao/la:Sahin,de Jong,MVilla takodjer nisu preskupi igraci
Nigel de Jong ?

nemoj mi tog majmuna svega ti, ne volim mu ni ime cuti a kamoli nesto drugo, M'Vila je za njega astronaut, a ima i jeftinijih a korisnijih rjesenja od maloumnog krimosa iz Holandije

slika

A Gentleman 8-)
Call the coroner!

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 26 apr 2012, 23:49

@Puma ma vidis da sam naveo samo igrace sa kojima se povezujemo,imam i ja drugih zelja ali neko od ovih ce mozda doci,svakako da bi M'Vila bio najbolje rjesenje ali sumnjam ako se neko od ovih bogatasa ukljuci za njega da mi to mozemo pratit,a imamo itekako gdje pametnije utrosit pare,Guarin se treba otplatit i najrealnija bi opcija trebao biti Sahin,nije skup a mozda bi se mogao dovest na pozajmicu plus otkup...
kad vidimo da imamo Javiera,Cambija i Dekija(koji ce vjerovatno ostati) plus Guarin,Poli,Obi,mozda i Mariga :? sumnjam da cemo uopste i dovodit jos nekog na ovu poziciju

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 27 apr 2012, 00:00

PSG izgleda dovodi Eto'a.... e ode li tamo, a mi ga ni ne pokušamo vratit onda stvarno Brancu razapet!
ja mislim da bi se on vratio u Inter za duplo manje pare nego što mu nudi PSG....
mnogo mi se svidio večeras Markel Susaeta (Bilbao) i njega bih gonjao ovo ljeto :lol:

za zadnjeg veznog dogodine imamo samo Guarina koji je trenutno TOP...
tu su još Poli, Cambiasso i Zanetti kao alternativa...
da mogu birat koga uzet još na tu poziciju M Villa ili Sahin bi bili idealan izbor od ovih što se povezuju s nama....
(od ovih što se ne povezuju pokušao bih Essiena) 8-)

ps. obavezno se na kraju sezone zahvalit Stankoviću... nemože on više!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 27 apr 2012, 00:03

Ma M'vila je moja zelja vec nekih godinu i po sigurno, kao i Lass Diarra. Sahin je vrlo realna opcija jer smo se povezivali s njim pred kraj prosle sezone. Bilo bi fenomenalno kad bi dosao bar jedan od njih.

Mislim da se Mariga nece vracati, a nadam se da je i Deki zavrsio svoje. Nema vise jednostavno sta ponuditi. I ovi stariji bi trebali sami reci - dosta je, vrijeme je za mladje. Il nek igraju dzaba, ko Exteberria :D

ha ja, nema smisla uzimat velike pare a samo sjediti. Pa jbt ja sam i zaboravio kako onaj Cordoba izgleda :lol:
Call the coroner!

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 27 apr 2012, 00:27

po ovom sto se moze procitat mislim da Deki ostaje,nema vise sta za ponudit al ce vjerovatno bit tu kao neki back up,kao neko sa autoritetom,15 igraca sigurno necemo promjenit,ovih par starijih nek ostane da pomognu i da uskoce kad zatreba al igru nam nikako ne mogu nosit,a nece niko od njih tako lako prepustit svoje mjesto :)
sto kvalitetnija pojacanja i vidjet ce da vise ne mogu,a kad nemaju konkurencije ubjedjeni su da ima u njima jos materijala,pa Gresko kad bi sad doso da igra LB kakva je konkurencija dobio bi na elanu da on to moze :lol:

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 27 apr 2012, 13:26

evo Pep izgleda odlazi iz Barce,da li ce MM ispunit sebi zelju pa ga dovest :?

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 27 apr 2012, 17:35

Kaze Massimo da ako Strama izbori LP da sigurno ostaje, pa bolje on nego Pep. Strama bar poznaje mladice u dusu. Ovo sad treba nekako izgurat ali ja sam apsolutno da njemu dajemo sansu za iducu sezonu, sigurno ce uvest novih mladih igraca.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.