Sve NBA utakmice da će biti X opalio sistem 4/13 pa šta god da bude.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

ja ti mogu samo reci bravo....Janez je napisao/la:Da pokušamo onako bezze![]()
![]()
smijem li stavit jedno 50 eura na ovodijabola je napisao/la:Jedan rekreativni, pošto je zadnja noć u NBA:
Golden State-San Antonio under 207,5
Charlotte under 93,5
Toronto under 95,5
Minnesota-Denver under 208,5
Boston 1
Chicago 1
NY Rangers-Ottawa (NHL) under 5,5
Sacramento-LA Lakers under 204,5
Washington-Miami under 184,5
Utah-Portland under 196,5
Atlanta-Dallas 1 @ 1.60
Kvota: 244,75
Mislim da prolazi
od petobe do devedesetCitizen-X je napisao/la:ja ti mogu samo reci bravo....Janez je napisao/la:Da pokušamo onako bezze![]()
![]()
najpametnije odigrati veceras u NBA je upravo ovo - 3-4/od svih.
alal vera šinko i mislim da ce pasti jedno 3-4 X-a - vecini nista ne treba tako da štimanje svima odgovara ....![]()
moje pitanje je koliki je dobitak sa 4 pogodjena X-a?
sretno
nece meni jaruga otici ce u azijsku kladionicu i ne radi se o uplati na X nego NEISPLATI odigranih 1-ica i 2-icaAdmir_Sa je napisao/la:ja mislim da je to više do kockarske prokletosti, tj nema para na guzove, nekad imas srece, nekada ne. ja vjerujem da se namjesta u finskoj trecoj, austrijskoj trecoj i slicnim ligama poput naše, a brate u nba ligi ak se namjesta onda je to zbog drafta pa namjerno gube ili neces slicnog. ev da si ti vlasnik kladionice i da ti neko uplati milion na iks i baš bude ofirno. bil ti više ikad stavio iks u ponudu sa kvotom 17?
da, al meni je nekako glupo zamisliti ono dodje neko i kaže Lebronu koji godišnje inkasira preko 20mil dolara, ej jarane ovu tekmu moramo odigrati u produzetku, dacu ti sto hiljada pa pocasti raju u ekipiCitizen-X je napisao/la:nece meni jaruga otici ce u azijsku kladionicu i ne radi se o uplati na X nego NEISPLATI odigranih 1-ica i 2-icaAdmir_Sa je napisao/la:ja mislim da je to više do kockarske prokletosti, tj nema para na guzove, nekad imas srece, nekada ne. ja vjerujem da se namjesta u finskoj trecoj, austrijskoj trecoj i slicnim ligama poput naše, a brate u nba ligi ak se namjesta onda je to zbog drafta pa namjerno gube ili neces slicnog. ev da si ti vlasnik kladionice i da ti neko uplati milion na iks i baš bude ofirno. bil ti više ikad stavio iks u ponudu sa kvotom 17?
al eto - vjeruj i dalje kako je to sve regularno
Ma nista od te opklade pasa moj jer isplativije ti je stavit tog cenera na 3 od 13 sistem i ako prodju te 3 sto ti mislis da ce bit najmanje dobitak minimalni je skoro 10 puta od uplate, ha jaCitizen-X je napisao/la:bilo je par puta u 4-5 parova desila se 2-3 X-a
bolan Ado - Amerika je to - oni su izmislili plejofove i yebade da muzu raju - sta mislis sto ih je Fidel otjer'o....
smijesno je bilo nedavno LA Lakers - Oklahoma - Oklahoma ima 17+ i Lejkersi "stizu" do X-a![]()
ja sam tu noc bdio nad kompom i gledo tekmu i ne mogu ti rec koliko sam se ismij'oofirno do bola.
nismo ni svjesni koliko se tu kladionicara obori
evo ja kazem veceras 3+ Xeva u NBAu 10 maraka ako ko smije
Jah, de ti naštimaj da durant šuta za pobjedu i zamalo pogodiCitizen-X je napisao/la: smijesno je bilo nedavno LA Lakers - Oklahoma - Oklahoma ima 17+ i Lejkersi "stizu" do X-a![]()
Druže da sam nafakaš sigurno bi igrao bingo ili neko loto i uzimao pare. Ne bi trošio onda vrijeme na kladionicu gdje se puno više štimaAdmir_Sa je napisao/la:moze dobiti ako je mrtvi nafakaš, al nije nemoguce. ja se ne sjecam da je ikada bilo 3+ ikosva za jednu noc, a kamoli 4
fulio si poentu totalno, nit sam mislio išta loše, mrtva nafaka=velika sreca, okJanez je napisao/la:Druže da sam nafakaš sigurno bi igrao bingo ili neko loto i uzimao pare. Ne bi trošio onda vrijeme na kladionicu gdje se puno više štimaAdmir_Sa je napisao/la:moze dobiti ako je mrtvi nafakaš, al nije nemoguce. ja se ne sjecam da je ikada bilo 3+ ikosva za jednu noc, a kamoli 4. Odigrao sam sistem onako po nekom svom osjećaju i nahođenju pa šta god da bude kako sam i naglasio. To ima li šanse ili nema, koliko je prije X bilo u NBA iskreno me ne zanima uplaćena je markica bez ikakvog razmišljanja i filozofiranja. Ako ti se ne sviđa nemoj čitati preskoči i gotovo.
Imam osjećaj ovdje ko da se navija da svi popadamo i da ništa ne prođe.
@Citizen-X
Hvala druže na željama valjda bude nešto od ovog listića.
Kad je čojk nafaka :ugeek: . Radim noćas i gledam u ove tvoje prijedloge i kontam Atlanti treba pobjeda da ima prednost domaceg terena u play - offu. I aj prepisem od tebe, kontam fakat bolje under. prva trecina 60 kosevadr.van nostrand je napisao/la:New Jersey under 90,5
Miami under 88,5
Atlanta-Dallas under 194,5
Minnesota-Denver under 209,5
Boston-Milwaukee h+9,5 2
GS-SA 208 poena!!!!!!!!dijabola je napisao/la: Rusija-Finska under 5.5 @ 1.55
NY Rangers-Ottawa under 5,5 @ 1.50
Ukupna kvota: 2.33
---------------------------------------------------------------------------------------
Golden State-San Antonio under 207,5 @ 1.85
Sacramento-LA Lakers zbroj koševa gosta under 99,5
Sreća pa sam prepiso Lakerse i izgubio 5 kiladijabola je napisao/la:GS-SA 208 poena!!!!!!!!dijabola je napisao/la: Rusija-Finska under 5.5 @ 1.55
NY Rangers-Ottawa under 5,5 @ 1.50
Ukupna kvota: 2.33
---------------------------------------------------------------------------------------
Golden State-San Antonio under 207,5 @ 1.85
Sacramento-LA Lakers zbroj koševa gosta under 99,5
1/3, groznoanonimni je napisao/la:prošao jedan par, vidjećemo hoće li i drugi..anonimni je napisao/la:ja bih danas pokušao pm3 na oba meča Eurolige, nije nemoguće da dođe..
p.s. Ponte Preta - Sao Paulo 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.