Cleveland Cavaliers
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Cleveland Cavaliers
Da da vidio sam to za otkaz, bas zbog toga sam i kopirao onaj post. Nasi navijaci zele da se pokusa sa Odenom. Kao mali je rizik a ako je zdrav moze da bude igracina sa Kyriem. Ja bih mu odmah dao od 3 do 5 miliona za sezonu, pa nek je i presjedi. Samo kad taj covjek bude spreman, moze postati i dalje ono sto mu se predvidjalo. Ako ne to, onda makar da bude dobar startni centar.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Kontam gdje bi mogao otici. Mozda cak i u Heat
Al mislim da taj covjek vise nece moci normalno hodati . Daj Boze , mozda se i vrati na teren al mislim da nece sastaviti 10 utakmica
Al mislim da taj covjek vise nece moci normalno hodati . Daj Boze , mozda se i vrati na teren al mislim da nece sastaviti 10 utakmica
Thomas Müller - Fußballgott
- adriano_leite
- Kontakt:
Sumnjam da ga Heat moze platiti, sumnjam da ce on biti na minimalcu, sam MLE ugovor mu treba za silne terapije
jebote toliko postalo zalosno da je smijesno sta se desava ovom momku. Ja bih volio da ga mi uzmemo, damo mu oko 4 miliona, sezonu nek presjedi, te onda sljedece sezone da vidimo od cega je napravljen. Ako nije 100% spreman, nek ne trenira i kada bude 100% spreman, da nastavi igrati. Momak je pod silnim pritiskom, u Heatu bi mu bilo isto. Treba da ode u klub gdje moze cekati da se oporavi pa tek onda da pokusa da se vrati na teren. Imamo i resurse i vremena da ga cekamo.
Don_burza de mi reci ima li negdje spisak svih transakcija u ovih dan dva?
Don_burza de mi reci ima li negdje spisak svih transakcija u ovih dan dva?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
evo vidi ovdje
http://nbacro.com/nba/uzivo-zadnje-prom ... roka-14060" onclick="window.open(this.href);return false;
http://nbacro.com/nba/uzivo-zadnje-prom ... roka-14060" onclick="window.open(this.href);return false;
Thomas Müller - Fußballgott
- adriano_leite
- Kontakt:
Cavs own four of what are likely top 40 draft picks this summer. "As of today," GM Chris Grant says with a smile.
Dobar posao nema sta. Rijesiti se balvana, uzeti pickove, ili trejdati 2 3 picka kako bismo se pomjerili naprijed u noci drafta i draftovali sto prije. GO CAVS GO! Cini se da ponovo vracamo Manny Harrisa do kraja sezone, te da uzimamo Donalda Sloana.
don_burza hvala hvala.
Dobar posao nema sta. Rijesiti se balvana, uzeti pickove, ili trejdati 2 3 picka kako bismo se pomjerili naprijed u noci drafta i draftovali sto prije. GO CAVS GO! Cini se da ponovo vracamo Manny Harrisa do kraja sezone, te da uzimamo Donalda Sloana.
don_burza hvala hvala.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Veceras veliki ispit za Cavse i Tristana, jer mora cuvati Dwighta veceras. Nadam se samo nekom prihvatljivom porazu do 10 razlike te prizeljkujem dobru igru nasih mladih igraca Tristana, Alonza, Irvinga, Samuelsa i Manny Harrisa.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Prva cetvrtina, Orlando ubacuje sve sto sutne, 61% sut iz igre, trice 5/11, te su nas naskakali sto je i ocekivano jer nemamo centra. 11 razlike nakon prve cetvrtine, kako su se bili zahuktali Hedo i druzina, mislio sam da ce otici na 20 razlike, sve pogadjali haman 10-0 napravili seriju. GO CAVS GO!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Giallorossi
- Kontakt:
Jel Varejao zavrsio sa ovom sezonom?
Od kad se on povrijedio omjer vam je 7:17 a bili ste blizu skora 500 dok je bio zdrav, vidi se da fali on s obzirom da je odlican skakac.
Od kad se on povrijedio omjer vam je 7:17 a bili ste blizu skora 500 dok je bio zdrav, vidi se da fali on s obzirom da je odlican skakac.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- adriano_leite
- Kontakt:
Izgleda da je zavrsio sezonu mada cini mi se da je spreman da pocne sa treninzima, ali cini se po svemu sudeci da ga Scott ipak nece koristiti, kako se ne bi pogorsala povreda i kako nam ne bi narusio utrku za sto bolji lottery pickGiallorossi je napisao/la:Jel Varejao zavrsio sa ovom sezonom?![]()
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:

Samo da nam Nick Gilbert opet donese srecu pa da biramo u top 5 na draftu. Moze i u prvih 7 nije nikakav problem, sa da ne biramo nize pickove, do 7. picka sam prezadovoljan jer ima predobrih igraca na sljedecem draftu.
GO CAVS GO!!!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Iako Cavsi gube nemilice tokom citave sezone i ocekujemo sto bolju poziciju na draftu, ipak buducnost je lijepa, pogotovo zbog pozitive u nasem taboru, te odlicnog prijateljstva izmedju trenera Scotta i buduceg rookie igraca godine. Kyrie i Scott vole da se sale i peckaju svojim izjavama, cak nekada igraju i 1 na 1 basketa, pa Kyrie poslije zeza Scotta kada ga razvali, a ovaj takodjer starkeljica pokaze par stvari omladincu. Posljednja u nizu sala, odnosi se na posljednju utakmicu gdje je Kyrie igrao samo 10-tak minuta. Tacnije igrao je 9 minuta i 47 sekundi, te je izjavio: "“Coach Scott told me before the game I was going to get 10 minutes and I got 9:47. He owes me 13 seconds.” Sto bi rekli Ameri, I LOVE THIS KID.
GO CAVS GO!!!
GO CAVS GO!!!
Za bordo bijele za bordo bijele samo za nasu ljubav najvecu...
VISCA EL BARCA!!!
GO CAVS GO!!! Kyrie Irving Rookie of the Year!
VISCA EL BARCA!!!
GO CAVS GO!!! Kyrie Irving Rookie of the Year!
Ko god kaze da je Kobe najsebicniji igrac vara se. Jamison samo doda loptu kad se treba izvest. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- adriano_leite
- Kontakt:
Hahaha eh to je jedan od razloga zasto ga ne mogu ocima da vidimBIHfan je napisao/la:Ko god kaze da je Kobe najsebicniji igrac vara se. Jamison samo doda loptu kad se treba izvest.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ko god kaze da Kobe nije najbolji igrac u posljednjih deset godina taj veze nema.BIHfan je napisao/la:Ko god kaze da je Kobe najsebicniji igrac vara se. Jamison samo doda loptu kad se treba izvest.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Bio je par godina , sa 10 si malo pretjerao!!neno#4 je napisao/la:Ko god kaze da Kobe nije najbolji igrac u posljednjih deset godina taj veze nema.BIHfan je napisao/la:Ko god kaze da je Kobe najsebicniji igrac vara se. Jamison samo doda loptu kad se treba izvest.
Da, Kobe je najbolji igrac posljednje decenije. Cak je i dobio nagradu za to. To sto ti ne zelis tako da vidis, tvoj stvar.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
kakvu nagradu ?neno#4 je napisao/la:Da, Kobe je najbolji igrac posljednje decenije. Cak je i dobio nagradu za to. To sto ti ne zelis tako da vidis, tvoj stvar.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
neno#4 je napisao/la:Da, Kobe je najbolji igrac posljednje decenije. Cak je i dobio nagradu za to. To sto ti ne zelis tako da vidis, tvoj stvar.
Polako,svake godine se bira mvp,ili ne?
- adriano_leite
- Kontakt:
Dan Gilbert, odrzao presicu gdje je govorio o buducnosti sa Kyrieom, da necemo da gradimo tim oko Irvinga, nego SA Irvingom. Takodjer je rekao kako je prezadovoljan sa svim sluzbenim licima Cavsa, skautima te da ocekuje isto kao i prosle godine od drafta, tj. da izaberemo prave momke za tim, a imamo 4 picka, 2 prve runde, 2 druge runde. Od sljedece sezone kaze da ocekuje borbu za playoff te da misli da cemo se moci izboriti i ponovo vratiti u playoff. Takodjer je rekao da ce njegov sin Nick Gilbert prisustvovati izvlacenju za draft, te je rekao ako nam ne donese opet prvi pick, da ce dobiti kaznu za citavo ljeto
. Bilo je i pitanje vezano za ono sto je James rekao kako bi se vratio ponovo u Cavse, na sto je Gilbert rekao da ga nista u NBA i oko NBA ne moze iznenaditi. Na pitanje da li je oprostio LeBronu, hladno je rekao kako jedino sto je bitno 11. jula 2010. godine je to da su Cavsi poceli gledati u buducnost i da je samo buducnost bitna. Po meni je ovo bio jedan fuck you u LeBrickovo lice, samo na ljepsi nacin receno. Prije toga su na presici bili Byron i Chris Grant, mada njihova presica nije nesto posebno bila zanimljiva, nego je bilo sumiranje sezone, te kako su zadovoljni kako je ova sezona protekla. Byron je rekao kako ne ocekuje playoff sljedece sezone, vjerovatno zeli da tankiranje za jos koji dobar pick hehe, mada mislim i sa ova 4 da cemo biti mnogo jaci, plus Varejao se oporavio, nadam se da ce Boobie moci ostati zdrav, te uz kompletnu predsezonu i trening kamp, nasi mladi igraci ce biti mnogo bolji.
Ova sezona je po meni prekretnica za buducnost Cavsa, jer ako budemo sada birali dobre igrace (4 nova mlada igraca), onda smo u zaista dobroj poziciji. Po meni treba ici po Drummonda sa lottery pickom, jer najteze je naci kvalitetne visoke igrace, dok ostalo se moze i kroz free agency, ali centar je po meni kljucan za nasu buducnost. Takodjer sve se vise govori o ugovoru Alonza, za kojega su izgleda Sunsi zainteresovani, dok Chris Grant kaze kako mu je prioritet iz free agency, produziti ugovor sa Gee-om, te vjerovatno kako insajderi pricaju, zestoko krenuti po Omera Asika, ali me toga strah, jer vjerovatno cemo mu dati 5 ili 6 miliona po sezoni, sto je svakako preplacivanje. Kao moguca pojacanja od free agenata pominju se Ilyasova, Hawes, Asik, Meeks, C.J. Miles, te produzenje ugovora BIg Samom, Donaldom i Harrisom, naravno uz Alonza koji je ipak prioritet za produzenje ugovora. Jos jedno uzbudljivo ljeto je pred Cavsima, proslo sa lockout-om ipak je lijepe stvari donijelo, napredak Alonza Gee-a, Samuelsa, Harrisa, dolazak Irvinga i Thompsona. Ovog ljeta ocekujem jos dosta lijepih stvari, koje ce biti prekretnica za nasu fransizu.
GO CAVS GO!!!
Ova sezona je po meni prekretnica za buducnost Cavsa, jer ako budemo sada birali dobre igrace (4 nova mlada igraca), onda smo u zaista dobroj poziciji. Po meni treba ici po Drummonda sa lottery pickom, jer najteze je naci kvalitetne visoke igrace, dok ostalo se moze i kroz free agency, ali centar je po meni kljucan za nasu buducnost. Takodjer sve se vise govori o ugovoru Alonza, za kojega su izgleda Sunsi zainteresovani, dok Chris Grant kaze kako mu je prioritet iz free agency, produziti ugovor sa Gee-om, te vjerovatno kako insajderi pricaju, zestoko krenuti po Omera Asika, ali me toga strah, jer vjerovatno cemo mu dati 5 ili 6 miliona po sezoni, sto je svakako preplacivanje. Kao moguca pojacanja od free agenata pominju se Ilyasova, Hawes, Asik, Meeks, C.J. Miles, te produzenje ugovora BIg Samom, Donaldom i Harrisom, naravno uz Alonza koji je ipak prioritet za produzenje ugovora. Jos jedno uzbudljivo ljeto je pred Cavsima, proslo sa lockout-om ipak je lijepe stvari donijelo, napredak Alonza Gee-a, Samuelsa, Harrisa, dolazak Irvinga i Thompsona. Ovog ljeta ocekujem jos dosta lijepih stvari, koje ce biti prekretnica za nasu fransizu.
GO CAVS GO!!!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:

Treci igrac sa najvecim PER u zadnjim cetvrtinama, kao rookie igrac, strasno
TI SI NESTO POSEBNO ZA NBA LIGU.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.