Johnny_Blaze je napisao/la:U subotu prva tekma protiv Heata, biće gusto

Biće gusto, biće 0:2
Sad bez šupljiranja, nadam se da je svima jasno kako je Heat kvalitetniji protivnik i nadam se da naši igrači znaju da bi nam bilo puno bolje da se krajnje uozbiljimo i odigramo na navišem nivou. Nama treba sistem, soliranjem protiv njih nećemo postić' ništa osim što ćemo možda zaradit metlu. Odbrana mora biti za klasu bolja od ove u zadnje vrijeme, pa ovo je bruka živa, igramo poligonsku odbranu, svi pod koš i čekaj da neko maši, a to se najbolje vidjelo protiv Cavaliersa kad je šut stao. Druga stvar, ni 50 koševa Mela neće biti dovoljno ako bude igrao samo on, moramo imati širinu. Novak i Smith su u dobroj formi i to će nam puno značiti. Eh sad, glavni faktor ove serije će biti Tyson Chandler, ako se on ponosa kako treba na paintu sa njihovim centrima tu smo stvarno na konju, ja znam da on može puno bolje od ovoga što je pružao u većini sezone, uostalom vidjeli smo prošle sezone o kakvom se igraču radi. Heat je svjestan svoje kvalitete, svjestan je da je favorit i njima je stvarno pod moranje da prođu, dok smo mi isto puno očekivali od ove sezone, ali tek sedmo mjesto nas je stavilo u težak položaj, pa onda ispada da mi nemamo šta izgubiti. Zapravo mi smo izgubili već puno, sad je vrijeme da to nadoknadimo. Ako u ključnim trenucima utakmice vidim Fieldsa, Davisa ili tako nekog igrača onda ima da poludim, nadam se da će se Woody držat' devize "Samo provjereni igrači", ako će odmarat glavne igrače onda nek to radi tokom utakmice, da u finišu mogu igrat' najbolji. Biće teško, ali je vrijeme je da svima pokažemo da nismo overrated kako se uveliko priča ove sezone.