Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la dr.van nostrand » 27 apr 2012, 12:46

CSKA M-Lokomotiv Kuban 1 h 15,5
U tri utakmice ove sezone CSKA je zabio Kubanu 87 ili vise poena, a kod kuce je Lokomotiv Kuban jednom dozivio i pravi brodolom -33 poena razlike.
Gosti su nanizali tri poraza u prvenstvu, a u zadnjem kolu su svjesno dozivjeli malu katastrofu protiv Unicsa.
Primili su više od 100 poena i upisali uvjerljiv poraz.
Trener Božidar Maljkovic odlucio je da na dugacko putovanje u Kazan nece voditi 6. svojih najboljih igraca kako bi ih odmorio za polufinalnu seriju protiv CSKA.
Tesko da ce im to bitnije pomoci, jer CSKA je ne samo favorit prvenstva vec i Euroleague.
Najblji ruski kosarkasi + odlicni stranci, na svakoj poziciji iamju kvalitetna rjesenja.

Helsingborgs IF-Mjällby AIF 1 1,60
5-0-0 Helsingborg protiv Mjallbyja u zadnjih pet susreta, ubjedljiv, gol razlika 8:1.
Tradicija govori o apsolutnoj dominaciji domacih, iako se cini da pobjednika ovde nije lahko predvidjeti.
Uzdam se u tradiciju koja u vecini slucajeva koja ima prednost u ovakvim susretima.
Zadnjih 5. susreta:
18.09.11, Helsingborgs IF - Mjällby AIF FT 3 : 0
03.04.11, Mjällby AIF - Helsingborgs IF FT 0 : 1
28.10.10, Helsingborgs IF - Mjällby AIF FT 2 : 0
20.09.10, Helsingborgs IF - Mjällby AIF FT 2 : 1
26.04.10, Mjällby AIF - Helsingborgs IF FT 0 : 1

I neseto za sutra :mrgreen:
Sampdoria-Bari 1 1,60
Ovdje se radi o tome da su klubovi i navijaci veliki "prijatelji", imaju odlicnu saradnju i navijaci jedni druge zovu "TWIN-FANS" blizanci.
slika ;)
Sampdoriji treba pobjeda, motiviraniji su i bolji protivnik, dok je Bari u sredini tabele gdje ne moze nista zancajno promijeniti, jos iamju i neke skandale oko namjestanja, jednostavno se ceka kraj sezone sto je prije moguce.
Sampdoriji se vraca vazan igrac srdine terena Pozzi.
Ovdje ce vjerovatno sutra kvota pasti na 1,45 ili cak i manjeslika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 27 apr 2012, 13:25

Forza Raonja :mrgreen:

jos malo i napuni me kešom :mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Pity1900
Kontakt:

Post Postao/la Pity1900 » 27 apr 2012, 13:35

Azarenka V. - Barthel M.(+5,5) pet 15:20 H2 1.75
Stosur S. - Sharapova M. pet 18:30 2 1.75

sta mislite o ovome ??
FK Sloboda Tuzla

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 27 apr 2012, 14:58

Pity1900 je napisao/la:Azarenka V. - Barthel M.(+5,5) pet 15:20 H2 1.75
Stosur S. - Sharapova M. pet 18:30 2 1.75

sta mislite o ovome ??
Prvi par bih i ja igrao. Samo ovaj drugi ne znam.Probaj preko gemova.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 27 apr 2012, 15:05

Leyton je napisao/la:Murcia me skide,prepisao od doktora,al svaka mu cast za Vojvodinu i Sienu :)
Evo od mene nesto,iako nisam bas u formi
Radwanska-Na Li 2 2,80
Dobar dobar...Ja uzeo kontra hendikep nisam imao mu.a da igram cistu 2. Bravo.

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 27 apr 2012, 15:09

Mozel' se na ovu Kerber odigrati danas?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 27 apr 2012, 15:37

Leyton je napisao/la:
masteRofPoker je napisao/la:
Leyton je napisao/la:Murcia me skide,prepisao od doktora,al svaka mu cast za Vojvodinu i Sienu :)
Evo od mene nesto,iako nisam bas u formi
Radwanska-Na Li 2 2,80
Dobar dobar...Ja uzeo kontra hendikep nisam imao mu.a da igram cistu 2. Bravo.
Ni ja ni ti jos nismo pogodili ;)
Haj sto je tenis,al su i zene tako da ni ovaj brejk u drugom setu nis ne znaci...
Edit-Vracen brejk ;)
Ma zaletio se ja ko djete malo. :?

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 27 apr 2012, 15:47

Nadal @(+4.5) h1
Mallise@ 1
Monako@ kp2
gornik @ kp1
Konkordia @kp1
Troyes @kp1
Helsinbrog @kp1
Paks @z 1x

Probati singl:
Viborg 1 rezultat 2:0 kvota 2.7

TRIPL:
Szolnoki 162.5 z1
Viborg kp1
Monako kp2
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 27 apr 2012, 16:04, ukupno mijenjano 3 puta.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 27 apr 2012, 15:53

Evolution87 je napisao/la:Mozel' se na ovu Kerber odigrati danas?
Ja sam je odigrao, juče je oduvala Karolinu, a Kvitova u zadnje vrijeme nije u nekoj formi.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 27 apr 2012, 16:03

Leyton je napisao/la:Ma bravo Li Na kujo zuta,porijeklo ti karam :evil:
Vratiti ce se. :D
Ma gledam ja mec. Koje break lopte nije iskoristila.ccc

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 27 apr 2012, 16:10

Leyton je napisao/la:
masteRofPoker je napisao/la:
Leyton je napisao/la:Ma bravo Li Na kujo zuta,porijeklo ti karam :evil:
Vratiti ce se. :D
Ma gledam ja mec. Koje break lopte nije iskoristila.ccc
Milijardu brejk lopti,istruhla dabogda
ehhe...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 apr 2012, 16:20

leyton kralju hajde daj jedan listic tenis koji bi trebao da prodje :D

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 27 apr 2012, 16:55

E moj FELACIjano - 3 mec lopte i ti gubis set.... cccccccc....

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 27 apr 2012, 17:06

ova Barthel bi mogla izgleda stavit soli na rep Azarenki....

prilicno pametno igra tenis.

Leyton je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:E moj FELACIjano - 3 mec lopte i ti gubis set.... cccccccc....
Imao je i Ferer 3 vezane brejk lopte na 5-5,pa se ovaj vratio sa stilom :D
Vjerovatno mentalno najjaci igrac,i igrac sa najvecom voljom na touru,ono nakon cega drugi padaju,David koristi kao stimulaciju i dodatni impuls ;)
Evo sta sam za vcrs stavio
Malise-Balasz 2
Kavcic-Minar 2

imam dobitak + na obe strane i na Felicijana i na Davida - trpo sam na Felicijana kad je bila visoka kvota na njega pa natrpo na Davida kad je ovaj imao mec lopte i pokrio obe strane i sad samo cekam kraj

:)

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 27 apr 2012, 17:17

CSKA-Lokomotiva Kuban/+16/ h1
Balazs 2
Toulon/+10/-Strasbourg h2
Kerber 2
Phoenix - Nashville under 5,5
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 27 apr 2012, 17:53

Azarenka 1
Day 1
Cordoba 1
Lech 1
Gornik 0-2 gola

.............................

Mallasse - Balazs (+4,5) hč2
Kvitova - Kerber (+3,5) ht2
CSKA - Lok. Kuban (+16,5) h1
Helsingborg 1
Troyes 1
SAMO ČELIK !

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 27 apr 2012, 17:54

A.H. :mrgreen:

Clermont-AS Monaco a.h. 2 1,85
Clermont ima problema u odbrani i to ih u ovome trenutku skupo kosta.
Jos su u borbi za prmociju, nalaze se na 4. mjestu sa 1. bodom zaostatka od 3.plasiranog Troyesa.
U proslom kolu nisu uspjeli zasluzeno pobijediti slabi Boulogne u gostima, jer su domacib bili blizi pobjedi citavih 90 minuta ut.
U odbrani imaju dosta izostanaka;
kapiten Damien Perrinelle, Jacques Salze i Cedric Avinel(odbrana) i lijevi bek Charley Roussel Fomer.
Primili su gol u svih 7. posljednjih ut.
Monaco trenutno zauzima 8. poziciju sa 46 bodova samo 5 manje od pozicije koja vodi u Ligue 1.
Monaco je vezao dobar niz, skoro dvije trecine prvenstva bili su prikucani za samo dno tabele.
A sada, se bore za ulazak u Ligue 1.. u zadnjih 10 ut. 8 pobjeda i 2 remija.
Imaju jednu od boljih ekipa u Ligi i ucinice sve da do kraja zavrse na 3. poziciji.
Igraju cvrsto i tvrdo, takticki jako uspjesno, igra na rez. bez neke lijepe igre, jer su u situaciji da moraju iskoristiti svoju sansu, jer bi za njih bila steta ponovo i sljedece sezone igrati Ligue 2.
Velike su sanse da ut. zavrsi rezultatom 0:1.
Igraci Monaca za svaku pobjedu dobiju "dzeparac" u iznosu od 5.000 eura kao dodatni motiv.
Pare + Ligue 1 su dovoljan motiv da veceras potegnu i daju sve od sebe.

Aalesund-Rosenborg BK 2 2,15 ili a.h 1,50
U proslom kolu Aalesund izgubio kod Honefossa 3:1, prvi poraz.
Prije toga su kod kuce, na svom Color Line stadionu pobijedili Odd Grenland 2:1, prva pobjeda.
Imaju 1-3-1 i gol razliku 4:5.
Danas docekuju favorizirani Rosenborg, koji je u proslom kolu razbio dobru ekipu Tromsoa 3:0.
Jedan od najboljih igraca Aalesunda, lijevi bek Jo Nymo Matland je slomio kost i nece ga biti nekoliko sedmica.
Jedan je od najboljih bekova Tippeligaen.
Napadaci James Leke i Kjell Rune Sellin su out.
Rosenborg je u formi, pobjeda kuci i preokret na gostovanju kod Fredrikstada 1:2.
Jamftalla vec nema duze vrijeme, a Chibuke je upitan zbog povrede prepone.
Gosti su i zbog kvalitete, sirine u ekipi, i forme blizi pobjedi, value sasvim primamljiv iako je veoma moguc ovdje nerijesen ishod.
Svjestan sam toga ali ipak dajem prednost najboljem napadackom dvojcu Iversen/Prica, koji ce uvjeren sam zabiti koji gol.

Genk-RSC Anderlecht 1 a.h. 1,75 obicni 1 je 2,50
14.04.12, Anderlecht - RC Genk 1 : 3
Anderlechtu nedostaju:
Wasilewski-Mbokani-Klejstan.
Suarez se vratio na teren, ali poslije povrede nije ni blizu onakvog prijasnjeg.
Mbokani je trenutno najbolji i u najboljoj formi igrac kod Anderlechta ali veceras nece igrati zbog kartona, tako da su gosti veceras znatno oslabljeni u napadu.

Genk je u dobroj formi, boljoj od Anderlechta koji nikako da uhvati ritam i pravu formu.
Nemaju pritiska zbog lose sezone iza njih, a u ovom finishu sezone igraju dosta dobro (odlicno)-(play off i tu je sve moguce).

Anderlecht zahvaljujuci dobrom rasporedu ce najvjerovatnije doci do titule.
Ostala su jos 4. kola pored vecerasnjeg, u narednom kolu docekuju Gent, pa zatim Club Brugge, pa idu Kortrijku i kod kuce Standard L.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 apr 2012, 17:58

Groswallstadt - Lubbecke 1
Helsingborg - Mjallby 1
Lech P. - Polonia pik 1
Lorient - Marseille 3+
Sparta P. - S.Olomouc 1
Genk - Anderlecht 3+

drugi tiket :
Clermont - Monaco 1
Troyes - Boulougne 1
Braga - Olhanense 1
Alesund - Rosenborg 2

prijedlog : Kerber - Kvitova 1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

adox
Kontakt:

Post Postao/la adox » 27 apr 2012, 18:04

Nogomet Francuska
Pet,20:00 Troyes - Boulogne 1 @ 1.70 expekt

*Troyes se nalazi na 3 mjestu tabele,51 bod iz 33 utakmice.Imaju skorr 13-12-8 uz gol razliku 37:34.Kao domacini odigrali su 16 utakmica i osvojili 34 boda.Imaju skor 10-4-2 i gol razliku 22:11.U zadnjih 10 utakmica imaju 2 poraza,4 pobjede i 4 remija.Nakon 5 kola bez poraza,3 remija i 2 pobjede,u proslom kolu su izgubili od Reimsa u gostima sa 1:0.

Trener ekipe Jean-Marc Furlan za danasnji mec pozvao je sledece igrace: Olivier Blondel, YohannThuram,Stéphen Drouin, Florian Jarjat, Fabrice Nsakala, Rincon, Djibril Sidibé,Eloge Enza-Yamissi, Julien Faussurier, Mounir Obbadi, Quentin Othon, Thiago,Grégory Bettiol, Raphaël Cacérès, Sébastien Grax, Marcos.
U ekipi nece biti Matthieu Saunier(odbrana,20 utakmica),Julien Outrebon(odbrana,9 utakmica),Benjamim Psaume(desno krilo,22 utakmica,2 gola,2 asistencije) i Mohamed Camara(napadac,11 utakmica,3 gola).

Do kraja prvenstva Troyes ima dvije domace(Lens,Amiens) i dvije gostujuce utakmice(Arles,Monaco).

*Boulogne se nalazi na 19 mjestu sa 33 boda iz 33 utakmice.Imaju skor 6-15-12 uz gol razliku 32:38.Kao gosti su odigrali 16 utakmica i osvojili su 13 bodova.Imaju skor 2-7-7 uz gol razliku 15:21.U zadnjih 10 imaju 4 poraza,1 pobjedu,i 5 remija.Od tih 5 remija vezali su 3 uzastopna remija,Istres 1:1,Le Havre 0:0 i u proslom kolu Clermont 1:1(gol u 90 minuti za izjednacenje).

Trener ekipe Pascal Plancque za danasnji mec pozvao je sledece igrace: Régis Gurtner, Florian Bague,Maxime Colin, Antony Lecointe, Ismaël Gace,Stanislas Oliveira, Kévin Bru, Enzo Reale, Aurélien Capoue, Pierre-Baptiste Baherlé, Guillaume Loriot,Alexis Allart, Yannis Salibur, Virgile Rèset, Diafra Sakho, Yassin Chadili.
U momcadi nece biti Cedric Fabien(lijevi bek,28 utakmica,1 asistencija),Zargo Toure(odbrana,32 utakmice),Loic Damour(defanzivni vezni,15 utakmica,1 asistencija),Guillaume Ducatel(ofanzivni vezni,21 utakmica),Ovidy Karuru(ofanzivni vezni,26 utakmica,6 golova,1 asistencija),Kevin Rimane(defanzivni vezni,25 utakmica) i Hugo Cianci(desno krilo,18 utakmica,1 gol).

Do kraja prvenstva Boulogne igra kuci protiv Lavala i Monaca,i u gostima protiv Angersa i Reimsa.

*Kladim se na pobjedu domacina jer ako zele u prvu ligu bodovi su im potrebni.Sa druge strane Boulogne ima par solidnih imena u svojoj momcadi,i ne vjerujem bas da su ekipa za 3 lige,ali sta je tu je.Domacin ima 1 bod prednosti u odnosu na najblizeg konkurenta,dok gosti za zonom spasa kaskaju 7 bodova.Prvi mec ove sezone zavrsen je pobjedom Boulognea sa 2:0.

adox
Kontakt:

Post Postao/la adox » 27 apr 2012, 18:07

Nogomet Irska
Pet,21:00 Shamrock - Derry City 1 @ 1.60 expekt

*Shamrock mi je jos u sjecanju kako su prosli Partizan,i ispisali najljepse stranice klupske povjesti.Pocela je Irska liga,a tamo Shamrock i ove godine vazi za jednog od favorita.Trenutno zauzimaju 2 mjesto tabele sa 17 bodova u 8 takmica.Imaju skor 5-2-1 uz gol razliku 21:10.Kao domacini odigrali su 4 utakmice,i osvojili maksimalnih 12 bodova.Imaju dakle skor 4-0-0 uz gol razliku koja je impresivna,15:1.Sto se tice forme igraju i Kup utakmice,ali evo necu njih spominjati.U ligi su remizirali u proslom kolu protiv Braya u gostima,bilo je 2:2.Iako su gubili 2:0 u tom mecu vratili su se u 2 poluvremenu i golom u 86 minutu uzeli bod.Trener Stephen Kenny u danasnjem mecu nece moci racunati na Ciaran Kilduffa(napadac) i Stephen O’Donnella(odbrana),ali njih dvojica ove sezone nisu upisali niti jedan nastup,upravo zbog povreda.Upitan je Killian Brennan(sredina,7 utakmica,1 gol).

*Derry City je kao i Shamrock u uzem krugu favorita sto se tice ove lige.Trenutno zauzimaju 6 mjesto sa 11 bodova iz 8 utakmica.Imaju skor 3-2-3 uz gol razliku 9:6.U gostima su odigrali 4 utakmice i osvojili 4 boda.Imaju skor 1-1-2 uz gol razliku 5:4.Oni u ligi vec 4 kola nisu pobijedili,imaju 2 remija i 2 poraza,a zadnji je protiv Dundalka kuci 2:1.Trener Declan Devine u danasnjem mecu nece moci racunati na Stewart Greacena(odbrana,5 utakmica,1 gol), i Rory Pattersona(napadac,6 utakmica,2 gola).Upitni su jos Kevin Deery(sredina,4 utakmice),Shane McEleney(odbrana,4 utakmice) i Owen Morrison(sredina,5 utakmica).

*Ova dva tima vec su odigrala dva međusobna meca ove sezone u okviru Setanta Kupa.Prvi je kao gost dobio Derry sa 3:0,iako treba reci da je Shamrock pocrvenio vec u 12 minutu.Prije 4 dana Shamrock se osvetio,donekle,za taj poraz pobijedivsi sa 2:0 gostima,sto ipak nije bilo dovoljno za prolaz.H2H kaze da su dosta podjednaki ovi timovi,iako Derry ima 2 pobjede vise u odnosu na Shamrock 14-12.Kladim se na pobjedu domacina koji ima dobar napad,ali odbrana skripi,dok gosti u zadnja dva meca također imaju problema sa odbranom.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []