Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

bistrikboy
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la bistrikboy » 26 apr 2012, 19:15

Elegant je napisao/la: Ovo pisem jer je opet pocela prica kako je ove godine red da Zeljo uzme ligu a Siroki kup.

:evil:
Pa stani zar hrvatima ne ide titula ove godine :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 26 apr 2012, 22:13

Gledam malo raspored ovih ekipa što se bore za opstanak,a ima ih (mimo Kozare koja je po meni već ispala) 5-6,da bi na kraju mogao zijaniti ni manje ni više ngo GOŠK iz Gabele,još ako se poklopi da Čapljina bude prva u 1 ligi Federacije,mogao bi to biti veoma realan scenario....Iskreno bih više volio da ispadne neki drugi klub ali sve mi miriše da će oni ...još ako ih Olimpik mlacne ovo kolo..adio...
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 26 apr 2012, 23:19

maloprije sam poslao mail fudbalskom savezu bih, u nadi da cu dobiti jasan odgovor oko pitanja racunanja vjecne tabele...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 26 apr 2012, 23:22

Dobit ćeš, ljudi odgovore. ;)
Hayley <3

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 27 apr 2012, 02:39

Je l' ima negdje tabela za posjecenost utakmica kod nas?

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 27 apr 2012, 07:20

Armageddon2012 je napisao/la:borac ja u subotu rastavio zelju od fudbala,ali izgleda da si ti gledao spanski derbi ;)

stole,dobro je da se bar slazemo oko prognoze rez u tuzli....a to sto pises je bezze,jer leotar je tada imao dream team za borac a zepce nije nikad bilo bolje od zelje..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 apr 2012, 08:59

Elegant je napisao/la:Nedaj Boze da u jednoj sezoni neki od "hrvatskih" ili "srpskih" klubova ne bude među prvih 4 odmah bi se digli na nacionanu osvovu koja nema veze sa sportom. Kao da negdje pise pravilo na koga je red da osvoji ligu ili kup, ili da svaka nacionalna pripadnost mora ucestvovati u Evroskim kvalifikacijma. To samo ima u napacenoj drzavi BiH koju ti isti "nacionalni gledaoci/djelioci" sputavaju i unistavaju. Shavatite jednom da je ovo liga Bosne i Hercegovim, Zeljo je bosanskoheregovacki klub kao i svi ostali koji igraju ligu Bosne i Hercegovine. Nacionalizam ostavite po strani.

Ovo pisem jer je opet pocela prica kako je ove godine red da Zeljo uzme ligu a Siroki kup.

:evil:
zar niej bilo da će Široki prvenstvo :roll:
šuplja priča

prvenstvo će osvojiti onaj koji ima najbolju momčad i ko je u najboljoj formi tokom sezone,a to je Željo, sasvim zasluženo..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 27 apr 2012, 11:15

i ja sam do subote ovdje pisao gluposti kako je zeljo najbolja ekipa i sasvim zasluzeno prvi,zbunjen ovim fantasticnim serijama...sad mi je zao i pobrisao bih postove da ikako mogu,jer sam vidio koliko smo jaci od njih na svim djelovima terena.

nazalost,jos uvijek vanfudbalske stvari ovdje odlucuju,a ovog ljeta nas ocekuju novi debakli po evropi...
bolno,tuzno,ali istinito...jer tamo nema ni cuica,ni tomasa,ni midhata arnautovica,ni komiteta,tamo moras pokazati sta znas na zelenom terenu,a ne znas nista :oops: :oops:
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 27 apr 2012, 11:22

Armageddon2012 je napisao/la:i ja sam do subote ovdje pisao gluposti kako je zeljo najbolja ekipa i sasvim zasluzeno prvi,zbunjen ovim fantasticnim serijama...sad mi je zao i pobrisao bih postove da ikako mogu,jer sam vidio koliko smo jaci od njih na svim djelovima terena.

nazalost,jos uvijek vanfudbalske stvari ovdje odlucuju,a ovog ljeta nas ocekuju novi debakli po evropi...
bolno,tuzno,ali istinito...jer tamo nema ni cuica,ni tomasa,ni midhata arnautovica,ni komiteta,tamo moras pokazati sta znas na zelenom terenu,a ne znas nista :oops: :oops:
...s obzirom da ne znam na koga misliš kad kažeš "...smo jači od njih na svim dijelovima terena", volio bih znati koja je to ekipa toliko dominantna u odnosu na prvoplasirani tim lige? nakon toga, ako može barem mala-kratka argumentacija na osnovu koje trvdiš da je taj neki tim toliko bolji od prvoplasiranog...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 27 apr 2012, 11:27

Armageddon2012 je napisao/la:i ja sam do subote ovdje pisao gluposti kako je zeljo najbolja ekipa i sasvim zasluzeno prvi,zbunjen ovim fantasticnim serijama...sad mi je zao i pobrisao bih postove da ikako mogu,jer sam vidio koliko smo jaci od njih na svim djelovima terena.

Još da imaš pokriće za tu priču. Ove sezone 4 (ČETIRI) utakmice u kojima ste Želji dali 0 (NULA) golova. Bezveze ti priča, al' totalno. Eto sudije su navlačile Želji da vi ne znate dati gol. Od ove 4 utakmice, samo jednu ste i to ovu zadnju odigrali malo bolje, tj. ličili ste na ekipu, i sada se kao uskyrčili nešto. Al' hajde, nema veze..nekada je lakše svaliti teret na Čuića, Arnautovića..nego na svoju bezveznu upravu koja mijenja trenere k'o čarape, kao i na islužene polovne igrače.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 27 apr 2012, 11:34

Ti fakat, ali baš fakat nemaš pojma o nogometu. Bar ga onda nemoj ni komentarisati, pređi na umjetničko klizanje i te šege-gege gdje nema egzaktnih dokaza ko je bolji.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 27 apr 2012, 11:43

Mozda bi najbolje bilo da ti ne mislis ili umjesto tih postova obrises sebe s foruma i time razrjesis sve nas svojih ubleha, mastarija i budalastina. ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 27 apr 2012, 17:32

:mrgreen: Kako ih samo zapali.
Nego jesi li zadovoljan kaznom za Besliju?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 27 apr 2012, 17:49

Znam da Željo dosta dobro organizira prvenstvene utakmice i da su sve do sada prošle bez ijednog incidenta. Danas je Željo kažnjen sa još 3000,00 KM zbog pirotehnike (baklje, petarde), tako da je u ovoj polusezoni već nagurao do 10.000,00 KM.

S obzirom da se veliki broj klubova žali na kazne, molio bih nekoga da ovdje postavi koliko su ti klubovi koji se žale kažnjeni zbog pirotehnike (baklje, petarde) u ovoj polusezoni.

Najviše su se do sada bunili Sarajevo, Široki, Borac i svi imaju velike zamjerke na Komitet i njihov način kažnjavanja.

Molio bih da neko iznese argumente u ciframa za ovu polusezonu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 27 apr 2012, 17:54

avlami97 je napisao/la:Znam da Željo dosta dobro organizira prvenstvene utakmice i da su sve do sada prošle bez ijednog incidenta. Danas je Željo kažnjen sa još 3000,00 KM zbog pirotehnike (baklje, petarde), tako da je u ovoj polusezoni već nagurao do 10.000,00 KM.

S obzirom da se veliki broj klubova žali na kazne, molio bih nekoga da ovdje postavi koliko su ti klubovi koji se žale kažnjeni zbog pirotehnike (baklje, petarde) u ovoj polusezoni.

Najviše su se do sada bunili Sarajevo, Široki, Borac i svi imaju velike zamjerke na Komitet i njihov način kažnjavanja.

Proslu utakmicu protiv Sarajeva zapaljena koja baklja i nesto petardi,reda radi.Pretres bio neviđen samo da se ne ubacuje.Kazna 1000 km??Vi ste ih protiv nas zapalili pitaj Boga koliko tako da ste i dobro prosli.Ne vidim svrhu ovih petardi kad klub stalno mora placati kazne,koliko ce nam svima biti potrebno da se opametimo vidjet cemo.Al samo setimo klubovima,koji ne vjerujem da imaju para za bacanje!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 27 apr 2012, 18:02

ŠB.TRN je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Znam da Željo dosta dobro organizira prvenstvene utakmice i da su sve do sada prošle bez ijednog incidenta. Danas je Željo kažnjen sa još 3000,00 KM zbog pirotehnike (baklje, petarde), tako da je u ovoj polusezoni već nagurao do 10.000,00 KM.

Proslu utakmicu protiv Sarajeva zapaljena koja baklja i nesto petardi,reda radi.Pretres bio neviđen samo da se ne ubacuje.Kazna 1000 km??Vi ste ih protiv nas zapalili pitaj Boga koliko tako da ste i dobro prosli.Ne vidim svrhu ovih petardi kad klub stalno mora placati kazne,koliko ce nam svima biti potrebno da se opametimo vidjet cemo.Al samo setimo klubovima,koji ne vjerujem da imaju para za bacanje!!
Slažem se sa tobom, ali me intersuje dosadašnja cifra kazni u ovoj polusezoni. Biti ćeš kažnjen za jednu baklju i za sto, to je manje bitno, al' je bitno da su se mnogi naklatili sa pričom kako je Željo zaštićen od Komiteta, a u suštini najviše se kažnjava upravo Željo. Nije teško sabrati cifre i biće nam svima jasnije.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 27 apr 2012, 18:15

Ja znam da imamo popriličan broj kazni,jos sad kad se doda ova protiv kluba,uf!!Kad bi se kod nas kaznjavalo kao u Hrvatskoj vi bi imali prosjek 10-15 tisuca maraka,jer koliko vi zapalite onih baklji,stvarno je ogroman broj.Ne vjerujem da se s kaznama mozete mjeriti s Borcem :D

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 27 apr 2012, 18:17

malta071 je napisao/la:

:mrgreen: Kako ih samo zapali.
Nego jesi li zadovoljan kaznom za Besliju?

objasnio sam na zeljinoj temi da od ove kazne besliji borac ima samo stetu,jer sad nece igrati protiv fks koji nam je direktni konkurent....da je beslija dobio crveni,i da smo 65 min igrali sa igracem vise,i to pri nasem ubjedljivom vodjstvu da nije izmisljao ofsajde,to bi bilo posteno,ili da su bar sudije kaznjene bila bi neka satisfakcija...

ovako smo samo jos vise osteceni...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 27 apr 2012, 18:21

ŠB.TRN je napisao/la:Ja znam da imamo popriličan broj kazni,jos sad kad se doda ova protiv kluba,uf!!Kad bi se kod nas kaznjavalo kao u Hrvatskoj vi bi imali prosjek 10-15 tisuca maraka,jer koliko vi zapalite onih baklji,stvarno je ogroman broj.Ne vjerujem da se s kaznama mozete mjeriti s Borcem :D
Sa Borcem se ne želimo ni porediti, jer je ono što oni rade u domeni najklasičnijeg primitivluka. Željine utakmice su obično bez ijednog incidenta na tribinama. Na terenu se desio onaj incident prije 3 godine kada je onaj momak odgurnuo-udario golaman Slavije i za to smo dobili maksimalnu novčanu kaznu od 10 milja maraka.
To je sve što se tiče incidenata na Grbavici. Navijanje uglavnom korektno.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 27 apr 2012, 18:40

avlami97 je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Ja znam da imamo popriličan broj kazni,jos sad kad se doda ova protiv kluba,uf!!Kad bi se kod nas kaznjavalo kao u Hrvatskoj vi bi imali prosjek 10-15 tisuca maraka,jer koliko vi zapalite onih baklji,stvarno je ogroman broj.Ne vjerujem da se s kaznama mozete mjeriti s Borcem :D
Sa Borcem se ne želimo ni porediti, jer je ono što oni rade u domeni najklasičnijeg primitivluka. Željine utakmice su obično bez ijednog incidenta na tribinama. Na terenu se desio onaj incident prije 3 godine kada je onaj momak odgurnuo-udario golaman Slavije i za to smo dobili maksimalnu novčanu kaznu od 10 milja maraka.
To je sve što se tiče incidenata na Grbavici. Navijanje uglavnom korektno.

Pa i to dovoljno govori. Čovjek je bukvalno samo protrčao pored golmana Slavije koji je nakon toga na nagovor klupe i saigrača pao na pod. Može li se to porediti sa kamenovanjem pomoćnog sudca ? Da se ne lažemo, Željo je jedini klub nad kojim savez pokazuje neku moć, jer iz Želje nema dopisa i pritisaka na sudije, nema žalbe zbog poništenog čistog gola i nepostojećeg offside-a, to nije naš nivo i to se koristi i usta dušmana se zatvaraju ovako. Osim i Komitet ako nisu odmogli Želji, nisu mu ni pomogli. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []