Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
englezi neće proći ni grupulegenda reala je napisao/la:Jel to vas ima ovdje da vjerujete da će Englezi uzeti Euro![]()
Englezi u polufinalu , zivi bili pa vidjelilegenda reala je napisao/la:Jel to vas ima ovdje da vjerujete da će Englezi uzeti Euro![]()
Irci su inace i po izgledu najruznijiDevil je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/predst ... 09011.aspx
Ovo nismo stavljali.Dresovi reprezentacija(samo jedna garnitura)
Po meni Nemci,Rusi i Grci imaju najlepse dresove,dok Irska ima bez dileme najruznije.
Nemoj se blamirati drug, cuj to nece skupinu prociSirAlexFerguson je napisao/la:A yebala vas više Španjolska, neće ni skupinu proći jer su preumorni, vi ne možete ništa shvatiti. Da se igra na početku sezone osvojili bi ovako nemaju šanse
Dovoljno je da pogledas njihov sastav te ces znati zasto mislim da hoce...SirAlexFerguson je napisao/la:A zašto ti misliš da hoće?
Ne igraju sastavi na papiru, bitno je i u kakvoj formi dolaze igrači, umor i tako toenobarca je napisao/la:Dovoljno je da pogledas njihov sastav te ces znati zasto mislim da hoce...SirAlexFerguson je napisao/la:A zašto ti misliš da hoće?
Zelje su jedno,realnost drugo.SirAlexFerguson je napisao/la:A zašto ti misliš da hoće?
@Carlo opet (po staromCarlo je napisao/la:englezi neće proći ni grupulegenda reala je napisao/la:Jel to vas ima ovdje da vjerujete da će Englezi uzeti Euro![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.