LenBias je napisao/la:dobar je on al aguero, kojeg spominjete, je za njega izmislio fudbal, ako cemo realno
al' te burazeru pucaju prenosi danas nesto
agureo izmislio fudbal za higuaina
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
LenBias je napisao/la:dobar je on al aguero, kojeg spominjete, je za njega izmislio fudbal, ako cemo realno
**** ba aguera evo kako cujem Murinjo bacio oko na ovog momka, mali veliki talenattyler durden je napisao/la:LenBias je napisao/la:dobar je on al aguero, kojeg spominjete, je za njega izmislio fudbal, ako cemo realno
al' te burazeru pucaju prenosi danas nesto![]()
pa kad jest, nisam mu ja kriv sto je takotyler durden je napisao/la:LenBias je napisao/la:dobar je on al aguero, kojeg spominjete, je za njega izmislio fudbal, ako cemo realno
al' te burazeru pucaju prenosi danas nesto![]()

Super si to zamislio, samo što bi Aguero prije rođenu mater silovao nego dodao nekome loptu...Sajmerit je napisao/la:svako ima svoje misljenje ali po meni aguero bi legao realu strasno ima momak tehniku savrsenu brz nocna mora za odbrane,higuain mi je nekako trom u zadnje vrijeme,treba neko brz da kad ronaldo povuce loptu da ima neko u napadu da mu je i doda a ne ceka dok se benzema ili higuain dogegaju do sesnesterca
nije istina stvarno ako pogledas ove godine u citiy-u ima asistencija jos pogotovo kada bi igrao sa igracem koji trazi loptu kao ronaldo,jer aguero moze kao i ronaldo da predje 3-4 igraca i tako bi pravi vise prostora za ronalda a i ovaj za njega jos kad u ekipi imamo asistenta kao sto je ozil i di maria po meni bi to bilo perfektno igrali bi aktraktivnijeraul-zakon je napisao/la:Super si to zamislio, samo što bi Aguero prije rođenu mater silovao nego dodao nekome loptu...Sajmerit je napisao/la:svako ima svoje misljenje ali po meni aguero bi legao realu strasno ima momak tehniku savrsenu brz nocna mora za odbrane,higuain mi je nekako trom u zadnje vrijeme,treba neko brz da kad ronaldo povuce loptu da ima neko u napadu da mu je i doda a ne ceka dok se benzema ili higuain dogegaju do sesnesterca
Za Higuaina komentar kojim sam oduševljen.Neki će reći da je on najbliži Raulu, a neki da nije klasa za Real Madrid.To je ono što odvaja pravog, istinskog navijača od simpatizera.
Vidi nam igrača za izvođenje penala.. Da nije Ramos onu loptu lansirao gdje jest, Marcelo ili Pepe bi 100 %Raul_64 je napisao/la:
ee **** ga vidis ko im je stajao na goluanonymousHD je napisao/la:[youtube][/youtube]
Što ovako nisu šutali...
Ko god poželi da Agureo u Realu zaigra umjesto Hiuaina za mene je mentalno poremećen !raul-zakon je napisao/la:Super si to zamislio, samo što bi Aguero prije rođenu mater silovao nego dodao nekome loptu...Sajmerit je napisao/la:svako ima svoje misljenje ali po meni aguero bi legao realu strasno ima momak tehniku savrsenu brz nocna mora za odbrane,higuain mi je nekako trom u zadnje vrijeme,treba neko brz da kad ronaldo povuce loptu da ima neko u napadu da mu je i doda a ne ceka dok se benzema ili higuain dogegaju do sesnesterca
Samo da znas prijavljen ti je post zbog bogohuljenja..Sajmerit je napisao/la:Ma uzet ove pare sto abramovic nudi za higuaina ni mama ga rodjena nebi skuplje platila i dovesi boljeg napadaca,a ko toliko voli higuaina lagano pocnite navijati za chelsea i svima nam dobro
Jesi se to ti preselio u Srbiju kad preferiraš tu ekavicu?anonymousHD je napisao/la:Mislim da je Mourinho razmišljao o ovim penalima celo vreme, ipak imao je Ikera na golu, oslonio se na njega. Zato baš i nisu toliko jako jurili rezultat. Ali opet nikad nije mislio da će Ronaldo i Kaka profulati. Ono, do Ramosa je konto da će biti sve gotovo, možda je Ramos tražio da šuta penal, da proslavi finale. Nikad se ne zna...
Šteta, bili smo blizu. Ja imam neki gorak okus u ustima od srede, ono još nisam sebi došao, baš mi krivo...
Aham, ima evo već godina dana. Živim u BG.Namiks je napisao/la:Jesi se to ti preselio u Srbiju kad preferiraš tu ekavicu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.