FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: FK Budućnost Banovići
da se ja pitam , rado bi vam dao 3 boda... nikad necu zaboravit onu utakmicu kad ste nam pustili u Bihacu 0:1 -.. mozda je sad doslo vrijeme za oduzivanje
ipak vama je potrebno ...a nas ko *ebe ... ha bili 2, ha 8..

1947!
-
- Kontakt:
Evo sta je reci dobar klub ! Hvala Vam na tome , sad je sve na upravama kako ce i sta ce biti . Ja se nadam 1 ili 3 boda , ali ako i bude poraz nema veze ! Kad budete drugi put u Bihacu samo zbog ovih rijeci imat cete najbolje gostoprimstvo ikad . Sila Nebeska i svi ce se tako potruditi da to bude .
Ove postove mi je bilo najljepše pročitati od svih postova na ovom forumu ikad.
Hvala vam dečki što tako mislite. Mi ne vjerujem da ćemo dobiti i jedan bod,ali fino je pročitati ovo. Svaka vam čast.
Hvala vam dečki što tako mislite. Mi ne vjerujem da ćemo dobiti i jedan bod,ali fino je pročitati ovo. Svaka vam čast.
- sef_mafije
- Kontakt:
Vid.cemo danas kako ce proci tekma
a mozemo vam i pustit kad nam ne treba

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Budućnost-Jedinstvo 2-0 (Suljić i Osmanović)
Čestitke momcima na još jednoj dobroj predstavi i zasluženoj pobjedi. Ovaj Suljić je igračina i mislim da ga moraju zadržati i za slijedeću sezonu, dok za mladog Osmanovića nemam riječi, oduševio me je kao i sve na stadionu već 2 utakmice zaredom je najbolji pojedinac na terenu. Još zabi gol i poljubi grb kluba...
Svaka mu čast za to i za igru, već je pokupio simpatije Banovićana, mišljenja sam da je to naš novi Višća.
Fer i korektna igra, sa dosta žutih kartona uglavnom nepotrebnih, sudija neki mlad bio pa za svaki iole grublji start dijelio kartone a dosta je bilo zaista nepotrebnih. Uglavnom sretno prijateljima iz Bihaća u nastavku prvenstva i da izbore taj opstanak jer Jedinstvo mnogo znači ovoj ligi.
Dobro je što smo stigli do pobjede nakon poraza i remija, sada rasterećno i mirno ući u nastavak sezone. Slijedeće kolo gostujemo u Čapljini gdje ne očekujem previše i minimalan poraz je sasvim pristojan.
Čestitke momcima na još jednoj dobroj predstavi i zasluženoj pobjedi. Ovaj Suljić je igračina i mislim da ga moraju zadržati i za slijedeću sezonu, dok za mladog Osmanovića nemam riječi, oduševio me je kao i sve na stadionu već 2 utakmice zaredom je najbolji pojedinac na terenu. Još zabi gol i poljubi grb kluba...

Fer i korektna igra, sa dosta žutih kartona uglavnom nepotrebnih, sudija neki mlad bio pa za svaki iole grublji start dijelio kartone a dosta je bilo zaista nepotrebnih. Uglavnom sretno prijateljima iz Bihaća u nastavku prvenstva i da izbore taj opstanak jer Jedinstvo mnogo znači ovoj ligi.
Dobro je što smo stigli do pobjede nakon poraza i remija, sada rasterećno i mirno ući u nastavak sezone. Slijedeće kolo gostujemo u Čapljini gdje ne očekujem previše i minimalan poraz je sasvim pristojan.
Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 28 apr 2012, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
cestitke na zasluzenoj pobjedi(po svemu sto sam mogao procitati) i sretno u nastavku sezone,i zahvaljujemo na fer i sportskoj igri nasih sportskih prijatelja iz Banovica.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Hvala i vama na fer i korektnoj igri.unavita je napisao/la:cestitke na zasluzenoj pobjedi(po svemu sto sam mogao procitati) i sretno u nastavku sezone,i zahvaljujemo na fer i sportskoj igri nasih sportskih prijatelja iz Banovica.
Izvještaj sa utakmice - http://fkbuducnostbanovici.**** ... tavak.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Sijelo. Odrzat ce se ne znamo kad, ali uglavnom kad Buducnost bude ulazila u Premijer ligu. Dogovoreno je ČIPOVANJE za kamion piva (mix). Da ne bude da gotivimo pivu iz Bihaća,Tuzle,Sarajeva ima da smixamo i to je to. Kod mene jaran LjumanM95 mi je dao ovu ideju. Ko je raspoložen da se ubije s nama nek se javi
Pa et' BUJRUM !

Pa et' BUJRUM !
1947!
- sef_mafije
- Kontakt:
Ljumani_Banovici je napisao/la:Sijelo. Odrzat ce se ne znamo kad, ali uglavnom kad Buducnost bude ulazila u Premijer ligu. Dogovoreno je ČIPOVANJE za kamion piva (mix). Da ne bude da gotivimo pivu iz Bihaća,Tuzle,Sarajeva ima da smixamo i to je to. Kod mene jaran LjumanM95 mi je dao ovu ideju. Ko je raspoložen da se ubije s nama nek se javi![]()
![]()
Pa et' BUJRUM !
ubicemo se ko mačke onda

koristimo domace TZ pivo

Dobro je dobro je, ima nas znači biće nešta.

Nego slijedeću utakmicu gostujemo tradicionalno nezgodnoj Čapljini i mislim da bi tu bod bio ravan pobjedi, iako nam bod ništa ne znači mada ni pobjeda nema neku veliku vrijednost jer smo se već oprostili od Premijer lige. Ali eto zadovoljan bih bio kada bi uzeli bod ili barem da ne bude sramota kao u Vitezu.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
SVJETSKO A NAŠE !!sef_mafije je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la:Sijelo. Odrzat ce se ne znamo kad, ali uglavnom kad Buducnost bude ulazila u Premijer ligu. Dogovoreno je ČIPOVANJE za kamion piva (mix). Da ne bude da gotivimo pivu iz Bihaća,Tuzle,Sarajeva ima da smixamo i to je to. Kod mene jaran LjumanM95 mi je dao ovu ideju. Ko je raspoložen da se ubije s nama nek se javi![]()
![]()
Pa et' BUJRUM !
ubicemo se ko mačke onda
koristimo domace TZ pivo

1947!
- sef_mafije
- Kontakt:
LjumanM95 je napisao/la:![]()
![]()
Dobro je dobro je, ima nas znači biće nešta.Ja se nadam slijedećim izborima da bi mogli ući, mada teško.
![]()
Nego slijedeću utakmicu gostujemo tradicionalno nezgodnoj Čapljini i mislim da bi tu bod bio ravan pobjedi, iako nam bod ništa ne znači mada ni pobjeda nema neku veliku vrijednost jer smo se već oprostili od Premijer lige. Ali eto zadovoljan bih bio kada bi uzeli bod ili barem da ne bude sramota kao u Vitezu.
Moze i poraz neki minimalan, ko sto kazes nista nam ne znaci ni pobjeda ni remi ni poraz

Ma jbg uvijek je lijepo pobijediti bilo gdje. 

- sef_mafije
- Kontakt:
jeL danas igramo mi
Jest danas u 16:30h.
-
- Kontakt:
Imal rezultata....gdje prenosa?
Vodimo prijatelju, neće ovo na dobro...Hodza_manLju je napisao/la:Imal rezultata....gdje prenosa?

Heh, pobjeda zeleno-crnih u Čapljini. Uprkos činjenici da nema gotovo nikakav značaj pokazali smo da smo ekipa koja ima karakter koja će uvijek igrati do kraja bez obzira na stanje na tabeli. Da su malo ranije počeli igrati kao protiv Gradine, Jedinstva i sada Čapljine bilo bi drugačije, ali nisam nezadovoljan.
Samo još da čestitam momcima na pobjedi i to je to, u narednom kolu dolazi nam otpisani UNIS i tu malo popraviti gol razliku.

Samo još da čestitam momcima na pobjedi i to je to, u narednom kolu dolazi nam otpisani UNIS i tu malo popraviti gol razliku.
- sef_mafije
- Kontakt:
Cestitke nasim igracima

Pobijedismo, a ostadosmo na 8. poziciji.
Narednu utakmicu dočekujemo davno otpisani UNIS i tu očekujem pobjedu od 3-4 gola razlike da malo popravimo gol razliku.
Kako sam čuo Čapljina je bila dosta oslabljena i podmlađena protiv nas, ali su bili bolji imali dosta prilika, mi zabili gol iz jedne njihove greške. Još se nešto žale na suđenje i delegiranje sudija, neki njihov dobio crveni karton pa se tolika buka pravi oko toga, a to što su njima sudije navlačile u Banovićima se zaboravlja.

Narednu utakmicu dočekujemo davno otpisani UNIS i tu očekujem pobjedu od 3-4 gola razlike da malo popravimo gol razliku.
Kako sam čuo Čapljina je bila dosta oslabljena i podmlađena protiv nas, ali su bili bolji imali dosta prilika, mi zabili gol iz jedne njihove greške. Još se nešto žale na suđenje i delegiranje sudija, neki njihov dobio crveni karton pa se tolika buka pravi oko toga, a to što su njima sudije navlačile u Banovićima se zaboravlja.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.