FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Upitan je nastup i Cejvanovica,navodno on bi trebao odluciti da li sutra zeli nastupiti protiv Zeljeznicara,na povredu se zalio i mladji Mesanovic..vidjecemo sta ce biti..nadam se lijepom vremenu sutra i da posjeta na stadionu bude na nivou..momcima je potrebna podrska u ovom mecu .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
to to samo hrabro .,ako dobijete sutra zelju dobicete sigurno i zvijezdu u gradaccu nas je zeljo pobijedio glat,tako da se vi nemate sta sikirati za opstanakMakeTZ je napisao/la:Nisu pobijedili 10 godina u Tuzli nece ni sutra.

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
SaltCityAttack je napisao/la:I pjesme pjevate i nama prijetite
Bus nam palite pa onda bjezite
A gdje ste bili vi Hooligani Mostarski
Kad ste u Tuzli od nas Bjezali na na na na !!!
Jedan Grad Jedna Ljubav Fukare Tuzla 1987
[youtube][/youtube]
Kako ce biti ova pjesma mocna kad se malo upjeva...fakat steta sto je grupa stagnirala ovo vrijeme, a imamo dosta dobrih pjesama koje se na derbijima i ne mogu pjevati kad vecina ih ne zna sve...ova ce biti dobra, samo nekako mi je malo tiha , ali bez obzira beton je
[youtube][/youtube]

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Želji su sudije pomogle u Gradačcu, onaj aut jedan su mu svirale i nakon toga je gol paoastra1922 je napisao/la:to to samo hrabro .,ako dobijete sutra zelju dobicete sigurno i zvijezdu u gradaccu nas je zeljo pobijedio glat,tako da se vi nemate sta sikirati za opstanakMakeTZ je napisao/la:Nisu pobijedili 10 godina u Tuzli nece ni sutra.

Protiv Slobode očekujem suđenje kao na utakmici Sloboda - Zrinjski, znači 7-8 žutih i bar 2 crvena, inače Sloboda glat uzima.
DRUG NEBI TI PUNCA
Pozdrav ..
Ako moze informacija koliko kostaju karte sutra za uatkmicu ?
Hvalla ..
Ako moze informacija koliko kostaju karte sutra za uatkmicu ?
Hvalla ..
Volimo Bete a njih ko Beje!!!
HValla druug ..harry_90 je napisao/la:5 km
Sretno sutra ..
Volimo Bete a njih ko Beje!!!
ja mislim da ce nama zvijeza i poklonit bodove u borbi za opstanak.astra1922 je napisao/la:to to samo hrabro .,ako dobijete sutra zelju dobicete sigurno i zvijezdu u gradaccu nas je zeljo pobijedio glat,tako da se vi nemate sta sikirati za opstanakMakeTZ je napisao/la:Nisu pobijedili 10 godina u Tuzli nece ni sutra.
-
- Kontakt:
Pa kad Prijedor pušta Slaviji, sto da onda i Zvijezda ne pusti Slobodi
.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
tako i mi mislimo da ne vidim razloga zasto vas nebi mogli dobit, jer smo vas dobijali kad ste imali i bolju ekipu, a mi bili i slabiElegant je napisao/la:Ja ne vidim razlog zasto bi Zeljo imao problema sa jako slabom Slobodom, pa pobjedivali smo mnogo jace od njih i kuci a i u gostima. Ja ocekujem pobjedu Zelje, cisto sumnjam da ce nam napraviti neke vece probleme 0:2.
Ne mogu se oni preko noci "preporodit" nema sanse.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- storm_raider
- Kontakt:
Volio bih da ostanete u ligi prijatelju, ali ova ekipa Zelje igra previse rutinski. Drago mi je da ste poceli napokon u vase klince ulagati i da imate trenera koji istinski voli klub. Ne obazirem se na ove komentare mrznje prema Zeljeznicaru i meni je licno bilo drago vidjeti kako ste odigrali proslo kolo. Ipak, sutra ce biti neka druga prica. U slucaju da mi izgubimo, ja cu vam medju prvima cestitati. Mada, poznavajuci Amara vjerovatno ce sutra opet poslati najjaci sastav.SaltCityAttack je napisao/la:tako i mi mislimo da ne vidim razloga zasto vas nebi mogli dobit, jer smo vas dobijali kad ste imali i bolju ekipu, a mi bili i slabiElegant je napisao/la:Ja ne vidim razlog zasto bi Zeljo imao problema sa jako slabom Slobodom, pa pobjedivali smo mnogo jace od njih i kuci a i u gostima. Ja ocekujem pobjedu Zelje, cisto sumnjam da ce nam napraviti neke vece probleme 0:2.
Ne mogu se oni preko noci "preporodit" nema sanse.
Sport je lijek za tijelo i duh.
ocito niste svjesii koliko je Željo jak.Mirsad Dedić je jesenac na poluvremenu utakmice na grbavici ušao u svlacionicu Želje i molio Osima da više ne trpaju u mrežu,a za tvoju informaciju i za Tuzlu ste u srijedu zvali i tražili bod od Želje.Toliko o tome koliko ste vi spremni za Želju.A licno bi volio da vam Želju da bod u Tuzli.bagrcavi je napisao/la:Želji su sudije pomogle u Gradačcu, onaj aut jedan su mu svirale i nakon toga je gol paoastra1922 je napisao/la:to to samo hrabro .,ako dobijete sutra zelju dobicete sigurno i zvijezdu u gradaccu nas je zeljo pobijedio glat,tako da se vi nemate sta sikirati za opstanakMakeTZ je napisao/la:Nisu pobijedili 10 godina u Tuzli nece ni sutra.
Protiv Slobode očekujem suđenje kao na utakmici Sloboda - Zrinjski, znači 7-8 žutih i bar 2 crvena, inače Sloboda glat uzima.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hahah 5 komentara i odma bum zvali da nam daju bod i to gdje bolan bas bod nadje?..pa da si rekao 3 ja bi i vjerovao u takve stvari, ali 1 bod
..nista evo da te upitam moze li kako 3 boda da "dobijemo"?..da bog da mi ispali onog trenutka kad budemo ikad dobili bodove od nasih sportski rivala.
I kazu hoce da formiraju udruzenje ligasa
..pa to je veci lopovluk nego radi sa savezom..tek sta bi tad bilo dogovora izmedju klubova i td
..onaj ko to ne podrzi on je apsolutno upravu.

I kazu hoce da formiraju udruzenje ligasa

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
X ko kuca provjereno 100% 0:0 da se nastavi Gusin niz
Želji su sudije pomogle u Gradačcu, onaj aut jedan su mu svirale i nakon toga je gol pao
Mislim da je ovo tacno da ste zvali zelju za bod, jer ste u srijedu zvali i gradacac i trazili da vam se pusti.ocito niste svjesii koliko je Željo jak.Mirsad Dedić je jesenac na poluvremenu utakmice na grbavici ušao u svlacionicu Želje i molio Osima da više ne trpaju u mrežu,a za tvoju informaciju i za Tuzlu ste u srijedu zvali i tražili bod od Želje.Toliko o tome koliko ste vi spremni za Želju.A licno bi volio da vam Želju da bod u Tuzli.
A isto tako nezasluzujete da vam pusti ni zeljo a ni zvijezda.
Ma kakav x ne odgovara ni jednim ni drugim.Siroki danas sa Kozarom igra i ima tri sigurna boda.Zeljo gostuje Sarajevu, Velezu i Leotaru kojem ce gorjeti za opstanak.Ovde ce Amar ici na tri boda.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sve jedan te isti covjek pise
..neka ti znas koga smo mi zvali..jesmo li i Zrinjski zvali?..sto nismo Rudara odmah na poluvremenu sasjekli i rekli dajte bodove?..de malo uozbiljite se ...Zvijezdu cemo mozda i nazvat i ne sumnjam da necemo, ali nemoj samo trositi beze ti vrijeme i lupetati gluposti po forumu idi radi nesto drugo u svom zivotu

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
pa sto onda gracanica ili mozda mramor gradina i ili radnicki nisu poklonili zvijezdi bodove one sezone kada nismo usli,,,zvijezda nece sigurno poklonuti bodove imat cete sve uslove za igru dobro sudenje dovoljno mjesta na tribinama i bujrum.vi ste nas one sezone pobijedili ovdje kad smo bili ispred vas na tabeli tako da i sada ako zapnete i nadigrate nas halal bodovi.uglavnom sretno danas a i u srijeduAboveTheLaw je napisao/la:Pa kad Prijedor pušta Slaviji, sto da onda i Zvijezda ne pusti Slobodi.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
0:0 a ako slucajno GUSO primi gol onda 1:1
Slobodi želim puno sreće u borbi za opstanak, iako sam nekada kao srednjoškolac dožvio dosta neugodnosti na tušnju. Mislim 1999 godine, gol škore za 1:2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.