i ja sam cuo,valjda je onaj sa stihlovkom iz Gracanicebagrcavi je napisao/la:jok eto igraće utakmicu u Gračanicinero.piroman je napisao/la:A mozda samo treniraju ovdje, vidjet cemo.![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
i ja sam cuo,valjda je onaj sa stihlovkom iz Gracanicebagrcavi je napisao/la:jok eto igraće utakmicu u Gračanicinero.piroman je napisao/la:A mozda samo treniraju ovdje, vidjet cemo.![]()
Medixon je napisao/la:Kako mozete svi al znaci ama bas svi biti sto posto sigurni u danasnju pobjedu ? I ja se nadam pobjedi , ali nisam sto posto siguran...Ne treba se sada furat da smo nepobjedivi, cinjeca jeste da smo prvi , u finalu kupa , ne znamo za poraz odavno ali pretjerujete...Znam da nas Olimpic nije nikada pobjedio u zvanicnoj utakmici , ali za sve ima prvi put ... :ugeek:
I previse ozbiljno su igraci i osim shvatili ovu utakmicu,realno,nemate sanse protiv kaznene expedicije. I pored umora nekih igraca,zeljo ima adekvatne zamjene,a svi su max nabijeni snagom,ekipa slobode ima da crkne od umora u 60toj min. zivi bili pa vidjeli. prognoza 1:0,amarov omiljeni rezultatTRUST je napisao/la:Zelji respekt i postovanje al fudbal je takav sport gdje najaci uvijek ne pobjeduju, uz pune tribine i borbenu igru danas Zeljo mora napokon izgubit.Poslije Zeljo nek i Ligu prvaka osvoju i narednih 200 utakmica nek svaku pobjedi samo danas nek izgubi.
Ma vec si ispehirao, gotovo je ....Medixon je napisao/la:Nesto ste mi previse sigurni u danasnju pobjedu , ako se neko mozda moze sjetite mog posta prije utakmice sa Olimpicom isto sam pricao da ste previse sigurni i sta bi na kraju? Ne zelim da pehiram , i ja se nadam danasnjoj pobjedi , ali NADAM nisam siguran...
E vidis prijatelju tu lezi problem sviju nas. Da me pogresno ne svatis sada, ja nemam nista protiv tebe, vec sam uzeo ovaj tvoj post samo kao primjer kako mi svi razmisljamo. Iz kola u kola, navijaci ekipa koje se bore za vrh, pa i oni koje se bore za opstanak tvrde da ce razvaliti Zelju. Euforija se ogromna podigne, a onda kada ih Zeljo pobjedi u svemu drugom se trazi krivica(sudije, teren, lopte, td) osim u igri. Rijetki ce priznati da je Zeljo podijedio zasluzeno, ali bas rijekti. Oslati ce na neke svoje nacine pokusati smirivati svoj ego, tvrdeci upravo ovo gore sto sam naveo.TRUST je napisao/la:Zelji respekt i postovanje al fudbal je takav sport gdje najaci uvijek ne pobjeduju, uz pune tribine i borbenu igru danas Zeljo mora napokon izgubit.Poslije Zeljo nek i Ligu prvaka osvoju i narednih 200 utakmica nek svaku pobjedi samo danas nek izgubi.
Thecoldfear je napisao/la:E vidis prijatelju tu lezi problem sviju nas. Da me pogresno ne svatis sada, ja nemam nista protiv tebe, vec sam uzeo ovaj tvoj post samo kao primjer kako mi svi razmisljamo. Iz kola u kola, navijaci ekipa koje se bore za vrh, pa i oni koje se bore za opstanak tvrde da ce razvaliti Zelju. Euforija se ogromna podigne, a onda kada ih Zeljo pobjedi u svemu drugom se trazi krivica(sudije, teren, lopte, td) osim u igri. Rijetki ce priznati da je Zeljo podijedio zasluzeno, ali bas rijekti. Oslati ce na neke svoje nacine pokusati smirivati svoj ego, tvrdeci upravo ovo gore sto sam naveo.
Recimo, kod nas je taj problem evidentan kada igramo evropska takmicanja. Dobijemo protivkika koji je 10 puta jaci od nas, ljudi se podignu, euforija skoci, a kada primimo peticu stvori se tolika depresija kod navijaca da to zna trajati po cijelu sezonu. Treba jednostavno gledati na to sve objektivno, ne treba dizati se u nebesa i traziti nemoguce misije. Danas, ja bi stvarno volio da Sloboda ostane u ligi, ali mislim da mi moramo ovo uzeti, da nam se bodovna razlika ne bi smanjila, a kada se smanji znamo svi dobro sta taj pritisak i panika mogu uciniti.
Ako pogledamo sa druge strane, mozda ce malo nezahvalno zvucati, ali za nas bi moguci poraz u ovom susretu znacio ponizenje. Jer Sloboda je tim, koja je jedva pripreme uradila, koja jedva kraj sa krajem spaja i ne vidim niti jednu prednost na strani Slobode. E sada, kao sto ste gore pisali da je nogomet cudna igra, da ne mora uvijek najbolji pobijediti, se upravo dogodio ako se podcijeni protivnik. Ja msilim da danas to nece biti nas slucaj, jer Tusaj tradicionalno veoma neugodan i nasi ce igraci biti nabrijani od prve do zandne minute.
EDTI: Molio bih nekoga, tko prati UEFA pravilnik da mi pokusa potvrditi sljedece; naime, po primjeru iz 2005 kada je Liverpool osvojio Ligu prvaka, a Englesko prvenstvo nije zavrsio na poziciji koja vodi u direktno ili u kvalifikacije za ligu prvaka, UEFA je dodijelila liverpool-u mjesto u ligi prvaka i isli u kao 5 engleski predstavnik u ovom takmicenju, ali od PRVOG PREDKOLA. E sada, posto je Chelsea FC u mogucnosti da osvoji Ligu prvaka, a vjerovatno nece izbori mjesto u englesnom prvestvu koja vodi u ovo takmicenje, onda postoji mogucnost da naletimo na njih u jednom od prvih PREDKOLA lige prvaka. Hvala
Nije bitan niz koliko nam je bitna pobjedaArnelBa je napisao/la:Danas samo da ne primimo gol, da nastavimo naš veličanstveni niz i nastavimo rušiti sve rekorde.
kako sam ja cuo bit ce ovdje http://www.ovi" onclick="window.open(this.href);return false; stream.com/ (obrisi razmak)ŽeljinManijak je napisao/la:Moze li iko staviti stream za tekmuili nek mi neko pošalje u pp.
ŽeljinManijak je napisao/la:Moze li iko staviti stream za tekmuili nek mi neko pošalje u pp.
Hvaal burazblack64 je napisao/la:kako sam ja cuo bit ce ovdje http://www.ovi" onclick="window.open(this.href);return false; stream.com/ (obrisi razmak)ŽeljinManijak je napisao/la:Moze li iko staviti stream za tekmuili nek mi neko pošalje u pp.
samo odaberes desno ovaj televizorčić pored channel 3
gavran je napisao/la:ŽeljinManijak je napisao/la:Moze li iko staviti stream za tekmuili nek mi neko pošalje u pp.
stavi i meni
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, KORRO, Napapijri, NeSamSafetee i 54 gosta.