FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gavran
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gavran » 28 apr 2012, 14:01

bagrcavi je napisao/la:
nero.piroman je napisao/la:A mozda samo treniraju ovdje, vidjet cemo.
jok eto igraće utakmicu u Gračanici :? :shock:
i ja sam cuo,valjda je onaj sa stihlovkom iz Gracanice :D
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Hard Bass
Kontakt:

Post Postao/la Hard Bass » 28 apr 2012, 14:06

Neka vas bolan i vas i Gracanice,opusteno ;)

Posalji ih Ljoze u drugu ligu! 8-)
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )

VOLIM ŽELJEZNIČAR!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 28 apr 2012, 14:26

Zelji respekt i postovanje al fudbal je takav sport gdje najaci uvijek ne pobjeduju, uz pune tribine i borbenu igru danas Zeljo mora napokon izgubit.Poslije Zeljo nek i Ligu prvaka osvoju i narednih 200 utakmica nek svaku pobjedi samo danas nek izgubi.

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 28 apr 2012, 14:35

Sretno nam danas!!! Da abd konacno pokorimo i Tuzlu i vratimo se kuci sa tri vrlo vazna boda ;)
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 28 apr 2012, 14:44

Nesto ste mi previse sigurni u danasnju pobjedu , ako se neko mozda moze sjetite mog posta prije utakmice sa Olimpicom isto sam pricao da ste previse sigurni i sta bi na kraju? Ne zelim da pehiram , i ja se nadam danasnjoj pobjedi , ali NADAM nisam siguran...
Medixon je napisao/la:Kako mozete svi al znaci ama bas svi biti sto posto sigurni u danasnju pobjedu ? I ja se nadam pobjedi , ali nisam sto posto siguran...Ne treba se sada furat da smo nepobjedivi, cinjeca jeste da smo prvi , u finalu kupa , ne znamo za poraz odavno ali pretjerujete...Znam da nas Olimpic nije nikada pobjedio u zvanicnoj utakmici , ali za sve ima prvi put ... :ugeek:
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 apr 2012, 14:48

TRUST je napisao/la:Zelji respekt i postovanje al fudbal je takav sport gdje najaci uvijek ne pobjeduju, uz pune tribine i borbenu igru danas Zeljo mora napokon izgubit.Poslije Zeljo nek i Ligu prvaka osvoju i narednih 200 utakmica nek svaku pobjedi samo danas nek izgubi.
I previse ozbiljno su igraci i osim shvatili ovu utakmicu,realno,nemate sanse protiv kaznene expedicije. I pored umora nekih igraca,zeljo ima adekvatne zamjene,a svi su max nabijeni snagom,ekipa slobode ima da crkne od umora u 60toj min. zivi bili pa vidjeli. prognoza 1:0,amarov omiljeni rezultat ;)

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 28 apr 2012, 14:48

Medixon je napisao/la:Nesto ste mi previse sigurni u danasnju pobjedu , ako se neko mozda moze sjetite mog posta prije utakmice sa Olimpicom isto sam pricao da ste previse sigurni i sta bi na kraju? Ne zelim da pehiram , i ja se nadam danasnjoj pobjedi , ali NADAM nisam siguran...
Ma vec si ispehirao, gotovo je ....
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

ArnelBa
Kontakt:

Post Postao/la ArnelBa » 28 apr 2012, 14:55

Danas samo da ne primimo gol, da nastavimo naš veličanstveni niz i nastavimo rušiti sve rekorde. :)
Jedan grb, jedan tim, jedna boja, samo je jedna ljubav moja.

♥ FC BAYERN ♥

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 28 apr 2012, 15:04

TRUST je napisao/la:Zelji respekt i postovanje al fudbal je takav sport gdje najaci uvijek ne pobjeduju, uz pune tribine i borbenu igru danas Zeljo mora napokon izgubit.Poslije Zeljo nek i Ligu prvaka osvoju i narednih 200 utakmica nek svaku pobjedi samo danas nek izgubi.
E vidis prijatelju tu lezi problem sviju nas. Da me pogresno ne svatis sada, ja nemam nista protiv tebe, vec sam uzeo ovaj tvoj post samo kao primjer kako mi svi razmisljamo. Iz kola u kola, navijaci ekipa koje se bore za vrh, pa i oni koje se bore za opstanak tvrde da ce razvaliti Zelju. Euforija se ogromna podigne, a onda kada ih Zeljo pobjedi u svemu drugom se trazi krivica(sudije, teren, lopte, td) osim u igri. Rijetki ce priznati da je Zeljo podijedio zasluzeno, ali bas rijekti. Oslati ce na neke svoje nacine pokusati smirivati svoj ego, tvrdeci upravo ovo gore sto sam naveo.

Recimo, kod nas je taj problem evidentan kada igramo evropska takmicanja. Dobijemo protivkika koji je 10 puta jaci od nas, ljudi se podignu, euforija skoci, a kada primimo peticu stvori se tolika depresija kod navijaca da to zna trajati po cijelu sezonu. Treba jednostavno gledati na to sve objektivno, ne treba dizati se u nebesa i traziti nemoguce misije. Danas, ja bi stvarno volio da Sloboda ostane u ligi, ali mislim da mi moramo ovo uzeti, da nam se bodovna razlika ne bi smanjila, a kada se smanji znamo svi dobro sta taj pritisak i panika mogu uciniti.

Ako pogledamo sa druge strane, mozda ce malo nezahvalno zvucati, ali za nas bi moguci poraz u ovom susretu znacio ponizenje. Jer Sloboda je tim, koja je jedva pripreme uradila, koja jedva kraj sa krajem spaja i ne vidim niti jednu prednost na strani Slobode. E sada, kao sto ste gore pisali da je nogomet cudna igra, da ne mora uvijek najbolji pobijediti, se upravo dogodio ako se podcijeni protivnik. Ja msilim da danas to nece biti nas slucaj, jer Tusaj tradicionalno veoma neugodan i nasi ce igraci biti nabrijani od prve do zandne minute.

EDTI: Molio bih nekoga, tko prati UEFA pravilnik da mi pokusa potvrditi sljedece; naime, po primjeru iz 2005 kada je Liverpool osvojio Ligu prvaka, a Englesko prvenstvo nije zavrsio na poziciji koja vodi u direktno ili u kvalifikacije za ligu prvaka, UEFA je dodijelila liverpool-u mjesto u ligi prvaka i isli u kao 5 engleski predstavnik u ovom takmicenju, ali od PRVOG PREDKOLA. E sada, posto je Chelsea FC u mogucnosti da osvoji Ligu prvaka, a vjerovatno nece izbori mjesto u englesnom prvestvu koja vodi u ovo takmicenje, onda postoji mogucnost da naletimo na njih u jednom od prvih PREDKOLA lige prvaka. Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

Thecoldfear
Kontakt:

Post Postao/la Thecoldfear » 28 apr 2012, 15:08

E vidis prijatelju tu lezi problem sviju nas. Da me pogresno ne svatis sada, ja nemam nista protiv tebe, vec sam uzeo ovaj tvoj post samo kao primjer kako mi svi razmisljamo. Iz kola u kola, navijaci ekipa koje se bore za vrh, pa i oni koje se bore za opstanak tvrde da ce razvaliti Zelju. Euforija se ogromna podigne, a onda kada ih Zeljo pobjedi u svemu drugom se trazi krivica(sudije, teren, lopte, td) osim u igri. Rijetki ce priznati da je Zeljo podijedio zasluzeno, ali bas rijekti. Oslati ce na neke svoje nacine pokusati smirivati svoj ego, tvrdeci upravo ovo gore sto sam naveo.

Recimo, kod nas je taj problem evidentan kada igramo evropska takmicanja. Dobijemo protivkika koji je 10 puta jaci od nas, ljudi se podignu, euforija skoci, a kada primimo peticu stvori se tolika depresija kod navijaca da to zna trajati po cijelu sezonu. Treba jednostavno gledati na to sve objektivno, ne treba dizati se u nebesa i traziti nemoguce misije. Danas, ja bi stvarno volio da Sloboda ostane u ligi, ali mislim da mi moramo ovo uzeti, da nam se bodovna razlika ne bi smanjila, a kada se smanji znamo svi dobro sta taj pritisak i panika mogu uciniti.

Ako pogledamo sa druge strane, mozda ce malo nezahvalno zvucati, ali za nas bi moguci poraz u ovom susretu znacio ponizenje. Jer Sloboda je tim, koja je jedva pripreme uradila, koja jedva kraj sa krajem spaja i ne vidim niti jednu prednost na strani Slobode. E sada, kao sto ste gore pisali da je nogomet cudna igra, da ne mora uvijek najbolji pobijediti, se upravo dogodio ako se podcijeni protivnik. Ja msilim da danas to nece biti nas slucaj, jer Tusaj tradicionalno veoma neugodan i nasi ce igraci biti nabrijani od prve do zandne minute.

EDTI: Molio bih nekoga, tko prati UEFA pravilnik da mi pokusa potvrditi sljedece; naime, po primjeru iz 2005 kada je Liverpool osvojio Ligu prvaka, a Englesko prvenstvo nije zavrsio na poziciji koja vodi u direktno ili u kvalifikacije za ligu prvaka, UEFA je dodijelila liverpool-u mjesto u ligi prvaka i isli u kao 5 engleski predstavnik u ovom takmicenju, ali od PRVOG PREDKOLA. E sada, posto je Chelsea FC u mogucnosti da osvoji Ligu prvaka, a vjerovatno nece izbori mjesto u englesnom prvestvu koja vodi u ovo takmicenje, onda postoji mogucnost da naletimo na njih u jednom od prvih PREDKOLA lige prvaka. Hvala[/quote]

Ne mozes ici na Chelsea. Mozes dobiti samo ekipe koji su sampioni svojih drzava tj Partizan, Dinamo, prvaka Kipra, prvaka Slovacke i tako te ekipe.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 28 apr 2012, 15:14

Thecoldfear je napisao/la:E vidis prijatelju tu lezi problem sviju nas. Da me pogresno ne svatis sada, ja nemam nista protiv tebe, vec sam uzeo ovaj tvoj post samo kao primjer kako mi svi razmisljamo. Iz kola u kola, navijaci ekipa koje se bore za vrh, pa i oni koje se bore za opstanak tvrde da ce razvaliti Zelju. Euforija se ogromna podigne, a onda kada ih Zeljo pobjedi u svemu drugom se trazi krivica(sudije, teren, lopte, td) osim u igri. Rijetki ce priznati da je Zeljo podijedio zasluzeno, ali bas rijekti. Oslati ce na neke svoje nacine pokusati smirivati svoj ego, tvrdeci upravo ovo gore sto sam naveo.

EDTI: Molio bih nekoga, tko prati UEFA pravilnik da mi pokusa potvrditi sljedece; naime, po primjeru iz 2005 kada je Liverpool osvojio Ligu prvaka, a Englesko prvenstvo nije zavrsio na poziciji koja vodi u direktno ili u kvalifikacije za ligu prvaka, UEFA je dodijelila liverpool-u mjesto u ligi prvaka i isli u kao 5 engleski predstavnik u ovom takmicenju, ali od PRVOG PREDKOLA. E sada, posto je Chelsea FC u mogucnosti da osvoji Ligu prvaka, a vjerovatno nece izbori mjesto u englesnom prvestvu koja vodi u ovo takmicenje, onda postoji mogucnost da naletimo na njih u jednom od prvih PREDKOLA lige prvaka. Hvala

Ne mozes ici na Chelsea. Mozes dobiti samo ekipe koji su sampioni svojih drzava tj Partizan, Dinamo, prvaka Kipra, prvaka Slovacke i tako te ekipe.[/quote]

cuj chelsea,daj nam MU da se igramo,

shala mala neka nama **** ;)

MEGABASS
Kontakt:

Post Postao/la MEGABASS » 28 apr 2012, 15:19

ArnelBa je napisao/la:Danas samo da ne primimo gol, da nastavimo naš veličanstveni niz i nastavimo rušiti sve rekorde. :)
Nije bitan niz koliko nam je bitna pobjeda :D
TRPAJ LEVATE !
<3 1921

ŽeljinManijak
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljinManijak » 28 apr 2012, 15:22

Moze li iko staviti stream za tekmu ;) ili nek mi neko pošalje u pp.

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 28 apr 2012, 15:27

ŽeljinManijak je napisao/la:Moze li iko staviti stream za tekmu ;) ili nek mi neko pošalje u pp.
kako sam ja cuo bit ce ovdje http://www.ovi" onclick="window.open(this.href);return false; stream.com/ (obrisi razmak)
samo odaberes desno ovaj televizorčić pored channel 3
Zadnja izmjena: black64, dana/u 28 apr 2012, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 28 apr 2012, 15:27

ŽeljinManijak je napisao/la:Moze li iko staviti stream za tekmu ;) ili nek mi neko pošalje u pp.

stavi i meni ;)

ŽeljinManijak
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljinManijak » 28 apr 2012, 15:31

black64 je napisao/la:
kako sam ja cuo bit ce ovdje http://www.ovi" onclick="window.open(this.href);return false; stream.com/ (obrisi razmak)
samo odaberes desno ovaj televizorčić pored channel 3
Hvaal buraz :)

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 28 apr 2012, 15:46

gavran je napisao/la:

stavi i meni ;)

Sram te moze biti :D
Razumijes ti mene burazere moj :)

ŽeljinManijak
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljinManijak » 28 apr 2012, 16:04

Sta je ba ovo na onom linku ragbi prenose ja ukljucim ono ide stream od SkySportsa 1 :)

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 28 apr 2012, 16:05

Trebali bi danas pobjediti. Nismo izgubili već 28 utakmica, odnosno 2520 minuta, odnosno 1 dan i 18 sati igre.

Gola nismo primili u zadnjih 16 utakmica, odnosno 1516 minuta, odnosno 1 dan, 1 sat i 27 minuta igre.

Igraj Željo, igraj i pobjedi.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 apr 2012, 16:09

momci ako moze stream na pp ! hvala
Željeznicar za život cijeli !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, KORRO, Napapijri, NeSamSafetee i 54 gosta.