ne.SaltCityAttack je napisao/la:ovo nije penal?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- SarajlijaTM
nije,isao je na loptu,a i bilo je van kaznenogSaltCityAttack je napisao/la:ovo nije penal?
a jel ono bio ofsajd zebe?
Nema sanse kralju,kakav bolan penal,ja bi ti prvi priznao da je bioSaltCityAttack je napisao/la:ovo nije penal?
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Molim te reci da se zjbajes ????????????????????? Pa bolan dosao po metra prije njega do lopte, ne budi ko pitari, mislim da si inace fer i korektan.. Zeljo je jednostavno bolji od ovakve Slobode, a jos strasnu formu imamo... PozzzSaltCityAttack je napisao/la:ovo nije penal?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ja gledam na hercegovina live cijelo vrijeme bez problema
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Mi kad nekad primimo gol,ovaj Kristic se uplatiti sebi odmor na Sejsilima,da uziva i proslavi.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ja ne znam otkud vam vise strpljenje da odgovarate na provokacije padobranaca koji zbog Zelje nocima ne spavaju, pomirite se sa dominacijom - bice vam lakse !
Kakav centarsut Kvesica wow ali Selimovic ovo mora pretvoriti u go. Pa momak mu loptu na glavu ubaci.
P.s. Kakav penal jeste vi normalni..
P.s. Kakav penal jeste vi normalni..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pa gdje si dosad covjece?Kevin je napisao/la:ja gledam na hercegovina live cijelo vrijeme bez problema
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
views 14,237

- SarajlijaTM
sace i tu biti problem,vrlo brzo,kad navali nas 15 hiljada hahahahahahaKevin je napisao/la:ja gledam na hercegovina live cijelo vrijeme bez problema
ukopo si se

- GaetanoScirea
- Kontakt:
Ovi su nam uzeli titulu jednu, a sada će da lete iz lige nakon ovog poraza. Napokon..
Potpis!
21.000 gleda channel 

adilovic se bori momacki , a opet ce se naci neko ko ce ga popljuvat 

-sta mislis koliko si ti puta ubrojan u tih 14.2k tj koliko si puta pritisnuo f5muamer10 je napisao/la:views 14,237

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ja fakat ne kontam sta se dogada sa ovim sudijskim odlukava?
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Ja sam jednom objašnjavao, što je neznanje, a što zla namjera. Zeba treba 6 metara do ofsajda on maše, ispred Selimovića na njegovoj strani (pomoćnika) korner, a on ne "vidi", ispred Adilovića 5 metara od sudije, izbijaju loptu u aut, a on je daje Slobodi. To nije neznaje nego zla namjera. Papci.BlueTiger je napisao/la:Ja fakat ne kontam sta se dogada sa ovim sudijskim odlukava?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- theprodigy
- Kontakt:
to je ukupan broj pregleda, ovaj kanal je prenosio vec 2 ili 3 utakmice, tako da se to sve sabiranime_tm87 je napisao/la:21.000 gleda channel

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.