Semir bvb je napisao/la:Pa eto i da je tako k'o što ti kažeš, onda opet 4 puta zaredom na isti fazon.... Da se zamislišsecer je napisao/la:ako je celski prejak i jaci od barce, onda ste i vi jaci od bayerna. tu je to negdje, vjeruj(vasa taktika protiv bayerna i celzijeva protiv barce).smopiBVB je napisao/la:Jbt,tek kad vidis onaj Bayern,kad vidis Robena i Riberya sta rade protiv svih klubova ukljucujuci i Real,ono kako prolaze hladno,skontas koliko smo samo PREJAKI!!!Jedino protiv nas ih nema nigdje!!!
![]()
![]()
Sad sam definitivno ubijeđen da ti ne gledaš utakmice! Ili jednostavno kao u diktatorskoj Sj.Koreji pogledaš samo šanse svog tima i misliš da si bio bolji![]()
![]()
Chelsea protiv Barce iz 3 šanse 3 gola (u 2 utakmice), dok smo mi u samo jednoj protiv vas stvorili (ova u Dortmundu) stvorili 2 - 3x više šansi od Bayerna! To će reć' svako ko je realan i ko je gledao utakmicu! A ti se tješi!
BvB zna biti strpljiv protiv Bayerna,ne igrate bunker,vec samo disciplinovana i takticka odbrana,prepustite inicijativu na sredini i cekate da se Bayern malo ohladi i onda uzmete loptu i to i bi.
Vase pobjede protiv Bayerna ne govore da ste bolji tim,jednostavno ste nasli recept kako da nas zaustavite.U prvoj utakmici na AA ove sezone,imali ste i malo srece,u toj utakmici Bayern je bio konkretniji i sretno ste dosli do gola,ali na prosloj niste pobijedili 2-3 gola razlike samo zbog fenomenalnog Neuera.
Svaka cast na odbrani titule i vjerujem da cete i kup osvojit',necu se sad izvlacit na Ligu prvaka,umor i tako to,jednostavno Bayern nema rjesenja u napadu protiv vas,onog zadnjeg pasa,ali eto vam kup,samo Ligu prvaka da mi uzmemo
Nadam se da cete jos pojacanja dovesti,kako bi bili jos bolji sledece godine,da prvenstvo bude zanimljivije i nadam se da ce se i Schalke i Stuttgart pojacat.Steta za Moenchengladbach sto se raspadose,mogli su bit' fina ekipica narednih par godina,ali eto.