ma ja - nema štimanja nikako
ah što me Štutgart guzi
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Citizen-X je napisao/la:
ah što me Štutgart guzi
dr.van nostrand je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:
ah što me Štutgart guzi![]()
Probaj na Napolitance 2

tako bre - ranjenike ne smijemo ostavitiMonolog je napisao/la:Ja ću ganjati Dallas kontra Oklahome. Nisu aktualni prvaci rekli zbogom košarci.Kvota mi je totalno nerealna, tako da vrijedi probati. Ako ništa, onda barem ganjati da neće biti hendikep.
Prvo poluvrijeme 0:1pintol_TM87 je napisao/la:Lompard papa VS ZTE oba tima daju gol prelaz 2/1 3+ ili 5+
kuću na ovo
Skinuto.Claus je napisao/la:Probajte danas igrati i na Wigan protiv Newcastlea. Utakmica uskoro počinje, a domaćinu i pored nekoliko odličnih utakmica i pobjeda još uvijek gori pod nogama. S druge strane, nešto Svrake i ne vidim bez kiksa i još na 4. mjestu (sorry @Monolog) jer imaju težak raspored i definitivno nemalo broj kiksaju do kraja. Svašta je moguće, ali od ekipe koja je savladala Manču, Arsenal i umalo Chelsea je moguće očekivati da pobijede i današnje goste.
Što se tiče kvota prilično su ih realno postavili, i za koševa a i na pobjedu. Al ako bih baš moro ganjat neko iznenađenje onda bi to bio Dallas. Skoro sve međusobne u regularnom dijelu su bile tijesne, pitanje je kolko je Harden spreman a tu je uvijek i Westbrook da izgubi utakmicu za svoju ekipu. SretnoCitizen-X je napisao/la:tako bre - ranjenike ne smijemo ostavitiMonolog je napisao/la:Ja ću ganjati Dallas kontra Oklahome. Nisu aktualni prvaci rekli zbogom košarci.Kvota mi je totalno nerealna, tako da vrijedi probati. Ako ništa, onda barem ganjati da neće biti hendikep.
140-proslo..starmo94 je napisao/la:Meni je cudno da je na Olimpija-Krka margina 134.5To mi izgleda premalo pa cu stavit over..
Drugo poluvrijeme 0:0pintol_TM87 je napisao/la:Prvo poluvrijeme 0:1pintol_TM87 je napisao/la:Lompard papa VS ZTE oba tima daju gol prelaz 2/1 3+ ili 5+
kuću na ovo

hoš i ti malo ovog - meni previše a ima i za ubuduceHass je napisao/la:JJao,Bozeee,pa imal te???Ovaj Cercle Bruge ima dva gola prednosti protiv Heverle-a, haman do kraja,i oviih okrenu..Pa j.ebem im sve nesposobno... P.S. Citizen X,sad vidim da si upravu,sto se tice namjestanja tekmi...Respect
Citizen-X je napisao/la:
jbiga kad vidim ove kvote kako su rasporedjene 2.6 - 3.2 - 2.6 tu smrdi talijanska X-čina al eto poslusacu te na srednji ulog pa makar da malo popravim dan
Djaba je, vakat Romi bas u ovom kolu da remizira, nisu imali 12 ut nerijesenu tekmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.