Vojvoda je previse lezerno usao u ovaj mec,sto nam se osvetilo.. sta reci osim probat uzeti makar bod Zvijezdi,inace ako popusimo i gore,cvajta nam ne gine nazalost !
I da cestitke igracima Zeljeznicara na zasluzenoj pobjedi !
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
JTS je napisao/la:Sramota, na kraju su igrači dobili šta su zaslužili ..okrenuta leđa od Fukara.
90 min ih zdušno bodrimo, ne štedimo dlanove, ne štedimo glasove, a oni dobiju 4 komada.
Za navijače čista 10-ka, a igrače na stub srama.
Koliko je završila tekma? Je li bio ''DOGOVORENI'' X?Armageddon2012 je napisao/la:nemoj samo amarovu sliku,i ovo sto ih ima na forumu je previse za ovako malu zemaljsku kuglu![]()
Obrnuto buraz, ako si bio tu mogao si vidjeti, vjerovatno si se telepotirao u Sa pa si sve uspio da vidiš.rastafarian je napisao/la:Nehumano su fudbaleri isfurali one šabane sa tribina
svaka čast za post ! Valjda će se i Sloboda vratiti na staze stare slave.Nadam se.tepsija je napisao/la:Neću više pisati na ovoj temi,nemam šta tu tražiti ali samo da dodam par riječi...
Evo da se podyebajete FK Sarajevo ili Široki pa hajde,to je ritual,to je tradicija,baš kao što i mi podyebajemo zrinjevce,i oni nas...itd.
Ali podyebajete tu momke(i djevojke)koji vole Slobodu,ljude čiji klub ispada iz lige.Ti ljudi,znam,su odvajali od svojih usta da bi pomogli svom klubu i najmanje su krivi za ovo.Zamislite samo kako je sada njima,ja znam,Velež je također jednom ispao iz lige.Nedaj Bože nikome tog razočaranja,tuge,bijesa,nemoćnosti.
Možda će te se i vi nekada naći u sličnoj situaciji,ma kako vamo to sada izgledalo smiješno i nestvarno,jer ste na vrhuncu.Nije ni Velež nikad ispao iz bivše YU lige,pa je ispao iz PL.
Teško je danas,kao i prethodnih godina biti navijač Čelika,Slobode ili Veleža.Teško je jer voliš svoj klub,boriš se za njega a nemoćan si.Nemoćan si u toj borbi protiv vjetrenjača,u borbi protiv tih nogometnih anonimusa koji sjede u upravi kluba.Nemoćan si kad ti klub nema para da dovede neko pojačanje iz Famosa,a kamoli nekog dobrog igrača.
Rivalitet da,pa i niske strasti su svakodnevica u nogometu,ali nemojte danas,nemojte Slobodu.
Meni je toliko žao što je Sloboda u ovoj situaciji,to je nevjerovatno.Nekakvi oraški labudovi,uljari iz Modriče,Đerzelezi su imali svijetlih trenutaka...Sloboda je već dugo u tami.
ODLICAN POST!Postovanje!tepsija je napisao/la:Neću više pisati na ovoj temi,nemam šta tu tražiti ali samo da dodam par riječi...
Evo da podyebajete FK Sarajevo ili Široki pa hajde,to je ritual,to je tradicija,baš kao što i mi podyebajemo zrinjevce,i oni nas...itd.
Ali podyebajete tu momke(i djevojke)koji vole Slobodu,ljude čiji klub ispada iz lige.Ti ljudi,znam,su odvajali od svojih usta da bi pomogli svom klubu i najmanje su krivi za ovo.Zamislite samo kako je sada njima,ja znam,Velež je također jednom ispao iz lige.Nedaj Bože nikome tog razočaranja,tuge,bijesa,nemoćnosti.
Možda će te se i vi nekada naći u sličnoj situaciji,ma kako vamo to sada izgledalo smiješno i nestvarno,jer ste na vrhuncu.Nije ni Velež nikad ispao iz bivše YU lige,pa je ispao iz PL.
Teško je danas,kao i prethodnih godina biti navijač Čelika,Slobode ili Veleža.Teško je jer voliš svoj klub,boriš se za njega a nemoćan si.Nemoćan si u toj borbi protiv vjetrenjača,u borbi protiv tih nogometnih anonimusa koji sjede u upravi kluba.Nemoćan si kad ti klub nema para da dovede neko pojačanje iz Famosa,a kamoli nekog dobrog igrača.
Rivalitet da,pa i niske strasti su svakodnevica u nogometu,ali nemojte danas,nemojte Slobodu.
Meni je toliko žao što je Sloboda u ovoj situaciji,to je nevjerovatno.Nekakvi oraški labudovi,uljari iz Modriče,Đerzelezi su imali svijetlih trenutaka...Sloboda je već dugo u tami.
zalostan ti avatarFkr.87 je napisao/la:Crno nam se pise stvarno :S
A opklada je opklada jbgastra1922 je napisao/la:zalostan ti avatarFkr.87 je napisao/la:Crno nam se pise stvarno :S![]()
bolja je Amarova slikabagrcavi je napisao/la:avatar mu grmi
Sve tacnotepsija je napisao/la:Neću više pisati na ovoj temi,nemam šta tu tražiti ali samo da dodam par riječi...
Evo da podyebajete FK Sarajevo ili Široki pa hajde,to je ritual,to je tradicija,baš kao što i mi podyebajemo zrinjevce,i oni nas...itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.