Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

frankqqqqq
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la frankqqqqq » 28 apr 2012, 15:14

Arsenal starting XI: Szczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Song, Ramsey, Rosicky, Gervinho, Van Persie, Benayoun

Yebo mu Ramsey mater.

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 28 apr 2012, 15:19

Ramsy,Gervinho,Benayoun.Dovoljna su tri defekta da izgubimo utakmicu.

Nemojte se previse nervirati,ubit ce nas Stoke.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 28 apr 2012, 15:41

Henry je napisao/la:Ramsy,Gervinho,Benayoun.Dovoljna su tri defekta da izgubimo utakmicu.

Nemojte se previse nervirati,ubit ce nas Stoke.
Dobro ova dvojica, al sto Gerv dzamije ti :mrgreen: Lik jest slab od kako je dosao sa AKN, al nije na rangu ove dvojice nikako :roll:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 28 apr 2012, 16:11

Yebo ga Beg šta nam brani na početku tekme :lol:

yebem ti zemlju i croucha

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 28 apr 2012, 16:12

Znao sam.Sagna ograjis'o,uopste ne pokriva svoju stranu.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 apr 2012, 16:13

Al ga krauc zabi :twisted:
daj prekoret neki hljeba ti :lol:

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 28 apr 2012, 16:17

Kakva asistencija Rose :shock:

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 28 apr 2012, 16:23

Gervinho sine dragi profula loptu a čist go bi bio. Nevjerovatno koliko je pao nakon AKN :?

Bandera go dao. Kud Marouanea nismo pustili na posudbu, ovaj ko i zna go da zabije xd

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 28 apr 2012, 17:43

Koliko ali koliko glup moraš da budeš da ubacuješ Santosa ispred Oxladea, to moj um ne može da shvati.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 28 apr 2012, 18:27

pao tempo u drugom dijelu drastično. Ramsey nije bio loš, ni gervinho, imo je prodora solidnih, al eto završnica je falila.
no dobro newcastle izgubio i nama je posao da dobijemo ove 2 preostale utakmice i amin.
Vođa zna.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 28 apr 2012, 19:14

Nama je posao da dobijemo Norwich samo i to je to 3 smo. Newcastle nece 100 % pobjediti Chelsea tako da. Danas uopste nismo lose igrali, al nismo imali srece i nismo stvorili bas nesto puno prilika. Bilo je tu materijala za 3-1 al eto hajd nije ni ovo loše :mrgreen:

Newcastle ima do kraja drama tezak raspored - Chelsea i Everton u gostima, i Man.City na svom docekuju. Ja mislim da nijednu tekmu nece dobiti al haj vidjecemo. Ja im dajem 3 boda iz ove 3 utakmice. To je 65 na kraju.

Ja se više pribojavam Tottenhama, ako pobjede sutra imat ce isto bodova kao i Newcastle i utakmicu manje od nas.A imaju relativno lagan raspored do kraja - Fulham na svom docekuju , i u gostima protiv Boltona i A.Vile.
Ukoliko sutra uzmu mislim da ce oni biti ispred Newcastle na kraju sezone. Ja im dajem sansu za 8 bodova iz 4 tekme, i to je 67 na kraju.

Chelsea u najgoroj poziciji od svih ali ima šanse za 4, za 3 su samo teoretske. Igraju sutra sa QPR-om, moglo bi biti tvrdo al vidjet cemo. Ako sutra dobiju, imat ce 61 bod, i tekmu manje od nas. Do kraja igraju vs. Newcastle-a i Blackburna na svom, i gostima protiv Liverpoola. Lično mislim da nece biti 4 i da nece osvojiti LP al eto vidjet cemo. Iz ove 4 tekme mislim da ce uzeti 8 bodova i to je 66 bodova na kraju.

Mi ako uzmemo 4 boda do kraja imat cemo 70 znaci najvise od svih ostalih ekipa, tako da mislim da pobjeda protiv Norwicha, i eventualni remi Chelsea i Newcastle-a, i eto moguci kiks Tottenhama, nama daje tu 3 poziciju 100 %

Najbolji scenario je da mi zavrsimo 3, Tottenham 4 a da Chelsea osvoji LP i da Tottenham ide u Evropa ligu :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 28 apr 2012, 19:58

Sto se tice danasnje tekme mislim da smo solidno odigrali drago mi je zbog Robina sto je konacno zabio,a ide i nam na ruku poraz svraka jest da sam okino na kladionici ali to je manje vazno,Sagna u zadnje vrijeme ispod svog prosjeka ali bice on dobar,Gibbs je bio solidan,Imam osjecaj da kod onog gola Crucha da nam je Mertesacker falio jer on bi to pokupio sigurno a i on je bas igrac za ovakvih ekipa koje preferiraju golove iz prekida,Gibbs je bio solidan,Rosicky odlican,mada mi se cini da je Song nekako pao u formi ali vidjecemo jos u narednim tekmama,ostatak je bio solidan i mislim da je danas 3 pozicija osigurana :D :mrgreen:
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 28 apr 2012, 20:44

Danas smo odigrali dobro, ali nismo uspjeli donijeti sva 3 boda sa Britania stadiona. Domacini su na golu imali raspolozenog Begovica, koji ih je danas zaista spasio poraza. Nasi momci su odigrali dobru utakmicu, mada su na momente djelovali dosta izgubljeno. Posebno se to odnosi na Benayouna, Sagnu i Gervinha, a ovaj posljednji nikako da udje u pravu formu. Takodjer se pitam zasto Ox danas nije dobio sansu, jer je sigurno da je mogao napraviti vise od Santosa. Ovaj remi nece ostaviti neke posljedice jer je i Newcastle danas porazen, a do kraja imaju puno tezi raspored od nas. Mislim da smo 3. mjesto obezbjedili i da ce se tesko desiti da zavrsimo na poziciji iza.

Danas prije tekme gledao sam Salke-Herta na ES-u i komentatori govore da smo dogovorili prelazak Podolskog, a da ce najvjerovatnije njegovim stopama krenuti i Huntelaar, jer ce RvP preci u City. Nekako ne vjerujem da ce nas i Robin izdati i otici "osvajati titule" sa Seicima.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 28 apr 2012, 20:54

Walcott upitan za euro..... :o
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 28 apr 2012, 21:16

Jednostavno smo dobili nako 4 godine pravog Mozarta, Rosicky je prut i masnica jednostavno je pokazao da su povrede proklete utjecale na njegovu igru, Ramseya moram pohvaliti iako nisam ljubitelj njegove igre ali danas je odradio solidan posao. Tamam kad sam pomislio da je Wenger pokazao da ima muda ubacivanjem drugog napadaca Chamacka, a onda me demantovao ubacivsi umjesto ox defanzivnog santosa. Ipak sve u svemu dobro je mada smo zasluzili 3 boda da nije onaj kilavi Begovic onako dobro branio i jos da kazem jel neko primjetio da sagna ima odlican centarsut :?:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 28 apr 2012, 21:46

Previse fali!

slika

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 apr 2012, 22:54

Jednostavno, loše. Mora ovo puno bolje. Trebaju nam pojačanja na svim djelovima, na svim... :roll:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 28 apr 2012, 23:30

Eh,nisam odavno ništa pisao pa et red je da i ja prozborim koju :D

Ne mogu biti zadovoljan,Stoke je bio loš danas,bezopasan prije svega ali i takav nam je uspio postiči gol i otkinuti dva boda koja mogu a i ne moraju značiti na kraju sezone..

Istina,gledao sam samo prvo poluvrijeme a vidim po statistici da u drugom nismo mnogo toga napravili..Mocart je igrač poluvremena :lol: trčao,razigravao,i naštimao RVP-u dva zicera,nažalost ovaj je samo onaj drugi iskoristio..

Može i mora ovo bolje,pojačanja su neophodna ako se želimo u opšte smatrati konkurentnim za titulu naredne sezone,sa trenutnim igračkim kadrom 3.pozicija je plafon..
Čitam,stakleni Diaby se opet povrijedio,vjerovao sam u njega ali ovo više nema smisla,plačati igrača koji nije u stanju odigrati dvije utakmice u kontinuitetu je lukszuz koji sebi ne možemo priuštiti,prodaj Wngeru(pošto,po'to)..
Zahuktalo se i ovo s Mvillom,navodno je Arsenal spreman izdvojiti 22 mil.eura za njega,da li je to puno ? ne znam,vrijeme bi pokazalo.

Uvjek s Arsenalom te transfer špekulacije a po običaju se razočaramo,mislim da ove godine to neče biti slučaj i da je Wenger napokon svjestan da mora uložiti neku veču paru..Podolski je siguran,Mvilla i Vertonghen prema medijima dosta blizu,spominju se Hernanes,Suarez, i naravno tu je još uvjek priča o Hazardu,ostaje da čekamo i nadamo se barem trojici od ovih nabrojanih..

Protiv Norvicha pobjeda je pod moranjem,ovo može biti neugodna utakmica al i ne mora..Gosti nemaju imperativa i vjerovatno se neče pretjerano braniti,pokušače se nadigraviti kao i u utakmici sa Totenhemom,gdje su ostavili dosta dobar utisak,ma da Totenhem u trenutnoj formi i nije neko mjerilo,.Kvalitetniji smo tim i mislim da pobjeda nebi trebala doci u pitanje,barem se nadam :mrgreen:

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 28 apr 2012, 23:39

pa ukoliko bi prodali diabya definitivno bi mvilla bi pozeljan, a vjerujem i da bi se nametnuo nakon određenog vremena

doduse 22M je poprilicno mnogo

ali da se ja pitam doveo bih ga :D

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 29 apr 2012, 00:02

Song,RvP,Sagna...su igrači koji igraju sve utakmice ...sagna nakon ozlijede nije ni jednu pauziro a ovi od početka sezone su glavni i umor je taj koji diktira njihov trenutan pad forme..

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.