FK Slavija
- BolanBolan
- Kontakt:
Re: FK Slavija
Dobri dresovi... 

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- alan_kardec
- Kontakt:
ej ljudi ajde se vi prvo dogovorite kome se to šteli da ispadne iz lige, slobodi ili travniku, usaglasite priče, pa ćemo onda diskutovati.
da vas podsjetim, 7 kola je do kraja.
da vas podsjetim, 7 kola je do kraja.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
svaka čast Slaviji na ovoj pobjedi i sada ste i definitivno uhvatili priključak za opstanak. Kozara je definitivno ispala. dakle 7 kola je do kraja i u igri je 21 bod i sve je moguče a realno je da ostanete u ligi.
nema ga koji ce me ubijediti da u prijedoru nije bila stela, eto NEMA ga, sta se to desilo preko noci pa ste poceli i pobjedjivati u gostima a zimus 4 gola dali i O bodova ma daaaaaj, sebe ne mozete uvjeriti a pogotovo koga drugog
oggi piu' che mai AC Milan 1899
FK Sloboda 1919
FK Sloboda 1919
Poznavanje igrackog i trenerskog kadra Slavije u odnosu na proslu polusezonu i ovu ti je izuzetna misterija koliko mogu da primetim.BatvasTZ je napisao/la:nema ga koji ce me ubijediti da u prijedoru nije bila stela, eto NEMA ga, sta se to desilo preko noci pa ste poceli i pobjedjivati u gostima a zimus 4 gola dali i O bodova ma daaaaaj, sebe ne mozete uvjeriti a pogotovo koga drugog

Prvo dosla je nova uprava.Ja sam to i rekao ako se neko seca,da ako neko moze da stabilizuje Slaviju to je ova garnitura.Jeste to grupa koja je u politickim vodama,jesto to grupa koja ce verovatno i sebi nesta uzeti,ali i grupa koja ce zasigurno i koliko toliko stabilizovati poljuljane finansije ovoga kluba.
Klub je izmenio upotpunosti sastav,sto je najznacajnije dosao je odlicni Capljic za trenera koji je prosle sezone uveo Radnicki iz Kragujevca u JSL ali zbog posedovanja licence nije mogao na klupu u JSL.
Dalje otislo je par igraca koji nista nisu doneli ala Mazzoli,Pilica,Raca,Nikolic,Radonja,Branko i Nemanja Seslija zatim Vukelja,Stojanovic...
A dosli su igraci koji su doprineli poboljsanju igre Krmar,Osman,Aleksic,Karamatic,Beslija,tu su Kovacevic,Pavlovic,Vujanic,Peljto,Vidic od kojih se tek ocekuje da pokazu zasto su dosli,te povratnici Popovic i Benovic.Jos kada se tome pridodaju konacno odlicni Dujkovic koji bar malo podseca na stare dane kada je bio jedan od najboljih golmana lige.Zatim Rasevica koji igra kao preporodjen,te sasvim pristojne Todorovica i Papaza dobijamo da je ova ekipa totalno,ali totalno razlicita od one iz jesenjeg dela sampionata.Ali nekima je lakse baviti se teorijama zavere i matematickim slikama nego kvalitetom ili barem pokusajem kvaliteta.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma kralju mi nikoga ni ne pokusavamo da uvjerimo da sad igra totalno druga ekipa Slavije!!! Dovoljno je samo da vidis imena igraca pa ce ti biti jasno a sto se tice tvog kluba oni nisu mogli ni onakvu Slaviju realno losu i bezidejnu da dobiju nego je im pomagao sudija Dominkovic ali nebitno nego vidimo se mi u zadnjem kolu pa cemo onda da diskutujemo o kvaliteti obje ekipe!!!!!!!!!!BatvasTZ je napisao/la:nema ga koji ce me ubijediti da u prijedoru nije bila stela, eto NEMA ga, sta se to desilo preko noci pa ste poceli i pobjedjivati u gostima a zimus 4 gola dali i O bodova ma daaaaaj, sebe ne mozete uvjeriti a pogotovo koga drugog
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- alan_kardec
- Kontakt:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Zna li se kakvo je zdravstveno stanje u ekipi i ima li ko da cisti kartone????Mislim da se Aleksic vraca a neznam dali je neko zaradio koju opomenu u Prijedoru!!!!Ljudi izcimajmo sto veci broj raje da dodje u nedelju na tekmu da pomognemo momcima da ostvare veoma vaznu pobjedu!!!!!
- vidovitadjemila
E pa prijetelji dolazi vam mozda i najludja ekipa u ligi.Ona koju slabo vole.I ona koja nema sta da izgubi.A ako ne izgubi dobija sve.Vi ako ne pobjedite sve cete prokockati sto ste KRVAVO zaradili.Nismo ni nesto optereceni kartonima i eto nes opusteno, da se zezamo...
I odmah da vam kazemo.Parkiracemo autobus na gol. I sve je do vas nista nije do nas .Mi smo se vec predali
...Samo slucajno dolazimo tek da dodjemo... 
I odmah da vam kazemo.Parkiracemo autobus na gol. I sve je do vas nista nije do nas .Mi smo se vec predali

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
-
- Kontakt:
Realno gledajuci ,,,hajd da mi uzmemo pare od namješteni meceva u Premijer ligi,,,,
LiveBosniaLiveHerzegovina
Kakve veze to ima jesu li iste ekipe bile ili ne ? Vi ste zasluzili iz istog razloga kao i oni. Pogledaj tabelu, osvojili ste vise bodova nego Sloboda ove polusezone, ali uprkos tome opet ste losije rangirani.ultra_slavija je napisao/la:" " & је ? у ' $ " & " $ " " ?Buu je napisao/la:I vi ste zreli za drugu ligu.ultra_slavija je napisao/la:$ ? % "По ' $ ' $ - " " ? прве $ ?, & сте по " ?
opet 4 gola ste primili, nista iz prvog susreta niste nauciliА " " $ ? % ' " ? за $ ? " ' ? све $ ? ове ?, ? ' $ ? у 95 " " је ? " ? ", ? ' $ сарајево ? ? " $ % " " ? је у ", ? ' све $...& не % " $ сутра у ? " $ & је ? " ове ' оне % је ? у ' $...
NO PYRO NO PARTY
Momci,sutra gazite one ovčare,preskačete ih na tabeli i lagano ka luci spasa.Eto i Leotar je danas uzeo bodove u Zenici,Sloboda izduvala,sve vam ide na ruku...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- vidovitadjemila
SHAKA ZULU sto to nisi na tekmi...VAM je napisao/la:Momci,sutra gazite one ovčare,preskačete ih na tabeli i lagano ka luci spasa.Eto i Leotar je danas uzeo bodove u Zenici,Sloboda izduvala,sve vam ide na ruku...

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
prati zvezdu kucividovitadjemila je napisao/la:SHAKA ZULU sto to nisi na tekmi...VAM je napisao/la:Momci,sutra gazite one ovčare,preskačete ih na tabeli i lagano ka luci spasa.Eto i Leotar je danas uzeo bodove u Zenici,Sloboda izduvala,sve vam ide na ruku...

Slavija ostaje u ligi a Sloboda ispada. to je za mene haman pa gotova stvar
- alan_kardec
- Kontakt:
slavija igra 4 tekme kući i tri u gostima. kod kuće sa travnikom, zvijezdom, olimpikom i slobodom, a u gostima sa zrinjskim, borcem i željom. na gostovanjima teško da će se izvući koji bod, a kod kuće devet bodova garantuje opstanak, a možda i 6. 
edit: sad baš gledam, sloboda ima lakši raspored nego slavija ali su u očajnoj formi, a uz to u zadnjem kolu dolaze u Lukavicu.

edit: sad baš gledam, sloboda ima lakši raspored nego slavija ali su u očajnoj formi, a uz to u zadnjem kolu dolaze u Lukavicu.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
nema teorije da slavija sa 6 bodova ostane u ligi tesko i sa 9.. a kamoli sa 6 nidje veze
- alan_kardec
- Kontakt:
ako sloboda nastavi sa ovom katastrofa igrom, vrlo realna opcija je da je donoljno 9 bodova. da podsjetim još jednom, sloboda u zadnjem kolu dolazi u lukavicu.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma kao sto Čapljić kaze jednu po jednu tekmu i da mora da se igra sa fanaticnom agresivom jedino tako moze se ostvariti pozitivan rezultat!!!!Realno imamo te 4 tekme kuci ako ih nedobijemo onda i nezasluzujemo da budemo u drustvu najboljih.Ja licno se najvise pribojavam ovog Travnika oni uvjek ovde dobro odigraju kad njih danas dobijemo sve ce biti lakse!!!Ocekujem danas dobru posjetu na stadionu i naravno pobjedu Sokolova!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.