Sa koje si ti planete--raja zna ko je GOSPODIN NIJAZ VELIČANSTVENI I POŠTENI a vi i dalje lupajte gluposti a taj isti NIJAZ GRACIC vam je davao predloge kako da se izvučete iz problema i nije imao nikakve loše namere samo malo živi ISPRED VAS ali vi ne kontate ,,,,,,,,,,,,,pola EVROPE ga poštuje u svijetu biznisa i želi suradnju sa tim istim gospodinom Gracicem a vi sve crno i prljavo---Halo,samo malo vam treba da ukapirate DA NIJE LIJEPO govoriti,pisati NEISTINE ,,,,,,,,,,Laka vam noć jaraniEngland je napisao/la:Tebi pošteni možda sa ženom spava i plaća i povraća..monopolista , fujpabizo je napisao/la:Šta ovajŠta ovaj g.Rizvanovic govori-----Koji dug je napravio g.GRACIĆ -hajde bolan da vidimo te neistine ,,,,g.GRACIĆ je imao dobre namere da od FK SARAJEVA napravi INSTITUCIJU-kako ga niste shvatili e to je vaš problem i onda ste udarili na poštenog covjeka bez razloga a NIČIM IZAZVANI,,,,,,,,
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad sam malo potražio, istekli su linkovi za downloadGunnerS je napisao/la:Možel' se negdje naći ?!dzenan01 je napisao/la: Statut ti je prijatelju već davno objavljen na internetu , prije one odgođene skupštine. Također, nadam se da će ga usvojiti, iako iskreno sumnjam.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sarajlijc@ je napisao/la:
JEDAN JE OD NAS!
RESPECT
SVAKE DRUGE SUBOTE
SE RANO BUDIM JA !
MOJA RAJA VEC ME CEKA ISPOD PROZORA !
STARA PITA S KIM TO DANAS IGRA SARAJEVO NI ZBOG KOG SE NE BI TAKO RANO BUDIO !!!
ISTINA ZA VEDRANA PRAVDA ZA HORDE ZLA !!!!
SE RANO BUDIM JA !
MOJA RAJA VEC ME CEKA ISPOD PROZORA !
STARA PITA S KIM TO DANAS IGRA SARAJEVO NI ZBOG KOG SE NE BI TAKO RANO BUDIO !!!
ISTINA ZA VEDRANA PRAVDA ZA HORDE ZLA !!!!
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- MirzaGunner
- Kontakt:
Koliko se krecu karte:Sjever,Istok,Zapad ako moze neko da mi kaze za vecerasnju tekmu?Hvala! 
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
- Evolution87
- Kontakt:
Karte su: Sjever 5 KM, Istok i Zapad 7 KM.MirzaGunner je napisao/la:Koliko se krecu karte:Sjever,Istok,Zapad ako moze neko da mi kaze za vecerasnju tekmu?Hvala!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MirzaGunner
- Kontakt:
Hvala druze.Evolution87 je napisao/la:Karte su: Sjever 5 KM, Istok i Zapad 7 KM.MirzaGunner je napisao/la:Koliko se krecu karte:Sjever,Istok,Zapad ako moze neko da mi kaze za vecerasnju tekmu?Hvala!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
3:0 jos Borac gubi u BL 2:0. Odlicno 

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
gollum je napisao/la:
Samo Tatomirović potpisao sponzorski ugovor...
- MirzaGunner
- Kontakt:
Cestitke nasim momcima na pobjedi, moglo je biti i vise razlike za nas ali u sustini je dobro.
Sad na Pirotu po bodove aBd.!
Sad na Pirotu po bodove aBd.!
- Evolution87
- Kontakt:
evo sad sa tekme 
Prvo poluvrijeme dosta dobro. Dali smo 3 gola i stvarali sanse i tako rijesili pitanje pobjednika. Haskic imao dosta sansi iskoristio jednu al' sve u sve korisniji je od krpica. Drugo poluvrijeme nista posebno i primimo gol iz slobodnjaka. Sad idemo na pirotu po tri bobe aBd
Prvo poluvrijeme dosta dobro. Dali smo 3 gola i stvarali sanse i tako rijesili pitanje pobjednika. Haskic imao dosta sansi iskoristio jednu al' sve u sve korisniji je od krpica. Drugo poluvrijeme nista posebno i primimo gol iz slobodnjaka. Sad idemo na pirotu po tri bobe aBd
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Jel odskace dosta od ostali ?
nisam imao priliku jos da ga gledam :/
-
samosarajvo
- Kontakt:
Na dosadasnjim tekmama je sponzor bio na dresovima svih igraca. Moguce da je neka nova garnitura ili nesto...http://www.fksinfo.com/galerija/details ... 5e7245487e" onclick="window.open(this.href);return false;gollum je napisao/la:
Na ovoj slici se vidi sponzor na Sesarovom i Haskicevom dresu a ovdje ga nema.Vjerovatno je to da imaju vise komada dresova jedne boje...ne znam sta bi drugo moglo biti
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nama treba neki spic omaleni koji ce igrati u paru sa Haskicem, Matko je slab totalno. Vezni red puno punoooooo bolji sa Husejinovicem nego sa mrtvim Vucinom. Uz 4-5 pojacanja mozemo daleko u evropi dogurati 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
travnicanin
- Kontakt:
Stiže Halilović iz Zvijezde, biće to sjajna trojka Halilović-Husejinović-SuljićSarajlijc@ je napisao/la:Nama treba neki spic omaleni koji ce igrati u paru sa Haskicem, Matko je slab totalno. Vezni red puno punoooooo bolji sa Husejinovicem nego sa mrtvim Vucinom. Uz 4-5 pojacanja mozemo daleko u evropi dogurati
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Daj boze. Nego kakvo vam je stanje sa ozljedama,kartonima... ? Mozemo li vas dobiti na piroti ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
-
travnicanin
- Kontakt:
vidjeti ćemo nakon utakmice sa Slavijom, poznavajući Jovića i bruku navijača Sarajeva u Travniku možete ali opet, navijate da uzmemo Slaviju sutra i eto vam bodovi, mada ovu Kozaru i Slobodu niko ne spasi, a za Halilovića zapamti, jedino ako ne ode vaniSarajlijc@ je napisao/la:Daj boze. Nego kakvo vam je stanje sa ozljedama,kartonima... ? Mozemo li vas dobiti na piroti ?
[youtube][/youtube]
Odavno, ja ne pamtim kad su tri ljepša gola postignut na Koševu, pa vala i u PLBiH. Rijetkost je vijdeti 3 slična gola, iz ovih udaljenosti.
Utakmica, pa igrali smo nekih 40 minuta, eto prvo poluvrijeme. Drugo katastrofa. Dal' su se čuvali za OlimiC ili je neki dugi problem. Ne znam. Huseinović iznenađenje, kad skine kile i dovede uđe u takmičarsku formu biće zvjer. Nadam se mu se opet u po frke ne prestane igrati fudbal i da ostane još jednu godinu. Suljić matletirao po običaju bekove i odbrambene igrače protivnika, ali ima potez viška često, i sebičan. Haskić, zabio gol,, definitivno opasnije i brže izgledamo u napadu ali realizacija danas katastrofa. Dva zicera kakva je fulio
. Sesar borben kao uvijek, trči ko drogiran.... Ostali, odbrana nije ni imala nekog posla, no vidi se da je dvojac Torlak-Dilaver mnogo sigurniji. Veli i Tamorivoić, ok, ništa spekakularno ali ok.
Ali igrali smo protiv Rudara, pravi ispit će biti OlmpiC.
Kiks Borca svakako drobrošao
Odavno, ja ne pamtim kad su tri ljepša gola postignut na Koševu, pa vala i u PLBiH. Rijetkost je vijdeti 3 slična gola, iz ovih udaljenosti.
Utakmica, pa igrali smo nekih 40 minuta, eto prvo poluvrijeme. Drugo katastrofa. Dal' su se čuvali za OlimiC ili je neki dugi problem. Ne znam. Huseinović iznenađenje, kad skine kile i dovede uđe u takmičarsku formu biće zvjer. Nadam se mu se opet u po frke ne prestane igrati fudbal i da ostane još jednu godinu. Suljić matletirao po običaju bekove i odbrambene igrače protivnika, ali ima potez viška često, i sebičan. Haskić, zabio gol,, definitivno opasnije i brže izgledamo u napadu ali realizacija danas katastrofa. Dva zicera kakva je fulio
Ali igrali smo protiv Rudara, pravi ispit će biti OlmpiC.
Kiks Borca svakako drobrošao
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Trenutno korisnika/ca: alacious, Google Adsense [Bot], kogmagie46, misstianopenaldo, NazorUso i 51 gost.