NK Zvijezda Gradačac

nick
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la nick » 28 apr 2012, 22:39

seven je napisao/la:
admirone je napisao/la:Cestitke, ne mogu da vjerujem da je ova ekipa primila tricu od nas :D
pa igrali ste sa 14 igrača, a to je malo previše
:mrgreen: :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 apr 2012, 22:40

valja nama preziviti smanjenje lige i tek onda pricati nesto o evropi znaci to je jedno tri godine
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 28 apr 2012, 22:42

seven je napisao/la:
admirone je napisao/la:Cestitke, ne mogu da vjerujem da je ova ekipa primila tricu od nas :D
haj ne rise ja pricam samo sa normlanim, opustenim ljudima kojima komunikacija nije na nivou babuna :ugeek:
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 28 apr 2012, 22:43

admirone je napisao/la:
seven je napisao/la:
haj ne rise ja pricam samo sa normlanim, opustenim ljudima kojima komunikacija nije na nivou babuna :ugeek:
Pa mislim da nemaš sa kime ovdje pričat , jer ti je tvoj prvi post sve rekao ;)
Dragon Town

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 28 apr 2012, 22:45

admirone je napisao/la:
seven je napisao/la:
hajd onda **** odavde pošto smo mi svi majmuni i seljaci

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 28 apr 2012, 22:46

Velike cestitke na pobjedi svaka cast momci...Zelimo u srijedu novu pobjedu NEMA PUSTANJA :!: :!:

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 28 apr 2012, 22:48

seven je napisao/la:hajd onda **** odavde pošto smo mi svi majmuni i seljaci
Ja rekoh za tebe, nemoj sad generalizovati. Slabo ti tece ta evolucija mozga ...
Željezničar 1921

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 28 apr 2012, 22:51

admirone je napisao/la:
Ja rekoh za tebe, nemoj sad generalizovati. Slabo ti tece ta evolucija mozga ...
evo ovako vi volite Zvijezdu i Gradačac, ko fol dođete da čestitate, drago vam itd. a prije ste dolaizili pljuvali i vrijeđali, ismijavali navijače, ljude iz Gradačca nazivali papcima, a da ne pričam kako ste ofirno pokrali tekmu

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 28 apr 2012, 22:56

seven je napisao/la:
admirone je napisao/la:
evo ovako vi volite Zvijezdu i Gradačac, ko fol dođete da čestitate, drago vam itd. a prije ste dolaizili pljuvali i vrijeđali, ismijavali navijače, ljude iz Gradačca nazivali papcima, a da ne pričam kako ste ofirno pokrali tekmu
Opet generalizujes stvari. Iako sam nekad i rekao da je neko od vas seljak opet ne smatram da su svi ljudi iz Gradaca seljaci jer i u mom Sarajevu ima seljaka pa to ne znaci da je i citavo Sarajevo seljacko. Prihvati cestitke ko covjek nemoj potencirati na neke druge stvari a ako ih ne zelis prihvaatiti onda me bar ne citiraj i ne zapocinji nepotrebnu raspravu.
Željezničar 1921

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 28 apr 2012, 22:58

jel bio neko na odbojci kako prođoše odbojkašice?

redwhite

Post Postao/la redwhite » 28 apr 2012, 23:55

Svo ovo odavanje pocasti je licemjerno,kao i citav forum.U slucaju da Sloboda pobijedi,svi ce se sjatiti da popljuju.Ako ne tad,onda kad budemo igrali s njima.Lijepo je sad s distance gledati i kenj.ati.
Nema kulture generalno i malo postenih koji hoce realno sagledati i reci kako je bilo.
Izgleda da smo sa Borcem igrali u pravo vrijeme kad su zasiceni od svega i svacega,a nasi igraci rastereceni.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 28 apr 2012, 23:59

Svaka cast Zvijezdi na pobjedi,to mi je jedan od najdrazih timova u PL(naravno iza Rodjenih),ne zato sto imam rodbine u Gradaccu, vec sto ljudi igraju posteno(i bez ikakvih mahinacija), svugdje igraju otvoreno i bez kalkulacija a cesto bivaju i osteceni od sudija.U ovom kolu sam i prognoziro da bi mogli iznenaditi Borac i nisam pogrijesio.
Zvijezda ima moje simpatije definitivno 8-)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 29 apr 2012, 00:01

rodjak je napisao/la:Svaka cast Zvijezdi na pobjedi,to mi je jedan od najdrazih timova u PL(naravno iza Rodjenih),ne zato sto imam rodbine u Gradaccu, vec sto ljudi igraju posteno(i bez ikakvih mahinacija), svugdje igraju otvoreno i bez kalkulacija a cesto bivaju i osteceni od sudija.U ovom kolu sam i prognoziro da bi mogli iznenaditi Borac i nisam pogrijesio.
Zvijezda ima moje simpatije definitivno 8-)
hvala hvala :)
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 29 apr 2012, 00:10

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvijezda ... luci/79525" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakav je ovo clanak,ima li pismenih izvjestaca,po ovome Borac bio bolji cijelo vrijeme i Zvijezda zasluzeno pobijedila,u p m,ovo nema nigdje :D :D :D :D

sfpborac
Kontakt:

Post Postao/la sfpborac » 29 apr 2012, 00:13

Posto su se na temu FK Borac natovarili razni dusebriznici, iskoristicu priliku da vam cestitam ovdje na vasoj temi. Svak cast vasim igracima! Dosli ste, odigrali posteno i muski i sasvim zasluzeno slavili. Odavno u Banjaluci nije bila ekipa koja je odigrala disciplinovano kao vi. Svaka cast. Vidi se da su igraci dovodjeni planski i da ekipa, iako cini mi se nekompletna, ima i glavu i rep. Jasno je svima da se u Banjaluci moze igrati. Sudija Srbin iz Trebinja nije pravio nikakvu razliku. Jasno je da se iz Banjaluke bodovi mogu odnijeti postenom i muskom borbom. Kad stoka dodje u nas grad i tu nas krade, jbg onda reagujemo kako smo reagovali.
Jos jednom, svaka cast. U razgovoru sa vasim igracima i sekretarom nakon utakmice, saznali smo koliko su vam placeni igraci. Kad se ta primanja uporede sa primanjima Borcevih igraca, ova vasa pobjeda dobija jos vise na znacaju.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 29 apr 2012, 00:16

Dzin je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvijezda ... luci/79525
Kakav je ovo clanak,ima li pismenih izvjestaca,po ovome Borac bio bolji cijelo vrijeme i Zvijezda zasluzeno pobijedila,u p m,ovo nema nigdje :D :D :D :D
:lol: :lol: :lol:
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 29 apr 2012, 00:19

Eto sada dragi navijaci, neka nasi
puste Slobodu ili nek nam ukradu,kao i prosle godine,Fukare ce doci za1,maj da se napiju na racun nasih sugradana i odnesu mozda bodove, ako izgube pocastite ih i jos ce vas napasti i izvrjedati :D :mrgreen:

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 29 apr 2012, 00:37

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvijezda ... luci/79525" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportlive.ba/index.php?option=co ... &Itemid=56" onclick="window.open(this.href);return false;
Dvije razlicite price,DOKLE :mrgreen:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 apr 2012, 00:42

Hvala vam ! Jos 3 boda u Gradaccu da vam uzmemo bicemo vam do neba zahvalni :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 29 apr 2012, 00:52

Dzin je napisao/la:Eto sada dragi navijaci, neka nasi
puste Slobodu ili nek nam ukradu,kao i prosle godine,Fukare ce doci za1,maj da se napiju na racun nasih sugradana i odnesu mozda bodove, ako izgube pocastite ih i jos ce vas napasti i izvrjedati :D :mrgreen:
Sarkazam ? :?
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 6 gostiju.