NHL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SheldonCooper
- Kontakt:
Re: NHL 2011/2012
Odlična utakmica za sad, Rangersi pritišću, imali su par prilika za gol ali su i Senatorsi zaprijetili. Prust se bori kao lav
Ovaj klinac Kreider veoma dobar ako nastavi ovako bit će igračina
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
U zadnje 3-4 minute Senatorsi napravili pritisak, sve je počelo onom PP situacijom, a onda su dobili na momentumu i dobro smo prošli bez primljenog gola. S druge strane Gaborik je imao nekoliko odličnih situacija, ali Anderson ponovo pokazuje da ćemo večeras teško ubaciti koji puck iza njegovih leđa. Jako se puno klizalo, pogotovo u prvih 10 minuta perioda, zadivljujući tempo. Mi igramo physical kao i obično, oni su na to pristali, vidjećemo da li će izdržati.SheldonCooper je napisao/la:Odlična utakmica za sad, Rangersi pritišću, imali su par prilika za gol ali su i Senatorsi zaprijetili. Prust se bori kao lavOvaj klinac Kreider veoma dobar ako nastavi ovako bit će igračina
- SheldonCooper
- Kontakt:
Callahan ukrao pak do Stepana i onda fantastična asistencija za Staala i mat
1:0
PS: 2:0 Dubinsky
gol veoma sličan prvom. Dosta riskantni potezi NY ali su se isplatili.
Rangersi napravili prvi korak ka drugoj rundi
PS: 2:0 Dubinsky
Rangersi napravili prvi korak ka drugoj rundi
Zadnja izmjena: SheldonCooper, dana/u 27 apr 2012, 02:26, ukupno mijenjano 1 put.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Veliki gol za nas, iskoristili smo jednu od rijetkih grešaka, stvorili višak i Staal je pokodio u praktično prazan gol, jer Anderson nije stigao pokriti. Ovaj gol je blago, ne smijemo sad raditi neke gluposti, Kraider je zaista odličan, ali maloprije je pao na centru što je dovelo Senatorse u veliku šansu, srećom Hank je odbranio Spezzin djelomično izblokirani šut. Čist penalty nad Richardsom nije sviran, nadam se da se takve stvari više neće dešavati.SheldonCooper je napisao/la:Callahan ukrao pak do Stepana i onda fantastična asistencija za Staala i mat![]()
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Nakon još jedne greške Senatorsa došli smo do drugog gola (Girardi), ali onda šta. Del Zotto bez ikakve potrebe pravi cross-checking i ostavlja nas short handed na dvije minute, što koristi Alfredsson i sjajnim golom iskosa sa plave linije smanjuje na 2:1. Del Zotto je inače u prvom periodu u dva navrata fanirao puck i tako nas doveo u tešku situaciju, ali tad smo se odbranili. U zadnje vrijeme radi gluposti i nije ni sjena onog igrača iz prvih par mjeseci ove sezone.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Ono što se nije desilo u prvom periodu desi se u drugom. Bezveze isključenje u posljednjoj trećini drugog perioda, PP gol i dominacija Senatorsa uz kontre Rangersa.
Odlična utakmica uz dosta prilika,tri gola i vodstvo Rangersa
Kraj drugog perioda 2:1 za New York i ulazak u zadnju sa PP (36s).
EDIT: Zamalo da NY primi gol iz PP, tako su ga loše odigrali
Senatorsi stisli, Rangersi imaju problem sa iznošenjem paka iz svoje trećine,pogotovo kad je kod Gaborika
Još 9 minuta do kraja ,jednom kontrom bi se sve moglo riješiti
Odlična utakmica uz dosta prilika,tri gola i vodstvo Rangersa
Kraj drugog perioda 2:1 za New York i ulazak u zadnju sa PP (36s).
EDIT: Zamalo da NY primi gol iz PP, tako su ga loše odigrali
Još 9 minuta do kraja ,jednom kontrom bi se sve moglo riješiti
aaaaaa opsada gola... izdržite RANGERSIII !!!
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- SheldonCooper
- Kontakt:
Druga runda je tu
Pobjeda od 2:1 jako teško ostvarena. Senatorsi su bili *eben protivnik. Slijedi Capitolsi i poravnanje računa 
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRANGERS BABY!!!
Jesu nas bili stisli zadnjih 10 minuta, ali to je i očekivano, mi uglavnom igramo tako kad smo u vodstvu jer imamo sjajne blokere i kralja Hanka, tako da ništa nije moglo ući. Sad slijede Capitalsi, dobili su nas u utakmici koja nam je značila Presidents' Trophy, dobili su naš prošle sezone na startu PO-a i ima sad da im vratimo milo za drago, Ovechkin i družina će da dobiju pravu lekciju iz hockeya.
Jesu nas bili stisli zadnjih 10 minuta, ali to je i očekivano, mi uglavnom igramo tako kad smo u vodstvu jer imamo sjajne blokere i kralja Hanka, tako da ništa nije moglo ući. Sad slijede Capitalsi, dobili su nas u utakmici koja nam je značila Presidents' Trophy, dobili su naš prošle sezone na startu PO-a i ima sad da im vratimo milo za drago, Ovechkin i družina će da dobiju pravu lekciju iz hockeya.
Zadnja izmjena: NedozvoljenaPozicija, dana/u 27 apr 2012, 03:45, ukupno mijenjano 1 put.
srce mi je preskakalo zadnjih 5 minuta, ali Lundqvist zaključo vrata...
ćao ćao Seratorsi... iduća postaja Capitolsi.... njih me je trenutno strah više nego ijednog tima...
ali prolazimo i to nekako
...
ćao ćao Seratorsi... iduća postaja Capitolsi.... njih me je trenutno strah više nego ijednog tima...
ali prolazimo i to nekako
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Ima dosta navijača Rangersa, očekujem dosta dobru seriju ali mislim da Capsi prolaze osokoljeni prolazom protiv prvaka
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Počinje...
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Pošto gledam košarku ne pratim tijek dvoboja, samo sam vidio statistiku, dosta tvrda utakmica s malo udaraca po golu, vidim da su Capitalsi izjednačili 4sec do kraja 2/3NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Počinje...
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ma ja od te košarke skroz malo uhvatim, ipak ovo gledam pozorno. Dosta izjednačena utakmica, physical kao i obično kad mi igramo. Šteta što smo jeftino primili gol, imali smo pritisak pred sam kraj perioda, ali onda kontra i gol u najgorem mogućem momentu. Inače odličnu utakmicu zasad kvare mutavi komentatori NBC-a i čoban Pierre McGuire, tačno mi se preokrene želudac kad moram gledati bilo šta na ovoj AntiRangers i ProCrosby poluteleviziji.SirAlexFerguson je napisao/la:Pošto gledam košarku ne pratim tijek dvoboja, samo sam vidio statistiku, dosta tvrda utakmica s malo udaraca po golu, vidim da su Capitalsi izjednačili 4sec do kraja 2/3NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Počinje...
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Velika pobjeda za vodstvo od 1:0 u seriji, nismo dopustili da nam se dešavaju stvari kao protiv Senatorsa, stisnuli smo u trećem periodu i dali dva gola, Kraider pokazao da je veliko pojačanje, a Richards rutinski. Mnogo se lakše diše sa 1-0 u seriji...
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi, nadam se da će se Capitalsi uspjeti srediti do utakmice broj 2 i da će izjednačiti seriju
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Mislim da su Rangersi prije svega imali puno sreće danas, bilo je par stativa Capsa, par grešaka od strane sudaca, Holtby primio 2 kilava gola, sve u svemu više sreće nego pameti za Rangerse.
YNWA!
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Dobro sreću treba zaslužiti i izazvati. Treba se okrenuti utakmici broj 2 i tu probati slavitiHOPLIT je napisao/la:Mislim da su Rangersi prije svega imali puno sreće danas, bilo je par stativa Capsa, par grešaka od strane sudaca, Holtby primio 2 kilava gola, sve u svemu više sreće nego pameti za Rangerse.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ti k'o da nikad nisi gled'o hockey u životu, pogotovo NHL hockey gdje je sve u pet deka. Dobija onaj ko ima dobru odbranu i dobrog golmana i onaj ko je prisebniji kad su šanse u pitanju. Mi ove sezone uglavnom imamo manje šuteva od protivnika, to je naša sasvim normalna igra, ali zato smo vodeća ekipa u blokiranim šutevima, imamo vrhunskog golmana, svoje prilike uglavnom iskoristimo i zato smo tu gdje jesmo.HOPLIT je napisao/la:Mislim da su Rangersi prije svega imali puno sreće danas, bilo je par stativa Capsa, par grešaka od strane sudaca, Holtby primio 2 kilava gola, sve u svemu više sreće nego pameti za Rangerse.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Nisam bio pri kompu....
Već prije sam pisao i sad to ponovit Kreider će da bude igračina ako nastavi ovakvim tempom. Utakmica lakša od onih protiv Senatorsa. Rangersi su večeras bili precizniji nego u prvoj rundi (tu su u par utakmica zakočili bili).
Gol Anisimova je prvi "od iza gola" u PO Rangersa
Slijedi u ponedeljak druga utakmica u MSG (ponovo preklapanje s Knicksima
) i ako NY ostvari i tu pobjedu (osveta je slaktka
) bit će napravljen veliki korak ka finalu istoka gdje bi bilo dobro gledat derbi protiv Devilsa
Već prije sam pisao i sad to ponovit Kreider će da bude igračina ako nastavi ovakvim tempom. Utakmica lakša od onih protiv Senatorsa. Rangersi su večeras bili precizniji nego u prvoj rundi (tu su u par utakmica zakočili bili).
Gol Anisimova je prvi "od iza gola" u PO Rangersa
Slijedi u ponedeljak druga utakmica u MSG (ponovo preklapanje s Knicksima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.