Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ma kakve rodice za vas,nisam lud pa da postanem rod sa vamabagrcavi je napisao/la:Sova druže ti si meni i legendi obećo neke rodice iz dijaspore, nemoj sad da izradiš![]()

Oj bem ti žene
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Po 3 smo popili i po 3 samersbija jos ovaj mjesao stok,lavov i vigor pa se i to moralo probatHeller je napisao/la:Denise jesil marno dva Carlsberga
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Duh Irske u Boci
Nisi ti Sarajlijce jeo Čvarke i pio rakiju u avgustu
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
LBJ MVP je napisao/la:![]()
Samo ovo pijem...merak
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Moraš još pure jestiSarajlijc@ je napisao/la:Po 3 smo popili i po 3 samersbija jos ovaj mjesao stok,lavov i vigor pa se i to moralo probatHeller je napisao/la:Denise jesil marno dva Carlsberga**** po +30 C piti u pm
@Gunners jedan heineke pa jedan jeger i tako u krug.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Carlsberg i Staropramen jedno 5x bolji od Heinekena, Heineken se prodaje zato što je brend, true story isto ko Jana
Nullius in verba
Sova ba nemoj se sad izvlačiti, eno legenda već predo za pasošbazeni je napisao/la:Ma kakve rodice za vas,nisam lud pa da postanem rod sa vamabagrcavi je napisao/la:Sova druže ti si meni i legendi obećo neke rodice iz dijaspore, nemoj sad da izradiš![]()
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
Teach us masterHeller je napisao/la:Carlsberg i Staropramen jedno 5x bolji od Heinekena, Heineken se prodaje zato što je brend, true story isto ko Jana
- Sarajlijc@
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Moraš još pure jestiSarajlijc@ je napisao/la:Po 3 smo popili i po 3 samersbija jos ovaj mjesao stok,lavov i vigor pa se i to moralo probatHeller je napisao/la:Denise jesil marno dva Carlsberga**** po +30 C piti u pm
![]()
@Gunners jedan heineke pa jedan jeger i tako u krug.
Cuj ovog levata
Ako cemo realno Carlsberg je veci brend od Hakinena
razumijem da ste razočarani,ali šta ćeš 
Dabogda u Zimbabveu završio i ne znao se vratitibagrcavi je napisao/la:Sova ba nemoj se sad izvlačiti, eno legenda već predo za pasošbazeni je napisao/la:Ma kakve rodice za vas,nisam lud pa da postanem rod sa vamabagrcavi je napisao/la:Sova druže ti si meni i legendi obećo neke rodice iz dijaspore, nemoj sad da izradiš![]()
![]()
![]()
Nije kod nas Sarajlijce, meni je Heineken bezveze dok je Carlsberg baš pivo oo mom ukusu nije mi omiljeno ali mi je drago
Nullius in verba
ma dobar je Sova, srediće on nama te rodice znam ja
denise kad vam je ovo klub promijenio ime ?

denise kad vam je ovo klub promijenio ime ?

DRUG NEBI TI PUNCA
Kad vidim ko "pije" alkohol dodje mi da se doziram mlijekom.Ono s 12 godina pije pive,a sto ne mogu supe na viljusku...
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- the scouser
- Kontakt:
Omiris'o dječko čep od Sommersbya, pa ga opilo.Henry je napisao/la:Kad vidim ko "pije" alkohol dodje mi da se doziram mlijekom.Ono s 12 godina pije pive,a sto ne mogu supe na viljusku...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- samir_tm87
- Kontakt:
kao sto obecah
legenda je ponovo sa nama!!!
umrite dusmani!!!
legenda je ponovo sa nama!!!
umrite dusmani!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
To tothe scouser je napisao/la:Omiris'o dječko čep od Sommersbya, pa ga opilo.Henry je napisao/la:Kad vidim ko "pije" alkohol dodje mi da se doziram mlijekom.Ono s 12 godina pije pive,a sto ne mogu supe na viljusku...
Nista vi neznate...
Ovo se pije, kao gospodin covjek

Najlipse zaspes posli ovoga

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Tritolone je napisao/la:Nista vi neznate...
Uspava ti stvarno s tim nas sve