FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
nemoj da ti se place to je na sa realnost............kad ti u svlacionicu ulazi ko hoce......a redari isto ko da sam na derbiju 3 kantonalne lige pa ni za agencije nemamo i mi hocemo premijer ligu
- nero.piroman
- Kontakt:
Zao mi Slobode, ali ako ovako nastavi bit ce tek treci, cetvrti tim po kvalitetu iz Tuzlanskog kantona sto je zalosno
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Rasu nas Zeljo ko saku rize, nismo imali suta na gol kako treba. Igraci pokazali kolike su picke kad na kraju nisu htjeli prici fukarama, koji su ih i pored ove sramote bodrili i zvali na kraju.
ne znam, mozda je i bolje, mozda im se neke stvari posloze, dugo vec prezivljavaju, mozda uspiju rastjerat bagru...nero.piroman je napisao/la:Zao mi Slobode, ali ako ovako nastavi bit ce tek treci, cetvrti tim po kvalitetu iz Tuzlanskog kantona sto je zalosno
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
ma bile su neke 3-4 prilike, nismo ni srece imali, onu jednu sa linije izbacise.
Fukarama svaka čast, bodrili su ekipu od prve do zadnje minute. Sloboda tanka nema kvaliteta, Željo danas rutinski odradio posao.
Svaka cast publici na aplauzima, korektno
Puno srece u borbi za opstanak ipak ste vi jedan od velikih klubova u BiH okvirima.

Puno srece u borbi za opstanak ipak ste vi jedan od velikih klubova u BiH okvirima.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- delpiero20
- Kontakt:
Sarajevske supcine, igraju za cetnike pa nam kasnije pricaju o Bosni...
Tuzla-Drzava
Tuzla-Drzava

vas ti cetnici pobjedjuju u sred tuzle a sad da vam zeljo pusta? porazom od Rudara vi ste se sami ukopali al et jedina vam je nada gosk.delpiero20 je napisao/la:Sarajevske supcine, igraju za cetnike pa nam kasnije pricaju o Bosni...
Tuzla-Drzava
-
- Kontakt:
Zvijezda ce im pustit 100%
- delpiero20
- Kontakt:
damirfile je napisao/la:vas ti cetnici pobjedjuju u sred tuzle a sad da vam zeljo pusta? porazom od Rudara vi ste se sami ukopali al et jedina vam je nada gosk.delpiero20 je napisao/la:Sarajevske supcine, igraju za cetnike pa nam kasnije pricaju o Bosni...
Tuzla-Drzava

jeste jaci, al nemojte mi vise vi o bosni majke vam...nikad vas ja bar necu pratiti vise, kad vam je draze da su u ligi ti sto su vas bombardovali 4 godine

i ostat cemo mi u ligi, dace nam komsije...a vi cete ostati vjeciti supci sto ste i uvijek i bili
idi lijeci se bolan nisi dobar nikako...delpiero20 je napisao/la:Sarajevske supcine, igraju za cetnike pa nam kasnije pricaju o Bosni...
Tuzla-Drzava
zeljo je evropski klub i prekucali su ovu sabaniju i sta treba sad da pustaju nama ili bilo kome drugome zato sto im je mozda utakmica (ne)bitna...
da je bogdom sloboda upola klub kao zeljo

-
- Kontakt:
delpiero20 je napisao/la:Sarajevske supcine, igraju za cetnike pa nam kasnije pricaju o Bosni...
Tuzla-Drzava

Koji si ti paćenik i smrad,a kada ste vi sta ucinili za Želju, puštali ste da vas svak pobjeđuje a sada bi se vadio na Želji e nema eno ti partizan pa se ližite sada s njima
po nekom mom misljenju mozda je i bolje da ispadnete ove godine, tako ce vam se mozda ti iz lopovi iz uprave povuci i jos neke stvari u red dovesti i onda lagano uci u ligu u boljem stanju ...
Kao sto je Borac uradio i Velez
Kao sto je Borac uradio i Velez
- delpiero20
- Kontakt:
Niste ni morali pustit...igrajte vi za svoje srbe koji su vas gadjali
Mi cemo ostati, nekako...
Mi cemo ostati, nekako...
Kakav glupan
Cuj mi njima da pustimo borimo se za titulu, a oni nama uzeli titulu 2 puta u medjosobnom duelu
DaBogda ispali, kreteni jedni

Cuj mi njima da pustimo borimo se za titulu, a oni nama uzeli titulu 2 puta u medjosobnom duelu

DaBogda ispali, kreteni jedni
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
što si sklonio avatar cccFkr.87 je napisao/la:Ja ja tako je mozda nam i Celik pusti

ovaj delpiero k'o da je na mrvama spavo, svašta kakve gluposti ljudima padaju na pamet

DRUG NEBI TI PUNCA
- delpiero20
- Kontakt:
To je taj sarajevski patriotizam 

Jbt ne mogu zamislit Slobodu u drugoj ligi jednostavno ne mogu !
Ako se ne izvucemo protiv Zvijezde necemo nigdje !
Ako se ne izvucemo protiv Zvijezde necemo nigdje !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!