FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Uci u finale, pored jednog Reala kojeg su svi svrstavali kao favorita i ekipu koja ce lagano proci Njemackog giganta, ali ocigledno su to mislile samo one pristalice Reala, koji su se po ko zna koji put opekli upisavsi pobjedu prije njenog zavrsetka.
Real je nadigran, to sa sigurnoscu mogu reci, a i Chelsea ce biti nadigran ili bolje receno nema te ekipe koja se moze nositi sa Bayernom na AA-i barem sto se tice tog posjeda, eventualno je Barca taj tim koji bi parirao ili pak bio u prednosti u odnosu na Bayern.
Finale je apsolutno zasluzeno. Neki ce reci bilo je srece, da bilo je ali je ista sastavni dio igre, jos ako se zna da smo primili fakticki neregularne golove, ovo finale dobija jos veci znacaj.
Nedostaju nam tri igraca iz udarne postave, ali ranu lijeci konstatacija da su i Plavci na gubitku, mozda cak i vecem nego Bayern.
Finale ce biti prava poslastica, svaki igrac mora dati maximum svoje snage, jer se jedino na taj nacin moze doci do trofeja.
Dok sam se sjetio da napomene da bi se historija mogla ponoviti, naime kada smo osvojili ligu prvaka 2001. godine, znamo da smo dvije godine prije izgubili finale. Ovaj put je situacija identicna, ali ostaje jos minimalno 90 minuta da se uvjerimo dali ce se to desiti.
Sto se tice danasnje utakmice, nadam se da ce Tymo krenuti na stoperu, da se vec pocne uigravati.
Real je nadigran, to sa sigurnoscu mogu reci, a i Chelsea ce biti nadigran ili bolje receno nema te ekipe koja se moze nositi sa Bayernom na AA-i barem sto se tice tog posjeda, eventualno je Barca taj tim koji bi parirao ili pak bio u prednosti u odnosu na Bayern.
Finale je apsolutno zasluzeno. Neki ce reci bilo je srece, da bilo je ali je ista sastavni dio igre, jos ako se zna da smo primili fakticki neregularne golove, ovo finale dobija jos veci znacaj.
Nedostaju nam tri igraca iz udarne postave, ali ranu lijeci konstatacija da su i Plavci na gubitku, mozda cak i vecem nego Bayern.
Finale ce biti prava poslastica, svaki igrac mora dati maximum svoje snage, jer se jedino na taj nacin moze doci do trofeja.
Dok sam se sjetio da napomene da bi se historija mogla ponoviti, naime kada smo osvojili ligu prvaka 2001. godine, znamo da smo dvije godine prije izgubili finale. Ovaj put je situacija identicna, ali ostaje jos minimalno 90 minuta da se uvjerimo dali ce se to desiti.
Sto se tice danasnje utakmice, nadam se da ce Tymo krenuti na stoperu, da se vec pocne uigravati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- schweinsteiger
- Kontakt:
A jesmo se okurazili nakon pobjede protiv Reala 
Kakvo raspolozenje treba bit' u Chelseau onda kad su oni izbacili Barcelonu,koja igra daleko dominantniji fudbal?
Ono,iskreno,nadigrali smo Real u obje utakmice,stvarali smo vise sansi,zasluzili smo prolaz,ali iako je Chelsea na onakav nacin prosao Barcu,ne treba ih potcjenjivat,nisu dzaba u finalu Lige prvaka i vise puta su pokazali karakter ove godine u LP.Necu spominjat njihove utakmicu u Premiershipu,jer mi trebamo najbolje znat' koliko jedna ekipa moze oscilirati u igri kad je u pitanju Liga i LP
Jedino sto nam ide u korist jeste sto Chelsea zeli osigurati LP i sledece godine i sto ce se moraju krvnicki boriti za plasman u prva 4 i morat ce igrat s najboljim igracima,ali opet i nasi igraci ce imati samo dan vise odmora pred finale,oni 12,a mi 13 dana,tako da to ne mora nista znaciti.
Njihov (ne)plasman je mac s dvije ostrice,ako se plasiraju,znacit ce da su dobili veliku bitku i raspolozenje ce biti do krova,a opet ako se ne plasiraju,ostaje im finale da iskale svoj bijes.
Kakvo raspolozenje treba bit' u Chelseau onda kad su oni izbacili Barcelonu,koja igra daleko dominantniji fudbal?
Ono,iskreno,nadigrali smo Real u obje utakmice,stvarali smo vise sansi,zasluzili smo prolaz,ali iako je Chelsea na onakav nacin prosao Barcu,ne treba ih potcjenjivat,nisu dzaba u finalu Lige prvaka i vise puta su pokazali karakter ove godine u LP.Necu spominjat njihove utakmicu u Premiershipu,jer mi trebamo najbolje znat' koliko jedna ekipa moze oscilirati u igri kad je u pitanju Liga i LP
Jedino sto nam ide u korist jeste sto Chelsea zeli osigurati LP i sledece godine i sto ce se moraju krvnicki boriti za plasman u prva 4 i morat ce igrat s najboljim igracima,ali opet i nasi igraci ce imati samo dan vise odmora pred finale,oni 12,a mi 13 dana,tako da to ne mora nista znaciti.
Njihov (ne)plasman je mac s dvije ostrice,ako se plasiraju,znacit ce da su dobili veliku bitku i raspolozenje ce biti do krova,a opet ako se ne plasiraju,ostaje im finale da iskale svoj bijes.
#miasanmia
IZGLEDA DA NAM SE PRANJA POVREDIO
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sad smo na*ebali.GAL je napisao/la:IZGLEDA DA NAM SE PRANJA POVREDIO
Postavlja se pitanje kako bez Pranjica u posljednje tri utakmice sezone?
I Stuttgart je pao danas u jednoj prosjecnoj nogometnoj predstavi u kojoj rezultat nema nikakav znacaj barem sto se tice Bayerna.
Slijedi spremanje za posljednje kolo protiv Kolna a onda dva finala u kojem se nadam da cemo barem u jednom slaviti, neka bude u onom koje se igra 19-og.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ma brate hocu da slavimo u oba 
Ne volim govoriti ništa prije meča kad igraju naši al kazem da smo jači od Chelsea sto u finalu nista ne mora znaciti .
Ako neki Čelzijevac , Realovac ili neki kladioničar neko hoče da se kladi PP -
Ako neki Čelzijevac , Realovac ili neki kladioničar neko hoče da se kladi PP -
Izgleda da ste zainteresovani za M’Vila-u iz Rennes-a, ali probelm odesteta od 30 miliona eura koji traze Francuzi. Kao moguci konkurenti Bayerna se spominju Arsenal i Manchester United. Mislim da bi momak bio odlicno rjesenje na poziciji zadnjego veznog zajedno sa Schweinsteigerom, a u Gustavu bi imali odlicnu zamjenu, a odteta ne bi bila ogromna s obzirom da ce Bayern prodati Ukrajinca i Pranjica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- el-fighter
- Kontakt:
Danas pobjeda u solidnoj utakmici protiv Svaba. Ocekivao sam da ce Heynckes odmarati sve prvotimce, ali to se ipak nije desilo. Bitno je da ekipa zadrzi pobjednicki mentalitet do dvije zadnje utakmice, kada cemo imati priliku da osvojimo i dvije titule. Stuttgart je danas bio za nijansu bolja ekipa, ali nisu uspjeli postici pogodak. Sada idemo u goste Kolnu, kome gori pod nogama i za ocekivati je da ce Jupp priliku dati rezervama, a i ja bih volio da vidim Emre Cana na djelu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma s obzirom da se toliko dugo ceka jedna titula LP-a, ja bih bio sasvim zadovoljan da uzmemo samo taj trofej, a vjerujem da je vecina Bavaraca za ovakav scenario.sonik24 je napisao/la:ma brate hocu da slavimo u oba
Otkud ti ideja da ce Timica biti prodana? Nemoj da ti Klareta natovarim na grbacu.amerosm je napisao/la:Is obzirom da ce Bayern prodati Ukrajinca i Pranjica.
@Omer, ne ceka se to toliko dugo (barem ne kako se znalo
Ali, ali
Dosad je (ako se ne varam) bilo fifti-fifti (4 dobijena i 4 izgubljena finala). Da dodamo i ovo na seckine pluseve ili one stvari sto govore za Bayern kontra Celsija.
Taman sam mislio da ce sudar protiv Kraljevica biti vrhunac napetosti i veliki ispit za moje zivce, haman da sam se prevario. Cas pomislim da cemo protiv Chelsea biti veliki favoriti, cas da ne mozemo imati neugodnijeg protivnika.
I tako stalno.
Dosta vjerujem u svoj osjecaj ili insekt
Do tada, odmaram od Plavaca.
Danas protiv silovitih Svaba.
Cuci ovaj dres Arjenu, ne moze sakriti koliko je zadovoljan.
Al´ jes´ mi krivo sto ga Vedo ne uvali ButtbuttButtu. Malo predugacak for i na kraju neuspjesan pokusaj loba.
Vom Jäger zum Gejagten
Hahahahaha cuj 30 miliona. Joj izgleda danas su svi naucili biti brezobrazni sem njemaca
Ima li iko informaciju više kako je Sranjić? Veoma me brine njegova povreda, jer je bez njega završetak sezone jednostavno nezamisliv

24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Bayern doveo jednog od natalentovanijih Njemaca u ovom trenutku Mitchella Weisera iz Kolna.Ovaj 18 godišnjak skrenuo je pažnju kroz kadetsko prvenstvo Bundeslige i Ep do 17 godina gdje je bio jedan od najboljih mladih igrača.Ja sam oduševljen ovim transferom jer pratim omladinsku Bundesligu i znam koliki je kapitalac ovaj dečko.
Primjera radi prošle godine je u kadetskoj ligi u 28 utakmica postigao 11 golova i 23 asistencije.
Primjera radi prošle godine je u kadetskoj ligi u 28 utakmica postigao 11 golova i 23 asistencije.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 28 apr 2012, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Giroud je sjajan napadač a uz to i ne košta puno 15tak mileffe_sa je napisao/la:Nerlinger sinoć u duelu Toulosea i Montpeliera posmatrao napadača Girouda, za kojeg već neko vrijeme pokazujemo interes.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Centre forward
- Kontakt:
K'o sto kazes, nije mLogo skup a posjeduje kvalitet.Lego bi k'o kec na desetSaurman je napisao/la:Giroud je sjajan napadač a uz to i ne košta puno 15tak mileffe_sa je napisao/la:Nerlinger sinoć u duelu Toulosea i Montpeliera posmatrao napadača Girouda, za kojeg već neko vrijeme pokazujemo interes.Volio bi ga vidjeti u dresu Bayerna.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Na utakmici protiv Tuluza gledan je najvjerovatnije Belhanda, a ne Giroud. Henes je prije 1-2 mjeseca ponovio da nećemo kupovati igrača sličnog Gomezu pa Girud sigurno otpada.Belhanda je nama interesantan jer se radi o odličnom playu(desetka) kojeg mi nemamo u ovom trenutku.Siguran sam da Giroud nije na našem radaru.Saurman je napisao/la:Giroud je sjajan napadač a uz to i ne košta puno 15tak mileffe_sa je napisao/la:Nerlinger sinoć u duelu Toulosea i Montpeliera posmatrao napadača Girouda, za kojeg već neko vrijeme pokazujemo interes.Volio bi ga vidjeti u dresu Bayerna.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Mnogo je brži i okretniji od Gomeza :FRANK RIBERY je napisao/la:Na utakmici protiv Tuluza gledan je najvjerovatnije Belhanda, a ne Giroud. Henes je prije 1-2 mjeseca ponovio da nećemo kupovati igrača sličnog Gomezu pa Girud sigurno otpada.Belhanda je nama interesantan jer se radi o odličnom playu(desetka) kojeg mi nemamo u ovom trenutku.Siguran sam da Giroud nije na našem radaru.Saurman je napisao/la:Giroud je sjajan napadač a uz to i ne košta puno 15tak mileffe_sa je napisao/la:Nerlinger sinoć u duelu Toulosea i Montpeliera posmatrao napadača Girouda, za kojeg već neko vrijeme pokazujemo interes.Volio bi ga vidjeti u dresu Bayerna.
[youtube][/youtube]
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nema to veze sto je brži.Radi se o igraču koji je klasični centarfor bez mogućnosti da igra krilnog napadača.Takav nam igrač u ovom trenutku ne treba.Igrači poput Ville, Doumbije, Suareza, Lavezzija bi nam dobro došli.Saurman je napisao/la:Mnogo je brži i okretniji od Gomeza :FRANK RIBERY je napisao/la:Na utakmici protiv Tuluza gledan je najvjerovatnije Belhanda, a ne Giroud. Henes je prije 1-2 mjeseca ponovio da nećemo kupovati igrača sličnog Gomezu pa Girud sigurno otpada.Belhanda je nama interesantan jer se radi o odličnom playu(desetka) kojeg mi nemamo u ovom trenutku.Siguran sam da Giroud nije na našem radaru.Saurman je napisao/la: Giroud je sjajan napadač a uz to i ne košta puno 15tak milVolio bi ga vidjeti u dresu Bayerna.
[youtube][/youtube]
- raul-zakon
- Kontakt:
Gledao sam nekoliko utakmica Montpelliera ove sezone, gledao sam i ovaj gore clip i, mislim da se ipak malo previše zaletilo sa ovim momkom (Giroud), jer po ovome što sam vidio on nije ništa bolji od našeg Vede recimo...
nisam rekao da je Vedo loš, ne napadajte me !
nisam rekao da je Vedo loš, ne napadajte me !
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- brzitesanj
- Kontakt:
Ipak mislim da Giroud nece obuci dres Bayerna i da od njegovog transfera nece biti realizovan...
A sto se tice Mitchella Weisera odlican potez uprave Bayerna...
A sto se tice Mitchella Weisera odlican potez uprave Bayerna...
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.