Samo nam postavi sliku da nije bio i to je to, nista vise.
otkud mi slika,jbt?
pa pogledaj sam na ovom videu,zaustavi,poslusaj komentatora i uvjeri se...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Samo nam postavi sliku da nije bio i to je to, nista vise.

Armageddon2012 je napisao/la:Kozara - Siroki 2 (nazalost kozara je gotova
Sloboda -Zeljo X ko kuca,najsigurniji tip kola
benfica1923 je napisao/la:Ovako ce pisati u nedjelju na sport.ba
Umor igraca zeljeznicara se osjetio u Tuzli.Znaci sloboda ce dobiti ovu utakmicu,a slabo ce tko pisati o toj utakmici,vidim da ste dosta pisali kad je rudar dao slaviji bodove proslo kolo!!!
Armageddon2012 je napisao/la:željezničar je suviše veliki klub da bi pustio žepču,pardon,slobodi bodove...
ljudi vode računa da sačuvaju obraz kluba kojeg su decenijama stvarale generacije velikih igrača,tako da od puštanja nema ništa.
Ja ne bih imao obraza ista vise pisati o Želji nakon ovakvih gluposti ...benfica1923 je napisao/la:Sloboda - Zeljo 1 Pobjeda domacina za spas,a zeljo i osim ce se vaditi kako je umor ucinio svoje....
Ma hajde, opet izvrtanje price. Prvo si ironicno spomenuo Zepce a onda napisa da je X najsigurniji tip kola. Ja sam napiao da bi moglo biti nerrjeseno ali nisam to tvrdio kao ti. A mojii i tvjoji razlozi nisu isti jer si tiasicare isao na to da ce Zeljo pustiti utakmicu.Armageddon2012 je napisao/la:zasto?![]()
pisao sam da ste se obrukali na zepcu,a danas sam prognozirao X,kao i ti?
nisam ni napisao da cete pustiti,vec sam kao i ti vjerovao da bod odgovara i jednima i drugima..
Ja nemogu vjerovat da ti sam sebe jos nisi obrisao s ovog foruma i da imas obraza jos tu pisat.Armageddon2012 je napisao/la:zasto?![]()
pisao sam da ste se obrukali na zepcu,a danas sam prognozirao X,kao i ti?
nisam ni napisao da cete pustiti,vec sam kao i ti vjerovao da bod odgovara i jednima i drugima..
Ne smijem ni pomisliti sta bi bilo da Zeljo nije odigrao kako je odigrao u Tuzli.vidovitadjemila je napisao/la:Cestitke Zelji na postenom odnosu prema prvenstvu i ovoj ligi.Svaka vam cast pokazali ste da ste veliki klub.Na ovaj nacin se to postize.A da budem iskren kada vidim sta se radi i kako se drugi ponasaju i zao mi je Slobode.
Znao sam da je Zeljo puno jaci od Slobode ali nisam da je Leotar od Celika.U Zenici neka se dobro zapitaju ko ce ih skoro tamo gledati.Mogli bi igrati svaku pred praznim stadionom.I to bez kazne.Ipak mozda i ima istine da ispada jedan iz RS a a jedan iz Federacije,jer ovo vadjenje Slavije i Leotara je brat bratu sumnjivo...
Pa sigurno je da bi bilo sigurno puno opravdane kritike.Jer se danas pokazalo da je Zeljo kako sam i tvrdio bar za klasu bolja ekipa.Ali nikoga nema da sada cestita ljudima na njihovom postenju.Spreman sam da uvjek dobre stvari pohvalim a lose uvjek treba kritikovati.Smeta mi samo sto nema sada najmanje 30 onih koji bi sigurno kritikovali ovdje da pohvali ljude ...malta071 je napisao/la:Ne smijem ni pomisliti sta bi bilo da Zeljo nije odigrao kako je odigrao u Tuzli.vidovitadjemila je napisao/la:Cestitke Zelji na postenom odnosu prema prvenstvu i ovoj ligi.Svaka vam cast pokazali ste da ste veliki klub.Na ovaj nacin se to postize.A da budem iskren kada vidim sta se radi i kako se drugi ponasaju i zao mi je Slobode.
Znao sam da je Zeljo puno jaci od Slobode ali nisam da je Leotar od Celika.U Zenici neka se dobro zapitaju ko ce ih skoro tamo gledati.Mogli bi igrati svaku pred praznim stadionom.I to bez kazne.Ipak mozda i ima istine da ispada jedan iz RS a a jedan iz Federacije,jer ovo vadjenje Slavije i Leotara je brat bratu sumnjivo...
Zeljo jeste ove godine zasluzeno i definitivno najuvjerljiviji osvajac lige ali reci da je Zrinjski nezasluzeno osvajao titule i Siroki jeste malo ljubomorno...jer sjeti se kakva su sudjenja bila u manjim mjestima koji na nogometnoj mapi nista nisu znali vec igrati 3 za 3 pa cak su i ugovore medjusobno potpisivali a veliki trener Baka je izjavio da u Vrapcicima niti Barcelona nebi mogla pobjediti ...sramite se vi svojih titula a titule Sirokog i Zrinjskog te Brotnja i Borca ostavite na miru jer je svaka zasluzena...tepsija je napisao/la:Jučer sam pisao šta mislim od dijelu forumaških manijaka i njihovom prepotentnom ponašanju,neću dalje.
Isto tako mi smeta ova osuda gotovo cijele lige na nekakvu tobože privilegiju koju navodno ima Željo.
Halo,nitko im gola ne može zabiti,halo!Ubjedljivo najjača i najdominantnija ekipa koja je ikad osvojila PL(najvjerovatnije će je osvojiti).Imaju najjači kolektiv i sa razlogom su na prvom mjestu.Najjače osude i kritike dolaze iz Širokog i BL,nažalost uglavnom po nacionalnom ključu a ni sami ne žele da priznaju da su igrački inferiorni.Kada se sjetim na koji je način Modriča osvajala titule,pa i Široki,zrinjski,Borac i Brotnjo...ovo je čista titula Želje,čista kao suza u dječjem oku.Ali ne,kriv je babo,kriva je centralizacija,majorizacija,komitet,svi su krivi.Kriv je i premijer Nikšić na kraju krajeva jer podržava Velež,jer je Veležu 'naštelio' Evropu,moš mislit![]()
Da se odmah ogradim od jeftinih,malograđanskih,seljačkih poimanja sporta i veze sa nacionalizmom...najdraži klub nakon Veleža mi je FK Leotar-Trebinje.
Ajmo bola igrat lopte
molim te potkrijepi ovo necim,u suprotnom mozes lagano ban dobititepsija je napisao/la:Jučer sam pisao šta mislim od dijelu forumaških manijaka i njihovom prepotentnom ponašanju,neću dalje.
Isto tako mi smeta ova osuda gotovo cijele lige na nekakvu tobože privilegiju koju navodno ima Željo.
Halo,nitko im gola ne može zabiti,halo!Ubjedljivo najjača i najdominantnija ekipa koja je ikad osvojila PL(najvjerovatnije će je osvojiti).Imaju najjači kolektiv i sa razlogom su na prvom mjestu.Najjače osude i kritike dolaze iz Širokog i BL,nažalost uglavnom po nacionalnom ključu a ni sami ne žele da priznaju da su igrački inferiorni.Kada se sjetim na koji je način Modriča osvajala titule,pa i Široki,zrinjski,Borac i Brotnjo...ovo je čista titula Želje,čista kao suza u dječjem oku.Ali ne,kriv je babo,kriva je centralizacija,majorizacija,komitet,svi su krivi.Kriv je i premijer Nikšić na kraju krajeva jer podržava Velež,jer je Veležu 'naštelio' Evropu,moš mislit![]()
Da se odmah ogradim od jeftinih,malograđanskih,seljačkih poimanja sporta i veze sa nacionalizmom...najdraži klub nakon Veleža mi je FK Leotar-Trebinje.
Ajmo bola igrat lopte
sto bi to bilo nacionalisticki... kad ne pripadamo ni jednoj frakciji...ŠB.TRN je napisao/la:Kad vec proziva pa da mu i odgovorimo.Pogledaj ti igrače koji su tada igrali i za Široki i Zrinjski i Brotnjo i mislim da neces razmišljati tako jadno kao sada.Po tebi samo Željine titule vrijede,da nije to malo nacionalisticki??' Inače,kad Željo osvoji i ako osvoji titulu ja cu mu prvi cestitati na tome,jer ovo sto rade je za svaku pohvalu.Jos ako osvojimo kup protiv takve ekipe,gdje ces bolje.A vama dolje u Vrapćićima da vam dođe Abramovic i Lagumdžija i Sanader ne moze vas izvuci jer niste navikli na rad.I dok je god ono cudo na prsima ja vam ne zelim da ista osvojite a kako ste krenuli i necete!!
tepsija je napisao/la:![]()
Već sam rekao,Željo mi je bitan koliko i lanjski snijeg,nemam apsolutno nikakve poveznice sa tim klubom.
Da i to riješimo.
Nemam apsolutno nikakvih dodirnih tačaka sa KP YU ali mi je zvijezda na Veležovom grbu jako draga.
Da i to riješimo.
Sa gosp. Bekicamirom mogu samo komunicirati ljudi koji su na njegovoj razini,teen generacija.
Da i to riješimo.
FK Željezničar,zasluženo prvak Republike Bosne i Hercegovine
Da i to riješimo....rješeno,amen,fajrunt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.