Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,bodi123,Puma
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Borinage vs Tienen 2 @2.5
Legia - Jagiellonia 1 @1,35
Carpi - Foligno 1 @1,50
Eskisehirspor vs Bursaspor 1 @2.3
Saprissa - Santos De Guapiles 1 @1,70
Atalanta vs Fiorentina @OBA DAJU GOL
Udinese vs Lazio @oba daju gol
Leiria vs Fereirense 2 @2.85
Kecskeméti TE - Györi ETO 2@ 2.1
Legia - Jagiellonia 1 @1,35
Carpi - Foligno 1 @1,50
Eskisehirspor vs Bursaspor 1 @2.3
Saprissa - Santos De Guapiles 1 @1,70
Atalanta vs Fiorentina @OBA DAJU GOL
Udinese vs Lazio @oba daju gol
Leiria vs Fereirense 2 @2.85
Kecskeméti TE - Györi ETO 2@ 2.1
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 29 apr 2012, 13:00, ukupno mijenjano 4 puta.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Unicaja-Fuenlabrada h+ 6,5 2
Unicaja izgubila 20 od zadnje 22 utakmice u svim natjecanjima. Trenutni nizu poraza je 6.
Fuenlabrada se bori za opstanak.
Vjerujem da ce biti tijesna ut. i da se nece gosti lahko predati.
Fenerbahce-Tofas Bursa h +7,5 2
Nema :Savas, Tomas, Turkcan upitan.
Tofas je upravo najaci na pozicijama C.
Vec su jednom pobijedili Fenerbahce, mozda bi mogli i danas jer su u odlicnoj formi.
Unicaja izgubila 20 od zadnje 22 utakmice u svim natjecanjima. Trenutni nizu poraza je 6.
Fuenlabrada se bori za opstanak.
Vjerujem da ce biti tijesna ut. i da se nece gosti lahko predati.
Fenerbahce-Tofas Bursa h +7,5 2
Nema :Savas, Tomas, Turkcan upitan.
Tofas je upravo najaci na pozicijama C.
Vec su jednom pobijedili Fenerbahce, mozda bi mogli i danas jer su u odlicnoj formi.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Zna li neko koliko je Laslo Nagy dao golova juče za Barcelonu u rukometu?
- pintol_TM87
- Kontakt:
Szolnoki (162,5) z2
Varese (78.5) zd2
Jesi ( 156.5) z1
Pal s ANtimo ( 149.5) z2
czarni (152.5) z2
Liepajas ( 1565) z1
Siena (157.5) z2
Basel 3+
Leče 3+ a moze i 1 (u 90 minuti gol za 3:2)
Okser manje od 3
Legia h1
Varese (78.5) zd2
Jesi ( 156.5) z1
Pal s ANtimo ( 149.5) z2
czarni (152.5) z2
Liepajas ( 1565) z1
Siena (157.5) z2
Basel 3+
Leče 3+ a moze i 1 (u 90 minuti gol za 3:2)
Okser manje od 3
Legia h1
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 29 apr 2012, 12:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
6forumash je napisao/la:Zna li neko koliko je Laslo Nagy dao golova juče za Barcelonu u rukometu?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mislim da je Borac-Partizan danas 1 ili bar 1x.
Kvota sasvim dobra.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Amanmuradovu su vile pronosale. 
Nogomet Portugal
Ned,20:15 Rio Ave - Benfica 3+ @ 1.87 expekt
*Rio Ave se nalazi na 12 mjestu tabele sa 26 bodova iz 27 utakmica.Imaju skor 7-5-15 uz gol razliku 27:33.Kao domacini u 13 odigranih utakmica osvojili su 21 bod.Imaju skor 6-3-4 uz gol razliku 19:11.Forma i nije bas najbolja u zadnje vrijeme.Vec 5 utakmica nisu pobijedili,a nakon 3 vezana poraza,uslijedila su 2 remija,prvi protiv Feirensea 2:2 kuci,a u proslom kolu protiv Gil Vicentea u gostima 0:0
Trener ekipe Carlos Brito za danasnji mec pozvao je sledece igrace: Huanderson,Paulo Santos,Gaspar, Jeferson, Jean Sony, Tiago Pinto, Éder Monteiro,Tarantini, Vitor Gomes, Braga, Bruno China, André Vilas Boas,Jorginho,Kelvin, João Tomás, Mendes, Christian Atsu i Yazalde.
U momcadi nece biti Ze Gomes(desni bek,12 utakmica),Wires(desni bek,19 utakmica,1 gol),Ricardo Pateiro(lijevo krilo,10 utakmica) i Anselmo(napadac,6 utakmica).
*Benfica je dugo vremena drzala prvu poziciju,ali su veliku prednost ispustili a sada tonu jos dublje.Nalaze se na 2 mjestu tabele sa 62 boda,sto je -7 u odnosu na Porto,ali imaju utakmicu manje.Ipak tesko da ce Porto ispustiti ovakvu prednost sada na kraju prvenstva.Sto se tice Benfice,oni imaju skor 19-5-3 uz gol razliku 60:24.Kao gosti u 13 utakmica osvojili su 23 boda.Imaju skor 6-5-2 uz gol razliku 17:9.Nakon sto su izgubili od Sportinga 1:0 u ligi,osvojili su Kup protiv Gil Vicentea,tako da su kupili navijace.Nakon kupa uslijedila je pobjeda nad Maritomom 4:1.
Trener Jorge Jesus za danasnji mec pozvao je sledece igrace: Artur Moraes, Eduardo;Maxi Pereira, Capdevila, Garay, Luisão Emerson;Matic, Javi García, Witsel, Gaitán, Nolito, Aimar, Bruno César,Rúben Pinto; Saviola, Cardozo, Rodrigo Moreno i Nélson Oliveira.
U momcadi nece biti samo Jardel(odbrana,10 utakmica).
*Kladim se na golove,iako sam prvobitno htio da igram pobjedu gostiju.Kako su 3 kola do kraja,a Benfica ima -7 cisto sumnjam da ce Porto da dopusti sebi luksuz i izgubi titulu.Benfica do kraja igra protiv Leirie i Setubala,i mogu tu racunati na bodove stim da moraju osluskivati rezultate Porta.Domaci Rio Ave ima +5 u odnosu na mjesta koja vode u nizi rang,i njima je ova utakmica sigurno bitnija nego Benfici.Do kraja igraju protiv Ferreire i u zadnjem kolu gostuju Portu.Igram na golove,a evo i zasto.Domacin se se pokusati braniti,mozda i uspije ko zna jer njima je bod kao kuca u ovom mecu.Benfica je kompletna moze igrati rastereceno,i ako budu napadali moraju nesto i dati.Onda moraju i domaci napasti,jer nema vajde da se brane citav mec.Prvi mec sezone Benfica je dobila sa 5:1,a iako u gosti ne daju previse golova danas sam misljenja da ce biti barem 3 komada,u cijoj mrezi ostaje da vidimo.
Ned,20:15 Rio Ave - Benfica 3+ @ 1.87 expekt
*Rio Ave se nalazi na 12 mjestu tabele sa 26 bodova iz 27 utakmica.Imaju skor 7-5-15 uz gol razliku 27:33.Kao domacini u 13 odigranih utakmica osvojili su 21 bod.Imaju skor 6-3-4 uz gol razliku 19:11.Forma i nije bas najbolja u zadnje vrijeme.Vec 5 utakmica nisu pobijedili,a nakon 3 vezana poraza,uslijedila su 2 remija,prvi protiv Feirensea 2:2 kuci,a u proslom kolu protiv Gil Vicentea u gostima 0:0
Trener ekipe Carlos Brito za danasnji mec pozvao je sledece igrace: Huanderson,Paulo Santos,Gaspar, Jeferson, Jean Sony, Tiago Pinto, Éder Monteiro,Tarantini, Vitor Gomes, Braga, Bruno China, André Vilas Boas,Jorginho,Kelvin, João Tomás, Mendes, Christian Atsu i Yazalde.
U momcadi nece biti Ze Gomes(desni bek,12 utakmica),Wires(desni bek,19 utakmica,1 gol),Ricardo Pateiro(lijevo krilo,10 utakmica) i Anselmo(napadac,6 utakmica).
*Benfica je dugo vremena drzala prvu poziciju,ali su veliku prednost ispustili a sada tonu jos dublje.Nalaze se na 2 mjestu tabele sa 62 boda,sto je -7 u odnosu na Porto,ali imaju utakmicu manje.Ipak tesko da ce Porto ispustiti ovakvu prednost sada na kraju prvenstva.Sto se tice Benfice,oni imaju skor 19-5-3 uz gol razliku 60:24.Kao gosti u 13 utakmica osvojili su 23 boda.Imaju skor 6-5-2 uz gol razliku 17:9.Nakon sto su izgubili od Sportinga 1:0 u ligi,osvojili su Kup protiv Gil Vicentea,tako da su kupili navijace.Nakon kupa uslijedila je pobjeda nad Maritomom 4:1.
Trener Jorge Jesus za danasnji mec pozvao je sledece igrace: Artur Moraes, Eduardo;Maxi Pereira, Capdevila, Garay, Luisão Emerson;Matic, Javi García, Witsel, Gaitán, Nolito, Aimar, Bruno César,Rúben Pinto; Saviola, Cardozo, Rodrigo Moreno i Nélson Oliveira.
U momcadi nece biti samo Jardel(odbrana,10 utakmica).
*Kladim se na golove,iako sam prvobitno htio da igram pobjedu gostiju.Kako su 3 kola do kraja,a Benfica ima -7 cisto sumnjam da ce Porto da dopusti sebi luksuz i izgubi titulu.Benfica do kraja igra protiv Leirie i Setubala,i mogu tu racunati na bodove stim da moraju osluskivati rezultate Porta.Domaci Rio Ave ima +5 u odnosu na mjesta koja vode u nizi rang,i njima je ova utakmica sigurno bitnija nego Benfici.Do kraja igraju protiv Ferreire i u zadnjem kolu gostuju Portu.Igram na golove,a evo i zasto.Domacin se se pokusati braniti,mozda i uspije ko zna jer njima je bod kao kuca u ovom mecu.Benfica je kompletna moze igrati rastereceno,i ako budu napadali moraju nesto i dati.Onda moraju i domaci napasti,jer nema vajde da se brane citav mec.Prvi mec sezone Benfica je dobila sa 5:1,a iako u gosti ne daju previse golova danas sam misljenja da ce biti barem 3 komada,u cijoj mrezi ostaje da vidimo.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Jucer i danas prije podne samo nevolje 
dok nije poceo Ajax
Lecce-AC Parma obje ekipe zabijaju gol 1,65
22.09.10, Lecce - Parma 1 : 1
19.03.06, Lecce - Parma 1 : 2
29.05.05, Lecce - Parma 3 : 3
07.12.03, Lecce - Parma 1 : 2
Borba za opstanak traje sve dok postoje sanse, bodove treba Lecce.
Lecce u posljednje vrijeme jako dobro igra, proslim domacim porazom, Napoli im je pomutio planove u borbi za ostanak ali u ovoj ut. nemaju vise sta oklijevati.
Moraju ici na pobjedu i moraju dobiti na svom Via Del Mare stadionu. Njihova sreca pa ni konkurenti nisu osvajali bodove.
Parma je efikasna ekipa koja mnogo zabija ali i prima golova.
Gol razlika 46:51. Puno su efikasniji na Ennio Tardiniju, ali i u gostima su u 17 ut. zabili 16 golova.
Tradicionalno u susretima ovih ekipa bude golova, domaci trebaju pobjedu, Parma je u formi i dobrom naletu, tako da ocekujem tezak posao za Lecce.
Donadoni ocekuje da mu se u ekipu napokon vrati napadac Okaka Chuka.
Parma ima dovoljno opasne igrace prema naprijed, Floccari, Giovinco, Biabiany tako da sam uvjeren da ce zabiti barem 1. gol
Jednako tako imaju neuvjerljivu odbranu koja precesto prima golove.
Ovde 3+ ili oba daju...
Lecce prosjecno zabija 1,3 gola po ut., Parma prosjecno 2 gola.
Atalanta-Fiorentina zabijaju golove obje ekipe
18.04.10, Atalanta - Fiorentina 2 : 1
05.04.09, Atalanta - Fiorentina 1 : 2
09.02.08, Atalanta - Fiorentina 2 : 2
01.04.07, Atalanta - Fiorentina 2 : 2
U Firenzi ut. u prvom dijelu sezone zavrsila 2:2.
------------------------------------------------------------------------------
za hrabrije pokusati
Na Kalmar u gostima 2 4,00
Vrijedi ovo.
Otvorena igra, Kalmar ce uciniti sve da iznenadi, posebno u Stockholmu.

dok nije poceo Ajax
Lecce-AC Parma obje ekipe zabijaju gol 1,65
22.09.10, Lecce - Parma 1 : 1
19.03.06, Lecce - Parma 1 : 2
29.05.05, Lecce - Parma 3 : 3
07.12.03, Lecce - Parma 1 : 2
Borba za opstanak traje sve dok postoje sanse, bodove treba Lecce.
Lecce u posljednje vrijeme jako dobro igra, proslim domacim porazom, Napoli im je pomutio planove u borbi za ostanak ali u ovoj ut. nemaju vise sta oklijevati.
Moraju ici na pobjedu i moraju dobiti na svom Via Del Mare stadionu. Njihova sreca pa ni konkurenti nisu osvajali bodove.
Parma je efikasna ekipa koja mnogo zabija ali i prima golova.
Gol razlika 46:51. Puno su efikasniji na Ennio Tardiniju, ali i u gostima su u 17 ut. zabili 16 golova.
Tradicionalno u susretima ovih ekipa bude golova, domaci trebaju pobjedu, Parma je u formi i dobrom naletu, tako da ocekujem tezak posao za Lecce.
Donadoni ocekuje da mu se u ekipu napokon vrati napadac Okaka Chuka.
Parma ima dovoljno opasne igrace prema naprijed, Floccari, Giovinco, Biabiany tako da sam uvjeren da ce zabiti barem 1. gol
Jednako tako imaju neuvjerljivu odbranu koja precesto prima golove.
Ovde 3+ ili oba daju...
Lecce prosjecno zabija 1,3 gola po ut., Parma prosjecno 2 gola.
Atalanta-Fiorentina zabijaju golove obje ekipe
18.04.10, Atalanta - Fiorentina 2 : 1
05.04.09, Atalanta - Fiorentina 1 : 2
09.02.08, Atalanta - Fiorentina 2 : 2
01.04.07, Atalanta - Fiorentina 2 : 2
U Firenzi ut. u prvom dijelu sezone zavrsila 2:2.
------------------------------------------------------------------------------
za hrabrije pokusati
Na Kalmar u gostima 2 4,00
Vrijedi ovo.
Otvorena igra, Kalmar ce uciniti sve da iznenadi, posebno u Stockholmu.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Eh ja se ne kladim danas, jučer sam 11 ticketa fulio, nuliro račun. Al evo od mene par prijedloga za danas:
Azarenka-Sharapova over 20,5 gemova @ 1.85
Sharapova zadnja 2 meča igra bar 1 tie-break, dobro servira i uspijeva da zadrži servis-gemove. Azarenka bi svoje trebala zadržati zahvaljujući agresivnoj igri.
Ginobili over 14,5 (možda i Parker over 18,5)
Utah je tanka ekipa na bekovskim pozicijama i uvijek ih unište bekovi koji znaju ući pod koš. Lako fauliraju i često šalju protivnike na slobodna bacanja. Ginobili ove sezone rijetko ide na crtu za slobodna, ali je protiv Jazzera u jednoj utakmici išao 14 puta. Poslije je izjavio kako voli igrati protiv ove ekipe jer u najgorem slučaju iznudi slobodna. Još ako ubaci 2-3 trice, nešto iz kontre i ulaza i eto overa. Vjerujem da će imati i veću minutažu u playoffu nego inače.
LA Lakers under 102,5 poena
Ne vjerujem da imaju ovoliko poena u rukama. Nek Bryant ubaci 30, Gasol i Buynum po 20, i opet teško da ostatak ekipe može ubaciti 30-35 poena. Naročito jer nedostaju Metta World Peace i Matt Barnes. Lakersi će usporiti tempo utakmice koliko god mognu i iskoristiti svoju prednost pod košem. Može i under utakmice, svejedno je, mada mi se ova opcija više sviđa jer postoji mogućnost da Denver uđe u neku šutersku seriju i nekako prebaci marginu i otkine pobjedu.
Memphis-LA Clippers (+5,5) h2 @ 1.85
Clippersi su dobili 3 od 4 u regularnoj sezoni čini mi se. Ovu seriju očekujem da ide u 7 utakmica uz barem 3-4 odlučenih u par poena. Dovoljno za h2 na drugu ekipuos iz Los Angelesa.
Azarenka-Sharapova over 20,5 gemova @ 1.85
Sharapova zadnja 2 meča igra bar 1 tie-break, dobro servira i uspijeva da zadrži servis-gemove. Azarenka bi svoje trebala zadržati zahvaljujući agresivnoj igri.
Ginobili over 14,5 (možda i Parker over 18,5)
Utah je tanka ekipa na bekovskim pozicijama i uvijek ih unište bekovi koji znaju ući pod koš. Lako fauliraju i često šalju protivnike na slobodna bacanja. Ginobili ove sezone rijetko ide na crtu za slobodna, ali je protiv Jazzera u jednoj utakmici išao 14 puta. Poslije je izjavio kako voli igrati protiv ove ekipe jer u najgorem slučaju iznudi slobodna. Još ako ubaci 2-3 trice, nešto iz kontre i ulaza i eto overa. Vjerujem da će imati i veću minutažu u playoffu nego inače.
LA Lakers under 102,5 poena
Ne vjerujem da imaju ovoliko poena u rukama. Nek Bryant ubaci 30, Gasol i Buynum po 20, i opet teško da ostatak ekipe može ubaciti 30-35 poena. Naročito jer nedostaju Metta World Peace i Matt Barnes. Lakersi će usporiti tempo utakmice koliko god mognu i iskoristiti svoju prednost pod košem. Može i under utakmice, svejedno je, mada mi se ova opcija više sviđa jer postoji mogućnost da Denver uđe u neku šutersku seriju i nekako prebaci marginu i otkine pobjedu.
Memphis-LA Clippers (+5,5) h2 @ 1.85
Clippersi su dobili 3 od 4 u regularnoj sezoni čini mi se. Ovu seriju očekujem da ide u 7 utakmica uz barem 3-4 odlučenih u par poena. Dovoljno za h2 na drugu ekipuos iz Los Angelesa.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- Citizen-X
- Kontakt:
da se kratko pripišem listi padavaca danas - zglajzn'o sam i to dobro...
ostalo mi je jos nesto pa cu to veceras da ošutam na LA LAkers pa kako god zavrsi - mislim da je Denver citav jad za Lejkersovu mašineriju.
ostalo mi je jos nesto pa cu to veceras da ošutam na LA LAkers pa kako god zavrsi - mislim da je Denver citav jad za Lejkersovu mašineriju.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
-
jasko_juve
- Kontakt:
a ja uzeo te Njemice yebem im sve..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Zbog ovakvih padova sam izbacio iz upotrebe parove... pogotovo zenske...Leyton je napisao/la:5-2 kuje imale u drugom setu,i zijanileLeyton je napisao/la:Evo kome treba para nek prepisuje![]()
Groenefeld/Goerges-Benesova/Strycova 1 1,95
Azaernka-Sharapova 1 1,45
Nadal-Ferer 1 1,08
Kvota 3 ulog 10![]()
2 mec lopte konji glupi imali,i izgubiliLeyton je napisao/la:Lopez/Granollers-Fyrstenberg-Matkowski 1 1,75
Veic-Setkic 1 1,25
Simon-Fognini 1 1,20
Amanmuradova-Marosi 1 1,30
Kvota 3,3 ulog![]()
**** ti srecu kuratu
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Valenciennes-Nice 1p. X
17.12.11, Nice - Valenciennes 2 : 0 (0 : 0)
29.05.11, Valenciennes - Nice 2 : 1 (0 : 0)
07.08.10, Nice - Valenciennes 0 : 0 (0 : 0)
13.02.10, Valenciennes - Nice 2 : 1 (0 : 0)
03.10.09, Nice - Valenciennes 3 : 2 (0 : 1)
31.01.09, Valenciennes - Nice 1 : 0 (0 : 0)
30.08.08, Nice - Valenciennes 2 : 0 (0 : 0)
10.05.08, Valenciennes - Nice 1 : 2 (0 : 0)
Hoce li i ova tradicija pasti bas ovoga vikenda.
17.12.11, Nice - Valenciennes 2 : 0 (0 : 0)
29.05.11, Valenciennes - Nice 2 : 1 (0 : 0)
07.08.10, Nice - Valenciennes 0 : 0 (0 : 0)
13.02.10, Valenciennes - Nice 2 : 1 (0 : 0)
03.10.09, Nice - Valenciennes 3 : 2 (0 : 1)
31.01.09, Valenciennes - Nice 1 : 0 (0 : 0)
30.08.08, Nice - Valenciennes 2 : 0 (0 : 0)
10.05.08, Valenciennes - Nice 1 : 2 (0 : 0)
Hoce li i ova tradicija pasti bas ovoga vikenda.
silver & black
silver & black
miky_hz je napisao/la:Atalanta-Fiorentina 1 2.45
gostima nedostaju, Boruc (G, 34/0) ,Gamberini (O, 28/1),Montolivo (S, 27/2),Vargas (S, 24/0),Amauri (N, 13/1),Cerci (N, 20/4)
Dakle uglavnom dosta bitni igraci,rezervni golman ce braniti prvi put ove sezone..a i bez ovoga Atalanta bolje stoji na tabeli tako da je realna pobjeda
2-0 zavrseno
Za sada ide odlicno,proslo se finih stvari,jos samo da isprati kasnije Azarenka i Barcelona veceras i vrh
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Citizen-X
- Kontakt:
pcka li vam materina rukometna nastimali u ZGu X nakon 6+ golova razlike a sad opet X na poluvremenu.
jbo li vam mater onaj koji navija za vas i ja koji se kladim
jbo li vam mater onaj koji navija za vas i ja koji se kladim
Evo vam nešto da vas izvadi, 'poklon' jedan, u 7 počinje:
San Antonio-Utah (+10,5) h1 @ 1.85
Spursi ovakve ekipe redovno dobijaju 20 razlike. Svježi su, odmorni i nastaviće gdje su stali u regularnoj sezoni. Dvojac Parker-Ginobili će biti previše za Jazzere, a Duncan i Blair mogu parirati jakoj centarskoj liniji gostiju. Ono što je dobro kod Spursa i klađenja na njih sa hendikepom je da imaju stvarno jaku klupu. Dakle kada uđe druga petorka sigurno neće ispustiti prednost, ona može samo još više narast. All-in!
Spursi ovakve ekipe redovno dobijaju 20 razlike. Svježi su, odmorni i nastaviće gdje su stali u regularnoj sezoni. Dvojac Parker-Ginobili će biti previše za Jazzere, a Duncan i Blair mogu parirati jakoj centarskoj liniji gostiju. Ono što je dobro kod Spursa i klađenja na njih sa hendikepom je da imaju stvarno jaku klupu. Dakle kada uđe druga petorka sigurno neće ispustiti prednost, ona može samo još više narast. All-in!
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- Citizen-X
- Kontakt:
ajd da to poslusam pa cu poslije da guzim kec s lejkersimadijabola je napisao/la:Evo vam nešto da vas izvadi, 'poklon' jedan, u 7 počinje:
- Citizen-X
- Kontakt:
tanko san antonio trpa jutu bogami.... da bogda da ovo bude hendikep.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Bice, bice
Samo jos da sut malo bolje proradi.
Parker je fanstastican, ali Bogme i Jazzeri nabrijani i borbeni.
Samo jos da sut malo bolje proradi.
Parker je fanstastican, ali Bogme i Jazzeri nabrijani i borbeni.
silver & black
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.