Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 apr 2012, 17:10

Španjolski radio "Onda Deportiva" tvrdi da bi Villas Boas mogao postati novi trener Valencije.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 apr 2012, 19:27

Adi_Zepce je napisao/la:Španjolski radio "Onda Deportiva" tvrdi da bi Villas Boas mogao postati novi trener Valencije.
Nemate vi dovoljno paste za njega ;) nego imal' nervoze ,straha i slicno ? 8-) :lol:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 26 apr 2012, 20:13

juznjak> je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Španjolski radio "Onda Deportiva" tvrdi da bi Villas Boas mogao postati novi trener Valencije.
Nemate vi dovoljno paste za njega ;) nego imal' nervoze ,straha i slicno ? 8-) :lol:
Tko zna,mozda i on pristane na manje da vrati svoj ugled.No evo RMC je javio da je Deschamps prva opcija Valencije :mrgreen:
Straha ne,ali nervoze da :D :D

Inace,sastav VCF za veceras:Alves; Barragán, R. Costa, Rami, J. Alba; Albelda, Parejo; Feghouli, Jonas, Canales; Soldado.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 26 apr 2012, 23:04

Valencia nije uspjela nadoknaditi rezultat protiv Atletica,te Madriđani kad se sve sabere idu zasluzeno u Bukurest.Valenciji treba jos pojacanja i definitivno bolji trener.
Jedva cekam kraj sezone da vidim na izlaznim vratima Aduriza i slicne igrace :twisted: :twisted:
Parra sempre amunt.

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 26 apr 2012, 23:15

Nadam se da ce se preko ljeta Lorente u ekipa angazovati i truditi se da dignu Valenciu na visi nivo,onaj koji zasluzuju..
Treba graditi ekipu na Canalesu ,Pareju ,Ramiju , Banegi i Soldadu..Ostalo il su polovnjaci (Aduric,Barragan,Dealbert,pomalo Jonas,Albelda-godine cine svoje) il im treba neki psiholog tipa MOua da ih malo prodrma (Piatti,Pablo,Tino)..
Nadam se da ce Guardado odrzati formu po dolasku iz Depora,a nesto se spominje i povratak Michela,mada on i ne bi bio bog zna kakvo pojacanje..
Tesko je ocekivati kakav zvucni transfer,ali on je mozda u ovom trenutku prijeko potreban.. Nesto kao u ona doba dolazak Fernandesa ili Joaquina,mada se nisu isplatili ali eto..
Sve u svemu:Guardado,Lass,Vasquez,Viel,Botia i jos jedan veznjak.. + Desam' :)))

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 26 apr 2012, 23:28

slika
Caneles izgleda obnovi povredu,ceka ga opet pauza od sest mjeseci :cry: :cry:

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 apr 2012, 00:05

L_blancos je napisao/la:Nadam se da ce se preko ljeta Lorente u ekipa angazovati i truditi se da dignu Valenciu na visi nivo,onaj koji zasluzuju..
Treba graditi ekipu na Canalesu ,Pareju ,Ramiju , Banegi i Soldadu..Ostalo il su polovnjaci (Aduric,Barragan,Dealbert,pomalo Jonas,Albelda-godine cine svoje) il im treba neki psiholog tipa MOua da ih malo prodrma (Piatti,Pablo,Tino)..
Nadam se da ce Guardado odrzati formu po dolasku iz Depora,a nesto se spominje i povratak Michela,mada on i ne bi bio bog zna kakvo pojacanje..
Tesko je ocekivati kakav zvucni transfer,ali on je mozda u ovom trenutku prijeko potreban.. Nesto kao u ona doba dolazak Fernandesa ili Joaquina,mada se nisu isplatili ali eto..
Sve u svemu:Guardado,Lass,Vasquez,Viel,Botia i jos jedan veznjak.. + Desam' :)))
U vecini ovog se slazem,a mislim da bi Deshamps bio motivator za neke od ovih igraca.Sto se polovnjaka tice,jednih ce se VCF rijesiti,a dobit ce druge.Citam da se planiraju ocito samo pojacanja iz druge lige :twisted: :evil:
Bilo bi kao bajka kada bi doveli nekog kvalitetnog veznjaka tipa recimo Matiasa Fernandeza iz Sportinga,a povratak Michela mislim da nece biti losa stvar.Tesko da moze biti gori od Pareja ili u ovoj sezoni od Tine.
Nadam se da ce pojacanja biti:Van der Wiel,Vazquez,Viera,Dede,Cuellar (zamjena za Dealberta) i Bruno Soriano,te ockujem da ce sansu dobiti neki igraci iz akademije,prije svih Paco,Bernat,Pardo..etc.

www.valencia-balkan.net

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 27 apr 2012, 11:46

Adi_Zepce je napisao/la:slika
Strasno,nazalost imao je potencijal da postane veliki igrac,ali izgleda da je jedan od onih igraca sa staklenim nogama :roll:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 apr 2012, 12:37

L-Train je napisao/la:
Strasno,nazalost imao je potencijal da postane veliki igrac,ali izgleda da je jedan od onih igraca sa staklenim nogama :roll:
U Valenciji su ga vec prozvali "otro Vicente" :cry:

www.valencia-balkan.net

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 27 apr 2012, 12:48

L-Train je napisao/la:
tuga zivota mi :?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 27 apr 2012, 19:20

Dede bi bio savrseno pojacanje za vas,ako mene pitas novi Pepe. Samo nisam nasao previse informacija o povezanosti sa Valenciom.. Mathieu-Dede-Rami-Viel mislim da bi ta odbrana bila vjerovatno najjaca u ligi,sto je cista suprotnost od onoga sto smo gledali zadnjih par godina.. Vieru nisam imao priliku previse gledati ali mislim da bi bio solidno pojacanje i dobra zamjena Canalesu..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 apr 2012, 00:11

L_blancos je napisao/la:Dede bi bio savrseno pojacanje za vas,ako mene pitas novi Pepe. Samo nisam nasao previse informacija o povezanosti sa Valenciom.. Mathieu-Dede-Rami-Viel mislim da bi ta odbrana bila vjerovatno najjaca u ligi,sto je cista suprotnost od onoga sto smo gledali zadnjih par godina.. Vieru nisam imao priliku previse gledati ali mislim da bi bio solidno pojacanje i dobra zamjena Canalesu..
Pominjao se je Dede ranije,ali ne u zadnje vrijeme.Jer su kao "pojacanja" pominju Colto iz Deportiva i Cuellar iz A.Ville :roll: :roll:
Sto se tice desnog beka,ne mora nuzno biti Van der Wiel,moze to biti i Debuchy te Perreira.Oba su jako dobra igraca,uglavnom bolja 100 puta nego Barragan :D :D
Vieru nisam ni ja nikad gledao,malo po youtubu i to je sve,no pricao sam s par ljudi kazu za njega da je zvjer.Neki ga upoređuju sa Sivlom :o .Navodno bili su za njega zainteresovani Real i Barca.

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 29 apr 2012, 01:11

Adi_Zepce je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Nadam se da ce se preko ljeta Lorente u ekipa angazovati i truditi se da dignu Valenciu na visi nivo,onaj koji zasluzuju..
U vecini ovog se slazem,a mislim da bi Deshamps bio motivator za neke od ovih igraca.Sto se polovnjaka tice,jednih ce se VCF rijesiti,a dobit ce druge.Citam da se planiraju ocito samo pojacanja iz druge lige :twisted: :evil:
Bilo bi kao bajka kada bi doveli nekog kvalitetnog veznjaka tipa recimo Matiasa Fernandeza iz Sportinga,a povratak Michela mislim da nece biti losa stvar.Tesko da moze biti gori od Pareja ili u ovoj sezoni od Tine.
Nadam se da ce pojacanja biti:Van der Wiel,Vazquez,Viera,Dede,Cuellar (zamjena za Dealberta) i Bruno Soriano,te ockujem da ce sansu dobiti neki igraci iz akademije,prije svih Paco,Bernat,Pardo..etc.
a jesi navalio rodjak...dobro je ba vise 8-) 8-) 8-)
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 apr 2012, 14:07

amadeus21 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
a jesi navalio rodjak...dobro je ba vise 8-) 8-) 8-)
Malo provociram :mrgreen: :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 maj 2012, 16:45

Miroslav Đukić je blizu da postane novi trener Valencije.Prema provedenoj anketi cak 66% navijaca Valencije zeli da upravo on bude trener naredne sezone.
Mozda je malo kritican potez,ali i ja sam za njega.Bolje "nas" covjek nego Milla ili Caparos :mrgreen:

Sto se tice transfer spekulacija,izgleda je Alba odlucio preci u Farsu,a od imena koja bi trebala pojacati Valenciu pominje se Raul Albiol :D

www.valencia-balkan.net

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 maj 2012, 16:48

Djukic je veoma dobar trener sa meni dopadljivom filozofijom igre samo pitanje je kako ce se snaci u velicini kakva je Valencia jer do sada se nije susretao sa tolikim klubom u trenerskoj karijeri.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 maj 2012, 16:51

Devil je napisao/la:Djukic je veoma dobar trener sa meni dopadljivom filozofijom igre samo pitanje je kako ce se snaci u velicini kakva je Valencia jer do sada se nije susretao sa tolikim klubom u trenerskoj karijeri.
Istina,ali nije ni Emery pa se je solidno snasao.Po meni je Đukić do sada trenirao vece klubove nego Emery kad je stigao u Valenciu :D

www.valencia-balkan.net

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 02 maj 2012, 16:58

Znaci nastavlja se tradicija dovodjenja najobicnih trenera,a kako citam i Alba bi uskoro moga napustiti klub i preci u Barcu,fino,fino :roll:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 maj 2012, 17:15

L-Train je napisao/la:Znaci nastavlja se tradicija dovodjenja najobicnih trenera,a kako citam i Alba bi uskoro moga napustiti klub i preci u Barcu,fino,fino :roll:
Zato su navijaci poceli s ovim:
slika
Znaci trazi se odlazak predsjednika Manuela Llorentea koji je istina klub spasio od dugova i svega,ali je skrt da sada kad moze ulozi vise od 6-8 miliona na nova pojacanja.

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 maj 2012, 00:21

Adi_Zepce je napisao/la:Miroslav Đukić je blizu da postane novi trener Valencije.Prema provedenoj anketi cak 66% navijaca Valencije zeli da upravo on bude trener naredne sezone.
Mozda je malo kritican potez,ali i ja sam za njega.Bolje "nas" covjek nego Milla ili Caparos :mrgreen:

Sto se tice transfer spekulacija,izgleda je Alba odlucio preci u Farsu,a od imena koja bi trebala pojacati Valenciu pominje se Raul Albiol :D
Ode midzet medju svoje 8-) .Volio bi da je ostao jer sam se nadao da cete ovog ljeta promjeniti tu kurvanjsku politiku . Treba vam desni bocni ,sada ako taj midzet ode , bicete poprlicno oslabljeni na tim bekovskim pozicijama . :roll: jos dobro je ako na tome ostane ,jer PSG hoce Ramia i Soldada :? . Igrate LP i umjesto da se tim pojacava,ono,uprava radi suprotno ! Pa ja sam mislio da Atleti ima najgoru upravu :o . Ne znam zasto neces Caparosa? Zapravo,on ti je tvorac one velike Seville ,on je sagradio kostur te ekipe koja je osvojila 2 Cupa Uefa . Slicno je uradio i sa Athleticom , vratio ih na mapu Evrope i ponovo ga ucinio jakim . On je doveo u prvi tim Iraizoza,Susaetu,Amorebietu,San Josea,Muniaina i zahvaljujuci njemu Lorente i Javi Martínez postali su reprezentativci Spanije . Deportivo je uspio odvesti u Evropu,i ako taj Deportivo po imenima bio kuratz od ekipe . Ima iskustva potrebnog za vodjenje Valencie,po meni bolje rijesenje od Djuke .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.