Snovi pusti snoviSarajlijc@ je napisao/la:Hvala vam ! Jos 3 boda u Gradaccu da vam uzmemo bicemo vam do neba zahvalni

Snovi pusti snoviSarajlijc@ je napisao/la:Hvala vam ! Jos 3 boda u Gradaccu da vam uzmemo bicemo vam do neba zahvalni
sta ima kod tebe ? ha?Sarajlijc@ je napisao/la:Hvala vam ! Jos 3 boda u Gradaccu da vam uzmemo bicemo vam do neba zahvalni
Moze se rukovodstvo Zvijezde napraviti "glupo" i ne izaci u susret Slobodi ....ali cisto sumnjam jos je politika u sportu kod nas tako da mislim da ce to biti zavrseno negdje iza zelenog terena !husein veličanstveni je napisao/la:Čestitke našim momcima na pobjedi a čisto sumnjam da će biti ikakvog dogovora sa Slobodom, mada Tuzlaci se tome nadaju. Nismo ni dosad nikome puštali pa ne treba ni njima, a vjerujem de će posebna pažnja na tu tekmu biti obraćena i iz saveza a i iz RS-a.
Jedino te neke trzavice iz proslosti da prevagnu....ali ja ipak u srijedu ne propustam 2 na kladioniciastra1922 je napisao/la:stari moj ne zaboravlja se lako kad su dosli sa sudijom aleckovicem i oteli nam utakmicu,i jos zvijezda nema uprave samo se dva covjeka pitaju to su fadil novalic i nurdin pestalic,a poznavajuci njih dvojicu od dogovora nema nista.sto se tice igraca oni su protiv celika i zrinjskog odigrali ekstra dobre utakmice i vidili mo svi kaku ekipu imamo znaci svako pustanje na terenu biti ce vidljivo okom,tako da vjerujem da nasi igraci vise vole pobijediti nego da hodaju pognute glave po gradu
ma odigraj dvicu slobodno ionako ces nesto drugo promasitHzBvB je napisao/la:Jedino te neke trzavice iz proslosti da prevagnu....ali ja ipak u srijedu ne propustam 2 na kladioniciastra1922 je napisao/la:stari moj ne zaboravlja se lako kad su dosli sa sudijom aleckovicem i oteli nam utakmicu,i jos zvijezda nema uprave samo se dva covjeka pitaju to su fadil novalic i nurdin pestalic,a poznavajuci njih dvojicu od dogovora nema nista.sto se tice igraca oni su protiv celika i zrinjskog odigrali ekstra dobre utakmice i vidili mo svi kaku ekipu imamo znaci svako pustanje na terenu biti ce vidljivo okom,tako da vjerujem da nasi igraci vise vole pobijediti nego da hodaju pognute glave po gradu
Sloboda ako tu utakmicu izgubi 100% ce ispasti iz lige !
Vidjet cemoastra1922 je napisao/la:ma odigraj dvicu slobodno ionako ces nesto drugo promasitHzBvB je napisao/la:Jedino te neke trzavice iz proslosti da prevagnu....ali ja ipak u srijedu ne propustam 2 na kladioniciastra1922 je napisao/la:stari moj ne zaboravlja se lako kad su dosli sa sudijom aleckovicem i oteli nam utakmicu,i jos zvijezda nema uprave samo se dva covjeka pitaju to su fadil novalic i nurdin pestalic,a poznavajuci njih dvojicu od dogovora nema nista.sto se tice igraca oni su protiv celika i zrinjskog odigrali ekstra dobre utakmice i vidili mo svi kaku ekipu imamo znaci svako pustanje na terenu biti ce vidljivo okom,tako da vjerujem da nasi igraci vise vole pobijediti nego da hodaju pognute glave po gradu
Jarane ti samouvjeren ko PabizoHzBvB je napisao/la:Jedino te neke trzavice iz proslosti da prevagnu....ali ja ipak u srijedu ne propustam 2 na kladioniciastra1922 je napisao/la:stari moj ne zaboravlja se lako kad su dosli sa sudijom aleckovicem i oteli nam utakmicu,i jos zvijezda nema uprave samo se dva covjeka pitaju to su fadil novalic i nurdin pestalic,a poznavajuci njih dvojicu od dogovora nema nista.sto se tice igraca oni su protiv celika i zrinjskog odigrali ekstra dobre utakmice i vidili mo svi kaku ekipu imamo znaci svako pustanje na terenu biti ce vidljivo okom,tako da vjerujem da nasi igraci vise vole pobijediti nego da hodaju pognute glave po gradu
Jesi ti iz uprave neki faktor pa kazes MI il to onako trla baba lan?astra1922 je napisao/la:ma ja samo znam jedno da smo mi u ovakvoj poziciji nama bi se tuzlaci smijali i na sve nas nacine pokusali izbaciti iz lige.mi cemo igrati posteno pa ako mogu neka nas pobijede... oni trebaju da se pripremaju za dvije gostujuce utakmice a svojim konkurentima za opstanak slavijom i goskom ako tu dobiju ostace
sta te boli jesam li imas li problemaHellas je napisao/la:Jesi ti iz uprave neki faktor pa kazes MI il to onako trla baba lan?astra1922 je napisao/la:ma ja samo znam jedno da smo mi u ovakvoj poziciji nama bi se tuzlaci smijali i na sve nas nacine pokusali izbaciti iz lige.mi cemo igrati posteno pa ako mogu neka nas pobijede... oni trebaju da se pripremaju za dvije gostujuce utakmice a svojim konkurentima za opstanak slavijom i goskom ako tu dobiju ostace
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.