NK Zvijezda Gradačac

senkird07
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la senkird07 » 29 apr 2012, 01:52

Sarajlijc@ je napisao/la:Hvala vam ! Jos 3 boda u Gradaccu da vam uzmemo bicemo vam do neba zahvalni :mrgreen:
Snovi pusti snovi :D :D :D :D :D :D :D :D

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 29 apr 2012, 01:59

Mislim da je vrijeme da se u srijedu Sloboda razbije u svim elementima. Žao mi je što bi Tuzla mogla izgubiti premijerligaša, ali ako Sloboda ne može izboriti opstanak, ne vidim svrhu da im se popušta. Nema popuštanja. To nije sport i ne treba o tome razmišljati.

Volio bih da, kad već bi moralo tako biti, Sloboda nadigra Zvijezdu i osvoji tri boda u srijedu, ali čisto sumnjam da to može u trenutnom stanju.

Pobjeda protiv Borca je, barem po meni, jedna od najdražih u ovoj sezoni. Igrači uvijek dobro igraju kad nema velikog pritiska.Opstanak se izborio ranije, pa se sad može nadigravati i ne razmišljati o vlastitoj egzistenciji. Neko gore spomenu, ali stvarno se mogla igrati Evropa da je bilo malo više sreće, ili da je Jović ranije otišao iz kluba.

Treba ostati čvrsto na zemlji, graditi se malo po malo u svim segmentima, postati respektabilan i stalan član Premijer lige. Ne treba poletjeti, sjetimo se šta su iz lige ispadali i Borac, Velež i mnogi veliki klubovi. Ostane li Kuntić, uvjeren sam da će svaka godina biti sve bolja i bolja.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 29 apr 2012, 09:50

CESTITKE ZVIJEZDI NA POBJEDI I ZELIMO DA NASTAVI NIZ I PROTIV SLOBODE U SRIJEDU. ONO STO MORAM PRIMJETITI JE DA JUCER NIJE IGRAO NUHANOVIC , KOJI JE SKROZ ZALUTAO U ZVIJEZDI , TE DA TREBA DATI VECU MINUTAZU PANDZI KOJI TO KAKO VIDIMO ZNA ISKORISTITI. MESSI ODLAZI IZ ZVIJEZDE I POJACAJ NAS.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 apr 2012, 10:42

eto nakon ove velike pobjede za nas tim ja mislim da bi svi u gradu trebali podrzati kuntica maksimalno vidi se da covjek zna raditi tezi modernom fudbala tj onom sto dovodi navijace na tribine,naravno kunticu dosta pomaze nas durgut i do sada su pokazali da su pravi tandem.brzo ce kraj sezone a isto tako ce brzo poceti i nova sezona tako da je vremena malo .ovaj prelazni rok se ocekuje novo podmladivanje ekipe a kako sam cuo pet igraca vec pakuje kofere za odlazak.sve u svemu pustiti covjeka da bira pojacanja i u novu sezonu treba krenuti ostro i probati se ukljuciti u borbu za evropu ako i ne uspijemo na kraju bar cemo svaku utakmicu imati pun stadion
na kraju slobodi ne treba pustiti omogucit cemo im sve uslove za igru i bujrum ali gledajuci njihov bilans sa gosstovanja mislim da nemaju nikakve sanse
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 29 apr 2012, 11:44

Sarajlijc@ je napisao/la:Hvala vam ! Jos 3 boda u Gradaccu da vam uzmemo bicemo vam do neba zahvalni :mrgreen:
sta ima kod tebe ? ha?

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 29 apr 2012, 13:00

BRAVO KUNTA, BRAVO IGRACI!
PONOSAN SAM NA KLUB I GRAD!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 apr 2012, 14:06

nadati se da se nasi nece olesit za 1.maj :mrgreen: pa da budu mahmurni na utakmici. ;) izgleda da ce i halil moci igrati dok bi svi ostali trebali bit na raspolaganju

Nova sezona nova nafaka

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 29 apr 2012, 14:52

Čestitke našim momcima na pobjedi a čisto sumnjam da će biti ikakvog dogovora sa Slobodom, mada Tuzlaci se tome nadaju. Nismo ni dosad nikome puštali pa ne treba ni njima, a vjerujem de će posebna pažnja na tu tekmu biti obraćena i iz saveza a i iz RS-a.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

LiveBosnia
Kontakt:

Post Postao/la LiveBosnia » 29 apr 2012, 15:15

Znaci nema dogovora,,,
LiveBosniaLiveHerzegovina

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 apr 2012, 15:16

no deal

Nova sezona nova nafaka

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 29 apr 2012, 15:19

husein veličanstveni je napisao/la:Čestitke našim momcima na pobjedi a čisto sumnjam da će biti ikakvog dogovora sa Slobodom, mada Tuzlaci se tome nadaju. Nismo ni dosad nikome puštali pa ne treba ni njima, a vjerujem de će posebna pažnja na tu tekmu biti obraćena i iz saveza a i iz RS-a.
Moze se rukovodstvo Zvijezde napraviti "glupo" i ne izaci u susret Slobodi ....ali cisto sumnjam jos je politika u sportu kod nas tako da mislim da ce to biti zavrseno negdje iza zelenog terena !

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 apr 2012, 15:25

stari moj ne zaboravlja se lako kad su dosli sa sudijom aleckovicem i oteli nam utakmicu,i jos zvijezda nema uprave samo se dva covjeka pitaju to su fadil novalic i nurdin pestalic,a poznavajuci njih dvojicu od dogovora nema nista.sto se tice igraca oni su protiv celika i zrinjskog odigrali ekstra dobre utakmice i vidili mo svi kaku ekipu imamo znaci svako pustanje na terenu biti ce vidljivo okom,tako da vjerujem da nasi igraci vise vole pobijediti nego da hodaju pognute glave po gradu :)

Nova sezona nova nafaka

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 29 apr 2012, 15:30

astra1922 je napisao/la:stari moj ne zaboravlja se lako kad su dosli sa sudijom aleckovicem i oteli nam utakmicu,i jos zvijezda nema uprave samo se dva covjeka pitaju to su fadil novalic i nurdin pestalic,a poznavajuci njih dvojicu od dogovora nema nista.sto se tice igraca oni su protiv celika i zrinjskog odigrali ekstra dobre utakmice i vidili mo svi kaku ekipu imamo znaci svako pustanje na terenu biti ce vidljivo okom,tako da vjerujem da nasi igraci vise vole pobijediti nego da hodaju pognute glave po gradu :)
Jedino te neke trzavice iz proslosti da prevagnu....ali ja ipak u srijedu ne propustam 2 na kladionici :lol:
Sloboda ako tu utakmicu izgubi 100% ce ispasti iz lige !

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 apr 2012, 15:33

HzBvB je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:stari moj ne zaboravlja se lako kad su dosli sa sudijom aleckovicem i oteli nam utakmicu,i jos zvijezda nema uprave samo se dva covjeka pitaju to su fadil novalic i nurdin pestalic,a poznavajuci njih dvojicu od dogovora nema nista.sto se tice igraca oni su protiv celika i zrinjskog odigrali ekstra dobre utakmice i vidili mo svi kaku ekipu imamo znaci svako pustanje na terenu biti ce vidljivo okom,tako da vjerujem da nasi igraci vise vole pobijediti nego da hodaju pognute glave po gradu :)
Jedino te neke trzavice iz proslosti da prevagnu....ali ja ipak u srijedu ne propustam 2 na kladionici :lol:
ma odigraj dvicu slobodno ionako ces nesto drugo promasit :D

Nova sezona nova nafaka

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 29 apr 2012, 15:39

astra1922 je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:
ma odigraj dvicu slobodno ionako ces nesto drugo promasit :D
Vidjet cemo :)
Ne znam kako je ozračje u Gradačcu na relaciji Gradačac -Tuzla ...
Ja sam iz Lukavca i garantujem da je Radnicki na poziciji Zvijezde nebi pustili tekmu 100% ...cak sta vise jos bi zapeli da se Slobodu istjeraju u drugu ligu...

Mada ja nekako vjerujem da ce Sloboda izoborit opstanak !

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 apr 2012, 15:51

ma ja samo znam jedno da smo mi u ovakvoj poziciji nama bi se tuzlaci smijali i na sve nas nacine pokusali izbaciti iz lige.mi cemo igrati posteno pa ako mogu neka nas pobijede... oni trebaju da se pripremaju za dvije gostujuce utakmice a svojim konkurentima za opstanak slavijom i goskom ako tu dobiju ostace :)

Nova sezona nova nafaka

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 29 apr 2012, 15:59

HzBvB je napisao/la:
Jarane ti samouvjeren ko Pabizo ;)
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 29 apr 2012, 18:14

Odličan izvještaj sinoćnje utakmice na s.our.ce. ba. Glavni mi je Jakovljević i njegova reakcija na dosuđeni penal.

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 29 apr 2012, 18:41

astra1922 je napisao/la:ma ja samo znam jedno da smo mi u ovakvoj poziciji nama bi se tuzlaci smijali i na sve nas nacine pokusali izbaciti iz lige.mi cemo igrati posteno pa ako mogu neka nas pobijede... oni trebaju da se pripremaju za dvije gostujuce utakmice a svojim konkurentima za opstanak slavijom i goskom ako tu dobiju ostace :)
Jesi ti iz uprave neki faktor pa kazes MI il to onako trla baba lan?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 apr 2012, 18:52

Hellas je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ma ja samo znam jedno da smo mi u ovakvoj poziciji nama bi se tuzlaci smijali i na sve nas nacine pokusali izbaciti iz lige.mi cemo igrati posteno pa ako mogu neka nas pobijede... oni trebaju da se pripremaju za dvije gostujuce utakmice a svojim konkurentima za opstanak slavijom i goskom ako tu dobiju ostace :)
Jesi ti iz uprave neki faktor pa kazes MI il to onako trla baba lan?
sta te boli jesam li imas li problema

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.