AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Padovan
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Padovan » 29 apr 2012, 21:36

Moram ti jos jednom replicirati, jer ne znam sta je tvoj problem :roll: , ali neću više. Ako ćemo o poništenim golovima a regularnim to je onaj protiv Juventusa, i dva nakon što je signaliziran ofsajd, sto se sa jedne strane ne moze nazvati golom, jer je igra prije toga prekinuta. Ako ćemo u to računati onda i Juventus ima 4 gola takva poništena. Nema to meni sta smetati, jer je istina jer svi su vidjeli da je bio gol (greške se dešavaju pa Chelsea je priznat gol skoro a lopta nije bila nimalo u golu pa trener Tottenhama ne prica svaki dan kako lopta nije bila u golu, pa isto tako Engleska na EP kad im nije priznat cist fol) , ali problem je jer tim izjavama ispada smijesan i prebacuje priču sa nečeg realnog.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 apr 2012, 21:48

šta neću pročitati :roll:
kad milan da go a bude poništen radi nepostojećeg ofsajda onda se vadite na sudiju da je prije svirao a kad juve da gol na isti način onda je to ok gol jer je poslije sudija svirao a inače igra se na piroti pred 300 navijača pa se sve fino čuje, svašta.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 29 apr 2012, 21:54

Ako već spominješ poništene čiste golove, i Juventusu su poništena čista 4 gola, protiv Parme, Milana, Genoe i Napolija.

Koliko je oštečen Milan, oštečen je i Juventus. Nema tu mnogo polemisanja. Gol je gol.

Juventusu nisu poništavani regularni golove ostalih protivnika za razliku od Milana, navijači Intera se dobro sjećaju poništenog gola Thiagu Motti u derbiju.
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 29 apr 2012, 21:55

jbg neki od vas previse uzdizu ibru a neki previse pljuju. Jes da mozda nije u redu kad se on dere na saigrace, al brate i igra sa stupadima u napadu osim Cassana, i Boatenga. On je bio prosle godine jedan od najzasluznijih za titulu ali mora se i reci da su i Robinho i Pato dali po 14 golova kao i Ibra prosle sezone. E sad to sto se Pato nije mogao cijele sezone oporaviti i uvezati par utakmica, a Robinho postao kretenac i simbol za fulanje sa 2 i po metra, je dovelo do toga da mi upotpunosti zavisimo od Ibre. Slicno ko prije u Slobodi, samo nabij u napad Alen ce nesto napravit :mrgreen: .

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 29 apr 2012, 22:14

slika

8-) 8-) 8-)
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 29 apr 2012, 23:04

GaetanoScirea je napisao/la:Ako već spominješ poništene čiste golove, i Juventusu su poništena čista 4 gola, protiv Parme, Milana, Genoe i Napolija.

Koliko je oštečen Milan, oštečen je i Juventus. Nema tu mnogo polemisanja. Gol je gol.

Juventusu nisu poništavani regularni golove ostalih protivnika za razliku od Milana, navijači Intera se dobro sjećaju poništenog gola Thiagu Motti u derbiju.
Dotičnu tekmu je Inter dobio, dakle kad sve sabereš niti su na kraju oštećeni a mi pogurani. :roll:

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 29 apr 2012, 23:07

To ne umanjuje činjenicu da je Milan imao naklonost sudija u tom meču, odluka da se poništi čist gol je dovoljan pokazatelj.
Volim te, Željo!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 30 apr 2012, 01:00

isto što je i juve imao protiv milana.

edit ustvari stavljam i tebe u filter imam osjećaj da si 'klon' :lol:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 30 apr 2012, 07:08

Pročitaj, bolan, kad se nešto napiše, fino sam naglasio protiv ostalih klubova, dakle ne računajući međusobni duel. I tebe izgleda opalio sindrom Allegri.

Sjajno, sjajno, što bi rekao Nele Karajlić. :!: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

Joj, jesi lud, matere mi, ti provaljuješ. Baš si me ganuo s tim što ću se ja naći u tvom filteru, čak mi je drago zbog toga, s ljudima koji su tanki na živcima nikad nije dobro voditi bilo kakvu konverzaciju, jer ponekad čovjek stekne dojam da priča magarcu, zato hvala ti što ćeš me ignorisati, jer mi se ne da nervirati zbog takvih poput tebe. <3 :* :lol:
Volim te, Željo!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 30 apr 2012, 13:08

cassano is back 8-)
slika

igrač utakmice, šta reći? fenomen!

slika

zaista nevjerovatno zvuči da je već počeo igrati i to dobro a ne tako davno bilo je upitno hoće li se uopće moći profesionalno baviti fudbalom. eto barem jedna stvar koju su u milanlabu uradili kako treba ove sezone.

kratki intervju sa Thiagom Silvom na portugalskom ali sa engleskim prevodom: capitão do Milan, capitão da Seleção 8-)

[youtube][/youtube]

naredne sezone u ligi prvaka milan ima novi patch na dresu 8-)

slika
OFFICIAL: Like we wrote last week, Milan will wear the new 2012-2013 home kit for the first time on Wednesday vs. Atalanta at San Siro.
meni lično dresovi nisu loši, naprotiv.

slika
slika

kad smo kod nocerinha evo kakav je slalom napravio jučer:

slika

btw kad je god gattuso zaigrao ove sezone milan je upisao 3 boda, cuore rossonero!

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 30 apr 2012, 16:10

World player of the week : ANTONIO CASSANO 8-)

http://www.goal.com/en/news/2318/world- ... o-ac-milan" onclick="window.open(this.href);return false;
____________________________________________________________________________________________________

Spominje se odlazak Ibre u Real. Nadam se da je patka.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 30 apr 2012, 19:24

8-)
Pirlo made 12 assists in 3048 minutes, Cassano made 9 assists in 858 minutes. FORZA CASSANO
u vezi ibre. ne vjerujem da ima tu istine. iz više razloga. prvi je što real ima politiku dovođenja igrača koji su mlađi od 30g. iznimka je bio capello i njegova pojačanja. zatim ibra zna da mu nigdje u svijetu ne može biti bolje nego što mu je sada. rekao je milion puta i on i raiola tu je sretan i želi da završi ovdje karijeru. ali real je real i kada te oni traže taman da si maldini dobro razmisliš jer je to šansa jednom u životu. doduše maldini je odbio real 2003. 8-)

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 30 apr 2012, 20:24

Pirlo igrač s najviše dodavanja u ligama petice ... prestigao je i Xavia.

Drugo, Cassano je secunda punta, pa i trequartista u većini mečeva ... normalno je da će imati puno asistencija.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 30 apr 2012, 23:16

Ja bi ostavio ovogodišnje dresove za sljedećih 30 godina.
Nikada bolji, nikada ljepši . . .

Ovi novi su mi oki ali ne tako lijepi..
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 01 maj 2012, 00:26

čitam evo sada..izgleda da je MVB dogovorio sve sa PSV..dobit će ugovor na jednu godinu...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 01 maj 2012, 19:04

IZJAVA DANA:
Želim da vas podsetim da smo se ovih dana plašili da ako dobijemo vrhunskog trenera gubimo jednog vrhunskog igrača zbog ranijeg konflikta ove dvojice: Guardiole i Ibrahimovića, međutim svima nam je laknulo kada smo pročitali ono što je Ibrahimović izgovorio: "Neću da bežim, niodčega ne treba bežati. Ako Guardiola dođe u Milan, ja ostajem!"

Ibra: Ja sam kao vino - što sam stariji, sve sam bolji 8-)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 01 maj 2012, 21:59

Bakaye Traoré is very close to joining Milan on a 3-year deal. He is expected to sign the contract this week, according to Sky Italia.
Acerbi: "I feel ready to join Milan and I want to demonstrate it."
Ibra: "I won't leave Milan. Not even for Real Madrid. And I'm really looking forward to playing the next season with Milan."
Van Bommel has agreed to join PSV Eindhoven on a 1-year deal, according to the Dutch football magazine Voetbal International.
Nocerino: "If we don't win the Scudetto, then we will be more angry and gritty next season and have more confidence in ourselves."

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Shevchenko4ever
Kontakt:

Post Postao/la Shevchenko4ever » 01 maj 2012, 22:35

[youtube][/youtube]

kakvo bi ovaj covjek bio pojacanje, stvarno je dobar igrac, pratim ga vec par godina, ima sve potrebno za veliki klub kao sto je Milan - Eden Hazard

van bomel ocekivano ide jer je to najavio prosle godine, acerbi i traore na njima je da se dokazu ako dodju, a mislim da postoji velika mogucnost povratka kake, imam neki predosjecaj, jedino ako psg ne usere stvar sa svojim milionima

FORZA MILAN, idemo sutra po pobjedu i molimo boga naravno da Lecce pomrsi racune juvetu
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 01 maj 2012, 22:48

ma nije kaki' do miliona, zaradio je on dosta i u Milanu, pa onda na transferu u Real.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 01 maj 2012, 22:54

8-)

slika

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.