Sretno Dzafi u nastavku ! GO DZAFA GO DZAFA !
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Eeh sta da kazem
Odlicna utakmica, OKO proradio konacno
Svaka cast za Zvonica, kako ga je fino dao 
još jednom čestitke, znao sam da nam je ovo prelomna utakmica sezone, jer da smo zijanili, bilo bi svašta, a ovako uplovljavamo u mirnu luku. nikako ne mogu da shvatim kako se mi dovedemo u ovakvu situaciju skoro svake sezone, da strahujemo za opstanak, umjesto da to riješimo na vrijeme, ali neka nam ovo bude nauk u buduće.
ja sam odmah rekao da ćemo s Džafom do kraja sezone biti svima tvrd orah, pogotovo timovima jačim od nas, jer sam dao do znanja da ćemo sigurno pobijediti sve kod kuće, mada će nam biti najteže protiv novog prvaka ŽELJEZNIČARA, koji naredno kolo definitivno ovjerava titulu protiv GOŠKA - a...ali to nas ne zanima, jer mi samo ttebamo gledati sebe i ništa drugo. optimista sam iz više razloga...
ja sam odmah rekao da ćemo s Džafom do kraja sezone biti svima tvrd orah, pogotovo timovima jačim od nas, jer sam dao do znanja da ćemo sigurno pobijediti sve kod kuće, mada će nam biti najteže protiv novog prvaka ŽELJEZNIČARA, koji naredno kolo definitivno ovjerava titulu protiv GOŠKA - a...ali to nas ne zanima, jer mi samo ttebamo gledati sebe i ništa drugo. optimista sam iz više razloga...
- Titova-Juga
- Kontakt:
bagra je napisao/la:Eh gdje su sad oni pametnjakovici, gdje su Mirzini puleni, gdje su oni koji govore da Pehlic,Hiros,Handzic valjaju hahah.Bravo Asmire, Bravo Brkovicu,Bravo Zvonicu,Bravo Demicu, i ostali...Vidjelo se danas kako igraju momci iz Mostara i Velezova djeca.Tanu spasili Demic,Okic i Brkovic, a gospodin je prvu dvojicu dok je Mirza bio sikanirao smrad jedan
Ajde Tita ti ne rise, eto !
Sta si se bola svezao djece ove ili one.. Svak treba da igra ko zasluzuje... Jesu Knele, Lakicevic, Bandovic, Okic Mostarci mozda ? Dosadni ste vise s tom pricom, dosadni !!!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Dobro,i meni je drago kad 'naši momci' igraju ali Dejan Bandović...Dejo je as,Deju za počasnog člana.
Dejo,ti si naš
Dejo,ti si naš
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Dejan jedan od nas 
BRAVO ROĐENI!
Što više ovakvih emisija!!

Što više ovakvih emisija!!
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
nego ljudi, vraća nam se Merzić, Lakičević se još oporavlja, a šta je s Pehlićem, Handžićem i Hirošom? da li neko zna?
Bravo ROĐENI 
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
jes komsijama krivo sto su od nas izgubili....ja mislim da ni jedan od njih veceras nece oka sklopit.
gdje nam je sad ona legenda ultrasa Amir 
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Kako ce zaspat kad im tate i mame jos uvijek slave Velezovu pobjedu?Rodjeni_BRato je napisao/la:jes komsijama krivo sto su od nas izgubili....ja mislim da ni jedan od njih veceras nece oka sklopit.gdje nam je sad ona legenda ultrasa Amir
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
- BolanBolan
- Kontakt:
Hahahahhahahah, beton komentar!MostaracVelezovac je napisao/la:Kako ce zaspat kad im tate i mame jos uvijek slave Velezovu pobjedu?Rodjeni_BRato je napisao/la:jes komsijama krivo sto su od nas izgubili....ja mislim da ni jedan od njih veceras nece oka sklopit.gdje nam je sad ona legenda ultrasa Amir
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
MostaracVelezovac je napisao/la:Kako ce zaspat kad im tate i mame jos uvijek slave Velezovu pobjedu?Rodjeni_BRato je napisao/la:jes komsijama krivo sto su od nas izgubili....ja mislim da ni jedan od njih veceras nece oka sklopit.gdje nam je sad ona legenda ultrasa Amir
DRUG NEBI TI PUNCA
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
AHHAHAHAAH 
- Cincinnatus
- Kontakt:
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Dajte,nemojte biti takvi,nemojte ih zayebavati.
Znaš da su osjetljivi.
Znaš da su osjetljivi.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Bravo Rođeni, u biti u ljudima glava je jučer bila pobjeda, majke mi,
svaka čast Mostarci, nek ste pokazali ko je gazda u Mostaru
Odlična igra, baš sam gledo cijelu tekmu, malo me posjeta isfurala, s obzirom da je to ipak derbi, al eto, biće bolje... Isla je i skupina momaka iz mog naselja, neki studenti iz Mostara, imaju poznatiju podgrupu, al nebitno koja sad, pa ovako dobijam svijeze informacije od njih sta god je vezano za Velež, inače meni jako drag klub, moj stari toliko voli Velež da sam dobio ime po Tucetu 
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- el-fighter
- Kontakt:
Sarajevska trojka nije kandidirala za 18 igraca koji su jucer bili na utakmici.AlemC85 je napisao/la:nego ljudi, vraća nam se Merzić, Lakičević se još oporavlja, a šta je s Pehlićem, Handžićem i Hirošom? da li neko zna?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.