Opušteno dečko. Pratimo te, najveći si potencijal, nemoj sad to da zayebeš. Eee, tri pive, nije šala.Sarajlijc@ je napisao/la:Kolko je tebi godina kume 35 ? Imas 17-18 i meni nasao pametovat kazem ti kad mi bude trebao savjet od tebe trazit cu ga,a sad me zaobilazi u sirokom luku.the scouser je napisao/la: Pa kao što rekoh, ja i moj kolega se brinemo za mlađe generacije. A ti si nam ovako najveći potencijal. Eee, tri pive, nije šala.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- the scouser
- Kontakt:
Re: Chat
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ok kralju. Ti sljedeci put 4 plati ako imas pare nije problemthe scouser je napisao/la:Opušteno dečko. Pratimo te, najveći si potencijal, nemoj sad to da zayebeš. Eee, tri pive, nije šala.Sarajlijc@ je napisao/la:Kolko je tebi godina kume 35 ? Imas 17-18 i meni nasao pametovat kazem ti kad mi bude trebao savjet od tebe trazit cu ga,a sad me zaobilazi u sirokom luku.the scouser je napisao/la: Pa kao što rekoh, ja i moj kolega se brinemo za mlađe generacije. A ti si nam ovako najveći potencijal. Eee, tri pive, nije šala.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- the scouser
- Kontakt:
Ne bih da ulazim u sukob sa organima reda i zakona, al' kada je u pitanju jedan ogroman potencijal kao ti, neke granice se moraju saviti. Nabav'će skauzer i absint za tebe.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo ti.the scouser je napisao/la:Ne bih da ulazim u sukob sa organima reda i zakona, al' kada je u pitanju jedan ogroman potencijal kao ti, neke granice se moraju saviti. Nabav'će skauzer i absint za tebe.
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 29 apr 2012, 21:57, ukupno mijenjano 2 puta.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Papastathopoulos
- Kontakt:
jbg ti scouser, navalio si na momka, a ima 13 il 14 god...ne mozes ocekivat od njeg da sam popije gajbu...haj' meni nesto reci ako si faca

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Hoce ko haxa? 
- the scouser
- Kontakt:
Ja u tim godinama nisam trošio vrijeme na chatovima hvaleći se o tri piveSarajlijc@ je napisao/la:Samo ti.the scouser je napisao/la:Ne bih da ulazim u sukob sa organima reda i zakona, al' kada je u pitanju jedan ogroman potencijal kao ti, neke granice se moraju saviti. Nabav'će skauzer i absint za tebe.Vidi se da si ti svoj potencijal vec izbrusio
Ma pusti ga bas me zanima kolko li je njemu trebalo u 15-oj godini da ga obori al haj mozda je bio veci potencijal od mene pa mu 3,5 l alkohola nista nije moglo
@Papastath....
Ma zayebavam momka, a on odma' zubiće pokazuje
Evo hoću ja, samo ako nisi baš pro.Narin je napisao/la:Hoce ko haxa?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
ima li ko da nećeNarin je napisao/la:Hoce ko haxa?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Evo 2 se javila,imal jos zainteresovanih? 
Za ovu 2 : soba se zove sportsport.ba,pasvord je ss.ba..
Za ovu 2 : soba se zove sportsport.ba,pasvord je ss.ba..
- Papastathopoulos
- Kontakt:
kako se usuti odma ovaj scouserbagrcavi je napisao/la:Haj ćemi ako smiješ reci neštoA Harrya da ne spominjem
ha ya...nasao malog saraljiju podjebavat, a ne zna da ja dengi stojim iza ledja
Papastathopoulos je napisao/la: a ne zna da ja dengi stojim iza ledja :
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Papastathopoulos
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la: a ne zna da ja dengi stojim iza ledja :![]()
it's ok
- Papastathopoulos
- Kontakt:
on, harry i emir se sastanu pa pjevaju onu pjesmu: utorojeeeeeeee utrojeeeeeeeeeeee 
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 5 gostiju.