Možda bi bilo bolje nastavit niz protiv Flyersa, trenutno smo na 8-0-0SheldonCooper je napisao/la:Nisam bio pri kompu....
Već prije sam pisao i sad to ponovit Kreider će da bude igračina ako nastavi ovakvim tempom. Utakmica lakša od onih protiv Senatorsa. Rangersi su večeras bili precizniji nego u prvoj rundi (tu su u par utakmica zakočili bili).
Gol Anisimova je prvi "od iza gola" u PO Rangersa![]()
Slijedi u ponedeljak druga utakmica u MSG (ponovo preklapanje s Knicksima) i ako NY ostvari i tu pobjedu (osveta je slaktka
) bit će napravljen veliki korak ka finalu istoka gdje bi bilo dobro gledat derbi protiv Devilsa
NHL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Re: NHL 2011/2012
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Quickie
opet dominirao, i donijeo Kingsima pobjedu u St Louisu, sa 28 saves.
Greene zabio svoj prvi PO gol u karijeri i to short-handed gol pri kraju 2/3 iz rebounda, i time doveo Kingse u prednost, koju od kraja tekme nisu ispustili.

Greene zabio svoj prvi PO gol u karijeri i to short-handed gol pri kraju 2/3 iz rebounda, i time doveo Kingse u prednost, koju od kraja tekme nisu ispustili.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
svaka cast lundqvistu, rinneu, smithu i toj ekipi, al' jedan je jonathan quick! pa nije normalno kako lik brani na golu kingsa, bez njega ne bi bili nigdje sada! pohvala ide i mladom talentu slava vojnovu koji ce najvjerovatnije izrasti u veliku zvijezdu odbrane, nesto poput maestralnog drew doughtya 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Danny Briere nam je donio prvu pobjedu portiv Devilsa nakon produzetaka ukupnim rezultatom 4:3. Prvo smo gubili, pa smo zatim preokrenuli i dva navrata nismo uspjeli zadrzati prednost (2:1 i 3:2).
Sljedecu utakmicu igramo u Utorak ponovo na domacem ledu, i nadam se da cemo povesti u seriji sa 2-0.
Sljedecu utakmicu igramo u Utorak ponovo na domacem ledu, i nadam se da cemo povesti u seriji sa 2-0.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Coyoti bogami Predse ubijaju...gledam nesto pa Hawksi onda i nisu lose prosli
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SheldonCooper
- Kontakt:
1:0 za Capitalse, Rangersi bolji ali.... *ebem ti i dupli prenos (Knicks-Rangers)
EDIT: 2:1 Richards vrati u igru Rangerse, bilo bi pravo loše otići na pauzu sa -2,
EDIT: 2:1 Richards vrati u igru Rangerse, bilo bi pravo loše otići na pauzu sa -2,
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
2:1 za Capse na kraju prvog perioda. Primili smo dva idiotska gola, ekipa kojoj su puna usta šampionske titule ne smije primati onakve golove, posebno onaj drugi, od Hanka stavrno nisam očekivao onakvu glupost, iako je poznat kao loš iza gola. Dali smo gol na vrijeme, imamo taj PP odma na početku u trajanju od 1:47 i šansu da nadoknadimo glupo stvoren deficit. Ovu priliku koristim da pozdravim smetljare sa NBC-a i da im poželim najgoru moguću kaznu - da Rangersi osvoje Stanley Cup. Ne znam kako ih više nije stid, možda je najbolje da javno kažu da je politika kuće anti - Newyorkša i da jednom riješimo sa tim.SheldonCooper je napisao/la:1:0 za Capitalse, Rangersi bolji ali.... *ebem ti i dupli prenos (Knicks-Rangers)
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Primili smo dva gola iz grešaka, vratili se u potpunosti, ali onda taj sumnjiv penalty za Richardsa i PP goal za Ovechkina... šteta, mogli smo pravo zagrabiti nakon dvije utakmice, ali izgleda da nam se sprema još jedna serija u kojoj će odlučivati nijanse...
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Super važan gol Ovechkina, Capsi imaju prednost domaćeg terena ali to nema neki veliki značaj. Idemo utakmicu po utakmicu, važno je pobijediti sljedeću utakmicu i povesti
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
kingsi masakrirali bluese
. na kraju 5-2 za ekipu iz juzne californie i vodstvo od 2-0 u ovoj playoff seriiji(za sad). janez kopitar maestralan sinoc, za njega bluesi nisu imali nikakvo rijesenje. quickie opet na nivou, ovaj put "samo" 27 odbrana 
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
GGGGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN GABORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK
Radi ovog je vrijedilo preskočiti spavanje, pred kraj trećeg produžetka Gaborik donosi najslađu moguću pobjedu.
Detalji nekad kasnije
RANGERS BABY!!!
MARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN GABORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK
Radi ovog je vrijedilo preskočiti spavanje, pred kraj trećeg produžetka Gaborik donosi najslađu moguću pobjedu.
Detalji nekad kasnije
RANGERS BABY!!!
- SheldonCooper
- Kontakt:
Sinoć dobra utakmica pravo i neizvjesna i trajala je u PM (spavao sam u pauzama između perioda):lol: Nakon što je utakmica otišla u OT poučen iskustvom sa Senatorsima mislio sam da će Rangersi izgubiti međutim Gaborik spasi stvar
Koliko je bitna utakmica bila da nije bilo bespotrebni isključenja.
Ovo mu je prvi gol od prve utakmice sa Sentorsima čini mi se.
Callahan kapitenski opet
Break je vraćen i ova sljedeća utakmica će bit izuzetno važna,ukoliko Rangersi dobiju imat će priliku u MSG da ovjere ulaz u finale.
Ovo mu je prvi gol od prve utakmice sa Sentorsima čini mi se.
Callahan kapitenski opet
Break je vraćen i ova sljedeća utakmica će bit izuzetno važna,ukoliko Rangersi dobiju imat će priliku u MSG da ovjere ulaz u finale.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Gledalo se pet potpuno izjednačenih perioda gdje su obje ekipe imale brdo prilika od kojih neke kolosalne, ali su Holtby i Hank branili kao da im je posljednja utakmica, nevjerovatno je kakve mrtve zicere su skidali cijelo vrijeme, a ako bi šta i prošlo pored njih onda je tu bila stativa da produži feštu. Ekipe su bile mnogo ofanzivnije nego u prve dvije utakmice, međutim toliko blokova i toliko odbrana u životu nisam vidio, ono sinoć je bila posljednja riječ odbrambene hokejaške taktike, postavljeni su novi standardi i mislim da je postalo jasno da bez dobre odrbane nema ništa u ovom play-offu. Flyersi su posljednji mohikanci koji su se efikasnim napadom uspjeli domoći druge runde, ali pitanje je do kad će moći, izbacili su isto tako krajnje ofanzivne Penguinse na suhu napadačku igru, ali već protiv Devilsa bi moglo biti problema za njih radi toga. Rekoh pet ravnopravnih perioda, a onda u šestom (trećem produžetku) se vidjelo koji su limiti hokejaških ekipa. Barem nekih. Capitalsi su potpuno ostali bez snage, a mi smo opsjedali gol punih 15 minuta kao da se igrao PP. To je pokazalo koliko John Tortorella vodi računa o fizičkoj spremi igrača i stekao se dojam da bismo mogli onako igrati još nekoliko sati, zapanjujući hitovi kao da je sredina utakmice, klizanje kao da je utakmica tek počela. Ali ne treba se zavaravati da je to - to, Capitalsi su po meni očekivano izbacili neuvjerljive Bruinse i sigurno nemaju namjeru stati na tome. Pobjedu protiv Capitalsa ne treba čekati jer je niko neće dočekati, pobjedu protiv Ovechkina i društva treba izboriti, kao sinoć, pokazati karakter, pokazati umijeće kada je najteže, pa imati i malo sreće uz to. Tako se izbacuju protivnici u PO. Mi smo toga svjesni postali nakon što smo gubili 3-2 u seriji protiv Senatorsa. Već slijedeći meč će biti nova priča za pamćenje i jedva čekam da dođe vrijeme početku četvrtog meča.
LET'S GO RANGERS!!!
LET'S GO RANGERS!!!
pa kingsi nisu normalni
opet demontirali ove bluese. trenutno nema boljeg tima od LA u playoffsima, u to sam uvjeren.
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Važna pobjeda Capsa, u 5.utakmici će goriti, to je ključna utakmica u ovoj seriji. Danas važna pobjeda, zaslužena na kraju. Ovo je dvoboj dvije izjednačene ekipe, sve je moguće
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Nažalost nisam bio u prilici da gledam današnji meč, to mi je treći koji sam propustio ove sezone. Ja se ne bih složio da će peta utakmica odlučivati o bilo čemu, kad imaš dvije ovako izjednačene ekipe (a skoro sve su izjednačene u NHL-u), onda nikakva prednost nije ključna, sedam mečeva je vjerovatno najrealniji ishod, a odlučit će jedan ili dva poteza. Naša najveća prednost u odnosu na prethodne godine je pobjednički mentalitet koji je konačno uspio ugraditi John Tortorella, tako da nam ni jedna situacija nije nedostižna. Najzanilnjiviji meč među 4 definitivno, mada vjerujem da ni u meču Flyers - Devils ne manjka drame.SirAlexFerguson je napisao/la:Važna pobjeda Capsa, u 5.utakmici će goriti, to je ključna utakmica u ovoj seriji. Danas važna pobjeda, zaslužena na kraju. Ovo je dvoboj dvije izjednačene ekipe, sve je moguće
kingsi veceras rijesili sve dileme i prosli dalje u finale western conference gdje ih najvjerovatnije ceka ekipa coyotesa. zaista svaka cast treneru sutteru i prije svega brownu, kopitaru, doughtyu i naravno quickie
uz maksimalan trud finale stanley cupa je blizu za LA!!
Sretno Rangersima večeras, gledao bih, ali valja sutra raniti 
- SheldonCooper
- Kontakt:
Odličan prvi period Rangersa, totalna dominacija
Za sada samo 1:0 a moglo je biti barem 3:0...Capitalsi se nisu vidili! Ukoliko Rangersi ovako nastave za vjerovati je da će napuniti mrežu Holtbya, neće se izvući Capitalsi kao u prvoj četvrtini.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Kakva samo pobjeda, od gotovog smo napravili veresiju, ali šta tek reći za Capitalse, prave penalty pola minute do kraja i igra se 6 na 4, osvajamo face-off i Richards 5-6 sekundi do kraja pogađa (
), pojma nemam kako je provukao puck iz one pozicije, svaka mu čast. A onda se Staal u produžetku definitivno iskupljuje za grešku koja nas je vrlo lako mogla skupo koštati, kada je fanirao puck i dozvolio kontru Capsima iz koje su izašli sa PP-om, kojeg su realizirali. Nakon toga Staal presjeca 3 on 1 situaciju, a u produžetku pogađa pri našem PP-u nakon manje od dvije minute (double minor za igrača Capsa) i tako od možebitnog tragičara postaje heroj. Velika pobjeda, ali jasno je da još uvijek ništa nije gotovo, ako su se Capsi uspjeli vratiti nakon onog poraza u situaciji kada su mnogi radnici iz CET zone već bili na poslu, onda mogu vjerovatno i poslije ove utakmice. Za razliku od ove siguran sam da će u narednoj oni imati inicijativu i da će nam biti jako teško da odigramo nešto specijalno naprijed, tako da se nadam mnogo boljoj predstavi u odbrani nego večeras.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.